×
بین الملل
شناسه خبر : 216650
تاریخ انتشار :

چند خبر از سوریه؛

تظاهرات کردهای سوریه به اعلامیه قانون اساسی جدید/توافق محرمانه آلمان با الجولانی

کردهای سوریه در اعتراض به اعلامیه قانون اساسی جدید که توسط «احمد الشرع» رئیس‌ موقت این کشور و رهبر گروه «هیئت تحریر الشام» برای سامان‌دهی به مرحله انتقالی تصویب شده، تظاهرات کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: کردهای سوریه با برگزاری تظاهرات در شمال شرق این کشور، مخالفت خود را با اعلامیه قانون اساسی جدید که برای مدیریت دوره انتقالی تصویب شده است، اعلام کردند.

کردهای سوریه در اعتراض به اعلامیه قانون اساسی جدید که توسط «احمد الشرع» رئیس‌ موقت این کشور و رهبر گروه «هیئت تحریر الشام» برای سامان‌دهی به مرحله انتقالی تصویب شده، تظاهرات کردند.

طبق گزارش وبگاه «عربی۲۱»، معترضان تأکید کردند که این سند نه‌تنها پاسخگوی خواسته‌های آنها نیست، بلکه حقوق اقلیت‌های دیگر را نیز نادیده می‌گیرد.

به گفته تظاهرکنندگان، این اعلامیه قانون اساسی اگرچه بر برابری همه شهروندان در برابر قانون تأکید دارد، اما به‌طور مشخص از اقلیت‌های علوی، مسیحی، کرد و دروزی نام نبرده است.

این تظاهرات در شهر عامودا، واقع در چند کیلومتری قامشلی برگزار شد و معترضان خواستار برپایی نظامی دموکراتیک و فدرالی در سوریه شدند.

در همین حال، اداره خودمختار شمال و شرق سوریه، شاخه سیاسی نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد)، نیز اعلامیه قانون اساسی جدید را به‌شدت محکوم کرد.

این نهاد در بیانیه‌ای اظهار داشت که این سند از نظر محتوا تداوم سیاست‌های نظام پیشین و حزب بعث است.

در بیانیه اداره خودمختار آمده است که این اقدام بار دیگر واقعیت سوریه و تنوع قومی و مذهبی موجود در آن را نادیده می‌گیرد.

این نهاد در ادامه بیانیه خود این سند را «تحریفی آشکار از هویت ملی و اجتماعی سوریه» توصیف و تاکید کرد که اعلامیه مذکور فاقد نقش و اثر واقعی اقوام و جوامع مختلف سوری از جمله کردها، اعراب، آشوری‌های سریانی و سایر گروه‌های ملی سوریه است.

این بیانیه پس از آن صادر شد که کمیته تدوین اعلامیه قانون اساسی سوریه روز پنج‌شنبه پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی سوریه را به «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریر الشام تحویل داد و وی در جریان امضای پیش‌نویس ابراز امیدواری کرد که این تاریخ جدیدی برای سوریه باشد.

به گزارش ایسنا، این کمیته همچنین تاکید کرد که مدت دوره انتقالی پنج سال تعیین شده است.

تشکیل ساختار امنیتی جدید در سوریه با حضور تروریست‌های ۲۰ کشور جهان!

منابع آگاه از به وجود آمدن یک ساختار امنیتی جدید در رژیم  الجولانی خبر دادند.

به گزارش المعلومه، منابع آگاه اعلام کردند که عناصر تروریست از ۲۰ کشور جهان در ساختار امنیتی جدید رژیم الجولانی در سوریه حضور دارند؛ اقدامی که در هیچیک از کشورهای اسلامی یا عربی دیده نشده است.

این منابع اضافه کردند: ساختار امنیتی سوریه دربرگیرنده تروریست‌ها با ۲۰ تابعیت مختلف است که یک حرکت بی سابقه به شمار می‌رود. این ساختار امنیتی تبدیل به بازوی امنیتی رژیم الجولانی شده است.

این عناصر از کشورهایی نظیر جمهوری آذربایجان، چچن، ازبکستان و برخی کشورهای آسیایی دیگر هستند که مأموریت‌های مهمی را در سرویس امنیتی رژیم الجولانی به دست گرفته‌اند. این گروه های مسلح در به راه انداختن جوی خون در سوریه طی روزهای گذشته نقش آفرینی کرده‌اند.

ساختار امنیتی جدید سوریه از تروریست‌هایی استفاده می‌کند که از لحاظ فکری به الجولانی گرایش دارند؛ همین مسأله در آینده باعث به وجود آمدن بحران‌های خطرناکی خواهد شد چرا که این تروریست‌ها پیشتر رفتارهای خودسرانه و وحشیانه از خود نشان داده‌اند.

توافق محرمانه آلمان با رژیم «الجولانی»

یک روزنامه آلمانی به تلاش این کشور برای دستیابی به یک توافق با رژیم  الجولانی اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، روزنامه آلمانی بیلد گزارش داد که این کشور قصد دارد به یک توافق با رژیم الجولانی مبنی بر بازگرداندن پناهجویان سوری به سوریه دست یابد.

در این گزارش آمده است که نانسی وایسر وزیر کشور آلمان تمایل دارد با ابومحمد الجولانی سرکرده گروه های مسلح حاکم بر سوریه در خصوص بازگرداندن پناهجویان سوری از آلمان توافق کند.

سخنگوی وزارت کشور آلمان نیز تاکید کرد که مسئولان این کشور تمایل ندارند برنامه‌های مربوط به پناهجویان سوری را علنی کنند.

در گزارش بیلد آمده است که ۹۷۴ هزار شهروند سوری مقیم آلمان در چارچوب این توافق گنجانده می‌شوند

سازمان ملل: زمان تشکیل دولت انتقالی واقعی در سوریه فرا رسیده است

فرستاده سازمان ملل به سوریه بر ضرورت تشکیل یک دولت انتقالی واقعی در این کشور تاکید کرد.

به گزارش  روسیا الیوم، گیر پدرسون فرستاده سازمان ملل به سوریه تاکید کرد که زمان تشکیل یک دولت انتقالی واقعی و قابل اعتماد در این کشور فرا رسیده است.

وی با اشاره به پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی در سوریه ابراز امیدواری کرد که این اقدام باعث حاکمیت قانون در این کشور شود.

پدرسون اضافه کرد: امیدواریم این حرکت در نهایت باعث تقویت دوره انتقالی در سوریه شود.

این در حالی است که مناطق مختلف سوریه طی روزهای گذشته شاهد به راه افتادن موجی از کشتارهای خونین علیه غیرنظامیان بوده است.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گل سعید برای شباب الاهلی بی ثمر بود + خلاصه بازی
جنوب تهران زیر گردوغبار + فیلم
هانسی فلیک هیچ امتیازی را از دست نمیدهد | بارسا 2 - وایادولید 1 + خلاصه بازی
لحظه طلایی بالا بردن جام توسط الاهلی + تصاویر و فیلم
تاریخ جدید انتشار بازی جی تی ای 6 مشخص شد
طوفان شدیدی که البرز را تاریک کرد؛ برق سه شهرستان البرز قطع شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ تا کنون 46 نفر از جانباختگان شناسایی شدند
زنگ خطر زلزله در کرج؛ گسل ماهدشت فعال است
وزش باد شدید در تهران تا کی ادامه دارد؟ + فیلم
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی با پاراگوئه| 13 اردیبهشت
نورنما | رکورد عجیب در یک رالی پینگ پنگ
عکس های منتخب ایران، شنبه 13 اردیبهشت 1404
طوفان تندری تهران را درنوردید
نگرانی از تحریم‌های جدید، بر تصمیم اوپک‌پلاس سایه انداخت
سرنوشت آزمون استخدامی آموزش و پرورش چه خواهد شد؟
پادکست | آنگلا مرکل و روایت16 سال قدرت در کتاب"آزادی"
فرصت ویژه دریافت بن خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها
ترامپ کمک را قطع کرد، معامله را آغاز!
پیامک‌های پوششی!
قایدی گل زد و پاس گل داد ، اما دلش در بندر شهید رجایی بود+ فیلم
الاهلی تاریخ‌ساز شد؛ نخستین قهرمان لیگ نخبگان آسیا از عربستان + خلاصه بازی
11 استان درگیر طوفان و رگبار و صاعقه می شوند
بلایی که جنگ تجاری ترامپ بر سر اپل آورد!
باوارایی ها در لحظات آخر پیروزی را با تساوی عوض کردند/قهرمانی یک هفته عقب افتاد
ثبت نام تاکسی‌های برقی با تسهیلات ویژه در تهران
خشونت خیابانی مجدد علیه یک دختر جوان + فیلم
اعلام جزییات و زمان ثبت نام وام 400 میلیونی ودیعه مسکن
پشت پرده انتشار خبر دپوی ماده منفجره در بندر شهید رجایی
افزایش بی‌سابقه بودجه آموزش و پرورش + فیلم
نجات دو توله پلنگ در معرض انقراض
از خیابان تا بازداشتگاه؛ زورگیران تلفن‌قاپ در تله پلیس! + فیلم لحظه دستگیری
آلودگی در مرز هشدار؛ خوزستان قربانی مدیریت فرسوده
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌ دست از سر اسرائیلی‌ها برنمی‌دارد +فیلم
خبر رفع محدودیت چت جی پی تی درست است ؟
لحظات دلهره آور از غرق یک خودرو در سیل اخیر ارومیه! + فیلم
درخشش ساحلی‌ بازان ایران؛ برد پرگل مقابل پاراگوئه در جام جهانی + خلاصه بازی
2 برابر دنیا مصرف می‌کنیم؛ آیا وقت تغییر نرسیده؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (23)«استهبان»
خانه جدید سیاه پوش شد؛ قتل دردناک پسر توسط پدر!
وداع در میانه وداع؛ سقوط مرگبار صاعقه در مراسم خاکسپاری
لحظه دلهره آور انفجار زیر بالگرد هلال احمر در بندر شهید رجایى +فیلم
قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها امروز 13 اردیبهشت 1404/افزایش چشمگیر قیمت ها
فدراسیون در مورد جشن قهرمانی تراکتور چه زمانی تصمیم می گیرد؟
حادثه ای مرگبار با 7 کشته در ینگه دنیا +فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (22)«اسکو»
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است؛زمین زیر پا ناآرام است
تروریست بمب گذار در انفجار بمب کشته شد
مصرف برق محدود شد!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
X
آگهی تبلیغاتی