×
اجتماعی
شناسه خبر : 218567
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/01/10 ساعت 21:05

عظیمی راد مطرح کرد:

عطف به ماسبق شدن پایه یازدهم لغو شد/ تصمیم گیری نهایی با شورای عالی انقلاب فرهنگی است

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزییات نشست امروز مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مبنی بر عطف به ماسبق شدن پایه یازدهم، گفت: خوشبختانه این مصوبه اشتباه لغو شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، در مورد جزییات نشست امروز مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مبنی بر عطف به ماسبق شدن پایه یازدهم، گفت: خوشبختانه این مصوبه اشتباه لغو شد و در ادامه جلسه، اعضاء به پیشنهادات تاثیر مثبت پایه یازدهم برای همه داوطلبان کنکور ۱۴۰۴، عطف به ماسبق نشدن پایه یازدهم برای فارغ التحصیلان ۱۴۰۳ به قبل و همچنین کاهش بیشتر تعداد دروس پایه یازدهم در صورت عدم پذیرش عطف ماسبق نشدن رای دادند.

احسان عظیمی راد ، در مورد جزئیات نشست اضطراری (امروز یکشنبه، ۱۰ فروردین ماه) شورای سنجش و پذیرش دانشجو پیرامون تصمیمات اتخاذ شده توسط این شورا در خصوص عطف به ماسبق نشدن پایه یازدهم در آزمون سراسری، گفت: در این نشست اضطراری، اعضای کمیسیون آموزش مجلس قاطعانه در برابر مصوبه غیرمنطقی و اشتباه ۲۷ اسفند ماه شورای سنجش و پذیرش ایستادگی کرده و باعث لغو آن شدند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، افزود: کمیسیون آموزش مجلس بر این باور بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی نباید به این موضوع ورود می‌کرد و در صورت ورود، باید نظرات کارشناسی کمیسیون آموزش، سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش مبنی بر حذف پایه دهم و مثبت بودن اثر پایه یازدهم را می‌پذیرفت؛ نپذیرفتن چنین مصوباتی منجر به اتخاذ تصمیمات اشتباه و اعتراض داوطلبان کنکور سراسری شده و متاسفانه این تصمیمات نادرست ادامه پیدا می‌کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: خوشبختانه این مصوبه اشتباه لغو شد و در ادامه جلسه، مسئولان، به پیشنهاداتی همچون تاثیر مثبت پایه یازدهم برای همه داوطلبان کنکور ۱۴۰۴، عطف به ماسبق نشدن پایه یازدهم برای فارغ التحصیلان ۱۴۰۳ به قبل و همچنین کاهش بیشتر تعداد دروس پایه یازدهم در صورت عدم پذیرش عطف ماسبق نشدن رای دادند.

این نماینده مجلس دوازدهم با تاکید بر اینکه عطف به ماسبق نشدن پایه یازدهم برای فارغ التحصیلان ۱۴۰۳ و قبل از آن با دلایل منطقی در نشست امروز پذیرفته شد، یادآور شد: اعضای سازمان سنجش و پذیرش دانشجو حاضر در جلسه با استناد به وجود دو نوع نمره دهی، سنجش و تراز دهی در آزمون سراسری با عطف به ماسبق نشدن پایه یازدهم برای فارغ التحصیلان ۱۴۰۳ و قبل از آن مخالف بودند. اما آیا در کنکور سال ۹۴، دانش‌آموزان ترمی و واحدی بر خلاف سایر داوطلبان از سنجش معاف نشدند و سوابق تحصیلی برای این گروه اعمال نشد؟ در آن زمان چه اقدامی برای این دو نوع سنجش مختلف انجام شد؟ و یا در کنکور سال ۹۸، دو دفترچه برای داوطلبان نظام جدید و قدیم صادر شد؛ چگونه سنجش‌ها اعمال می‌شد و یا اعتبار دو ساله ترازها که تا سال گذشته در قالب تاثیر قطعی معدل در کنکور اجرایی می‌شد، مگر دو نوع سنجش و تراز مختلف نبود که عملیاتی شد؟

عظیمی راد با اشاره به اشتباهات تصمیمات شورای سنجش و پذیرش دانشجو در مصوبه روز ۲۷ اسفند ماه، تاکید کرد: چرا در مصوبه اخیر خود، داوطلبان المپیادی را از پایه یازدهم مستثنی کرده‌اید؟ این مسئله عین بی‌عدالتی است و نشان می‌دهد که ما با دو نوع سنجش روبرو هستیم. از طرفی، به دلیل عدم رعایت عدالت آموزشی، وزارتخانه به یکباره اقدام به تغییر قانون می‌کند و فرصت آمادگی را از متقاضیان کنکور می‌گیرد.

این نماینده مجلس دوازدهم موازی کاری دستگاه‌ها را دلیلی بر سلب اعتماد عمومی دانست و خاطرنشان کرد: در چند روز گذشته، سخنگوی دولت، وزرای علوم و آموزش و پرورش و رئیس کمیسیون آموزش در رسانه‌های مختلف عطف به ماسبق نشدن پایه یازدهم را تایید می‌کنند و به یکباره شاهد مخالفت شورای سنجش و پذیرش دانشجو با این مصوبه هستیم که منجر به کاهش امید، انگیزه و اعتماد نسبت به حاکمیت می‌شود.

عظیمی راد با بیان اینکه طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، به پایه دوازدهم اجازه داده شد تا پایه یازدهم را به صورت انتخابی در حد یک الی دو درس ترمیم کند، ادامه داد: داوطلبان پشت کنکوری برای حل مشکل تراز باید تعداد دروس بیشتری را برای رسیدن به حد نصاب ترمیم کنند که در این مسئله باز با مشکل تغییر دروس مواجه هستیم و این موضوع به نوعی عدالت آموزشی را زیر سوال می‌برد.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، افزود: علیرغم اینکه رئیس جمهور مصوبه قبلی شورای انقلاب فرهنگی را در بهمن ماه ابلاغ کرده بود و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم‌گیری در مورد پایه یازدهم و دوازدهم را در اختیار شورای عالی آموزش و پرورش و شورای سنجش و پذیرش دانشجو واگذار کرده بودند، متاسفانه در این نشست به نامه دکتر خسروپناه دبیر شورا ایراد گرفته و بر ضعف چنین تصمیمی تاکید داشته و آن را خلاف قوانین دانستند و تصمیم نهایی در مورد مصوبات امروز را بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی گذاشتند. لذا به دلیل ترسی که در وجود برخی از وزرای حاضر در جلسه بود، و ایجاد ابهامی که برخی دیگر از اعضاء داشتند، تصمیم بر این شد که شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم نهایی در خصوص مصوبات امروز را از بین گزینه های پیشنهادی مصوب، اعلام کند.

عظیمی راد با تاکید بر اینکه امیدواریم شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبات امروز را به نفع کنکوری‌ها بپذیرد، خاطرنشان کرد: از وزرای مربوطه درخواست کردیم که در نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی از مصوبات امروز تمام قد حمایت لازم را داشته باشند، تا اعتماد عمومی نسبت به حاکمیت زیر سوال نرود.


خانه ملت
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ارتش بزرگ‌ترین محموله سوخت قاچاق سال را در خلیج فارس توقیف کرد
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(68)؛ «بستان آباد»
چهل روز، نه برای فراموشی، که برای تفهیم حقیقت
حذف 4 صفر از پول ملی در هیأت دولت تصویب شد
3 میلیون نفر برای زیارت اربعین حسینی از کشور خارج شدند
بقایی: معاون وزیر خارجه ارمنستان فردا به تهران سفر می کند
وزیر کار: یارانه 25 میلیون نفر حذف می‌شود
طبق اعلام عراقچی معاون گروسی امروز به تهران می‌آید
پیکر استاد فرشچیان فقط در اصفهان تشییع می‌شود +تصویر وصیتنامه او
یکی از 4خبرنگار شهید در غزه: اگر این کلمات را می‌خوانید پس اسرائیل صدای مرا خاموش کرده است
علی لاریجانی برای امضای توافقنامه امنیتی میان دو کشور به عراق سفر کرد
اعتبار خرید 10 میلیونی برای بازنشستگان کشوری
فیلم جاسوسی شهروند اسرائیلی از کارخانه‌ی تولید قطعات گنبد آهنین
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 20 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
دستگیری مقام ارشد وزارت خارجه چین پس از بازگشت از سفر خارجی
هوش مصنوعی ایلان ماسک به صورت رایگان در دسترس قرار گرفت
قیمت گوشت قرمز در مرداد 1404 میلیونی شد
بدهی ملی آمریکا از مرز 37 تریلیون دلار گذشت
شوخی خنده دار خبرنگار با پزشکیان؛ ویدئویی که پربازدید شد + فیلم
صفری در کاپ جهانی دوچرخه‌سواری زمین خورد + فیلم
اتفاق نادر در رسانه‌های اسرائیل/ خبرنگار وسط برنامه زنده پیراهنش را پاره کرد! + فیلم
سلام نظامی چهره‌قانی پس از کسب طلای بوکس آسیا + فیلم
همایون اسعدیان به عنوان مدیرعامل جدید خانه سینما انتخاب شد
صالحی: معیشت خبرنگاران در شرایط ناامنی قرار دارد
6.1 ریشتر ترکیه را به لرزه درآورد
وزیر ارتباطات هم از وضعیت اینترنت ابراز نارضایتی کرد
مصوبه افزایش 30 درصدی قرارداد بازیکنان فوتبال لغو شد
وزیر بهداشت: 6 هزار تخت جدید بیمارستانی در سال جاری افتتاح می شود
احتمال همگروهی استقلال و النصر در رقابت‌های آسیایی
فناوری تلفن همراه در ایران وارد 31مین سال شد
جسد پسربچه گمشده در رشت پیدا شد
سخنگوی دولت: تعطیلی شنبه در اختیار استانداران است + فیلم
عکس های منتخب جهان،10 آگوست 2025
5 شرط اصلی نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد
نوری قزلجه: ذخایر کالاهای اساسی در وضعیت مناسب هستند
پزشکیان : همراهی مردم، رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه بود
جنجال بازنشر ویدئو توسط وزیر دفاع آمریکا: چه معنی دارد زنان رای بدهند؟
نورنما | غزه، 92 درصد نابودی
نگرانی دادستان ارشد اتحادیه اروپا از سطح فساد در کشورهای اروپایی
خاموشی طولانی؛ قطع جریان برق به 4 ساعت رسید
نگرانی و تردیدهای مردمی در ارمنستان نسبت به قرارداد جدید با باکو
پاسخ محسنی اژه‌ای به درخواست‌ آزادی زندانیان سیاسی
«قصه پری» از میلان جایزه گرفت
قیمت خودرو امروز 19 مرداد 1404
قیمت دلار امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو
طرح خلع سلاح؛ حلقه تکمیلی زنجیره اشغالگری و بی‌ثبات‌سازی
مقام حزب‌الله: توافق جدید به نفع اسرائیل است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تحکیم دیکتاتوری؛ مسیر حرکت ترامپ
X
آگهی تبلیغاتی