×
ورزشی
شناسه خبر : 225263
تاریخ انتشار :

جنگ در هیأت‌ مدیره پرسپولیس/ مالک شاکی، باشگاه بی ثبات

باشگاه پرسپولیس این روزها با بحران بسیار بزرگی در سطح مدیریت برخوردار است و این بحران تازه‌ باشگاه را احاطه کرده است؛ بحرانی که از درون باشگاه شعله‌ور شده است و در رأس آن، نام یک آشنا به چشم می‌خورد؛ بانک شهر.

بانک شهری که سال‌هاست نقش یک اسپانسر مهربان را برای سرخ‌ها ایفا می‌کند و در آخر هم مقصر معرفی می‌شود. این بار ظاهراً به نقطه جوش رسیده. طبق شنیده‌ها، مدیران این بانک که هم در قامت سهامدار ظاهر شده‌اند و هم در قامت اسپانسر، از عملکرد باشگاه در ماه‌های اخیر به شدت ناراضی هستند. نارضایتی‌ که حالا دیگر قابلیت پنهان کردن هم ندارد؛ جلسات رسمی و غیررسمی هیأت مدیره پر از گلایه است و آن‌طور که پیداست، نمایندگان بانک شهر صراحتاً اعلام کرده‌اند که در این شرایط نمی‌خواهند ادامه دهند.

پول می‌دهند، تصمیم نمی‌گیرند و بعد باید پاسخ هم بدهند؟

ماجرا از جایی جدی‌ شد که تصمیمات بانک شهر در هیأت مدیره یکی پس از دیگری بایگانی شدند. تصمیماتی که حتی وقتی به تصویب جمعی رسیده‌اند در مسیر اجرا یا به بیراهه رفتند و یا به کلی نادیده گرفته شدند. ظاهراً بیشترین اختلاف بر سر مدیرعامل باشگاه است؛ جایی که بانک شهر خواستار تغییرات بنیادین بوده اما هیچ‌کدام از پیشنهادهایش راه به جایی نبرده‌اند. حتی گزینه‌های مورد حمایت این بانک برای مدیرعاملی هم پشت درهای بسته رد شده‌اند؛ درهای بسته‌ای که البته زیاد هم محکم بسته نبوده‌اند، چون تقریباً تمام گفتگوها و تصمیمات هیأت مدیره ساعاتی بعد در رسانه‌ها منتشر می‌شوند!

وقتی همه چیز لو می‌رود

هیات‌مدیره‌ای که به جای تصمیم‌سازی به لو دادن اخبار مشغول است؛ انگار نه دنبال وحدت نظرند، نه دنبال موفقیت تیم. هر کسی به رسانه‌ مورد علاقه‌اش خبر می‌دهد، هر تصمیمی با چند ساعت تأخیر به تیتر یک می‌رود و هر تنشی قبل از حل شدن، علنی می‌شود. جالب است که بانک شهر در این میان باید هزینه کند، بدون آن‌که بداند دقیقاً دارد برای چه چیزی پول می‌ریزد.

آن‌طور که از فضای درون باشگاه به گوش می‌رسد، نمایندگان بانک شهر در هیأت مدیره به شکل جدی اعلام کرده‌اند که در صورت تداوم این بی‌نظمی و بی‌توجهی به خواسته‌ها، دیگر دلیلی برای ادامه همکاری نمی‌بینند. ترجیح می‌دهند در جایی دیگر سرمایه‌گذاری کنند، جایی که حداقل نظارت و اختیار متناسب با هزینه‌ها داشته باشند. آیا طرف مقابل، یعنی باقی اعضای هیأت مدیره و تصمیم‌گیران وزارت ورزش، واقعاً نگران خروج بانک شهر هستند؟ به نظر نمی‌رسد.

همه‌چیز شبیه یک کشتی بی‌سکان

در شرایطی که پرسپولیس از نظر فنی هم روزهای خوشی را سپری نمی‌کند و آینده‌اش به‌طور کامل در ابهام است، حالا باید نگران بحران در رأس مدیریت هم باشد. بحران نه به خاطر اختلاف‌نظرهای طبیعی، بلکه به خاطر دعوای بی‌پایان بر سر قدرت، نفوذ و رسانه. در این میان، تنها چیزی که اهمیتی ندارد، خود پرسپولیس است؛ تیمی که هر سال قربانی بازی‌های پشت پرده می‌شود.

شاید وقت آن رسیده که باشگاه به جای مذاکره با بازیکنان خارجی و نمایش‌های نقل و انتقالاتی، به فکر مذاکره با یک هیأت مدیره خارجی بی‌افتد. شاید وقت آن رسیده که همه متوجه این موضوع بشوند فوتبال حرفه‌ای، فقط به بازیکن گران‌قیمت و مربی خارجی نیست؛ به تصمیم درست، سیستم سالم و احترام به منابع مالی هم است. 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
X
آگهی تبلیغاتی