سه‌شنبه 14 مرداد 1404 | ساعت 18:16
سه‌شنبه 14 مرداد 1404 | ساعت 18:16
×
سیاسی
شناسه خبر : 223673
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/02/23 ساعت 10:16

گزارش سفر دو روزه سخنگوی دولت به منطقه آزاد انزلی رسانی

واکنش مهاجرانی به سئوال نور نیوز درباره علت بازگشت بابک زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی+فیلم

در حالی که بابک زنجانی هنوز بدهی‌اش را به شرکت نفت تسویه نکرده و محکومیتش تمام نشده، اخبار مربوط به بازگشت او به فعالیت‌های کلان اقتصادی، امضای تفاهم‌نامه 61 هزار میلیاردی و حضور در مناقصه سایپا، نگرانی‌ها درباره تکرار فسادهای گذشته را افزایش داده است.

نورنیوز-گروه سیاسی:  بازگشت مجدد بابک زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی به عنوان فردی که پرونده او با نام" فساد قرن" در رسانه ها مطرح است شائبه ها و سئوالات زیادی را در افکار عمومی بدنبال داشته است. 

خبرنگار نور نیوز در مورد چرایی این رخداد از سخنگوی دولت سئوال کرد:در روزهای گذشته، اخبار متعددی درباره بازگشت مجدد بابک زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی کلان منتشر شده است. این در حالی‌ است که به گفته مدیرعامل شرکت ملی نفت، زنجانی هنوز بدهی خود به شرکت نفت را پرداخت نکرده و مدت محکومیتش نیز به پایان نرسیده است. با این شرایط، چگونه وزارت راه با شرکت وابسته به او قراردادی به ارزش ۶۱ هزار میلیارد تومان امضا کرده و اجازه مشارکت در مناقصه خرید ۴۲ درصد سهام سایپا به او داده شده؟ همچنین، برخی رسانه‌ها از فعال شدن مجدد او در فروش نفت خبر داده‌اند. آیا نباید نگران تکرار پرونده‌های بزرگ فساد در آینده نزدیک باشیم؟

خانم مهاجرانی در پاسخ به سئوال نور نیوز اظهار داشت؛این دولت مانند دولت‌های دیگر و حتی بیشتر، نسبت به مبارزه با فساد حساس است و مطمئن باشید هیچ اقدامی خارج از فرایندهای حقوقی و نظارتی انجام نخواهد شد.
وی افزود:طبق گفته سخنگوی قوه قضائیه درمورد سرمایه‌گذاری در راه آهن، منع قانونی وجود ندارد و متن تفاهمنامه در سایت موجود است
مهاجرانی خاطر نشان کرد:هنوز هیچگونه پولی رد و بدل نشده و صرفا تفاهم نامه امضا شده است.
وی در پایان ضمن ارجاع مجدد این موضوع به قوه قضائیه گفت:فساد زمانی اتفاق می افتد که برخی فرآیندها بدون نظارت کامل انجام می شود.

00:00
Download

 

سخنگوی دولت در نشست خبری سخنگوی دولت با اصحاب رسانه ، در دومین روز از سفر او به منطقه آزاد انزلی، صبح امروز سه شنبه 23 اردیبهشت در مجتمع بندری کاسپین برگزار شد گفت:  نظام تصمیم‌ساز کشور به نتیجه رفع فیلترینگ رسیده و امیدواریم به‌زودی شاهد رفع محدودیت‌هایی در این زمینه باشیم‌

ناترازی برق حاصل یک روز و دو روز نیست

سخنگوی دولت با بیان اینکه با ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی مواجه هستیم و این ناترازی حاصل یک روز و دو روز نیست، اعلام کرد: به جای اینکه قطع برق را صرفاً به صنایع تحمیل کنیم، مقداری هم به مصرف خانگی معطوفش کرده‌ایم.

 فاطمه مهاجرانی اظهار کرد: حکومت و دولت جمهوری اسلامی مبتنی «داد و خرد» است و تلاش می‌کنیم با این دو پایه به مطالبات مردم پاسخ دهیم.

وی ادامه داد: سامانه فواد یا فوریت‌های اداری به صورت آزمایشی در استان قزوین به راه افتاده است و مردم می‌توانند از این طریق فوریت‌های خود را در زمینه امور اداری اعلام کنند. همچنین مردم می‌توانند از این طریق و با اعلام نظرات خود به بهبود نظام اداری کمک کنند.

سخنگوی دولت تأکید کرد: دولت تلاش دارد تمرکز بیشتر را بر صنعت بگذارد و به دنبال پیشبرد پویش ۲۵ درجه برای صرفه‌جویی در مدیریت مصرف انرژی است و در نظر دارد که بخشی از خاموشی‌ها را بر منازل قرار دهد.

مردم نشان داده‌اند در شرایط سخت بسیار حامی هستند

وی در پاسخ به پرسشی درباره طرح اظهاراتی نسبت به شیوه مدیریت دولت چهاردهم در زمینه خاموشی‌ها از سوی برخی مسئولان دولت گذشته، یادآور شد: رویکرد علمی به ما کمک می‌کند به جای اینکه انگشت اتهام را به سمت یکدیگر بگیریم، واقعیات را بپذیریم. ما با ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی مواجه هستیم و این ناترازی حاصل یک روز و دو روز نیست. این ناترازی حاصل سال‌ها فقدان سرمایه‌گذاری از یک سو و گسترش شبکه‌های توزیع از سوی دیگر و افزایش مصرف ناشی از گسترش‌هاست.

سخنگوی دولت یادآور شد: با این شرایط، جریان عرضه و تقاضا ما را به این سو رهنمون می‌کند که با ناترازی مواجه می‌شویم. به جای اینکه انگشت اتهام را به سمت کسی معطوف کنم، ترجیح می‌دهم با رویکرد و زبان علمی صحبت کنم و بگویم جریان عرضه و تقاضای برق نشان می‌دهد ناترازی‌ خلق خواهد شد.

مهاجرانی گفت: مدتهاست مقام معظم رهبری شعار سال را به نام اقتصاد و تولید مزین می‌کنند، اما اگر در زمستان، گاز و در تابستان، برق را برای صنایع قطع کنیم، چیزی به نام تولید وجود نخواهد داشت. رویکرد دولت بر این است که در این شرایط سخت همه باهم و در کنار هم از این شرایط عبور کنیم. پس به جای اینکه قطع برق را صرفاً به صنایع تحمیل کنیم، مقداری هم به مصرف خانگی معطوفش کرده‌ایم.

وی یادآور شد: می‌دانیم که این شرایط برای مردم مشکل‌زاست، ولی باید در کنار هم از این شرایط عبور کنیم. بنابراین مشکل به‌جای اینکه پنهان شود باید با مردم به اشتراک گذاشته شود. امیدواریم  با پیوستن به پویش ۲۵ درجه و تمرکز دولت بر راهبردهای تولید انرژی‌های جدید مثل انرژی‌های خورشیدی، بتوانیم از این شرایط سخت عبور کنیم. مردم ما نشان داده‌اند در شرایط سخت اتفاقاً بسیار حامی هستند و همه با هم از این شرایط سخت به عبور خواهیم کرد.

آخرین پی گیری های ایران در زمینه شهروندان ایرانی در بریتانیا

سخنگوی دولت درباره بازداشت شهروندان ایرانی در بریتانیا، اظهار کرد: ما شاهد داستان‌سرایی‌ها هستیم که در بریتانیا شکل گرفته، اما هرگونه دخالتی را در آن موضوع قاطعانه رد می‌کنیم و از مجاری دیپلماتیک در حال پیگیری این موضوع هستیم. ما از فرایندهای دیپلماتیک استفاده می‌کنیم تا مشکلات را در این زمینه مرتفع کنیم.

ستادهای همه دستگاه‌های اجرایی مکلف به نصب صفحات خورشیدی هستند

مهاجرانی در پاسخ  بر اینکه با توجه به تاکیدات رئیس‌جمهوری برای استفاده ادارات از پنل‌های خورشیدی، چه برنامه‌ای در این زمینه تدوین شده، گفت: اقدامات در زمینه صفحات خورشیدی از زمستان گذشته و از سوی خود رئیس‌جمهوری که کار را به دست گرفت و بادقت فراوان جلو برد، آغاز شده و اکنون لااقل ستادهای همه دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند صفحات خورشیدی را نصب کنند.

وی ادامه داد: همچنین فرایند اجرایی این طرح به‌صورت کامل مشخص و به دستگاه اجرایی نیز ابلاغ شده است. فرایند خرید صفحات خورشیدی یا تحویل‌شان از وزارت نیرو در حال انجام است و اولین مجموعه‌ای که صفحات خورشیدی را نصب کرده معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری است که به میزان ۴۰ کیلووات صفحه خورشیدی نصب کرده و در حال بهره‌برداری از آن است و در واقع انرژی را به شبکه می‌دهد و در زمان قطع برق خودش از آن برداشت می‌کند.

سخنگوی دولت  اعلام کرد: با دستور رئیس‌جمهوری، تدوین برنامه جامع تنوع زیستی و انتقال این موضوع به سازمان محیط زیست بعد از ۱۵ سال تصویب شد که قطعاً کمک می‌کند وضعیت بهتری در این زمینه داشته باشیم.

نشست هم اندیشی  سخنگوی دولت با فعالین اقتصادی حوزه اوراسیا

سخنگوی دولت در نشست هم اندیشی  سخنگوی دولت با فعالین اقتصادی حوزه اوراسیا (تشکل های صنفی منطقه ،اتاق بازرگانی گیلان و اتاق ایران - روسیه ) در منطقه آراد انزلی گفت: در حوزه برق با ناترازی حدود 20 هزار مگاواتی مواجه هستیم و باید صرفه جویی کنیم .

وی افزود: قطع برق از مشکلات بزرگی است که تولیدکنندگان با آن مواجه هستند، واقعیت این است که با ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی مواجه هستیم. علت اینکه دولت در زمستان بر پویش ۲ درجه کمتر تاکید داشت همین مشکلات ناشی از ناترازی بود. آنچه مسلم است موضوع ناترازی‌ها به این دولت و یا دولت قبل مربوط نیست بلکه مشکلی است که به عدم سرمایه‌گذاری و سیاست‌گذاری‌های نادرست در طول سالیان طولانی باز می‌گردد.

وی ادامه داد: صرفه‌جویی و تمرکز بر حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر می‌تواند راهکار مهمی باشد که باید آنرا دنبال کنیم، ما در دولت پیشنهاد کرده‌ایم که دما در مکان‌ها بر روی ۲۵ درجه تنظیم شود تا بتوانیم به کاهش قطعی‌ها، به‌ویژه در صنایع کمک کنیم.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه قریب به ۱۰ سال است که رهبر معظم انقلاب نامِ سال را به تولید و سرمایه‌گذاری گره می‌زنند، تاکید کرد: این انتخاب علتی دارد، ایشان به درستی بر نقطه‌ای تأکید کرده‌اند که نقطه‌ای راهبردی محسوب می‌شود. اگر کشوری می‌خواهد به سمت اقتصاد بهتر حرکت کند، باید موانع تولید را برطرف کند تا سرمایه‌گذاری‌ به درستی صورت گیرد.

مهاجرانی تصریح کرد: ما به‌خوبی آگاهیم که شما به‌عنوان فعالان اقتصادی از این شرایط رنج می‌برید، از سوی دیگر ما در دولت مایلیم که بتوانیم اقتصادی پربار داشته باشیم، اما به هر حال در شرایطی قرار داریم که مشکلات جدی وجود دارد.

سخنگوی دولت گفت: دولت سعی می‌کند که بار قطعی برق بر صنعت را کاهش دهد و بخشی از آن را به منازل اختصاص دهد، اما همچنان می‌دانیم که تابستان گرمی پیش رو داریم و نمی‌توانیم به‌سرعت این مشکل را حل کنیم لذا باید واقعیت‌ را بپذیریم و مهمترین راهکاری که می‌توانیم در پیش گیریم، صرفه‌جویی است.

سخنگوی دولت گفت: صرفه‌جویی و تمرکز بر حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر دو راهکار مهمی است که دولت برای مقابله با قطعی‌ برق به ویژه در صنایع در پیش گرفته است.

وی در خصوص سهم استان گیلان از بخش‌های مختلف اقتصادی کشور، گفت: در دولت پیگیر این موضوع هستیم و امیدوارم که بتوانیم به نتایج مطلوبی در این حوزه دست یابیم.

مهاجرانی با اشاره به عدم اجرای کامل ماده ۵ در مناطق آزاد تجاری کشور، تصریح کرد: معاون اول رئیس‌جمهور به شدت پیگیر این موضوع هستند تا مناطق آزاد به‌گونه‌ای مدیریت شود تا آنچه در اینجا تولید می‌شود، به عنوان ثروت در درون استان سرمایه‌گذاری شود.

وی نقش تولیدکنندگان در توسعه اقتصادی کشور را حیاتی خواند و تاکید کرد: باید تمرین کنیم که نگاه مثبتی به کسانی که ثروت خلق می‌کنند، داشته باشیم، باید قدر افرادی که ثروت ایجاد می‌کنند را بدانیم و آنان را مورد احترام قرار دهیم.

سخنگوی دولت گفت: وظیفه منطقه آزاد درآمدزایی است و قرار نیست که بگوییم این پول دارد و آن پول ندارد. وقتی منطقه‌ای درآمدزایی دارد، کل زیست‌بوم منطقه منتفع خواهد شد. وقتی شغل ایجاد می‌شود، همه از آن بهره‌مند می‌شوند و لذا باید تلاش کنیم که این نگاه اصلاح شود.

مهاجرانی خاطرنشان کرد: حتماً گزارش از این سفر در هیات دولت ارائه خواهم کرد و مشکلات سرمایه‌گذاران و کارآفرینان منطقه را با وزرای مربوطه پیگیری خواهم کرد.

در حال فراهم کردن مقدمات سفر پوتین به تهران هستیم

سخنگوی دولت گفت :در حال فراهم کردن مقدمات سفر پوتین به تهران هستیم.

وی گفت : هیچ‌گاه مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا نداشته‌ایم. این آن‌ها هستند که خود را از ظرفیت‌های عظیم ایران محروم کرده‌اند.

دولت
 

به گفته وی ، اگر توافق جدیدی انجام شود، آمریکا قادر به بهره‌مندی کامل از ظرفیت اقتصادی ایران خواهد بود.

فاطمه مهاجرانی در ادامه سفر خود به منطقه آزاد انزلی از مجتمع بندری کاسپین و از دو واحد تولیدی- صنعتی  این منطقه بازدید کرد.

00:00
Download

 

فاطمه مهاجرانی در مراسم افتتاح دبیرستان دخترانه متوسطه دور اول "مهر عظام" خیر ساز ناحیه یک رشت گفت:تمام تلاش‌ها برای این است که پرچم سه رنگ ایران که منقش به نام مبارک الله است، بالا بماند.

 باید از فرصت‌هایی که در اختیار داریم برای ارتقای خود و تعالی کشورمان بهره بگیریم

وی درمراسم افتتاح این مدرسه، که هادی حق شناس استاندار، علی دقیق مدیرکل نوسازی مدارس استان گیلان و محمد رضا جعفری مدیرعامل جامعه خیّرین مدرسه‌ساز کشور حضور داشتند افزود: امروز ساختن مدرسه، گردش چرخ‌های تولید، جمع خیرین مدرسه ساز و تولید علم در راستای اعتلای نام ایران است.

سخنگوی دولت به سالروز تولد مریم میرزاخانی در روز ۲۲ اردیبهشت،اشاره کردو بیان داشت : این روز به همت زن ایرانی به نام روز جهانی زنان در ریاضیات ثبت شد و این بدان معناست که همه ما باید برای ساختن ایران و اعتلای نام آن تلاش کنیم.

مهاجرانی با تاکید بر اینکه همه ما باید سعی کنیم که بهترین خودمان باشیم، گفت: باید از فرصت‌هایی که در اختیار داریم برای ارتقای خود و تعالی کشورمان بهره بگیریم. باید دنیا را از آنچه که تحویل گرفته‌ایم بهتر تحویل دهیم، خواه با نوشتن یک کتاب، خواه با تربیت یک فرزند، خواه با کاشتن یک گل در یک گلدان و...

سفر+سخنگوی+دولت+به+منطقه+ازاد+انزلی
 

سخنگوی دولت تاکید کرد: همه باید برای ساختن ایران تلاش کنیم.

وی بیان داشت: فراموش نکنیم که مکانی که در اختیار داریم فرصتی است برای تعالی کشورمان.

وی خاطرنشان کرد: باید دنیا را بهتر از آنچه گرفته اید تحویل دهید.

فاطمه مهاجرانی در این سفر دور  روزه مورد استقبال رسمی استانداررشت و مدیر عامل منطقه آزاد انزلی قرار گرفت و سپس  با آرمانهای شهدا تجدید میثاق کرد.

00:00
Download

 

سخنگوی دولت صبح امروز دوشنبه 22 اردیبهشت ماه به همراه اصحاب رسانه به منطقه آزاد انزلی سفر کرد.
فاطمه مهاجرانی پس از ورود ابتدا با آرمانهای شهدا تجدید میثاق کرد و سپس دبیرستان دخترانه متوسطه دور اول "مهر عظام" خیر ساز ناحیه یک رشت را افتتاح نمود.

مهاجرانی
 

افتتاح مدرسه خیر ساز، بازدید از دو واحد تولیدی- صنعتی منطقه آزاد انزلی، بازدید از مجتمع بندری کاسپین ، اسکله مارینا  و ایستگاه راه آهن - اسکله رورو، نشست با فعالان حوزه اقتصادی اوراسیا ، نشست با فرهنگیان استان ، برگزاری نشست خبری ، نشست هم اندیشی با اهالی رسانه و...از جمله برنامه های این سفر دو روزه خواهد بود.

00:00
Download

نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فنس‌کشی‌های میانکاله برداشته شد
علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود
سالار عقیلی بستری شد + فیلم
از یکشنبۀ آینده گرما کم خواهد شد/منتظر بارش باشید
نورویدئو | مصائب خبرنگاری در دفاع مقدس 12روزه
سازمان سنجش: آزمون‌های عملی هنر و ورزش کنکور 1404 لغو نخواهند شد
شوک جدید به استقلالی ها!
تصویر شگفت‌انگیز سحابی NGC 6072 از تلسکوپ جیمز وب
تصاویری تکان‌دهنده از خشکسالی بی‌سابقه در سد ازمیر
رییس جمهور مهمان کودکان مددجوی بهزیستی شد
رئیس‌جمهور مصر: نوار غزه ابزار چانه‌زنی سیاسی نیست
ادعای نتانیاهو درباره پیروزی بر حماس، حزب‌الله، سوریه و ایران
محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی در تعطیلات آخر هفته
فیلم برداری نوجوانی «سلمان فارسی» پروژه جدید داوود میرباقری
ضرب‌الاجل ترامپ و بی‌اعتنایی پوتین
بازار بورس در مسیر نزولی/ پیش‌بینی سقوط به حوالی 2 میلیون و 530 هزار واحد
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
55 اثر تاریخی جدید استان اصفهان به فهرست ملی اضافه شدند
اتهام‌سازی هماهنگ غرب علیه ایران؛ ابعاد و پیامدها
تقاضای چند برابری برای بلیت پرواز اربعین
هشدار پلیس: پیش‌بینی اوج تردد زائران اربعین در روزهای آینده
خروج نیروهای آمریکایی از سه پایگاه استراتژیک در سوریه و عراق
طرح ترافیک تهران فردا لغو شد
عارف به گوترش: فجایع غزه نتیجه بی‌عملی سازمان ملل است
فرانسه در تکاپوی پنهان کردن همدستی با اسرائیل
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 14 مرداد 1404 +جدول قیمت
رئیس بنیاد شهید: به‌زودی دایرة‌المعارف شهدای جنگ با اسرائیل تدوین می‌شود +فیلم
نوراینفو | شیخ فضل‌الله نوری؛ کسی که برای مشروطه به دار آویخته شد
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(64)؛ «بدره»
پیش‌فروش جدید سکه از سوی بانک مرکزی با ضرب 3 سال مختلف
با فعالیت دیپلماتیک مکانیسم ماشه پاشنه‌آشیل نیست!
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز سه‌شنبه 14 مرداد 1404
تنش بی‌سابقه میان نتانیاهو و فرماندهان ارتش اسرائیل
احتمال بروز درگیری بین آمریکا و روسیه
فرمانده مقاومت سوریه به سبک ابوعبیده سخنرانی کرد
طرحی برای امنیت غیرهسته‌ای
دختر شهید عباسی: نقش منافقین در ترور پدرم باید بررسی شود
جلسه علنی بعدی مجلس تا 4 شهریور برگزار نمی‌شود
بازی پوتین با ترامپ در اوکراین و احتمالات پیش رو
چمران: به عقیده من، تاکسی‌های اینترنتی غیرشهرداری غیرقانونی‌اند! + فیلم
هشدار روسیه به ناتو: محدودیت موشکی تمام شد، منتظر اقدامات بعدی باشید
آزادسازی تدریجی قیمت نان در مناطق شمالی تهران آغاز شد
پسر نخست‌وزیر اسرائیل: قطر عامل یهودستیزی بی‌سابقه است!
بازداشت معترضان یهودی علیه جنگ غزه در مقابل هتل ترامپ نیویورک + فیلم
پاسخ موشکی یمن پس از ورود بن گویر به مسجدالاقصی با موشک فراصوت!
تل زینبیه در آستانه اربعین مفروش و آماده استقبال از زائران شد
تعرفه‌های ترامپ علیه هند؛ از توطئه فروپاشی بریکس تا شکست هژمونی دلار
مهمانی شبانه، میدان تیراندازی شد
قیمت خودرو امروز سه‌شنبه 14 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
شوکه شدن رسانه عبری از انتشار تصویر محرمانه خلبانان اسرائیلی توسط ایران! +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی