×
اجتماعی
شناسه خبر : 225855
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/03/06 ساعت 16:05
سخنگوی قوه قضاییه از برخورد با فساد، قاچاق و سوءمدیریت خبر داد

سخنگوی قوه قضاییه از برخورد با فساد، قاچاق و سوءمدیریت خبر داد

نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با محوریت برخورد با پرونده‌های فساد اقتصادی، قاچاق سوخت، مشکلات مردم، و بازداشت یک روحانی ایرانی در موسم حج برگزار شد. اصغر جهانگیر در این نشست از پیگیری‌های ویژه دستگاه قضا برای حفظ حقوق مردم و مقابله با هرگونه تضییع اموال عمومی خبر داد.

نورنیوز _ گروه اجتماعی: شهادت یک قاضی و تأکید بر ادامه مسیر مقابله با ناامنی
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، در نشست خبری ششم خرداد با خبرنگاران، از شهادت قاضی احسان باقری، رئیس شعبه ۱۰۲ کیفری خبر داد. این قاضی در مسیر مراجعه به محل کار خود، توسط دو فرد ناشناس مورد حمله چاقویی قرار گرفت و در دم به شهادت رسید.

وی با اشاره به این حادثه، گفت: «این اتفاق بار دیگر نشان داد دستگاه قضایی در مسیر مقابله بی‌امان با ناامنی و اشرار با هیچ ملاحظه‌ای عقب‌نشینی نخواهد کرد. خون شهدا چراغ راه ماست و قوه قضاییه با قاطعیت به مأموریت خود ادامه خواهد داد.»

حفظ حقوق مردم؛ خط قرمز دستگاه قضا

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به مطالبات مردمی از مسئولان، بر اصل مراقبت از حقوق مردم تأکید کرد و گفت: «مشکلات اقتصادی و اجتماعی با تدبیر و اطلاع‌رسانی دقیق قابل حل است. در مواردی مثل ناترازی برق یا توقیف خودروها، اگر قصوری صورت گیرد، قوه قضاییه بدون اغماض ورود خواهد کرد.»

وی در ادامه افزود: «دستور رئیس قوه قضاییه در رابطه با خودروهای توقیفی در پارکینگ‌ها صریح است؛ هیچ توجیهی برای مستهلک شدن دارایی‌های مردم وجود ندارد و مسئولان باید پاسخگو باشند.»

جزئیات پرونده بانک آینده؛ منتظر ارسال نتایج شورای‌عالی نظارت

جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره تخلفات مالی بانک آینده گفت: «طبق اطلاعات بانک مرکزی، این بانک تسهیلات معوق کلانی دارد. وزارت اقتصاد و شورای‌عالی نظارت مسئول بررسی هستند. تا این لحظه گزارشی رسمی از نتایج این بررسی‌ها به قوه قضاییه ارسال نشده است.»

او تاکید کرد که «هرگونه اقدام قضایی منوط به دریافت رسمی گزارش‌ها و مستندات قانونی است، اما دستگاه قضا آماده ورود در صورت تشخیص تخلف است.»

پیگیری قضایی قاچاق سوخت و انفجار بندر شهید رجایی

جهانگیر از برخورد قاطع با متخلفان در پرونده‌های قاچاق سوخت خبر داد و افزود: «با مسئولانی که در این زمینه ترک فعل کرده‌اند یا همکاری با شبکه‌های قاچاق داشته‌اند، برخورد قضایی صورت خواهد گرفت.»

در خصوص پرونده انفجار در بندر شهید رجایی نیز او گفت: «تحقیقات فنی و قضایی ادامه دارد. مسئولان امنیتی و قضایی با حساسیت موضوع را دنبال می‌کنند و با متخلفان احتمالی برخورد خواهد شد.»

آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال؛ مس رفسنجان زیر ذره‌بین

در پاسخ به سوالی درباره فساد مالی در باشگاه مس رفسنجان، سخنگوی قوه قضاییه گفت: «بررسی‌های قضایی آغاز شده و با همکاری دستگاه‌های نظارتی، روند رسیدگی به این پرونده در جریان است. هیچ باشگاهی از نگاه عدالت مستثنا نیست.»

وی افزود: «فساد در حوزه ورزش هم مانند دیگر حوزه‌ها خط قرمز ماست. اگر ثابت شود مسئول یا بازیکنی مرتکب تخلف شده، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.»

بازداشت حجت‌الاسلام قاسمیان؛ پیگیری از مجاری رسمی

جهانگیر در بخشی از نشست خبری از بازداشت حجت‌الاسلام قاسمیان در جریان مناسک حج خبر داد و گفت: «این بازداشت از نظر دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران غیرموجه و غیرقانونی است. موضوع از طریق وزارت امور خارجه و نهادهای ذی‌ربط در حال پیگیری جدی است.»

او ابراز امیدواری کرد که ایشان هر چه زودتر آزاد شود و سایر زائران نیز با مشکلی مواجه نشوند.

قوه قضاییه و ضرورت برنامه‌ریزی پیش‌دستانه برای پیشگیری از بحران‌ها

جهانگیر با اشاره به نارضایتی‌های عمومی در برخی حوزه‌ها از جمله برق و خودرو، تأکید کرد که «مسئولان باید پیش از وقوع بحران، برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند تا از نارضایتی عمومی و آسیب به حقوق مردم جلوگیری شود.»
وی اضافه کرد: «دستگاه قضا، در صورت احراز کوتاهی و بی‌برنامگی، مسئولان خاطی را مورد پیگرد قرار خواهد داد.»

دفاع از حقوق مردم؛ مأموریت بی‌وقفه قوه قضاییه

سخنگوی قوه قضاییه بار دیگر به مسئولان توصیه کرد: «حقوق مردم باید در رأس تمام تصمیم‌گیری‌ها قرار گیرد. از نگاه نظام اسلامی، مردم صاحبان اصلی این کشورند و مدیران موظف‌اند با تلاش شبانه‌روزی پاسخ‌گوی مشکلات آنان باشند.»
وی افزود: «در صورتی که تخلف یا ترک فعل در هر سطحی رخ دهد، دستگاه قضا به عنوان پشتیبان حقوق عامه وارد عمل می‌شود.»

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اوکراین از اروپا درخواست کمک 1 میلیارد یورویی کرد
1000 بیمار غزه‌ای در انتظار بازگشایی گذرگاه‌ها جان باختند
نورنما | پترا یکی از عجایب دنیا
بیماری مرموز ترامپ جدی شد!
عراقچی: به توافق نزدیک بودیم اما اراده جنگ‌طلبان در آمریکا غالب شد
نخستین جایزه ادبی بریکس به یک نویسنده مصری رسید
توسکستان در آتش / تداوم آتش‌سوزی‌های سریالی در جنگل‌های شمال
شیراز میزبان دیپلمات‌های سینمایی جهان شد
تسلیت رهبر معظم انقلاب به آقای سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور
ماجرای دستگیری عباس پالیزدار چیست ؟
خشکسالی در ایران از فضا قابل مشاهده است
واشنگتن نخستین هشدار اضطراری به ونزوئلا را صادر کرد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + فیلم
روسیه نسبت به اقدامات تنش‌زا ناتو هشدار داد
کشف کلت‌های آمریکایی پنهان زیر ذغال در تهران
پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر معظم انقلاب
هزاران خانواده آسیب‌دیده اسرائیلی از حملات ایران همچنان سرگردان
هدررفت واقعی آب تهران کمتر از 10 درصد
علت حادثه منجر به فوت همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد/دختر سقاب مرگ مغزی شد +فیلم
کدام استان ها 11 و 12 آذرماه تعطیلند؟
نورنما | 11 آذر، شهادت میرزا کوچک خان جنگلی
ایران و شانگهای؛ معماری امنیت مشترک
مدارس فارس فردا 11 آذرماه تعطیل شد
اسلامی: مقابله با تحریف‌های دشمن نیازمند اقدام و عمل واقعی در صنعت هسته‌ای است
تایید مصوبه بنزین 3 نرخی در هیئت تطبیق مجلس
پاپ: تشکیل دولت فلسطین تنها راه‌حل برقراری صلح است
کشف 740 ماینر غیرمجاز در ایلام/ مصرف برق معادل یک شهرستان بزرگ!
15 کشور اروپایی از اوکراین حمایت کردند
تهران تا چهارشنبه بارانی است/دمای هوا کاهش می یابد
آغاز رزمایش ضدتروریستی سازمان شانگهای به میزبانی سپاه
آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد از 16 آذر
اختصاص 390 میلیون لیتر مازوت کم گوگرد به نیروگاه‌ها
ضرغامی: فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی کمکی به حل مسائل نمی‌کند
نیجر اورانیوم تولیدی را در بازار جهانی عرضه می‌کند
واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان
آماده باش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه
فرمانده ارشد حزب‌الله: کنار گذاشتن سلاح را رد می‌کنیم
دیوارکشی مزدوران الجولانی در دمشق علیه علوی‌های سوریه
هرتزوگ: عفو نتانیاهو را بررسی می‌کنم
دریادار سیاری: ناوشکن جماران نمادی از خودکفایی کشور است
اعلام نرخ تورم توسط بانک مرکزی پس از 3 سال
ترامپ و بازی دوباره با کارت داعش
«رهش»، تصویری از وارونگی سیاست‌گذاری‌های شهری
مذاکرات افغانستان و پاکستان در عربستان بی‌نتیجه ماند
ادارات و آموزش مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد/ اجرای طرح زوج و فرد تا ساعت 18:30
عارف: نباید درهای حضور اساتید و دانشجویان ایرانی در مجامع دانشگاهی بین‌الملل را ببندیم
قالیباف: زن ایرانی معمار تمدن نوین است
هوای تهران همچنان در وضعیت قرمز
حذف انحصار از واردات نهاده‌های دامی با تهاتر نفت
فردا مدارس قم دایر است
X
آگهی تبلیغاتی