×
حوادث
شناسه خبر : 218108
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/01/07 ساعت 19:40

ثبت خودروی 15 میلیاردی به نام یک خانواده!

یک خانواده بانه‌ای در استان کردستان مدعی‌اند که یک خودرو 15 میلیاردی از سیستان و بلوچستان به نام آنان ثبت شده بدون آنکه خودشان مطلع باشند! به همین خاطر سبد کالا هم به آنان تعلق نگرفته است.

نورنیوز-گروه حوادث:  در روزگاری که تورم افسارگسیخته، سفره‌های بسیاری از خانواده‌های ایرانی را کوچک‌تر کرده، یارانه و سبد کالای دولتی، حکم نفس‌های آخر برای زنده ماندن را دارد. اما در این میان، خانواده‌ای از اهالی بانه، با معمایی عجیب و غریب روبرو شده‌اند؛ معمایی به نام "خودروی 15 میلیاردی"!

ماجرا از این قرار است که این خانواده که جزو دهک دوم جامعه محسوب می‌شوند، برای دریافت یارانه و سبد کالای خود به مراکز مربوطه مراجعه می‌کنند، اما با پاسخ منفی مواجه می‌شوند. دلیل این امر، وجود دو پلاک خودرو فعال به نام آن‌ها در سیستم ثبت شده است؛ یک پژو و یک لندکروز!

این خانواده، داشتن پلاک پژو را تأیید می‌کنند، اما از وجود خودروی "اف جی 75" که در منطقه کردستان به ونوشه معروف است و قیمتی حدود 15 میلیارد تومان دارد، اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند! برای روشن شدن ماجرا، آن‌ها به مرکز تعویض پلاک بانه مراجعه می‌کنند، اما با پاسخ قانع‌کننده مواجه نمی‌شوند.

در ادامه، این خانواده به سراغ دفاتر بیمه می‌روند و متوجه می‌شوند که خودروی ونوشه به نام خانم خانواده ثبت شده و از طریق فردی در استان سیستان و بلوچستان و با بیمه البرز، بیمه شده و چند سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد اما وقتی با این فرد تماس می‌گیرند، او نیز به طرز مشکوکی از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی می‌کند.

خانم (س‌.‌ا) با هویت مشخص که این خودرو سواری تویوتا استیشن تیپ اف جی 75 به نامش ثبت شده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرد و ماجرا را این‌گونه توضیح داد: اخیراً که سبد کالا به خانواده‌ها داده شد، همسرم پیگیر شدند و گفتند که شاملتان نمی‌شود چراکه دو ماشین به نام شما ثبت شده است، گرچه یک خودرو پژو 83 که با قرض و وام خریده‌ایم اما تویوتا خیر! وقتی پلاک خودرو را بررسی کردیم در سیستان و بلوچستان و نامم ثبت شده است.

وی می‌گوید: در تماس تلفنی با مالک خودر (ع. ز) پیگیر این موضوع شدم پول پیشنهاد دادند، می‌خواهم بررسی شود که آیا این فرد عمداً این کار را کرده و آیا شغلش این کارهاست یا واقعیت پشت پرده چیست؟ 

اکنون، این خانواده بانه‌ای در میان انبوهی از ابهامات و سوالات بی‌جواب، سرگردان مانده‌اند. چگونه ممکن است خودرویی به ارزش 15 میلیارد تومان، بدون اطلاع آن‌ها به نامشان ثبت شده باشد؟ چه کسی پشت این ماجرا قرار دارد؟ و مهم‌تر از همه، تکلیف یارانه و سبد کالای آن‌ها چه می‌شود؟ از یک سوی دیگر این ادعا هم باید بررسی شود که آیا این خانم واقعیت را بیان کرده یا ماجرا چیز دیگری است.

شفاف‌سازی این پرونده، نه تنها برای این خانواده، بلکه درخواست افکار عمومی است. در شرایطی که بسیاری از خانواده‌ها برای تأمین مایحتاج اولیه زندگی خود با مشکل مواجه هستند، وجود چنین پرونده‌های پیچیده‌ای، قابل تأمل است. حال باید منتظر ماند و دید که مسئولان مربوطه، چه اقدامی انجام خواهند داد. خبرنگار تسنیم هر گونه اقدامی را شفاف اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

در ضمن مشخصات کامل به همراه تلفن این خانواده بانه‌ای در اختیار خبرگزاری تسنیم محفوظ و در صورت نیاز مسئولان استان قابل ارائه است.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پرمصرف ترین مشترک برق کشور شناسایی شد
وزیر دفاع: اقدامات دشمن را لحظه به لحظه زیر نظر داریم
چهارمین قربانی قاتل سریالی/این بار خانواده‌اش به خاک و خون کشیده شد
محل دیدار استقلال و تراکتور مشخص شد
افتخارآفرینی ایرانی‌ها در جشنواره‌های جهانی/ داوری دو فیلمساز و اکران یک فیلم در ایرلند
آیا اسرائیل و ایران در آستانه دومین رویارویی مستقیم قرار دارند؟
امکان استفاده از سپرده‌های ارزی به‌عنوان وثیقه وام‌های بانکی فراهم شد
هشدار انگلیس به اروپا در مذاکرات آلاسکا/ خویشتنداری کنید!
هشدار قطعه‌سازان به روش قیمت‌گذاری خودرو
محل دقیق دیدار «ترامپ» و «پوتین» اعلام شد/زلنسکی دعوت نیست!
پوتین مانع اجرای معامله ترامپ و آذربایجان–ارمنستان خواهد شد؟
ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه
افشاگری شبکه سی‌ان‌ان درباره فشارهای اسرائیل بر خبرنگاران غربی
پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا/ سپاهان شکست خورد و از صعود بازماند
گام های شیدایی ؛ تصاویری از راهپیمایی اربعین
رسانه‌های اسرائیل: همه جهان علیه ما متحد شده‌اند
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود
نیمار بعد از 3 سال رکوردی بی‌سابقه را به نام خود ثبت کرد
اعتراض در لاهه/ سفارت رژیم صهیونیستی به رنگ خون در آمد
باقرزاده طلا گرفت و سلام نظامی داد+ فیلم
پزشکیان راهی ارمنستان می شود
وزیر اطلاعات دولت روحانی، در پی سکته مغزی بستری شد
حجت‌الاسلام خطیب: دفاع مقدس 12 روزه، جهان را مبهوت کرد
خسروپناه: افزایش سن جذب معلمان پیگیری می شود
هشدار هواشناسی برای سه استان شمالی کشور
امکان شنود تماس‌های تلفنی از راه دور با هوش مصنوعی
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
بازگشت بیش از 17 هزار زائر اربعین به کشور با 145 پرواز
حمله پهپادی یمنی‌ها به بندر اشغالی ایلات
خبر کمبود برنج در بازار تکذیب می‌شود
رئیس جمهور: پزشکان برای ایجاد تغییر و پیشرفت منتظر دولت نمانند
ترامپ کمک‌های هوایی به غزه جدی نگرفته است
بیانیه بی‌سابقه 27 کشور غربی درباره بحران انسانی در غزه
میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تهران روز اربعین تعطیل است
طارمی مشتریان جدیدی از قطر، امارات و فرانسه پیدا کرد
کاظمی خبر داد؛ جذب بیش از 2800 استعداد برتر در دانشگاه فرهنگیان
اژه‌ای: برای فردی که لغزش کرده فضای توبه فراهم کنیم/نسبت به مقامات باید صیانت بیشتری داشت
عارف: آب طالقان بزودی به تهران می‌رسد/برای تولید 30 هزار مگاوات برق برنامه‌ریزی کرده‌ایم
آغاز پیش فروش بلیت قطار شهریورماه از فردا + جزئیات
نام اسرائیل در آستانه ورود به فهرست هشدار خشونت جنسی سازمان ملل
مشاورانتان را عوض کنید
حمله تروریستی خونین در بلوچستان پاکستان
بحران در درون تل‌آویو؛ نزاع بر سر انتصابات ارتش
حقارت زنجیره‌ای اروپا در مواجهه با آمریکا و چین
کاهش نگران کننده ذخایر سدهای تهران
عربستان ارسال سلاح به اسرائیل را تکذیب کرد
2 خط از متروی تهران روز اربعین رایگان شد
«مسیر ترامپ»، نام دیگر کریدور زنگه‌زور
هیأتی از نیروهای دموکراتیک سوریه برای مذاکره با دولت موقت به دمشق رفت
نامه اتابک درباره جلوگیری از افزایش چند برابری قیمت خودروهای وارداتی
X
آگهی تبلیغاتی