×
اجتماعی
شناسه خبر : 218773
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/12 ساعت 12:40

704 فوتی در تصادفات نوروزی تاکنون / 5 استان در صدر تلفات حوادث ترافیکی

رئیس پلیس راهور فراجا از 704 فوتی در تصادفات نوروزی تا روز گذشته خبر داد و گفت: خودروهایی که دو تخلف همزمان داشته باشند یا خلافی بالای 5 میلیون تومان داشته باشند، توقیف و به پارکینگ منتقل خواهند شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار سید تیمور حسینی گفت: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴، بیش از ۴۰۰ میلیون تردد وسایل نقلیه در کشور ثبت شده است. متأسفانه در این مدت، ۵۸۲ فقره تصادف فوتی رخ داده که منجر به جان باختن ۷۰۴ نفر  شد. همچنین ۱۲ هزار و ۹۱۸ فقره تصادف جرحی گزارش شده که ۱۶ هزارو ۹۴  نفر در آن‌ها مجروح شده‌اند. علاوه بر این، ۷۱هزارو ۴۱۰ فقره تصادف خسارتی به وقوع پیوسته است و در مجموع، تعداد کل تصادفات درون‌شهری و برون‌شهری در این بازه زمانی به ۸۴ هزار و ۹۱۱  فقره رسیده است.

وی افزود: استان کرمان با ۶۵ نفر فوتی، بیشترین آمار تلفات ناشی از تصادفات را داشته است. پس از آن، استان فارس با ۵۸ نفر فوتی، خراسان رضوی با ۵۲ نفر فوتی، خوزستان با ۴۷ نفر فوتی و سیستان و بلوچستان با ۴۳ نفر فوتی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

رئیس پلیس راهور فراجا درباره علل این تصادفات ادامه داد: عدم توجه به جلو با ۴۶ درصد، تغییر مسیر ناگهانی با ۱۵ درصد و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه با ۱۵ درصد از مهم‌ترین عوامل وقوع این حوادث در ۱۷ روز گذشته بوده این آمار نشان می‌دهد که ۲۷ درصد از کل تصادفات فوتی در این بازه زمانی به این سه  عامل مرتبط بوده است.

حسینی گفت: همچنین، بیشترین تصادفات در ساعات ۱۶ تا ۲۰ رخ داده‌اند، لذا مسافران در زمان بازگشت باید به این موارد توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی افزود:متاسفانه در حادثه ای که در کرمان برای یک اتوبوس رخ داد؛  ۱۵ نفر از هموطنان (از جمله راننده و کمک راننده آن) جان خود را از دست دادند و ۴۵ نفر نیز مجروح شدند. بررسی‌های اولیه کارشناسان پلیس راه نشان داد که این سانحه به دلیل چندین تخلف و قصور از جمله حمل مسافر بیش از حد مجاز، نقص فنی در سیستم ترمز، سرعت غیرمجاز و بی‌توجهی راننده به هشدارهای مسافران رخ داده است.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: پلیس راهور به‌ عنوان نهاد متولی بررسی علل وقوع تصادفات، بلافاصله تیمی از کارشناسان خبره را به محل حادثه اعزام کرد. در پی این بررسی‌ها، مسئول پاسگاه پلیس راه چترود به دلیل عدم نظارت کافی بر تردد وسایل حمل‌ونقل مسافری و تأیید صورت‌ وضعیت مغایر با تعداد واقعی مسافران، از سمت خود برکنار شد.

حسینی تاکید کرد: پلیس بدون هیچ‌گونه اغماض با تمامی عوامل حقیقی و حقوقی که در این حادثه نقش داشته‌اند، برخورد کرده و آنان را به مراجع قضایی معرفی خواهد کرد.

وی همچنین با اشاره به فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی و نبود تجهیزات و قطعات مناسب، از برنامه‌های پلیس راهور برای اتصال تمامی اتوبوس‌ها به سامانه سپهتن در سال جدید خبر داد.

وی با اشاره به موج بازگشت مسافران نوروزی افزود: انتظار می‌رود حجم تردد از استان‌های مازندران، گیلان، خراسان رضوی، خوزستان، تهران، فارس و اصفهان به‌طور چشمگیری افزایش یابد. بر همین اساس، پلیس راهور از امروز نظارت‌های خود را با بهره‌گیری از تیم‌های گشت موتوری، پهپادی، تیم‌های سواره و پیاده و بازرسان نامحسوس تشدید کرده است.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: خودروهایی که دو تخلف همزمان داشته باشند یا خلافی بالای ۵ میلیون تومان داشته باشند، توقیف و به پارکینگ منتقل خواهند شد. این اقدامات با هدف کاهش ترافیک، جلوگیری از تخلفات و کاهش آمار جان‌باختگان و مجروحان ناشی از تصادفات اتخاذ شده است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«خرگوش سیاه خرگوش سفید» راهی شیکاگو شد
سقوط بالگرد حامل 4 سرنشین در اندونزی
چرا تشخیص زودهنگام تنبلی چشم در کودکان حیاتی است؟
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
X
آگهی تبلیغاتی