×
سیاسی
شناسه خبر : 219404
تاریخ انتشار :

اعلام جزئیات پاسخ رهبر انقلاب به نامه ترامپ توسط سرلشگر باقری

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جمع فرماندهان ارشد این ستاد، جزئیاتی را از پاسخ ایران به نامه ترامپ روایت کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرلشکر پاسدار محمد باقری صبح امروز در جمع فرماندهان، مدیران و کارکنان ستاد کل نیرو‌های مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل بزرگوار، شهدای دفاع مقدس، شهدای امنیت و محور مقاومت، بخصوص سید شهیدان مقاومت سیدحسن نصرالله، شهیدان هنیه و سنوار و شهدای غزه، لبنان و یمن؛ اعیاد نوروز و فطر را به کارکنان ستاد کل نیرو‌های مسلح، قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء و سازمان‌های نیرو‌های مسلح تبریک گفت و اظهار امیدواری کرد که سال ۱۴۰۴ سالی سرشار از خیر و برکت، سال ظهور حضرت مهدی (عج) و سال نصرت جبهه‌ی حق برباطل باشد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با تاکید بر تعیین شعار امسال توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان سرمایه گذاری برای تولید افزود: بخش‌های اقتصادی در نیرو‌های مسلح بخصوص وزارت دفاع و بنیاد‌های تعاون نیرو‌های مسلح باید با برنامه‌ریزی دقیق و منظم در مسیر تحقق شعار سال گام بردارند و حداکثر هماهنگی، تعامل و همکاری را با دولت محترم داشته باشند.

وی الزامات اساسی سرمایه‌گذاری برای تولید را دفاع مستحکم کشور، امنیت پایدار، ثبات و آرامش داخلی و امیدواری سرمایه‌گذار عنوان کرد و گفت: مسئولیت سنگین دفاع در کشور برعهده ما در نیرو‌های مسلح است و همه توان و تلاش ما باید این باشد که بازدارندگی، دفاع کارآمد، امنیت پایدار، ثبات و آرامش با تمام قوا دنبال بشود و اطمینان خاطر به امنیت سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی داده شود.

سرلشکر باقری با اشاره به اجرای عملیات‌های وعده صادق یک و دو گفت: ما در تقابل نظامی با رژیم صهیونیستی و اجرای عملیات‌های وعده‌ی صادق، واقعیت توانمندی‌ها و نقاط قوت و ضعف دشمن و خودمان را بخوبی محک زدیم و توانستیم در کوتاهترین زمان ممکن با دقت برخی اشکالات را برطرف کنیم و اینک قاطعانه و با اطلاع دقیق می‌گویم که وضعیت پدافند هوایی، سطح تولید و توانمندی موشکی، توانمندی پهپادی و کروز ما با عملیات وعده صادق دو و عملیات پنج آبان دشمن قابل مقایسه نیست.

سرلشکر باقری با محکوم کردن سکوت مرگبار و رفتار دوگانه‌ی نهاد‌های بین‌المللی به اصطلاح حقوق بشری در قبال جنایات و توحش رژیم صهیونیستی در کشتار بیرحمانه‌ی انسان‌های بیگناه، کودکان و زنان و سالمندان غزه اظهار داشت: خباثت و نسل‌کشی انسان‌های بیگناه و ویران کردن خانه و کاشانه‌ی مردم در غزه و لبنان توسط رژیم صهیونیستی بعد از عملیات طوفان‌الاقصی، با حمایت قاطع رژیم امریکا، کشور‌های اروپایی و در سایه رفتار دوگانه و سکوت ننگین نهاد‌های بین‌المللی به اصطلاح حقوق بشری صورت گرفت.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح رییس دولت جدید امریکا را فردی خودشیفته و قلدرمآب نامید و عنوان کرد: امروز جهانیان شاهد هستند که او علاوه بر دشمنان، با دوستان و متحدانش هم درگیر شده است. اخیرا هم نامه‌ای برای مقام معظم رهبری نوشت و پاسخ درخور خودش را هم با لحاظ تدابیر و اوامر ایشان دریافت کرد. تدابیر ایشان بر این مبنا بود که ما آغازگر جنگ نیستیم؛ هرگونه تهدید را با تمام قوا پاسخ خواهیم داد؛ به دنبال آرامش در منطقه هستیم؛ در مسئله‌ی هسته‌ای به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و نیاز‌های ملت خودمان را در هسته‌ای دنبال میکنیم؛ مذاکره مستقیم نخواهیم کرد، اما مذاکره غیرمستقیم ایرادی ندارد؛ شما بدقول‌ترین و بدعهدترین طرف در مذاکرات گذشته بودید و لذا هیچ اعتمادی به شما وجود ندارد. این پاسخ معقول و بسیار حکیمانه به این جهت است که هم مردم کشور ما و هم مردم جهان بدانند که راهبرد جمهوری اسلامی ایران، دفاع از منافع خودش و پیشرفت و حرکت به سمت افق‌های ترسیم شده است. جمهوری اسلامی ایران جنگ طلب نیست، اما قلدری و زورگویی را نمی‌پذیرد و در مقابل آن ایستادگی خواهد کرد.

وی تصریح کرد: برنامه‌های ۱۴۰۴ نیرو‌های مسلح را با استفاده از تجارب و درس‌های سال گذشته و بررسی نقاط ضعف و قوت، با دقت تدوین و ابلاغ کردیم و بر اساس فرمان فرمانده معظم کل قوا موظفیم سرعت ارتقاء قدرت و پیشبرد امور را دو برابر نماییم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: قبل از همه چیز استعانت از کمک خداوند و توکل و اعتماد به قدرت الهی است که در یکایک اعضای نیرو‌های مسلح و همه ارکان ما بایستی موج بزند. ما اراده رهبری و اراده نیرو‌های مسلح را در وعده‌های صادق به دشمن نشان دادیم و این اراده را همچنان حفظ کردیم و ارتقاء دادیم؛ و بگونه‌ای طرحریزی کرده‌ایم که در صورت لزوم، از هنگام صدور فرمان معظّم‌له، در کمترین زمان ممکن سیل توانمندی‌های ما بر سر دشمن فرود خواهد آمد. پاسخ ما به هرگونه تعرض به حریم و منافع جمهوری اسلامی ایران کوبنده و جبران‌ناپذیر خواهد بود. در پایان سرلشکر باقری بر تقویت توان معیشتی کارکنان نیرو‌های مسلح و تسریع در تامین مسکن مناسب سازمانی و تملیکی به عنوان مهمترین اولویت‌های ستاد کل و سازمان‌های نیرو‌های مسلح تاکید نمود


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
X
آگهی تبلیغاتی