×
بین الملل
شناسه خبر : 228004
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/03/22 ساعت 09:48

محمدمحسن فایضی:

صهیونیست‌ها: ما همیشه تنها و طلبکاریم!‌

کارشناس مسائل فلسطین نوشت: «صهیونیست‌ها همواره سعی دارند خود را تنها و طلبکار در مقابل جهان، بالاخص اروپایی‌ها نشان دهند. رفتاری که البته ریشه در نوع ماهیت هویتی شکل‌گیری رژیم صهیونیستی هم دارد. شکل‌گیری رژیم صهیونیستی یک مؤلفه جدی داشت و آن این بود که همه جهان برای یهودیان ناامن است، تنها جای امن برای این قوم، سرزمین فلسطین است و به این سرزمین مهاجرت کنید!»

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: محمدمحسن فایضی کارشناس مسائل فلسطین، در یادداشتی نوشت: «آش جنایت در غزه به قدری شور شده است که بریتانیا که یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان سلاح پس از ۷ اکتبر در کنار آمریکایی‌ها بوده، دو وزیر نتانیاهو یعنی اسموتریچ و بن گویر را تحریم کرد. تصمیم مشترک بریتانیا، کانادا، نروژ، نیوزیلند و استرالیا در تحریم اسموتریچ و بن گویر به دلیل مواضع شفاف آن دو وزیر تندرو اسرائیلی در خصوص لزوم اشغال کل فلسطین و نابودی و حمایت از نسل کشی مردم غزه است.

اما از آن جالب‌تر سخنان اسموتریچ در واکنش به تحریم شدنش است، او گفته است: «بریتانیا یک بار سعی کرد مانع از استقرار ما در وطنمان شود و ما دیگر اجازه این کار را نخواهیم داد. ما مصمم به ساختن هستیم!»

منظور اسموتریچ از «مانع‌سازی بریتانیا» به داستان درگیری‌های میان پلیس و ارتش بریتانیا با گروه‌های تروریستی یهودی در دوران قیومیت بریتانیا در فلسطین پیش از اعلام شکل‌گیری جعلی رژیم صهیونیستی بر می‌گردد.

این در حالی است که همه می‌دانیم بریتانیا در دوران قیومیت با مقدمه سازی، آغاز رشد یک غده سرطانی بزرگ و سیری ناپذیری را با حمایت، ایجاد شبه ارتش، کمک به مهاجرت یهودی‌های جهان و سرکوب انقلاب فلسطینی‌ها پایه‌گذاری کرد. اما اینجا اسموتریچ به گونه‌ای سخن می‌گوید که گویا بریتانیا از آن زمان تا کنون با آنها دشمن بوده است.

این نوع روایت‌سازی در ادبیات صهیونیست‌ها بسیار پر تکرار است. روایتی که یک نقطه ثقل دارد و آن این است که ما همیشه در جهان تنها بودیم و خودمان باید از خودمان دفاع کنیم. راهبردی که بارها از سوی نتانیاهو در یک سال اخیر در مقابل اعتراضات جهانی و سازمان‌ها نسبت به نسل کشی بزرگ آن‌ها در غزه تکرار شده است. یا به طور مثال ساعر وزیرخارجه اسرائیل پس از کشته شدن دو عضو سفارت اسرائیل در آمریکا توسط الیاس رودریگز در سخنانی گفته بود: «تعدادی از رهبران در اروپا از عباراتی مانند نسل‌کشی استفاده می‌کنند و این امنیت ما را تهدید می‌کند! یهودستیزی دلیل این است که اسرائیلی‌ها در هیچ کجای دنیا احساس امنیت نمی‌کنند. در هفته‌های اخیر، چندین حادثه در چندین سفارتخانه اسرائیل، بویژه در اروپا، رخ داده است.»

استفاده از کلیدواژه یهود ستیزی، اروپایی‌ها، تمام جهان و... دقیقاً برای القای همین تصویر است که بگویند ما همیشه تنها و مورد حمله بوده‌ایم.

یا به طور مثال نتانیاهو در واکنش‌اش به غافلگیر شدن از توافق ترامپ با انصارالله گفته بود: «اسرائیل به تنهایی از خود در هر مکان و ضد هرگونه تهدید دفاع خواهد کرد.»

صهیونیست‌ها همواره سعی دارند خود را تنها و طلبکار در مقابل جهان، بالاخص اروپایی‌ها نشان دهند. رفتاری که البته ریشه در نوع ماهیت هویتی شکل‌گیری رژیم صهیونیستی هم دارد. شکل‌گیری رژیم صهیونیستی یک مؤلفه جدی داشت و آن این بود که همه جهان برای یهودیان ناامن است، تنها جای امن برای این قوم، سرزمین فلسطین است و به این سرزمین مهاجرت کنید!

یکی از پیامدهای جدی 7 اکتبر اتفاقاً زیر سؤال بردن همین مسأله بود و به قول آقای نخاله رهبر جنبش جهاد اسلامی فلسطین، ایده ما این است که ساکنین سرزمین‌های اشغالی به این درک برسند که تنها جایی که برای یهودیان و صهیونیست‌ها امن نیست، فلسطین است و همه جای جهان از وطن ما برای آنها امن‌تر است. اقدامی که دقیقاً نقطه مقابل تلاش صهیونیست‌هاست و سعی دارند که نشان دهند و بگویند یهودیان و صهیونیست‌ها قومی هستند که همه دنیا با آن‌ها مشکل دارند و یهودستیزی دنیا را فراگرفته است و تنها سرزمین‌های اشغالی برای آنها امن است.

برهم زدن این بازی صهیونیست‌ها نیاز به دقت زیادی از سوی طرفداران فلسطینی در جهان دارد و نباید بهانه دست آن‌ها داد.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اختلاف اتحادیه اروپا و آمریکا در اجرای توافق تجاری
خطر وقوع جنگ تصادفی بر سر تایوان جدی شد
پاسخ منفی مادرید به تل‌آویو؛ قرارداد تسلیحاتی 700 میلیون یورویی لغو شد
رئیس سازمان تعزیرات : افزایش 22 درصدی قیمت خودرو غیرقانونی است + فیلم
واکنش ایمانی به میزان افزایش قیمت خودرو + فیلم
جزییات درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز + آمار مصدومین
تهدید اسرائیل برای جهان اسلام به یک واقعیت ملموس تبدیل شده است
افزایش بهای نفت پس از حملات اوکراین به پالایشگاه‌های روسیه
محمد نخودی، مدال برنز جهان را برای ایران کسب کرد
تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
گروسی: زمان اجرای توافق قاهره با ایران فرا رسیده
وزیر خارجه آمریکا: روادید چه کسانی لغو می‌شود؟
واشنگتن خواستار برچیده شدن کامل برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران شد
نورنما | نبرد دو مار پیتون روی سقف کتابخانه‌ای در استرالیا
ترامپ: روسیه متجاوز و مقصر اصلی جنگ با اوکراین است
امامی با شکست مقابل حریف اسلواکی درجایگاه پنجم ایستاد
نتایج روز چهارم والیبال قهرمانی مردان جهان 2025
شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم
41 میلیون مترمکعب صرفه‌جویی گاز با پویش مردم
روند صلح یمن در خطر است
325 مقام پیشین اروپایی خواستار تحریم اسرائیل شدند
روسای جمهور ایران و لبنان دیدار کردند + فیلم
توضیحات مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره پرداخت معوقات بازنشستگان+ فیلم
چالش بی‌پایان مهاجرت غیر قانونی در اروپا + فیلم
کاپیتان سپاهان 10 زندانی را آزاد کرد
جوزف عون شرایط صلح در فلسطین را اعلام کرد
مثلث وحشت؛ فاجعه انسانی با تبعات راهبردی غیرقابل بازگشت
ارتفاعات تهران بارانی می شود
سودانی، خواستار برنامه‌ریزی جامع جهت پایان فوری درگیری‌ها در غزه شد
پزشکیان با بن سلمان در دوحه دیدار کرد
مدیرعامل تأمین اجتماعی: پرداخت به‌موقع مستمری‌ها خط قرمز ماست
آذرپیرا با غلبه بر ستاره بحرینی فینالیست شد
رحمان عموزاد به فینال رسید + فیلم
حضور گروه صنعتی،پژوهشی زر در بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات ایران
بقائی: نشست دوحه فرصتی برای تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای است
رژیم صهیونیستی ناخواسته اراده جمعی امت اسلامی را بیدار کرده است+فیلم
لاپید: حمله اسرائیل به قطر بی‌هدف و ناکارآمد بود
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی تجاوز علیه قطر را به شدت محکوم کرد
سران ایران و عراق بر اتحاد کشورهای اسلامی علیه جنایات اسرائیل تاکید کردند
صادرکنندگان آسیب‌دیده بندر شهید رجایی اطلاعات خود را ثبت کنند+مهلت ثبت اطلاعات
محبوبیت ترامپ در بین رای‌دهندگان لاتینی تبار سقوط کرد
دو افسر ارتش آمریکا ناظر رزمایش مشترک روسیه و بلاورس شدند
واکنش امیر قطر درخصوص حمله اسرائیل به منطقه مسکونی در قطر + فیلم
رحمان عموزاد با شکست نماینده هندی راهی نیمه نهایی شد + فیلم
مذاکرات ایران با روسیه و ترکمنستان برای تامین گاز ادامه دارد
سیروس پرهام هنرمند نام آشنا درگذشت
تحولی بزرگ در روابط اقتصادی ایران و پاکستان در راه است
دستگاه هوشمند پایش آلودگی، مخترع ایرانی را صاحب افتخار کرد
رحمان عموزاد حریفان را نابود می‌کند! +فیلم
بازگشت حسینی در آخرین لحظه به سپاهان
X
آگهی تبلیغاتی