×
بین الملل
شناسه خبر : 222379
تاریخ انتشار :

آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش مهار نشد،نتانیاهو زیر آتش نقدها +فیلم

آتش‌سوزی‌های مهیب در مرکز سرزمین‌های اشغالی هنوز مهار نشده‌اند؛ در حالی‌که انتقادها از ناکارآمدی دولت نتانیاهو در مدیریت بحران رو به افزایش است. شرایط جوی و ناهماهنگی نهادهای امدادی، مهار حریق را دشوارتر کرده و خطر گسترش آتش همچنان وجود دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: با گذشت دو روز از آغاز آتش‌سوزی‌های گسترده در مرکز سرزمین‌های اشغالی، شعله‌ها هنوز به‌طور کامل مهار نشده‌اند و ناتوانی دولت در مدیریت بحران، خشم افکار عمومی را برانگیخته است. این آتش‌سوزی که منطقه وسیعی از لاترون تا نزدیکی قدس اشغالی را در بر گرفته، حدود ۲۰ کیلومتر مربع را سوزانده و زندگی صدها نفر را مختل کرده است.

بیش از ۱۵۰ تیم آتش‌نشانی با تجهیزات هوایی و زمینی درگیر مهار حریق‌اند، اما گرما، خشکی هوا و باد شدید، کار را بسیار دشوار کرده است. به گفته رسانه ها، ناهماهنگی بین نیروهای امدادی، کمبود تجهیزات و تأخیر در صدور دستورات اجرایی موجب شده آتش گسترده‌تر شود.

سرویس‌های پزشکی رژیم صهیونیستی اعلام کردند تاکنون دست‌کم ۱۲ نفر به دلیل استنشاق دود بستری و ۱۷ آتش‌نشان زخمی شده‌اند. اگرچه مورد مرگ گزارش نشده، اما نگرانی‌ها از وقوع فاجعه انسانی افزایش یافته است.

شلومی هاروش، معاون فرمانده آتش‌نشانی آیالون گفت: «این یکی از بدترین آتش‌سوزی‌هایی است که دیده‌ام؛ و مقابله با آن بسیار کند و پراکنده انجام شد.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، که پس از انتقادات شدید داخلی مجبور به اعلام وضعیت اضطراری شد، با موجی از فشار سیاسی و اجتماعی روبه‌روست. رسانه‌ها ناکارآمدی دولت در پیش‌بینی، آماده‌سازی و واکنش سریع را عاملی مهم در گسترش بحران می‌دانند.

گسترش آتش ادامه دارد

آتش‌سوزی‌های گسترده در اراضی اشغالی، به‌ویژه در اطراف بخش اشغالی شده، همچنان در حال گسترش است و بر اساس اعلام منابع صهیونیستی، شعله‌های آتش هزاران هکتار از اراضی را طعمه خود کرده‌اند. سازمان آتش‌نشانی رژیم صهیونیستی تأیید کرده که با وجود استقرار ۱۵۵ تیم آتش‌نشانی، هنوز موفق به مهار کامل آتش‌سوزی نشده‌اند.

به گزارش کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی، ۱۷ آتش‌نشان تاکنون در عملیات خاموش‌سازی آتش دچار مصدومیت شده‌اند و خطر تشدید آتش‌سوزی در پی وزش بادهای غربی از بعدازظهر امروز بار دیگر افزایش خواهد یافت. این موضوع نگرانی‌ها درباره وقوع بحران گسترده‌تر را تشدید کرده است.

رسانه‌های عبری‌زبان با اشاره به حجم خسارت‌ها، گزارش داده‌اند که هزینه بازسازی پس از این فاجعه طبیعی ممکن است به میلیون‌ها دلار برسد. روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی اعلام کرد که آتش همچنان شعله‌ور است و تلاش‌ها برای جلوگیری از سرایت آن به مناطق مسکونی ادامه دارد.

این در حالی است که ضعف زیرساخت‌ها، عدم هماهنگی میان نیروهای امدادی و شدت بادهای موسمی به چالشی جدی در روند مهار بحران بدل شده است. با توجه به احتمال گسترش دامنه آتش به مناطق حساس نظامی و امنیتی، نگرانی‌ها در سطح سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی نیز افزایش یافته است.

هنوز مقامات رسمی اسرائیل توضیحی درباره علت وقوع این آتش‌سوزی‌های گسترده ارائه نکرده‌اند، اما برخی منابع احتمال خرابکاری یا نقص در زیرساخت‌های انتقال انرژی را مطرح کرده‌اند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال انفجار در بندرعباس+ فیلم
پرواز برای نجات+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
اعلام نتایج اولیه کنکور در دهه دوم خرداد ماه+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش مهار نشد،نتانیاهو زیر آتش نقدها +فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
یمن: به پایگاه رامات دیوید در شرق حیفا حمله کردیم +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیک بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی 29نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
X
آگهی تبلیغاتی