×
بین الملل
شناسه خبر : 217032
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/28 ساعت 21:50

اخبار یمن؛

شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی/ هدف قراردادن پایگاه هوایی نواتیم با موشک بالستیک

رسانه‌های اسرائیلی از شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی و به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در دیمونا و تعدادی از مناطق نقب خبر می‌دهند.

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه‌های اسرائیلی از شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی خبر می‌دهند.

رسانه‌های اسرائیلی از شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی و به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در دیمونا و تعدادی از مناطق نقب خبر می‌دهند.

رسانه‌های این رژیم به صدا درآمدن آژیرهای خطر در بئر السبع و نفاطیم در نقب را گزارش می‌دهند.

در همین راستا، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که موشک‌هایی در چند منطقه برای رهگیری موشک از یمن شلیک شدند. 

ارتش رژیم صهیونیستی عنوان داشت که آژیرهای هشدار در چند منطقه در جنوب اراضی اشغالی بعد از شلیک موشک از یمن به صدا درآمدند. 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این رژیم یک موشک بالستیک شلیک شده از یمن را رهگیری کردند.

حمله موشکی یمنی‌ها به رژیم صهیونیستی و توقف فعالیت فرودگاه بن گوریون

ارتش رژیم صهیونیستی از حمله موشکی از سمت یمن خبر داد.

به گزارش اسپوتنیک، ارتش رژیم صهیونیستی از حمله موشکی از سمت یمن خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای تأیید کرد که دقایقی قبل یک موشک از سمت یمن شلیک شد.

تل‌آویو مدعی رهگیری این موشک شد.

ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: این موشک قبل از اینکه به اسرائیل برسد، رهگیری شد.

رسانه های رژیم صهیونیستی از توقف فعالیت فرودگاه بن گوریون در تل آویو پس از شلیک موشک از یمن خبر دادند.

همزمان رسانه‌های رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای آژیر خطر در پایگاه نواتیم در النقب پس از شلیک موشک از سمت یمن خبر می‌دهند.

آژیر خطر در بئر السبع و مناطق گسترده‌ای از النقب پس از شلیک از سوی نیروهای مسلح یمن شنیده می‌شود.

شلیک موشک بالستیک از یمن صهیونیست‌ها را به پناهگاه‌ها کشاند

 منابع خبری گزارش دادند که شلیک یک فروند موشک بالستیک از یمن به سمت سرزمین‌های اشغالی فلسطین هزاران صهیونیست را روانه پناهگاه‌ها کرده است.

به گزارش  خبرگزاری سما، دقایقی قبل آژیرهای خطر در جنوب سرزمین‌های اشغالی فلسطین به صدا درآمد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی مدعی شدند که ارتش یک موشک بالستیک را در منطقه نقب سرنگون کرده است.

رسانه‌های صهیونیستی هدف این موشک را پایگاه هوایی نواتیم در شرق بئرالسبع اعلام کردند.

اورژانس رژیم صهیونیستی نیز از زخمی شدن شماری از صهیونیست‌ها هنگام فرار به سوی پناهگاه‌ها خبر داد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که این موشک همزمان با برگزاری جشن فارغ التحصیلی افسران صهیونیست شلیک شده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی تصاویری از به هم خوردن این جشن و درازکش شدن همه شرکت کنندگان در آن خبر دادند.

الحوثی: رژیم صهیونیستی یک خطر واقعی برای همه کشورها است

 سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در اظهاراتی با بیان اینکه برخی رژیم‌های عربی دشمن صهیونیستی را به ادامه تجاوز به نوار غزه و کشتار ساکنان آن تشویق می‌کنند، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی یک خطر واقعی برای همه کشورها و ملت‌های اسلامی است.

به گزارش  شبکه المسیره، الحوثی گفت: برخی از رژیم‌های عربی تلاش می‌کنند تا تحت عنوان عادی سازی، همه کشورهای عربی و اسلامی را به سمت روابط دوستانه با دشمن صهیونیستی سوق دهند.

رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: این یک ننگ و جنایت است که یک کشور عربی با طرفی مانند رژیم جناتیکار صهیونیستی روابط خوبی داشته باشد.

الحوثی با بیان اینکه در مقابله با دشمن اسرائیلی هیچ چاره‌ای غیر از مسئولیت پذیری نداریم، ادامه داد: کینه و جنایت رژیم صهیونیستی در حق امت اسلامی یک اصل ثابت در شیوه رفتار این رژیم است و براساس این اصل بوجود آمده است.

وی افزود: اگر رژیم صهیونیستی بتواند فلسطین را نابود کند بدون هیچ مراعاتی به سراغ دیگر کشورها خواهد رفت.

رهبر جنبش انصارالله یمن ادامه داد: کسانی که بر توافق با رژیم صهیونیستی تکیه می‌کنند باید بدانند که این رژیم به هیچ توافقی با هیچ کشور عربی پایبند نیست هرچند که ضامن این توافق آمریکا باشد.

الحوثی در ادامه به کم کاری و سکوت برخی کشورهای عربی در قبال جنایت رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: هنگامی که برخی از کشورهای اسلامی موضع مناسبی در قبال مساله فلسطین می‌گیرند، سازمان‌های عربی با یک موضع منفی با این کشورها مقابله می‌کنند.

وی تصریح کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی دو روی یک سکه هستند و تاریخ جنایتکارانه بی سابقه و بی نظیری در جهان دارند

بیانیه انصارالله در مورد هدف قرار دادن پایگاه صهیونیستی «نواتیم»

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: ما پایگاه هوایی نواتیم را با موشک بالستیک مافوق صوت هدف قرار دادیم.

 سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما پایگاه هوایی نواتیم را با موشک بالستیک مافوق صوت از نوع فلسطین ۲ هدف قرار دادیم که با موفقیت هدفش را محقق کرد. 

یحیی سریع خاطرنشان کرد: در صورتی که تجاوزات علیه غزه متوقف نشود، ما دامنه اهداف در فلسطین اشغالی را طی ساعات و روزهای آتی گسترش خواهیم داد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن عنوان داشت: رهبری، مردم و ارتش یمن در حالی که شاهد تمامی این کشتارها در حق برادران ما در غزه هستند، نسبت به این رخدادها بی‌تفاوت نخواهند ماند.

سومین حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر ترومن/موج جدید حملات آمریکا به پایتخت یمن

سخنگوی نیروهای مسلح یمن بار دیگر از حمله تلافی‌جویانه ارتش این کشور به ناو هواپیمابر آمریکایی خبر داد. یمن به رژیم صهیونیستی و آمریکا هشدار داد که گزینه‌های دردناک یمن هنوز آغاز نشده است و ادامه تجاوزات آمریکا این واقعیت را ثابت خواهد کرد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن بار دیگر از حمله تلافی‌جویانه ارتش این کشور به ناو هواپیمابر آمریکایی خبر داد.

 سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد سه‌شنبه از سومین حمله ارتش این کشور در ۴۸ ساعت گذشته به ناو هواپیمابر «یواس‌اس هری ترومن» در پاسخ به اقدامات خصمانه آمریکا علیه یمن خبر داد.

یحیی سریع اعلام کرد این حمله که به ناو ترومن در شمال دریای سرخ صورت گرفته، با ۲ موشک کروز و ۲ پهپاد انجام شده است.

سومین حمله ارتش یمن به ناو هواپیمابر ترومن
 

او همچنین از حمله به یک کشتی جنگی آمریکایی دیگر در شمال دریای سرخ با یک موشک کروز و چهار پهپاد خبر داد.

این حملات با سومین شب از حملات هوایی آمریکا به یمن صورت می‌گیرد.

این مقام نظامی یمنی در ادامه اعلام کرد ارتش این کشور حمله برنامه‌ریزی‌شده آمریکا علیه این کشور را به شکست کشانده و ناوهای آمریکایی به شمال دریای سرخ بازگشته‌اند.

یحیی سریع تاکید کرد اقدامات تجاوزکارانه آمریکا باعث نظامی‌شدن دریای سرخ می‌شود و عبور و مرور دریایی بین‌المللی را مختل می‌کند.

او گفت که ارتش یمن در هدف قرار دادن تمامی اهداف خصمانه در دریای سرخ و دریای مکران (شمال اقیانوس هند) تا زمان پایان توقف تجاوزگری علیه این کشور، ادامه می‌دهد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد: برای مقابله با هرگونه تشدید تنشِ آمریکایی یا صهیونیستی در ساعات و روزهای آینده آماده هستیم.

یمن: گزینه‌های دردناک علیه متجاوزان هنوز آغاز نشده است

یک منبع یمنی دوشنبه شب به رژیم صهیونیستی و آمریکا هشدار داد که گزینه‌های دردناک یمن هنوز آغاز نشده است و ادامه تجاوزات آمریکا این واقعیت را ثابت خواهد کرد.

یک منبع یمنی به شبکه المیادین اعلام کرد که رفت و آمد در دریای سرخ همه ی کشتی به جز کشتی‌های دشمن اسرائیلی امن است.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، در ادامه افزود که یمن تا زمانی که کمک‌های بشردوستانه به غزه وارد نشود، متوقف نخواهد شد، و دشمن باید این نکته را درک کند و از اظهار نظرهای تحریک‌آمیز پرهیز کند.

وی افزود که ادامه محاصره غزه باعث خواهد شد که یمن گزینه‌های نظامی جدیدی را اتخاذ کند.

این منبع یمنی تأکید کرد: دولت صنعا اجازه نمی‌دهد که عملیات تجاوز به خاکش ادامه یابد و با آن برخورد قوی خواهد کرد، و لابی صهیونیستی باید این موضوع را درک کند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که ناو هواپیمابر آمریکایی "هری ترومن" در شمال دریای سرخ را با دو موشک کروز و دو پهپاد هدف قرار داده‌اند.

موج جدید حملات آمریکا به پایتخت یمن

سانه های خبری دوشنبه شب اعلام کردند که حملات آمریکا مجددا به صنعا پایتخت یمن از سر گرفته شد.

به گزارش شبکه المسیره یمن، صدای چندین انفجار مهیب نیز در جنوب صنعا به گوش رسیده است.

رسانه های وابسته به انصارالله اعلام کردند که منطقه جبل صرف در شهرستان بنی حشیش در استان صنعا هدف حمله آمریکا قرار گرفته است.

رسانه‌های وابسته به انصارالله همچنین گزارش دادند که کارخانه آهن الحبشی در شهرستان باجل واقع در استان الحدیده هدف بیش از ۱۲ حمله هوایی ارتش آمریکا قرار گرفت.

از سوی دیگر، حمله هوایی آمریکا منطقه‌ای باز در نزدیکی خیابان الستین  غربی در شهرستان الثورة در صنعا را هدف قرار دادند.

این حمله ساعاتی پس از حمله به استان الحدیده در غرب یمن صورت می گیرد.

در این حمله منطقه العرج در شهرستان باجل در استان الحدیده در غرب یمن هدف قرار گرفته است.

 


نورنیوز
اخبار مرتبط
خطای راهبردی ترامپ در یمن: ورود به نبردی بی‌پایان
چهارشنبه 1403/12/29 ساعت 11:30
نور نیوز ازمحاسبات نادرست و پیامدهای ناخواسته درگیری آمریکا با انصارالله یمن گزارش می دهد؛
خطای راهبردی ترامپ در یمن: ورود به نبردی بی‌پایان
دستور ترامپ برای حمله به انصارالله یمن، در حالی صادر شد که تجربه‌های پیشین آمریکا در جنگ‌های فرسایشی، پیامدهای سنگینی برای این کشور به همراه داشته است. محاسبات نادرست در مورد توانایی‌های حوثی‌ها و تکیه بر قدرت هوایی، نه‌تنها نتیجه‌ای به همراه نداشته، بلکه معادلات امنیتی منطقه را پیچیده‌تر کرده است.
دومین حمله نیروهای مسلح یمن به ناو هواپیمابر ترومن/حمله هوایی آمریکا به سواحل الحدید
دوشنبه 1403/12/27 ساعت 08:51
اخبار و تحولات یمن؛
دومین حمله نیروهای مسلح یمن به ناو هواپیمابر ترومن/حمله هوایی آمریکا به سواحل الحدید
نیروهای مسلح یمن برای دومین بار ناو هواپیمابر ترومن را هدف قرار داد و حملات هوایی آمریکا را خنثی کرد. اما مقام دفاعی آمریکا گزارش ها مبنی بر حمله نیروهای مسلح یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی «یو اس اس ترومن» را رد کرد. از سوی دیگر هواپیماهای جنگی آمریکا با حمله به سواحل الحدیده یمن برج فرماندهی کشتی توقیف شده رژیم صهیونیستی در این بندر را هدف قرار دادند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افزایش اعتبار کارت حکمت؛ عیدی ویژه برای بازنشستگان نیروهای مسلح
تهرانی‌ها فردا منتظر خنک شدن هوا باشند
گرامیداشت روز سینما همراه با مردم در باغ فردوس
نورینفو | چطور از آنفولانزا دور بمانیم؟
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
واکنش ترامپ به ترور چارلی کرک/جزییات ترور +فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
X
آگهی تبلیغاتی