×
سیاسی
شناسه خبر : 228707
تاریخ انتشار :

حسین علایی:

جنگ اسرائیل با ایران و حقیقت پشت میز مذاکره

فرمانده پیشین نیروی دریایی سپاه پاسداران نوشت: «حالا به خوبی روشن شده است که برنامه مذاکره آمریکا نه برای تفاهم با ایران بلکه مقدمه‌ای برای حمله نظامی اسرائیل به ایران بوده است تا آمریکا و اسرائیل بتوانند انتقام خود از مردم ایران را در کنار زدن نظام وابسته شاهنشاهی بگیرند.»

نورنیوز ـ گروه سیاسی: حسین علایی فرمانده پیشین نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و استاد دانشگاه، در یادداشتی نوشت: «جنگی که اسرائیل از سحرگاه روز جمعه ۲۳ خرداد ماه علیه ایران به‌راه انداخته است، در واقع بهره‌گیری از مدرن ترین تجهیزات جنگی آمریکا و سلاح‌های دنیا برای از بین بردن زیرساخت‌های دفاعی، هسته‌ای، علمی و توانمندی‌های بومی ایرانی است که علیرغم اِعمال شدیدترین تحریم‌های تاریخ بشر علیه ایران، حاصل شده است. 

حالا به خوبی روشن شده است که برنامه مذاکره آمریکا نه برای تفاهم با ایران بلکه مقدمه‌ای برای حمله نظامی اسرائیل به ایران بوده است تا آمریکا و اسرائیل بتوانند انتقام خود از مردم ایران را در کنار زدن نظام وابسته شاهنشاهی بگیرند.

شاید پس از پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا و اسرائیل امیدوار بودند تا حمله صدام به ایران موجب تضعیف شدید ایران خواهد شد و ایران در منطقه سربلند نخواهد شد. ولی آن‌ها دیدند که اینگونه نشد و ایران همچنان به سازندگی، توسعه و بالندگی خود ادامه داد. 

لذا اسرائیل از سالیان قبل تصمیم به جنگ با ایران گرفته بود و پس از رحلت امام خمینی(ره) تصمیم گرفت تا یک تشکیلات عظیم مخفی اطلاعاتی و عملیاتی در ایران براه اندازد تا بتواند علیه ایران وارد عمل شود. 

بر این اساس بود که اسرائیل از حدود ۳۰ سال پیش شروع به جمع آوری اطلاعات از توان دفاعی ایران و فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دانشمندان هسته‌ای کرد. 

اسرائیل حتی قبل از شروع غنی‌سازی در ایران شروع به عملیات در داخل ایران کرد و ترور انسان‌های موثر را در دستور کار خود قرار داد که مهم‌ترین آن‌ها ترور دانشمندان هسته‌ای بود. 

اما در حال حاضر اسرائیل به دنبال از بین بردن ستون فقرات قدرت ایران در حوزه‌های دفاعی و هسته‌ای است و نتانیاهو جنگ خود با ایران را با ترور یکباره تعداد زیادی از عالی‌ترین فرماندهان سپاه و نیز دانشمندان هسته‌ای ایران آغاز کرد و آن‌ها را همراه با خانواده‌هایشان و با حمله به منازلشان به قتل رساند و مصیبت بزرگی را برای مردم ایران به وجود آورد. 

این شهدا گنجینه عظیمی از تجربیات دوران دفاع مقدس بودند که همچنان لباس جهاد و دفاع از انقلاب اسلامی و ایران را بر تن داشتند. 

اسرائیل همچنین در چند روز گذشته به تمامی تأسیسات غنی‌سازی ایران و نیز به تمامی پایگاه‌های موشکی و پدافند هوایی ایران حمله کرده است و به دنبال کشاندن پای آمریکا به جنگ بوده است. 

آمریکا نیز همه نوع حمایتی از جنگ‌ اسرائیل علیه ایران به عمل آورده است. آمریکا آسمان عراق را در اختیار جنگنده‌های اسرائیل قرار داده است و تمام توان نظامی خود را هم در مقابله با موشک‌های ایرانی که در واکنش به حملات اسرائیل به سمت فلسطین اشغالی روانه می‌شوند، به کار می‌گیرد. 

در هر صورت در حال حاضر که مردم ایران هر روز جنایات اسرائیل را از نزدیک لمس می‌کنند و احساس می‌کنند که غزه سازی ایران در دستور کار نسل‌کشان اسرائیلی قرار دارد، به خوبی علیه جنایات اسرائیل بسیج شده‌اند و حتی بسیاری از ایرانیان خارج از کشور نیز علیه اسرائیل موضع گرفته‌اند. بنابراین دولت ایران می‌تواند تصمیمات خوبی در افزایش سرمایه اجتماعی بگیرد و به دنبال اتخاذ استراتژی خروج از جنگ باشد تا اسرائیل را که به دنبال تداوم جنگ و کشتار است، ناکام بگذارد و به ترامپ نشان دهد که با جنگ نمی‌توان مردم ایران را به زانو درآورد و آن‌ها را مطیع خود کرد.

در هر حال ان شاءالله به یاری خداوند متعال، اسرائیل طعم تلخ شکست را در جریان جنگ با ایران خواهد چشید و جمهوری اسلامی ایران با اقتدار بیشتر به حیات طیبه خود جهت تحقق آرمان‌های امام خمینی(ره) ادامه خواهد داد.»


اخبار مرتبط
چند سناریوی احتمالی برای پایان جنگ
دوشنبه 1404/03/26 ساعت 17:48
نورنیوز در بازخوانی واقعیات میدانی، احتمالات پیش‌رو را بررسی می‌کند؛
چند سناریوی احتمالی برای پایان جنگ
اصلی‌ترین سناریو برای جنگ صهیونیست‌ها علیه ایران، متغیری به نام «خلیج فارس» است. این متغیر می‌تواند کلیدی باشد بر امنیت یا جنگ جهانی. این سناریو همان چیزی است که تهران به‌عنوان «خط قرمز راهبردی» خود تعریف کرده است. هرگونه تحول یا تنش در خلیج فارس که منافع ایران را تهدید کند، بی‌درنگ تجاوز صهیونیست ها را از رخدادی منطقه‌ای به بحرانی جهانی تبدیل می‌کند.
آمریکا؛ شریک تجاوز اسرائیل به ایران یا میانجی؟
دوشنبه 1404/03/26 ساعت 10:41
نورنیوز بررسی می‌کند؛
آمریکا؛ شریک تجاوز اسرائیل به ایران یا میانجی؟
ادعای ترامپ درباره بی‌نقشی آمریکا در تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، با اسناد و مواضع قبلی او در تضاد است. تلاش برای تطهیر آمریکا از جنایات اخیر، نشان‌دهنده هراس از اقتدار نظامی ایران و واکنش‌های احتمالی تهران است.
حمله نظامی اسرائیل و برخی نکات مهم
دوشنبه 1404/03/26 ساعت 09:12
موسی غنی‌نژاد:
حمله نظامی اسرائیل و برخی نکات مهم
یک اقتصاددان نوشت: «حمله نظامی اسرائیل به ایران، با هر حسابی در چارچوب روابط بین‌الملل، تجاوزی آشکار به حاکمیت ملی ایران و اقدامی‌‌‌ به‌غایت وحشیانه و غیر‌انسانی است. از این‌رو ملت بزرگ ایران برای حفظ حاکمیت خود باید با تمام قوا ایستادگی و هوشمندانه با آن مقابله کند.»
وقتی ایران مهم‌تر از اختلافات است؛ در ستایش هم‌افزایی سیاسی
دوشنبه 1404/03/26 ساعت 08:47
نورنیوز از وحدت فراگیر جریانات مختلف سیاسی در مقابله با تجاوز صهیونیست‌ها گزارش می‌دهد؛
وقتی ایران مهم‌تر از اختلافات است؛ در ستایش هم‌افزایی سیاسی
در روزهایی که خاک و فضای ایران آماج تجاوز مستقیم دشمن صهیونیستی قرار گرفت، جامعه سیاسی کشور با یکی از معنادارترین صحنه‌های تاریخ معاصر روبه‌رو شد؛ هم‌افزایی جریان‌های متنوع فکری و سیاسی برای دفاع از امنیت ملی. بازیگران کلیدی، اختلافات معمول را کنار گذاشتند و حول محور ایران وحدت پیدا کردند.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صهیونیست‌ها غرق در خانه‌خرابی و سردرگمی +فیلم
هلاکت 2 صهیونیست به دلیل دسترسی نداشتن به پناهگاه
دل نوشته‌ای برای برادرم سپهبد شهید غلامعلی رشید، رشید شهر و کشور من
فعال شدن پدافند هوایی در غرب تهران
رونمایی از پهپاد انتحاری جدید ایرانی
آتش‌سوزی در فرودگاه یزد تکذیب شد
چند سناریوی احتمالی برای پایان جنگ
شناسایی 28 نفر از شبکه جاسوسی موساد در قلب تهران
سردار وحیدی: کاهش ذخایر موشکی برای ما شوخی محسوب می‌شود
هجوم صهیونیست‌ها به زندانیانی که از حملات ایران خوشحال بودند + فیلم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
اسکیت‌باز 16 ساله در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
تماس تلفنی وزیر امور خارجه ژاپن با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
صدای انفجار در تبریز عملیات موفق پدافند علیه رژیم صهیونیستی بود
تغییر در روند فعالیت واحدهای قضایی تا پایان خرداد
تا رسیدن به وضعیت ثبات بورس تعطیل است
پاکستان: در صورت تشدید اوضاع حتماً پاسخ خواهیم داد
تبدیل مدارس به پناهگاه با تصمیم استاندار
هنوز برای بازگشت وطن فروشان فرصت هست +فیلم
شناسایی 60 متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در اصفهان
انهدام ریزپرنده‌های رژیم صهیونیستی در مشهد
هاآرتص: مهمات ایرانی توان تخریب گسترده‌ای دارند
تغییر لحن بی‌بی‌سی؛ فرصت یا دام پنهان؟
تعلیق تمام پروازهای کشور تا 2 بامداد سه‌شنبه
عرضه سوخت بدون وقفه ادامه دارد؛ کاهش صف‌ها در تهران پس از شلوغی روزهای اخیر
همصدایی 11 کشور در نشست شورای حکام؛ تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد
تحلیل‌گر اسرائیلی: حریف ایران نمی‌شویم؛ اغتشاش خیابانی لازم است
عارف: بزرگی و صبوری ملت ایران مسئولیت دولتمردان را مضاعف کرده است
حمله اسرائیل به کنار بیمارستان فارابی کرمانشاه
ترافیک سنگین در محورهای خروجی تهران/ نقص فنی برخی خودروها عامل تراکم ترافیکی
نورنما | اشک‌های ناخدا صمدی، برای ایران
مجلس هیچ تصمیمی درخصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است
آیت‌الله محقق داماد: طراحان ماشین ترور درکی از ارزش‌های انسانی ندارند
استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی در منطقه اقیانوس اطلس
لولۀ آب تل‌آویو هم با موشک ترکید + فیلم
لحظه اصابت موشک ایرانی به یک ساختمان در اراضی اشغالی +فیلم
گرافیست مطبوعاتی ایران به شهادت رسید
تعرض به تاسیسات نفتی ایران در خلیج فارس، تحول بسیارخطرناک از طرف رژیم صهیونیستی بود+فیلم
آمریکا؛ شریک تجاوز اسرائیل به ایران یا میانجی؟
هرج‌ومرج در سرزمین‌های اشغالی پس از حملات موشکی ایران +فیلم
جنگ اسرائیل با ایران و حقیقت پشت میز مذاکره
آغاز ثبت‌نام داوطلبان کاردانی به کارشناسی سال 1404
همچو سیاوش
آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی
مدنی‌زاده وزیر اقتصاد شد
توسعه جنگ به خلیج فارس؛ خطای راهبردی اسرائیل و پیام جهانی ایران
حمله نظامی اسرائیل و برخی نکات مهم
برنامه مسابقات امروز دوشنبه 26 خرداد +پخش زنده
جاسوس موساد اعدام شد
وقتی ایران مهم‌تر از اختلافات است؛ در ستایش هم‌افزایی سیاسی
X
آگهی تبلیغاتی