×
ورزشی
شناسه خبر : 225801
تاریخ انتشار :

بیرانوند بی‌پرده ؛ از جنگ با پرسپولیسی‌ها تا افشای بی‌احترامی‌ها و قراردادها

در یکی از احساسی‌ترین و جنجالی‌ترین بخش‌های گفت‌وگویش با برنامه "فوتبال برتر"، علیرضا بیرانوند پرده از چالش‌ها و فشارهای روانی پس از جدایی از پرسپولیس و پیوستن به تراکتور برداشت.

نورنیوز - گروه ورزشی :‌

شب گذشته در فوتبال برتر چه گذشت 

انتقاد صریح میثاقی از برنامه‌ریزی لیگ و اردوی تیم ملی
محمدحسین میثاقی در برنامه «فوتبال برتر» با لحنی انتقادی نسبت به زمان‌بندی پایان لیگ و آغاز اردوی تیم ملی موضع گرفت. او با اشاره به فاصله نامتعارف بین پایان لیگ برتر و شروع اردو،  مدیریت  فدراسیون در برنامه‌ریزی مورد نقد قرار داد  و گفت: «مگر مدرسه است که بازیکنان صبح بیایند و عصر بروند؟»

میثاقی با تأکید بر اینکه تاخیر در اتمام مسابقات لیگ، ساختار اردوهای تیم ملی را به هم ریخته، از نبود انسجام در برنامه‌ریزی و همچنین ترکیب عجیب بازیکنان در اردو (از باتجربه‌ها تا چهره‌های کاملاً جدید) انتقاد کرد. به گفته او، این وضعیت نشان‌دهنده سردرگمی در آماده‌سازی تیم برای فیفا دی‌هاست.


 


نقد تند به بازار آشفته نقل‌وانتقالات؛ وقتی قرارداد ۲۷۰ میلیاردی شوخی نیست!
در ادامه برنامه "فوتبال برتر"، محمدحسین میثاقی فضای این روزهای بازار نقل‌وانتقالات فوتبال ایران را به‌شدت آشفته و غیرمنطقی توصیف کرد. او با اشاره به قراردادهای نجومی و رفتارهای عجیب برخی بازیکنان، از شرایطی گفت که بازیکن برای بالا بردن قیمتش، فیلم بستن قرارداد را برای باشگاه رقیب می‌فرستد تا قیمت را بالا ببرد.  این مدل مذاکره‌های ملتهب، در آینده دودش به چشم باشگاه‌ها خواهد رفت، مخصوصاً وقتی پای پنجره‌های بسته و شکایت‌های بین‌المللی وسط بیاید.

علیرضا بیرانوند نیز  از بازیکنانی گفت که بدون هیچ کارنامه یا جامی، دنبال قراردادهای ۹۰ تا ۱۰۰ میلیاردی هستند. او تاکید کرد: «بازیکنی که تیمش قهرمان شده و عملکرد خوبی داشته، حق دارد پول خوب بگیرد؛ اما بازیکنی که حتی فیکس نبوده، چرا باید قرارداد ۲۷۰ میلیاردی ببندد؟»
بیرانوند همچنین با صراحت پذیرفت که خودش هم برای مسائل مالی تصمیم گرفته، اما تأکید کرد دستمزد باید با کیفیت و کارایی بازیکن متناسب باشد.


 


گلایه‌های بی‌پایان بیرانوند از تقابل پرسپولیس و تراکتور

علیرضا بیرانوند در گفت‌وگویی احساسی و پرحاشیه در برنامه "فوتبال برتر"، درباره انتقالش به تراکتور و چالش‌های سنگینی که پشت‌سر گذاشت، صحبت کرد. او تأکید کرد که انتخاب تراکتور کاملاً حساب‌شده بود: «تراکتور از فصل قبل مدعی بود و بودن اسکوچیچ هم انگیزه‌ام را بیشتر کرد.»

بیرانوند در بخشی از صحبت‌هایش از فشارهای هواداران پرسپولیس گفت: «واقعاً جنگیدن با هواداران و حتی برخی مجری‌های پرسپولیسی کار راحتی نبود.» او افزود که برای چنین انتقالی باید صبر بالایی داشت و گفت: «اگر به‌جای من کس دیگری بود، شاید ۴ یا ۵ ماه مرخصی می‌گرفت. من واقعاً باید تندیس صبوری بگیرم، نه فقط دستکش طلایی.»

در بخش احساسی‌تر مصاحبه، گلر شماره یک تیم ملی ایران از برخورد برخی هواداران گلایه کرد :
30 دقیقه ناسزا جای 6 سال تشویق را نمیگیرد.
«حتی حرمت مادرم را هم نگه نداشتند.
یک ماه با مادرم حرف نزدم.
انتظارم از هواداران پرسپولیس بیشتر بود؛ آن‌ها من را ساختند ولی با من بازی کردند.


 


بیرانوند در واکنش به پرسش میثاقی مبنی بر اینکه "چرا برخی بازیکنان مانند مهدی ترابی یا دانیال اسماعیلی‌فر چنین هجمه‌ای را تجربه نکردند؟" گفت:
تنها چیزی که می‌تونم رک بهت بگم اینه که به من بی‌احترامی شد فقط به خاطر فن. نه اخلاق، نه رفتار. فقط چون می‌خواستن تمرکز منو بهم بزنن که با تراکتور موفق نشم

من در پستی بازی می‌کنم که مسئولیت خیلی بزرگی داره. وقتی تمرکز گلر تیم رو ازش بگیری، دیگه تیم کاری ازش بر نمیاد، حتی اگر ترابی تا صبح گل بزنه. این حملات هدف‌دار بود و فقط برای ضربه‌زدن به من طراحی شده بود.»

در ادامه، بیرانوند به موضوع آسیب‌دیدگی دستش نیز اشاره کرد و گفت: دست آسیب‌دیده بازی کردم و همچنان هنوز عکسش هست .


 


اعتراف میکنم برای پول رفتم 

بیرانوند در بخشی از مصاحبه خود خطاب به محمدحسین میثاقی گفت: «قرارداد من خیلی پایین بود و اینو ده‌ها بار گفتم. دو هفته مونده به شروع بازی‌ها رفتم پیش آقای درویش و گفتم قراردادم پایین‌تر از سطح فعالیتمه.»

او در واکنش به انتقادات برخی هواداران که او را «پولکی» خطاب کرده‌اند، گفت: «همین هوادارا بازیکنانی رو دیدن که تو پنجره بسته باشگاه، رسماً اعلام کردن بخاطر بچه و خانوادشون می‌خوان پول دربیارن. چرا اونا پولکی نیستن و بیرانوند هست؟»

بیرانوند اضافه کرد: «قبل فینال آسیا خیلیا رفتن. من هم مردونه اومدم گفتم به خاطر قراردادم بود. کسایی تو تیم بودن که نه قهرمانی داشتن، نه سابقه ملی، ولی دو برابر من قرارداد داشتن.»

او با لحنی صریح خطاب به منتقدان گفت: «نمی‌تونید افتخاراتی که من با پرسپولیس به دست آوردم رو زیر خاک کنید. 


 


عذرخواهی از هوادان پرسپولیس

«اگه دل کسی از من، تو باشگاه یا بین هوادارا، شکسته واقعاً از ته دل عذرخواهی می‌کنم. ولی تهش اینه که بیرانوند زورش به مافیای بیرون نرسید.»


 


حمایت تمام‌قد بیرانوند از امید عالیشاه


 


از لری فول تا فیزیولوژی دکتری


 


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رهبر انقلاب خطاب به استانداران کشور: با مردم گرم بگیرید
اعلام فهرست جدید تیم ملی؛ طارمی، قدوس و عزت‌اللهی در بین دعوت‌شدگان
صعود ریحانه مبینی به فینال پرش طول قهرمانی آسیا
پشت‌پرده ماجرای تسورکوف به روایت روزنامه‌نگار برجسته عراقی
نخستین انتقال بانکی ایران و عمان در آستانه اجرا
استقلال و ملوان برای جام و آسیا در اراک
عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات ایران و امریکا مشخص می شود!
سوخت تشویقی به کامیونداران+ فیلم
آغاز فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو از 8 خردادماه +جدول قیمت و مهلت ثبت نام
صنعا زیر آتش، تهران زیر اتهام!
جان باختن دو کودک در دریاچه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(41)"بابلسر"
از دینامو زاگرب تا نقش‌جهان؛ محرمی زردپوش شد
هواپیماهایی که نیامدند؛ ایرلاین وابسته به زنجانی مجوز ندارد!
دیدار وزیر کشور و استانداران با رهبر انقلاب
دروازه‌بان گل‌گهر دروازه سپاهان را می‌بندد
شهادت 9 فرزند یک پزشک در غزه
لاوروف: مذاکرات ایران و آمریکا در مسیر درستی است
رادان: اتباع غیرمجاز شناسایی، دستگیر و از کشور طرد می‌شوند
بازگشت تحریم‌سازان به واقع‌گرایی: غنی‌سازی را نمی‌توان نادیده گرفت
بانک آینده؛ اصلاح یا انحلال؟
سه آرامستان جدید در راه تهران؛ پایان کار بهشت زهرا(س) نزدیک است
نورنما | شوخی امیرحسین قیاسی با خاموشی های برق
سرپرست حجاج ایرانی مطرح کرد: علت کاهش تعداد نیروهای اجرایی ستاد حج
پرونده قضایی حادثه مرگبار پیست آزادی در حال رسیدگی است | واکنش وزیر ورزش
حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعاء+ فیلم
310 کارمند سازمان ملل در موشک باران های غزه جان خود را از دست دادند!
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 7 خرداد 1404+ جدول
سخنگوی دولت: اگر یارانه حذف شود، مردم آسیب نخواهند دید
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 7 خرداد 1404+ جدول
اسپانیا فریاد عدالت برای غزه را بلندتر می‌زند
وزیر ارتباطات: افزایش 75 درصدی تعرفه اینترنت دور از ذهن است
پرواز «استارشیپ» باز هم به انفجار ختم شد
نورنما | سالروز ازدواج حضرت علی(ع)و حضرت فاطمه(س)مبارک باد
اسلامی: احتمال پذیرش بازرسان آمریکایی در صورت توافق
قیمت های جدید محصولات سایپا برای خردادماه 1404 اعلام شد+ قیمت ها
پرسپولیس پوست‌اندازی کرد؛ جدایی شش بازیکن از پرسپولیس
گازوئیل سه‌نرخی فعلاً از دستور کار خارج شد
چگونه در سامانه اسکان و املاک ثبت نام کنیم؟
پایان التهاب در بازار سیمان
هشدار صریح سردار سلامی به آمریکا
گمرک: کالاهای خطرناک فورا از بنادر ترخیص شوند
برخورد قطار با عابران کنار ریل در کاشان
اقتصادنگار | تورم دست از سر زندگی برنمی دارد
تجدید میثاق نمایندگان مجلس با آرمان‌های امام (ره) + فیلم
بیراهه بیرو
تمام احتمالات مذاکرات ایران و آمریکا
گوی سیاست همچنان می‌چرخد
از آسمانی‌کردن قدرت تا پاسخ‌گویی اجتماعی
آخرین جزئیات از ترور قاضی شیرازی
X
آگهی تبلیغاتی