×
ورزشی
شناسه خبر : 218738
تاریخ انتشار :

پنجره نقل و انتقالات سپاهان باز شد/8 پنجره بسته در فوتبال ایران

پنجره نقل و انتقالاتی تیم فوتبال سپاهان به دلیل عدم پرداخت مطالبات باشگاه چاوز پرتغال در جریان انتقال عیسی عباس بسته شده بود. فیفا نقل و انتقالات سپاهان را برای سه پنجره پیش رو بسته بود که پس از پرداخت مطالبات، تاییدیه مربوطه به فیفا ارسال و پنجره باشگاه سپاهان نیز باز شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه سپاهان باز شد تا این تیم دیگر مشکلی برای ثبت قرارداد وسام بن یدر، مهاجم فرانسوی نداشته باشد.

پنجره نقل و انتقالاتی تیم فوتبال سپاهان به دلیل عدم پرداخت مطالبات باشگاه چاوز پرتغال در جریان انتقال عیسی عباس بسته شده بود. فیفا نقل و انتقالات سپاهان را برای سه پنجره پیش رو بسته بود که پس از پرداخت مطالبات، تاییدیه مربوطه به فیفا ارسال و پنجره باشگاه سپاهان نیز باز شد.

به این ترتیب باشگاه سپاهان به زودی از وسام بن یدر، مهاجم فرانسوی رونمایی خواهد کرد. بن یدر، سابقه حضور در موناکو فرانسه و سویا اسپانیا را دارد. 

این مهاجم در سال‌های اخیر آمار بسیار خوبی در تیم‌هایش داشته و در آخرین تیمش یعنی موناکو با ثبت ۱۱۸ گل و ۳۱ پاس گل در ۲۰۱ بازی به دومین گل‌زن برتر تاریخ موناکو تبدیل شد.

سپاهان در مسیر جذب ستاره‌های کهنه‌کار

تیم فوتبال سپاهان تحرکاتی را برای جذب برخی از بازیکنان پا به سن گذاشته داشته است و اخیرا هم یک بازیکن فرانسوی را به خدمت گرفته است.

 باشگاه سپاهان اصفهان در ادامه برنامه‌های نقل و انتقالاتی خود مذاکراتی را برای جذب چند بازیکن باتجربه و نام‌آشنا انجام داده است. مسئولان این باشگاه تماس‌هایی با برخی از این بازیکنان و مدیران برنامه‌های آن‌ها داشته‌اند تا وضعیتشان را در لیگ‌های خارجی بررسی کنند.

با توجه به اینکه لیگ برتر یونان و لیگ ستارگان قطر به پایان خود نزدیک می‌شوند، سپاهانی‌ها در آستانه نهایی کردن چند انتقال مهم هستند. اگرچه این بازیکنان از نظر فنی و تجربه در سطح بالایی قرار دارند، اما میانگین سنی بالای آن‌ها می‌تواند چالش‌هایی را برای تیم ایجاد کند.

با حضور این بازیکنان، ترکیب سپاهان رنگ و بوی متفاوتی به خود خواهد گرفت و باید دید آیا این تجربه بالا می‌تواند به موفقیت تیم در لیگ برتر و رقابت‌های دیگر منجر شود یا خیر. با این حال سپاهان با این سیاست نقل و انتقالاتی، در حال تبدیل شدن به مدرسه فوتبال باتجربه‌ها است و ممکن است در آینده با مشکلاتی همچون افت بدنی و کاهش دوندگی در ترکیب تیم مواجه شود.

سپاهان اخیراً «وسام بن یدر»، کاپیتان سابق موناکو را که ۳۴ سال دارد، به خدمت گرفته است. با این حال، به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالات، نتوانسته بود از او رونمایی کند. حالا با پرداخت مطالبات باشگاه چاوز برای جذب عیسی عباس، پنجره نقل و انتقالاتی سپاهان باز شده و زردپوشان می‌توانند خرید جدیدشان را معرفی کنند.

۱۲ عنوان شکایت و ۸ پنجره بسته در فوتبال ایران 

پنجره ۸ تیم فوتبال در ایران کماکان بسته است و در این بین نام تیم‌هایی به چشم می‌خورد که یا منحل شده‌اند یا دیگر فعالیتی ندارند.

سامانه نقل و انتقالاتی فیفا، گزارش باشگاه‌های محروم از نقل و انتقالات یا پنجره بسته را با تفکیک کنفدراسیون، کشور و نام تیم اعلام می‌کند. بر این اساس شب گذشته پنجره نقل و انتقالاتی سپاهان باز شد تا تعداد باشگاه‌های محروم ایرانی به 8 عدد برسد.

از میان این 8 باشگاه، پرسپولیس و مس رفسنجان لیگ برتری و به مدت 3 پنجره نقل و انتقالاتی محروم هستند. پرسپولیس به دلیل عدم پرداخت مطالبات دیاباته محروم است.

سامانه فیفا آمار را بر اساس تعداد شکایات ارائه می‌کند که تا این لحظه 12 عنوان شکایت را نشان می‌دهد. در واقع برخی تیم‌ها با شکایت بازیکنان چند بار حکم بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی گرفته‌اند. بر اساس موارد مندرج در سایت فیفا پنجره نفت تهران (2 شاکی)، سیاه‌جامگان (2 شاکی)، ماشین‌سازی تبریز (2 شاکی)، برق شیراز، پدیده مشهد، برق شیراز اسپورت و خونه به خونه مازندران تا اطلاع ثانوی بسته است. به این فهرست باید پرسپولیس و مس رفسنجان را هم اضافه کرد.


ایسنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند
آتش‌سوزی عمدی نفوذی‌ها در محوطه برج میلاد؛ تلاش ناکام برای ایجاد جنگ روانی
آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد!
اوتیسمی ها در صف خدمت سربازی در اراضی اشغالی!
رهبر معظم انقلاب: هرگز با صهیونیست‌ها سازش نخواهیم کرد
تماس فوری ترامپ با نتانیاهو پس از نشست امنیتی درباره ایران
تمدید ممنوعیت پروازها در ایران تا ساعت 14 امروز
پایان نشست اضطراری شورای امنیت ملی آمریکا؛ ایران محور اصلی گفتگوها
آغاز یازدهمین موج موشکی ایران؛ رژیم صهیونیستی در تیررس سپاه با عملیات وعده صادق 3 +فیلم
حضور گسترده مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی+ فیلم
اعترافات خلبانان اف-35 ساقط‌شده رژیم صهیونیستی به زودی منتشر می‌شود
اصابت موشک‌های ایران به مقر موساد؛ سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی+ فیلم
دستگیری عوامل موساد توسط نیروهای مردمی+ فیلم
دستگیری شبکه تروریستی موساد در بهارستان؛ کشف مواد منفجره و تجهیزات پیشرفته
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف
دستگیری یک جاسوس تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر+ فیلم
پاسخ به یک سئوال مهم ؛چرا ایران تسلیم نمی‌شود
بحران سوخت در رژیم صهیونیستی/ زد و خورد شهرک نشینان بر سر بنزین+ فیلم
انصارالله: همانند غزه، از ایران هم حمایت می‌کنیم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
واکنش مهدی قایدی به تجاوز رژیم صهیونی
تخلیه تهران یا ایران؟!
اختلالات اینترنت ناشی از حملات سایبری است
واکنش کاربران آمریکایی به توییت ترامپ درباره احتمال ورود به جنگ
دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان/ کشف ‌پهپاد‌ از‌ خانه تیمی مزدوران
موج دهم پاسخ پرقدرت نیروهای مسلح ایران به سرزمین‌های اشغالی است +فیلم
جاده چالوس یک‌طرفه شد
از هشدار تا حمله: فاصله‌ای به‌اندازه یک دروغ
صهیونیست‌ها از ترس موشک‌های ایران در مترو می‌خوابند
بازدید شهردار تهران از آخرین وضعیت خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی
متن کامل پیام تصویری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران +فیلم
بیانیه سپاه پاسداران در خصوص موج دهم حملات موشکی ایران
اطلاعیه شماره 2 فرماندهی امنیت سایبری
هشدار کمبود سوخت در اسرائیل
نحوه فعالیت شعب بانک ها در شهر تهران اعلام شد
تصمیم شورای عالی بورس در خصوص فعالیت بورس‌ها طی سه روز کاری آینده
حمله موشکی ایران به «بت‌یام»: خسارات سنگین و احتمال فروپاشی 22 ساختمان
نوراینفو| هشدار شورای عالی امنیت ملی
انهدام 28 فروند هدف متخاصم/ شکار پهپاد هرمس با شلیک دقیق پدافند هوایی
شکار پهپادهای متخاصم اسرائیل در آسمان اصفهان
نشست شورای امنیت ملی آمریکا به ریاست ترامپ درباره جنگ اسرائیل و ایران
اسرائیلی‌ها ممنوع‌الخروج شدند
واکنش بقائی به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: لطفاً توجیه‌گر تجاوز نشوید!
صدا و سیما: واتساپ را حذف کنید
اطلاعیه رژیم صهیونیستی درباره کاهش زمان هشدار پیش از حملات موشکی ایران
دومین اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در زمینه سوخت‌
تاریخ اعزام مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیر ماه تغییر کرد
انهدام پهپاد انتحاری هاروپ در ملایر
بازگشایی دوطرفه محور هراز
X
آگهی تبلیغاتی