×
بین الملل
شناسه خبر : 218196
تاریخ انتشار :

جزییات جدید از تلفات سنگین و خسارت‌های زلزله میانمار+ فیلم

آمار تلفات زلزله 7.7 ریشتری میانمار افزایش یافته و شمار کشته‌ها به 2 هزار و 56 تن رسید.

نورنیوز-گروه بین الملل: روز جمعه زلزله‌ای به قدرت ۷.۷ ریشتر میانمار را لرزاند که بیشترین تخریب را در شهرهای «نایپیتاو» و «ماندالای» ایجاد کرد.

این زلزله ده‌ها ساختمان را در مناطق مختلف از جمله ماندالای مرکز فرهنگی میانمار ویران کرد. این شهر بیش از ۱.۷ میلیون نفر جمعیت دارد.

زمین‌لرزه 7.7 ریشتری بخش‌هایی از تایلند و میانمار را لرزاند و خسارت‌هایی را برجای گذاشت.

این زمین‌لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین روی داده و مرکز آن در همسایگی میانمار گزارش شده است.کانون این زمین‌لرزه در حدود ۱۷.۲ کیلومتری شهر ماندالای، دومین شهر بزرگ میانمار، که حدود ۱.۵ میلیون نفر جمعیت دارد، بوده است.گزارشی از تلفات فوری درپی این زمین لرزه گزارش نشده است.

پائونگ‌تارن شیناواترا، نخست‌وزیر تایلند، یک جلسه اضطراری برای ارزیابی تأثیر زمین‌لرزه تشکیل داد. یک آسمان‌خراش در حال ساخت در بانکوک پس از زلزله شدید ۷.۷ ریشتری فروریخت؛ پس از زلزله نیز پس‌لرزه قدرتمندی به بزرگی ۶.۴ ریشتر رخ داد و این زمین‌لرزه‌ها در کشور‌های همسایه از جمله تایلند احساس شد.

ساکنان مرکز بانکوک که بیش از ۱۷ میلیون نفر را در خود جای داده است، تخلیه شدند و بعد از زلزله دقایقی در خیابان‌ها ماندند.

تصاویر و ویدیو‌های منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که یک ساختمان چند طبقه با یک جرثقیل در بالای آن در حال فروریختن به ابری از غبار تبدیل می‌شود.

پلیس به آسوشیتدپرس گفت که در حال پاسخگویی به صحنه در نزدیکی بازار محبوب چاتوچاک بانکوک هستند و هیچ اطلاعات فوری در مورد تعداد کارگران در محل در زمان ریزش وجود ندارد.

رویترز به نقل از منابع پزشکی در تایلند گزارش داد: یک کارگر جان خود را در این حادثه از دست داده و ۴۲ کارگر دیگر از زیر آوار ساختمان خارج شده‌اند.

پس از زلزله‌ای که مرکز میانمار را لرزاند، وضعیت فوق‌العاده در بانکوک اعلام شده است.همچنین خبرگزاری رویترز گزارش داد که بورس تایلند به دلیل زلزله متوقف شده است.

تعداد کشته‌شدگان زلزله میانمار از هزار نفر فراتر رفت

حکومت نظامی میانمار امروز اعلام کرد که تعداد کشته‌شدگان زمین‌لرزه بزرگ دیروز در این کشور به بیش از هزار نفر رسیده است. 

به گفته تیم اطلاعاتی حکومت میانمار، ۱۰۰۲ نفر جان باخته‌ و حدود ۲۳۷۶ نفر مجروح شده‌اند.

سازمان ملل: گزارش‌های اولیه از میانمار حاکی از خسارات قابل توجه است

 دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) اعلام کرد که گزارش های اولیه حاکی از "خسارات قابل توجه"  در میانمار پس از زمین لرزه ۷.۷ ریشتری است.

 کریستینا پاول، مسوول امور بشردوستانه دفتر اوچا روز جمعه به وقت محلی افزود: " ما با همه کسانی است که تحت تاثیر این رویداد قرار گرفته اند ابراز همدردی می کنیم."

پاول گفت که بیشترین مناطق آسیب دیده در مرکز این کشور، در منطقه ماندالی و همچنین نای فی تاو، باگو، ماگوی، ساگینگ، شان و سایر مناطق است. مرکز این زمین لرزه در منطقه ماندالی بوده است.

پاول گفت: «ما در حال جمع‌آوری اطلاعات در مورد افراد آسیب‌دیده، آسیب‌ها به زیرساخت ها، و نیازهای فوری بشردوستانه هستیم و با در دسترس قرار گرفتن اطلاعات، اطلاعات جدید بیشتری را به اشتراک خواهیم گذاشت.»

زلزله مرگبار در میانمار؛ ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی تا این لحظه

منابع میانماری آمار جدیدی از قربانیان زلزله امروز این کشور منتشر کردند که بر اساس آن، ۱۴۴ نفر کشته و ۷۳۲ نفر زخمی شده‌اند.

منابع میانماری آمار جدیدی از قربانیان زلزله امروز این کشور منتشر کردند.

به گزارش الجزیره، منابع میانماری آمار جدیدی از زلزله امروز این کشور منتشر کردند.

تلویزیون میانمار اعلام کرد: بر اثر زلزله امروز تاکنون ۱۴۴ نفر کشته و ۷۳۲ نفر زخمی شده اند.

از سوی دیگر رویترز به نقل از مرکز زمین شناسی آمریکا احتمال داد که شمار کشته شدگان زلزله میانمار هزاران نفر باشد.

گفتنی است که صبح امروز زمین لرزه ۷.۷ ریشتری در میانمار رخ داد که ویرانی زیادی به بار آورد و بسیاری از ساختمانها بر اثر آن فرو ریختند.


 

 آخرین اخبار از زلزله میانمار و تایلند؛ وضعیت اضطراری در تایلند

یک منبع دولتی میانمار گفته که تعداد تلفات زمین لرزه بالاست. در عین حال هنوز هیچ عدد رسمی اعلام نشده است.

تصاویر، نشان دهنده حجم بالای تخریب خانه‌ها، برج‌ها و ساختمان‌های در دست ساخت است.

دولت تایلند وضعیت اضطراری اعلام کرده است.فعالیت فرودگاه‌ها و مترو در بانکوک به حالت تعلیق درآمده و همه پروازها لغو شده است.

دولت تایلند اعلام کرده که دست کم ۴۳ کارگر در زیر آوار یک ساختمان مدفون شده‌اند و تلاش‌ها برای امداد ونجات در جریان است.


 

 


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پوستر جالب AFC از مهدی طارمی + عملکرد طارمی در بازی اینتر بارسا
فرودگاه بن‌گوریون خالی از مسافر شد
وداع موقت با گرما؛ هوای خنک میهمان ایران می‌شود!
راز جاده خاموش فاش شد!
اقدامی نمادین برای صرفه‌جویی؛ رئیس‌جمهور لامپ‌های اضافه را خاموش کرد + ویدیو
آتش‌بس یا ادعای تبلیغاتی؟ انصارالله توافق با آمریکا را رد کرد
قول رفع کمبود انسولین تا هفته‌های آینده؛ وعده یا راه‌حل؟ + ویدیو
ترامپ: حملات به یمن متوقف می‌شود!
خانه‌سازی بدون زمین و وام؛ طرح ملی در خطر توقف
صعود و شب تکرار نشدنی اینتر با سدی به نام زومر | بارسلونا (3) - اینتر (4) + خلاصه بازی
مک کارنی: کانادا فروشی نیست، حتی برای ترامپ!
نورنما | یک ساخت و ساز کامل با جزئیات مینیاتوری
عکس های منتخب جهان، 6 می 2025
زنگ خطر خشکسالی در پایتخت؛ آب تهران لب‌ مرز بحران
آغاز شمارش معکوس برای نهمین انتخابات نظام پزشکی کشور
خون‌بهای اتحاد: پاسخ قاطع ارتش پاکستان به حمله تروریستی
علت قطع روابط دیپلماتیک سودان با امارات چه بود؟
سردار حسینی: واردات خودرو در بن‌بست محدودیت‌های بی‌منطق
محدودیت در راه است؟ هشدار جدی استاندار تهران
تولید بنزین در اردیبهشت ماه افزایش یافت
اشغال غزه یا انحراف بحران؟ رمزگشایی از لفاظی‌های امنیتی تل‌آویو
هوش مصنوعی در سرزمین وحی
فردریش مرتس این بار صدراعظم آلمان شد!
انتشارات انقلاب اسلامی با دو اثر تحسین شده از سوی رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب حضور دارد
آزادراه تهران-کرج تا کی مسدود شد؟
قیمت‌گذاری برای اقلام اساسی ادامه دارد
اقساط‌ میلیونی برای خانه‌دار شدن
جولانی در نقش مایکل جردن+ فیلم
همزمانی مواضع اروپا با مذاکرات مسقط؛ فشار هماهنگ یا تصادف؟
دردسرهای تولید مازاد مرغ/ صادرات ناپایدار بحران‌ساز شد
مرثیه‌خوانی سه مقام ارشد برای آموزش و پرورش
حمله جنگنده‌های اسرائیلی به فرودگاه بین‌المللی صنعا + فیلم
پوستر باشگاه خیبر برای دیدار برابر پرسپولیس
سرمایه‌ها در تله، خودرو در رؤیا، پاسخ‌ها در سکوت!
انتخابات یا رفراندوم مقاومت؟ پیروزی حزب‌الله، سقوط پروژه‌های مهندسی‌شده
پوستر باشگاه های بارسلونا و اینتر میلان برای بازی امشب
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (25)«اشتهارد»
آماده‌باش مخفیانه بریتانیا برای جنگ با روسیه!
لباس سبز بورس در پایان معاملات امروز 16 اردیبهشت 1404
قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز 16 اردیبهشت 1404
گزارش تصویری | نشست خبری هفتگی سخنگوی دولت با اصحاب رسانه
#اختصاصی/دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می‌شود
زمین لرزه دست بردار نیست، کهک قم لرزید
آلودگی هوا از چرخ موتورها بالا می‌رود!
عبور غیرمجاز در بزرگراه آزادگان
قیمت روز سکه و طلا امروز سه شنبه 16 اردیبهشت ماه 1404
رسوایی بانک آینده؛ وام‌های بلاعوض به خودی‌ها، تورم کمرشکن برای مردم!
راهبرد های اساسی وزیر نیرو برای افزایش شدید مصرف اب در راستای افزایش دمای هوا
ترامپ: می‌خواهیم به غزه کمک کنیم، حماس نمی‌گذارد!
نورنما | خرس قهوه ای در الیگودرز شکار دوربین شد
X
آگهی تبلیغاتی