×
سیاسی
شناسه خبر : 228183
تاریخ انتشار :

نورنیوز از اهدف تجاوز وحشیانه صهیونیست‌ها به ایران گزارش می‌دهد؛

هدف، «ایران قوی» است

متجاوزان، تلاش دارند در کنار آسیب‌رسانی به توانمندی‌های سخت‌افزاری ایران، ساختارهای نرم‌افزاری ملت را نیز آماج تخریب قرار دهند. رژیم صهیونیستی از سرمایه‌ی متراکم اجتماعی در ایران، به همان اندازه هراس دارد که از سرمایه‌های فناوری. به این اعتبار یکی از اصلی‌ترین اهدافش از تجاوز فراگیر به ایران، لطمه زدن به این سرمایه اجتماعی و به وحدت و همدلی ملی است.

نورنیوز – گروه سیاسی: جنایت رژیم صهیونیستی در تجاوز به حریم جمهوری اسلامی ایران و کشتار مردم غیرنظامی و ترور فرماندهان ارشد نظامی، برای دیرباورترین فعالان سیاسی در جهان نیز جای تردید نگذاشت که نشانی خطرناک‌ترین جنایتکاران امروز دنیا را باید در تل‌آویو جست‌وجو کرد. در شرایطی که جمهوری اسلامی، بارها آمادگی خود را برای تعامل دیپلماتیک با نهادها و قدرت‌های جهان، اعلام کرده و حسن نیت خود را برای ایجاد یک تفاهم بین‌المللی درباره منطقه نشان داده است، متجاوزان صهیونیست، بر خلاف تمامی موازین حقوق بین الملل، بار دیگر به راهبرد ترور به عنوان گزینه‌ی همیشگی و محبوب خود روی آورند.

اکنون وجدان‌های آزاد جهان که این روزها در خیابان‌های شهرهای مختلف دنیا اعتراض خود را به خونخواری صهیونیست ها نشان داده‌اند، جلوه‌ای دیگر از تروریسم نهادی این رژیم را در خلال تجاوز وحشیانه به ایران شاهد هستند. آیا بازهم به شواهد دیگری برای اثبات خوی ویرانگری و توحش رژیم صهیونیستی نیاز است؟ آیا نهادهای بین‌المللی هنوز هم جویای دلیل دیگری برای این واقعیت مسلّم می‌گردند تا تهدید اصلی و اصلی‌ترین تهدید امروز جهان، رژیم صهیونیستی است؟ 

اما اکنون که دست تجاوز غاصبان متجاوز، شهروندان و نخبگان و فرماندهان پرافتخار ایران را آماج حمله‌ مستقیم و متجاوزانه‌ی خود قرار داده است باید چشم به راه گردباد انتقام ویرانگری باشد که از تهران و سایر کانون‌های مقاومت، به سمت سرزمین‌های اشغالی خواهد رفت. صهیونیست‌ها به خوبی می‌دانند که ایران، هرچند قرن‌هاست در حمله به هیچ کشوری پیشدستی و پیشقدمی نکرده؛ اما در استفاده از حق دفاع مشروع، مهارت و جدیتی بدون مماشات دارد.

وقتی دیکتاتور بغداد، خاک ایران را هدف زیاده‌خواهی خود قرار داد به زودی  فهمید انگشت در دهان اژدها فروبرده است و بارها به سخت ترین شکل ممکن، طعم تنبیه را از دست مدافعان میهن چشید. دیکتاتور قاتل تل‌آویو نیز اکنون گام در همان مسیری گذاشته است که مستبدان و ظالمانی مثل هیتلر و صدام، روندگان پیشین آن بودند و اکنون در فهرست سیاه‌روترین شخصیت‌های تاریخ بشر گنجیده‌اند. نام منحوس نتانیاهو نیز به زودی در این فهرست ضبط خواهد شد. کافی است اندکی صبر کند و آوار انتقام  پشیمان‌کننده‌ی ایران را در قالب حق دفاع مشروع بر سر خود شاهد باشد. 

مردم ایران به خوبی می‌دانند که وحدت ملی و همدلی اجتماعی ایرانیان، یکی از اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین اهداف در فهرست هدف‌های رژیم صهیونیستی در حمله به ایران است. جنایتکاران صهیونیست، به دروغ ادعا می کنند که نگرانی اصلی شان تاسیسات و توانمندی هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران است در حالی که همه شواهد حاکی از آن است که استقامت و همدلی و هم‌افزایی مردم ایران، علیرغم تمام تنوعات سیاسی و فکری، بیشترین نگرانی و بالاترین دغدغه‌ی رژیم صهیونیستی است.

این متجاوزان، تلاش دارند در کنار آسیب‌رسانی به توانمندی‌های سخت‌افزاری ایران، ساختارهای نرم‌افزاری ملت را نیز آماج تخریب قرار دهند. رژیم صهیونیستی از سرمایه‌ی متراکم اجتماعی در ایران، به همان اندازه هراس دارد که از سرمایه‌های فناوری. به این اعتبار یکی از اصلی‌ترین اهدافش از تجاوز فراگیر به ایران، لطمه زدن به این سرمایه اجتماعی و به وحدت و همدلی ملی است. بر این اساس، باید برای دفع نقشه‌ی شیطانی رژیم صهیونیستی، بیشترین دقت‌ها را در حفظ روحیه ملی و همسویی و همدلی اجتماعی به عمل آورد. این کار به خودی خود یکی از خاکریزهای بسیار مهم در جنگی است که صهیونیست ها از نیمه شب شروع کرده اند. 

هرچند تجاوز غاصبان صهیونیست، شماری از فرزندان رشید و مفاخر بزرگ ملی و برخی از شهروندان بی‌گناه را به شهادت رساند اما خاطر مردم جمع است که مسیر انتقام با طراحی های هوشمندانه و مدبرانه‌ی جانشینان آن فرماندهان شهید به خوبی طی خواهد شد. این وعده‌ی صادق جزو حقوق مسلّم ایران است و همان طور که در پیام مقام معظم رهبری یادآوری شد به زودی به عرصه عمل درخواهد آمد.      


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان مرداد
سرپرست سفارت ایران در کابل پاسخ داد؛ اخراج یا بازگشت داوطلبانه اتباع افغانستان
حقوق بازنشستگان تناسبی با تورم ندارد
مخفی شدن سارق دارای پابند الکترونیکی در کانال کولر
زلنسکی خواستار تغییر رژیم در روسیه و مصادره دارایی‌های مسکو شد
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404
هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت
ازسرگیری پروازهای مستقیم ایرفلوت روسیه از مسکو به تهران از 15 مرداد
گوگل از هوش مصنوعی برای شناسایی کاربران زیر 18 سال استفاده می‌کند
آتش سوزی شدید در محدوده بیمارستان قائم مشهد + فیلم
سفارت ایران در پاکستان اخبار جعلی درباره صدور روادید را تکذیب کرد
جزییات نرخ جدید حق بیمه درمانی اعلام شد
همکاری نزدیک موکب‌های ایرانی و عراقی در مراسم اربعین سامرا
نشست وزیران خارجه سوریه و رژیم صهیونیستی در باکو
95 درصد کشتی‌ها از پهلوگیری در بندر ایلات امتناع می‌کنند
سرژ اوریه به صورت رسمی به پرسپولیس پیوست
فرونشست و بحران آب نتیجه توسعه بدون توجه به محیط زیست است
قیمت خودرو امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان: تهران در آستانه بحران جدی آب / چمن‌کاری ممنوع!
ایران رکورد دمای زمین را شکست/ امیدیه با 51 درجه، داغ‌ترین نقطه کره زمین
در صورت گم‌شدن گذرنامه اربعین در عراق چه کنیم؟
حریق اتوبوس مسافربری بدون مصدوم در محور سمنان-مشهد
تحریم یا جنگ؟ خزانه‌داری آمریکا زیرساخت‌های اقتصادی ایران را نشانه گرفت
«کریدور زنگزور» ابزار خفگی ژئوپلیتیکی ...
واکنش هند به تعرفه‌های ترامپ: از منافع خود دفاع می‌کنیم
افزایش 75 درصدی واردات برنج
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(60) «بِزَنجان»
تا وقتی با هم هستیم، هیچ‌ قدرتی نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند
پنج ضلعی افکار ایرانیان از جنگ 12 روزه
بازتعریف روابط با قاهره
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
حمله به مقر نظامی ارتش سوریه در لاذقیه
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 مرداد +پخش زنده
صدور کارت ملی برای نوزادان در آستانه تصویب نهایی +فیلم
واکنش «ترامپ» به اقدام کانادا در به رسمیت شناختن کشور فلسطین
راهپیمایی اعتراضی زائران پاکستانی در واکنش به ممنوعیت سفر زمینی اربعین
شرط ازسرگیری مذاکرات با آمریکا/ برای برنامه هسته‌ای ایران راه‌حل نظامی وجود ندارد
آیا همدلی روزهای جنگ را به شکاف در دوره صلح تبدیل می‌کنیم؟
سقوط جنگنده اف 35 نیروی دریایی آمریکا +فیلم
کانادا قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد
وضعیت آب و هوا امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنج‌شنبه 9 مرداد
چرا اظهارات ایلان ماسک درباره جنگ نگران‌کننده است؟
فردا؛ اولین سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه به روسیه
فاکس نیوز: از غزه تا گرینلند، مکرون برای بحران‌های جهانی راهی متفاوت از ترامپ پیش گرفت
نقش نوشابه‌های رژیمی در ایجاد دیابت نوع 2
انفجار نخستین موشک ماهواره‌بر استرالیا تنها 14 ثانیه پس از پرتاب +فیلم
تهدید هوایی از یمن با نفوذ پهپاد به اراضی اشغالی
جنگ اقتصادی واشنگتن با تهران با هدف گیری شبکه فروش و انتقال نفت
ثبت‌نام سفر عمره 1404 از 11 مرداد آغاز می‌شود + جزئیات اعزام
X
آگهی تبلیغاتی