×
سیاسی
شناسه خبر : 218016
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/01/06 ساعت 22:28

سردار قاآنی: مقاومت فلسطین قوی‌تر از دوران طوفان الاقصی است

فرمانده نیروی قدس سپاه تاکید کرد که مقاومت در فلسطین قوی‌تر از دوران طوفان الاقصی است.

نورنیوز - گروه سیاسی: فرمانده نیروی قدس سپاه تاکید کرد که مقاومت در فلسطین قوی‌تر از دوران طوفان الاقصی است.

به گزارش نورنیوز ، سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه، طی سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس گفت: درود و رحمت الهی بر روح بلند امام خمینی (رحمت‌الله علیه) که روز قدس را روز اسلام و حیات آن نامیدند و سلام و درود بر خلف صالح ایشان، حضرت امام خامنه‌ای عزیز، که همچنان در مسیر نورانی امام راحل، پیشگام حمایت عملی از قدس شریف و جلودار امت اسلامی بوده و هستند.

وی ادامه داد: امسال در حالی روز قدس را گرامی می‌داریم که رژیم جنایتکار صهیونیستی با حمایت آمریکا، وحشیانه‌ترین جنایات خود را علیه مردم مظلوم فلسطین به اوج رسانده است. از طرف دیگر ملت مظلوم فلسطین اقتدار خود را با مقاومت همه جانبه و بی‌سابقه به اثبات رسانده‌اند.

سردار قاآنی بیان کرد: جا دارد یاد و خاطره شهدای والامقام، شهید سید حسن نصرالله، شهید اسماعیل هنیه و شهید سید ابراهیم رئیسی را گرامی بداریم؛ سه شخصیت ارزشمندی که در سال پیش در این برنامه سخن گفتند و امروز در اعلی‌درجات میهمان رحمت الهی‌اند. همچنین باید از تمامی شهدای بزرگواری که در میدان‌های نبرد فلسطین، لبنان و سایر جبهه‌های پشتیبان مقاومت در یمن، عراق، سوریه و جمهوری اسلامی جانفشانی کردند، یاد کنیم.

وی گفت: شهدای بزرگواری که در گردان‌های قدس و قسام در فلسطین حماسه آفریدند و در اوج نابرابری عزت و سربلندی مقاومت را به اثبات رساندند. طوفان الاقصی واژه مقاومت را تکمیل کرد. هم مقاومت در میدان و هم مقاومت مردمی و هم مقاومت در صحنه‌های دیگر. 

سردارقاآنی خاطرنشان کرد: یکی از این صحنه‌های مقاومت در عرصه مذاکره برای حمایت از مردم فلسطین بود که در ادامه میدان نبرد در میدان مذاکره با استحکام برادران فلسطینی ما ایستادند تا حقوق حقه مردم فلسطین را تامین کنند.

سردار قاآنی تصریح کرد: طوفان الاقصی پدیده جدیدی را به نمایش گذاشت. وحدت ساحات در طوفان الاقصی پدیده‌ای شد که استحکام جبهه مقاومت را به همه عالم نشان داد. علاوه بر این به میدان آوردن همه ملت‌های مسلمان و ملت‌های آزاده در جهان جز پدیده‌های جدیدی بود که در طوفان الاقصی به نمایش گذاشته شد.

وی تاکید کرد: بار دیگر، «طوفان الاقصی» با مقاومت صادقانه خود، تحقق وعده‌های الهی را به نمایش گذاشت و نشان داد که چگونه حق بر باطل پیروز می‌شود. این دوره مقاومت، از فلسطین تا لبنان و با حمایت ملت‌های آزاده در مناطق مختلف، ثابت کرد که هرچه دشمن درگیری خود را با مقاومت افزایش دهد، مقاومت استحکام و قدرت بیشتری می‌یابد. صحنه‌های ارزشمندی که در این مدت در میدان‌های نبرد رقم خورد، نشان داد که جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت‌های آمریکا هرگز نتوانستند مقاومت را محدود کنند. بلکه مقاومت قوی‌تر شد.

سردار قاآنی ادامه داد: امروز مقاومت در فلسطین بی‌تردید قوی‌تر از دوران «طوفان الاقصی» است. بدون شک، جنایات رژیم صهیونیستی خسارت‌هایی همچون تخریب خانه‌های مردم و شهادت شخصیت‌های ارزشمند را به دنبال داشته است، و این واقعیت‌ها را نمی‌توان نادیده گرفت. اما با نگاهی عمیق‌تر، روشن می‌شود که مقاومت نه‌تنها تضعیف نشده، بلکه عمق و قدرت بیشتری یافته است. دلیل این امر آن است که در طول 15 ماه جنایات رژیم صهیونیستی، نه‌تنها مقاومت کاهش نیافت، بلکه روزبه‌روز قوی‌تر شد و دامنه آن در سراسر جهان گسترش پیدا کرد.

وی افزود: روز قدس را در حالی گرامی می‌داریم که امت اسلامی به عمق و ارزش روز قدس و دفاع از قدس شریف بیش از گذشته متوجه و علاقمند شده است همچنین ملت‌های آزاده دنیا به این واژه ارزشمند بیش از گذشته آشنا شده‌اند و حاضر شده‌اند برای دفاع از ملت مظلوم فلسطین به خیابان‌ها بیایند. این نشان دهنده آن است که حقانیت قدس و مردم مظلوم فلسطین است و این مسیر حق حتماً تا پیروزی نهایی استمرار پیدا خواهد کرد.

سردار قاآنی تاکید کرد: دشمن باید بداند با جنایت نمی‌توانند در دل ملت‌ها و مردم دنیا جا پیدا کنند. بلکه خودشان را بیشتر تحقیر می‌کنند. جمهوری اسلامی مانند گذشته در کنار مردم فلسطین و در دفاع از قدس شریف همچنانی که در طوفان الاقصی و قبل از آن ایستاده بود و با اقدامات متفاوت چه در حمایت و پشتیبانی از مجاهدین جبهه مقاومت و چه انجام عملیات مستقیم مثل عملیات وعده صادق 1 و 2 همچنان از ملت مظلوم فلسطین و مقاومت اسلامی در منطقه حمایت می‌کند.

فرمانده نیروی قدس در پایان گفت: جمهوری اسلامی همچنان استوار ایستاده است و این استحکام، ان‌شاءالله تا تحقق پیروزی نهایی و آزادسازی قدس شریف ادامه خواهد داشت.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
X
آگهی تبلیغاتی