×
اجتماعی
شناسه خبر : 225855
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/06 ساعت 16:05

سخنگوی قوه قضاییه از برخورد با فساد، قاچاق و سوءمدیریت خبر داد

نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با محوریت برخورد با پرونده‌های فساد اقتصادی، قاچاق سوخت، مشکلات مردم، و بازداشت یک روحانی ایرانی در موسم حج برگزار شد. اصغر جهانگیر در این نشست از پیگیری‌های ویژه دستگاه قضا برای حفظ حقوق مردم و مقابله با هرگونه تضییع اموال عمومی خبر داد.

نورنیوز _ گروه اجتماعی: شهادت یک قاضی و تأکید بر ادامه مسیر مقابله با ناامنی
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، در نشست خبری ششم خرداد با خبرنگاران، از شهادت قاضی احسان باقری، رئیس شعبه ۱۰۲ کیفری خبر داد. این قاضی در مسیر مراجعه به محل کار خود، توسط دو فرد ناشناس مورد حمله چاقویی قرار گرفت و در دم به شهادت رسید.

وی با اشاره به این حادثه، گفت: «این اتفاق بار دیگر نشان داد دستگاه قضایی در مسیر مقابله بی‌امان با ناامنی و اشرار با هیچ ملاحظه‌ای عقب‌نشینی نخواهد کرد. خون شهدا چراغ راه ماست و قوه قضاییه با قاطعیت به مأموریت خود ادامه خواهد داد.»

حفظ حقوق مردم؛ خط قرمز دستگاه قضا

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به مطالبات مردمی از مسئولان، بر اصل مراقبت از حقوق مردم تأکید کرد و گفت: «مشکلات اقتصادی و اجتماعی با تدبیر و اطلاع‌رسانی دقیق قابل حل است. در مواردی مثل ناترازی برق یا توقیف خودروها، اگر قصوری صورت گیرد، قوه قضاییه بدون اغماض ورود خواهد کرد.»

وی در ادامه افزود: «دستور رئیس قوه قضاییه در رابطه با خودروهای توقیفی در پارکینگ‌ها صریح است؛ هیچ توجیهی برای مستهلک شدن دارایی‌های مردم وجود ندارد و مسئولان باید پاسخگو باشند.»

جزئیات پرونده بانک آینده؛ منتظر ارسال نتایج شورای‌عالی نظارت

جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره تخلفات مالی بانک آینده گفت: «طبق اطلاعات بانک مرکزی، این بانک تسهیلات معوق کلانی دارد. وزارت اقتصاد و شورای‌عالی نظارت مسئول بررسی هستند. تا این لحظه گزارشی رسمی از نتایج این بررسی‌ها به قوه قضاییه ارسال نشده است.»

او تاکید کرد که «هرگونه اقدام قضایی منوط به دریافت رسمی گزارش‌ها و مستندات قانونی است، اما دستگاه قضا آماده ورود در صورت تشخیص تخلف است.»

پیگیری قضایی قاچاق سوخت و انفجار بندر شهید رجایی

جهانگیر از برخورد قاطع با متخلفان در پرونده‌های قاچاق سوخت خبر داد و افزود: «با مسئولانی که در این زمینه ترک فعل کرده‌اند یا همکاری با شبکه‌های قاچاق داشته‌اند، برخورد قضایی صورت خواهد گرفت.»

در خصوص پرونده انفجار در بندر شهید رجایی نیز او گفت: «تحقیقات فنی و قضایی ادامه دارد. مسئولان امنیتی و قضایی با حساسیت موضوع را دنبال می‌کنند و با متخلفان احتمالی برخورد خواهد شد.»

آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال؛ مس رفسنجان زیر ذره‌بین

در پاسخ به سوالی درباره فساد مالی در باشگاه مس رفسنجان، سخنگوی قوه قضاییه گفت: «بررسی‌های قضایی آغاز شده و با همکاری دستگاه‌های نظارتی، روند رسیدگی به این پرونده در جریان است. هیچ باشگاهی از نگاه عدالت مستثنا نیست.»

وی افزود: «فساد در حوزه ورزش هم مانند دیگر حوزه‌ها خط قرمز ماست. اگر ثابت شود مسئول یا بازیکنی مرتکب تخلف شده، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.»

بازداشت حجت‌الاسلام قاسمیان؛ پیگیری از مجاری رسمی

جهانگیر در بخشی از نشست خبری از بازداشت حجت‌الاسلام قاسمیان در جریان مناسک حج خبر داد و گفت: «این بازداشت از نظر دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران غیرموجه و غیرقانونی است. موضوع از طریق وزارت امور خارجه و نهادهای ذی‌ربط در حال پیگیری جدی است.»

او ابراز امیدواری کرد که ایشان هر چه زودتر آزاد شود و سایر زائران نیز با مشکلی مواجه نشوند.

قوه قضاییه و ضرورت برنامه‌ریزی پیش‌دستانه برای پیشگیری از بحران‌ها

جهانگیر با اشاره به نارضایتی‌های عمومی در برخی حوزه‌ها از جمله برق و خودرو، تأکید کرد که «مسئولان باید پیش از وقوع بحران، برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند تا از نارضایتی عمومی و آسیب به حقوق مردم جلوگیری شود.»
وی اضافه کرد: «دستگاه قضا، در صورت احراز کوتاهی و بی‌برنامگی، مسئولان خاطی را مورد پیگرد قرار خواهد داد.»

دفاع از حقوق مردم؛ مأموریت بی‌وقفه قوه قضاییه

سخنگوی قوه قضاییه بار دیگر به مسئولان توصیه کرد: «حقوق مردم باید در رأس تمام تصمیم‌گیری‌ها قرار گیرد. از نگاه نظام اسلامی، مردم صاحبان اصلی این کشورند و مدیران موظف‌اند با تلاش شبانه‌روزی پاسخ‌گوی مشکلات آنان باشند.»
وی افزود: «در صورتی که تخلف یا ترک فعل در هر سطحی رخ دهد، دستگاه قضا به عنوان پشتیبان حقوق عامه وارد عمل می‌شود.»

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
واکنش ترامپ به ترور چارلی کرک/جزییات ترور +فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
جزییات عیدی بزرگ به بازنشستگان نیروهای مسلح
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
400 زوج در صف فرزندخواندگی , 110 کودک در انتظار خانواده
رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان: ترور رهبری حماس در دوحه، یک جنایت بزدلانه است
هنرمند ایرانی با مدال فرانسوی به پاس ثبت تاریخ قاجار تقدیر شد
X
آگهی تبلیغاتی