×
سیاسی
شناسه خبر : 227960
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/03/21 ساعت 20:10

آملی لاریجانی: غنی‌سازی خط قرمز نظام است؛ عقب‌نشینی نداریم

آیت‌الله آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر حفظ دستاوردهای صلح‌آمیز هسته‌ای، غنی‌سازی را از خطوط قرمز مذاکرات دانست و تأکید کرد: در برابر زیاده‌خواهی دشمنان، هیچ‌گونه عقب‌نشینی از اصول نظام صورت نخواهد گرفت.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت‌الله صادق آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جلسه رسمی مجمع که روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ با حضور رؤسای قوای مجریه و قضائیه، برخی از فقهای شورای نگهبان، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولانی از وزارت امور خارجه برگزار شد، غنی‌سازی اورانیوم و حفظ دستاوردهای صلح‌آمیز هسته‌ای را از خطوط قرمز قطعی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته‌ای عنوان کرد.

وی با اشاره به دستاوردهای امنیتی اخیر وزارت اطلاعات در کشف اسناد فوق محرمانه درباره تأسیسات هسته‌ای رژیم صهیونیستی، این اقدام را نشانه توانمندی نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور دانست و از تلاش‌های وزیر اطلاعات و مجموعه همکاران ایشان تقدیر کرد.

رئیس مجمع تشخیص با تأکید بر اینکه ملت ایران به خوبی آگاه است که پیشرفت‌های هسته‌ای نتیجه تلاش دانشمندان جوان و حمایت مستمر مسئولان بوده است، اظهار داشت: هیچ‌یک از دستاوردهای علمی و راهبردی کشور در حوزه هسته‌ای قابل معامله نیست و همان‌گونه که مقام معظم رهبری تصریح فرموده‌اند، مذاکرات تنها در چارچوب تعیین‌شده باید دنبال شود.

آیت‌الله آملی لاریجانی، غنی‌سازی اورانیوم را یکی از خطوط قرمز غیرقابل عبور نظام جمهوری اسلامی خواند و تأکید کرد: در برابر دشمنی که به‌طور مداوم زیاده‌خواهی می‌کند، عقب‌نشینی به معنای خیانت به ملت است و هیچکس مجاز به عبور از اصول بنیادین نظام نیست.

وی در واکنش به اظهارات برخی مقامات غربی که مدعی‌اند ایران باید غنی‌سازی را متوقف کند، گفت: این ادعاها ناشی از منطق زور و قلدری است. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، ایران در چارچوب حقوق بین‌الملل و بدون نیاز به اجازه هیچ قدرتی، حق بهره‌برداری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را برای خود محفوظ می‌داند.

رئیس مجمع در ادامه با اشاره به وظایف دیپلمات‌های کشور گفت: وزارت امور خارجه باید با اقتدار از منافع ملی صیانت کرده و در برابر تهدیدات پوشالی، با صلابت ایستادگی کند. هرگونه عقب‌نشینی در مذاکرات، خلاف مصالح ملت ایران است.

آیت‌الله آملی لاریجانی همچنین در آغاز جلسه ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت امام هادی (ع) و عید غدیر خم، این ایام را فرصت مناسبی برای تأمل در آموزه‌های امامت و ولایت دانست و آرزو کرد جامعه اسلامی بیش از پیش در مسیر محبت و معرفت اهل‌بیت علیهم‌السلام گام بردارد.


اخبار مرتبط
اسلامی:  صنعت هسته‌ای کشور متوقف  نخواهد شد +فیلم
سه‌شنبه 1404/04/03 ساعت 12:42
اسلامی: صنعت هسته‌ای کشور متوقف نخواهد شد +فیلم
رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد که با برنامه‌ریزی دقیق و پیش‌بینی‌های لازم، اجازه هیچ‌گونه وقفه‌ای در روند تولید و خدمات صنعت هسته‌ای کشور داده نخواهد شد.
وزیر امور خارجه: برنامه هسته ای ایران مقاوم و پایدار است
پنج‌شنبه 1404/03/15 ساعت 02:00
وزیر امور خارجه: برنامه هسته ای ایران مقاوم و پایدار است
سید عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، در جریان سفرش به بیروت اعلام کرد که برنامه هسته‌ای ایران قابل نابودی با حمله نظامی نیست، چرا که بر دانش بومی و زیرساخت‌های گسترده داخلی استوار است. وی تهدیدات رژیم صهیونیستی را بی‌اثر دانست و تأکید کرد که هرگونه تجاوز، با پاسخ سخت و گسترده روبرو خواهد شد.
معمار اصلی تحریم ها؛ غنی سازی ایران قابل حذف نیست
چهارشنبه 1404/03/07 ساعت 12:28
معمار اصلی تحریم ها؛ غنی سازی ایران قابل حذف نیست
ریچارد نفیو، طراح تحریم‌های گسترده علیه ایران، و وندی شرمن، دیپلمات کهنه‌کار آمریکایی، اذعان کرده‌اند که غنی‌سازی در ایران نه قابل حذف است و نه قابل مهار از طریق فشار. اکنون واشنگتن در بزنگاه پذیرش واقعیت قرار گرفته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سه غایب بزرگ حریف پرسپولیس؛ به بازی نمی‌رسند
بهترین گیاهان دارویی برای کاهش طبیعی فشار خون
بردگی جنسی؛ سقوط اخلاقی آمریکا و سئول
آتش‌نشان مشهدی مفقود شد+جزییات
هشدار جاری شدن سیل در 6 استان
همبستگی یمنی‌ها با مردم غزه در صعده
هشدار کارشناسان درباره کاهش شدید آب در شمال دریای خزر + فیلم
آغاز محاکمه شهردار برکنارشدۀ استانبول + فیلم
اردوغان به قطر می رود
اعتراضات خشونت‌آمیز در نپال؛ معترضان هتلی را به آتش کشیدند
رونمایی از کفش‌های لامین یامال در بازی مقابل والنسیا
موج تحریم اسرائیل در کشورهای عربی شدت می‌گیرد
معاون اول رئیس‌جمهور درگذشت حجت الاسلام والمسلمین جماعتی را تسلیت گفت
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور اعلام شد
رانش زمین در هند تلفات گرفت + جزئیات و فیلم حادثه
واشنگتن در حمله به خاک قطر دخالت مستقیم داشته است
ویرانی های غزه بیشتر از بمب و گلوله است
زمان پرداخت حقوق بازنشستگان در شهریورماه 1404اعلام شد+جدول
پزشکیان برای شرکت در اجلاس اضطراری دوحه عازم قطر شد
ربات برکلی با مهارت بی‌نظیر در پینگ‌پنگ استاد شد+ فیلم
قیمت دلار و ارز امروز جمعه 21 شهریور 1404
ده‌ها بازیگر اسرائیلی در حمله فیشینگ فریب خوردند
حضور ستاره جدید در تیم استقلال سیستم آبی پوشان را تغییر داد؟
آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان دانشگاه آزاد اعلام شد+لینک سامانه
تجاوز به قطر نشان داد غرب آسیا در آستانه پرتگاه است
ترکیه ممکن است هدف بعدی حملات اسرائیل باشد
جهان از سکوت دست بردارد، تجاوز رژیم صهیونی به حریم کشور ها عادی شده!
نجات گوسفند جان چهار نفر را گرفت + فیلم
اخراج فوری معاون دانشگاه تنسی پس از بی‌احترامی به چارلی کرک
هشدا وقوع بارش های رگباری؛ توقف در حاشیه رودخانه‌های مازندران ممنوع!
شرکت هواپیمایی ایرلندی پرواز به سرزمین‌های اشغالی را انجام نمی دهد
طرح جدید نتانیاهو برای کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه به آمریکا ارائه می‌شود
وضعیت هوا قابل قبول است
روز و ساعت دیدارهای تیم ملی والیبال ایران در مسابقات جهانی اعلام شد
هشدار ونزوئلا: در حالت آماده‌باش کامل قرار داریم
احزاب مخالف دولت آلمان خواستار حمایت از اقدامات اتحادیه اروپا علیه رژیم صهیونیستی شدند
توافق وزیر ارشادبا کتابخانه ملی روسیه برای فهرست‌برداری نسخ خطی فارسی
حق پاسخ به رژیم صهیونیستی را محفوظ می‌دانیم
مودریچ بازیکن میلان در جلسه تمرین با کیک تولدش سوپرایز شد
مهلت دوباره برای ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی 1404+زمان برگزاری آزمون
تصاویری از لحظه فرار مظنون ترور چارلی کرک منتشر شد/قاتل بازداشت شد + فیلم
جزییات تخریب یک ساختمان قدیمی درخیابان پیروزی + آمار مصدومین
تهران در برابر زلزله مقاوم تر شد
جاده چالوس یک طرفه شد
هشدار یونیسف از سوءتغذیه کودکان در جنوب آسیا
با بازگشت مقامات حماس، قطر دوباره هدف قرار خواهد گرفت
تیراندازی در پایگاه نظامی ان ناپولیس؛ وضعیت امنیتی در حال بررسی است + فیلم
ردّ خون روی پرده نقره‌ای
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 21 مرداد
میزان افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را ابلاغ کرد+جزییات
X
آگهی تبلیغاتی