×
حوادث
شناسه خبر : 217464
تاریخ انتشار :

امار مرگ و میر تصادفات در نوروز به چند نفر رسید؟

جانشین پلیس راهور فراجا با اشاره به طرح ترافیکی نوروزی 1404 که از تاریخ 25 اسفند ماه آغاز شده است، گفت: در این مدت 19 هزار و 67 تصادف رخ داده است که به دنبال آن 167 تن جان خود را از دست دادند و چهار هزار و 751 تَن نیز مجروح شدند.

نورنیوز-گروه حوادث: پلیس راهور فراجا، سردار حسن مومنی گفت: در خصوص وضعیت تردد مسافران در روزهای اخیر افزود: بر اساس سامانه تردد شمار، از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۳۰ اسفند ۱۴۰۳، حدود ۱۵۰ میلیون تردد توسط وسایل نقلیه در جاده های درون و برون شهری ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۴ درصدی را نشان می‌دهد.

وی در ادامه آمار تصادفات و حوادث رانندگی در ۲۴ ساعت گذشته (۳۰ اسفند ۱۴۰۳) را نیز اعلام کرد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۷۸۵ فقره تصادف در سطح کشور ثبت شده است که در پی این تصادفات، ۲۷ نفر جان خود را از دست داده و ۴۶۲ نفر نیز مجروح شده‌اند.

وی گفت: که در این مدت، ۱۴۹ فقره تصادف درون‌شهری گزارش شده که در پی آن ۱۸۳ نفر مجروح و ۹۴۶ فقره تصادف خسارتی داشتیم که خوشبختانه هیچ تصادفی منجر به فوت درون‌شهری نداشته‌ایم. همچنین در مجموع، یک هزار و ۹۵ فقره تصادف درون ‌شهری گزارش شده است. در تصادفات برون شهری نیز ۲۴ تصادف منجر به فوت ۲۷ نفر داشتیم و ۱۷۹ فقره تصادف جرحی که باعث مجروح شدن ۲۷۹ شده و ۴۸۷ فقره تصادف خسارتی که در مجموع ۶۹۰ تصادف برون شهری ثبت شده است.

سهم ۴۴ درصدی «عدم توجه به جلو» در وقوع تصادف‌های درون‌شهری

سردار مومنی در خصوص علل وقوع تصادفات درون‌شهری، گفت: عدم توجه به جلو با ۴۶ درصد بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است، سپس عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با ۲۴ درصد و تغییر مسیر ناگهانی با ۵ درصد قرار دارند. همچنین بیشترین ساعت وقوع تصادفات از ۱۶ تا ۲۰ بوده که ۲۶ درصد کل تصادفات در این بازه زمانی رخ داده است.

وی همچنین در ادامه تصریح کرد: در جاده‌های برون‌شهری، علل اصلی تصادفات فوتی و جرحی به ترتیب عدم توجه به جلو (۴۴ درصد)، تغییر مسیر ناگهانی (۱۵ درصد)، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه (۱۲ درصد) و واژگونی (۳۱درصد) بوده است. بازه زمانی بیشترین وقوع تصادفات نیز مشابه درون‌شهری از ساعت ۱۶ تا ۲۰ بوده است که (۲۷ درصد) از کل تصادفات در این ساعات به وقوع پیوسته است.

جانشین پلیس راهور فراجا در خصوص استان‌های دارای بیشترین تعداد فوتی در تصادفات برون‌شهری نیز گفت: از تاریخ ۲۵ اسفند تا ۳۰ اسفند ۱۴۰۳، استان خراسان رضوی با ۱۴ فوتی در صدر قرار دارد، سپس استان‌های خوزستان با ۱۱ فوتی و فارس، اصفهان و قزوین با ۹ فوتی در رتبه‌های بعدی قرار دارند. در مورد تصادفات جرحی نیز استان‌های هرمزگان با ۱۸۳ نفر، کرمان با ۱۴۸ نفر، اصفهان با ۱۶۲ نفر، قزوین با ۱۱۴ نفر و آذربایجان شرقی با ۱۲۳ نفر بیشترین تعداد مجروحان را گزارش کرده‌اند.

سردار حسن مومنی در پایان از مردم خواست تا ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به ایمنی سفرهای نوروزی خود توجه بیشتری داشته و در صورت نیاز به مشاوره، با شماره ۱۱۰ پلیس ،۱۴۱ سازمان راهداری و یا با راهور۱۲۰ تماس بگیرند.

 


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
کار دست معلّم نیست
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
حمله موشکی یمن به شمال فلسطین اشغالی
خلاصه بازی منچستریونیاتد و اتلتیک بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی 29نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقان مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
فروش سم به جای چلوکباب!
X
آگهی تبلیغاتی