×
سیاسی
شناسه خبر : 216350
تاریخ انتشار :

عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان این که «نباید به وضع موجود راضی باشیم» تاکید کرد: باید تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشیم و به دستاوردهای بیشتر و بالاتری دست پیدا کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: نشست مشترک هم‌اندیشی و هم‌فکری سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با معاونین، مدیران کل و رؤسای ادارات وزارت امور خارجه در محل این وزارتخانه برگزار شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست، ضمن قدردانی از حُسن ظن و ابراز محبت مقام معظم رهبری به وزارت خارجه تأکید کرد: مفتخریم که رهبر معظم انقلاب پس از آغاز به کار دولت چهاردهم و در فرصت زمانی شش ماهه، سه بار از وزارت امور خارجه به‌ عنوان دستگاهی فعال و پُرکار یاد کرده‌اند. البته این موفقیت‌ها مرهون عملکرد و تلاش همه بخش‌های وزارت امور خارجه است که دست در دست هم کارها را در حوزه‌های مختلف پیش بردند.

عراقچی در عین حال تاکید کرد: البته نباید به وضع موجود راضی باشیم، بلکه باید تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشیم و به دستاوردهای بیشتر و بالاتری دست پیدا کنیم و تحرک فعال و مبتکرانه برای گره‌گشایی از مسائل و مشکلات کشور باید با قوت تداوم یابد.

وزیر امور خارجه اعتماد رهبری و مجموعه قوای سه‌گانه به وزارت امور خارجه را سرمایه ارزشمندی برای تداوم و ارتقای برنامه‌ها و تحرک بیشتر در عرصه سیاست و روابط خارجی توصیف کرد و افزود: این امر، وظیفه کارگزاران نظام در عرصه سیاست خارجی برای کمک به حل مشکلات کشور ر دوچندان و سنگین‌تر می‌کند.

عراقچی با مرور سریع روند تحولات در عرصه سیاست و روابط خارجی از زمان آغاز بکار دولت چهاردهم و با اشاره به پشت سر گذاشتن مقاطع حساس تاکنون، بر تلاش مجموعه وزارت امور خارجه به منظور پیگیری سیاست خارجی فعال، موثر و فراگیر به خصوص سیاست حُسن همسایگی و ناکام گذاشتن توطئه‌های دشمنان علیه امنیت و منافع ملی کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه با اشاره به تعامل مستمر، سازنده و هم‌افزا بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی به خصوص ارتباط خوب با هیأت رئیسه و رئیس و اعضای کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، تداوم روند همکاری بین دستگاه سیاست خارجی و خانه ملت را در پیشبرد اهداف کشور موثر و مهم دانست.

عراقچی همچنین ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌دریغ همه کارکنان وزارت امور خارجه در مرکز و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، از پیشکسوتان این وزارتخانه تجلیل کرد و همچنین یاد و خاطره وزیر شهید حسین امیرعبداللهیان را گرامی داشت و خاطر نشان ساخت: شهید امیرعبداللهیان جان خود را در خدمت به ایران عزیز و مردم شریف نثار کرد و نام ایشان تا ابد در حوزه سیاست خارجی ماندگار شد.

در این نشست برخی از مدیران و رؤسای ادارات وزارت امور خارجه دیدگاه‌ها، نقطه نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای بهبود و ارتقای عملکرد دستگاه سیاست خارجی در زمینه‌های مختلف سازمانی‌ و اداری، علمی و پژوهشی، توسعه و آموزش نیروی انسانی، سیاست گذاری، اتخاذ مواضع و تدوین راهبردهای سیاست خارجی و بکارگیری فناوری‌های نوین ارتباطی همچون هوش مصنوعی مطرح کردند.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منزل سردار شهید حاجی زاده فرمانده هوافضا سپاه + فیلم
عبور پهپادهای ایرانی از دیالی عراق به‌سوی اهدافی در فلسطین اشغالی + فیلم
رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی به اذن الهی بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد شد
21 کشور اسلامی: حمله اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است
پدافند ایران F-35 را به زمین نشاند؛ سقوط سهام لاکهید مارتین
آغاز دور جدید عملیات وعده صادق 3 +فیلم
خبرنگار اسرائیلی: تاب جنگ با ایران را نداریم، همه‌چیز فلج شده است + فیلم
این صدای ملت ایران است؛ الله اکبر
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پی حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی ایرانیان
بازگشت حجاج ایرانی از مرز مهران در پی لغو پروازها
هشدار ایران به ساکنین اراضی اشغالی؛ تل‌آویو را تخلیه کنید تا زنده بمانید +فیلم
حمله سایبری به رژیم صهیونیستی/ سردرگمی اسرائیلی‌ها
شکار F35 این‌بار در تبریز
برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی امنیت ملی بعد از تجاوز دشمن
واکنش سخنگوی دولت به حمله صهیونیست‌ها به صداوسیما
هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است
آلمان: از ایران می‌خواهیم از NPT خارج نشود
مهمترین عکس های خبری دوشنبه 26 خرداد 1404
ابراز همبستگی شبکه المیادین با کارکنان صدا و سیمای ایران
تاکید نخست وزیر عراق بر توقف حملات رژیم صهیونیستی
نتانیاهو: ایران 20 هزار موشک دارد
بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
نورنما | زندگی زیباست، اما شهادت از آن زیباتر است
تجاوز هسته‌ای اسرائیل، آزمون جدید برای آژانس
جزییات واریز مستمری خردادماه مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
پیام سخنگوی وزارت امورخارجه بعد از حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما
واکنش کاربران فضای مجازی به شجاعت و صلابت سحر امامی؛ مجری صداوسیما
پیام رئیس صدا و سیما در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان این سازمان
بیانیه دبیرخانهٔ شورای‌عالی امنیت ملی
حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران
حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما +عکس و فیلم
هلاکت 2 صهیونیست به دلیل دسترسی نداشتن به پناهگاه
دل نوشته‌ای برای برادرم سپهبد شهید غلامعلی رشید، رشید شهر و کشور من
فعال شدن پدافند هوایی در غرب تهران
رونمایی از پهپاد انتحاری جدید ایرانی
آتش‌سوزی در فرودگاه یزد تکذیب شد
چند سناریوی احتمالی برای پایان جنگ
شناسایی 28 نفر از شبکه جاسوسی موساد در قلب تهران
سردار وحیدی: کاهش ذخایر موشکی برای ما شوخی محسوب می‌شود
هجوم صهیونیست‌ها به زندانیانی که از حملات ایران خوشحال بودند + فیلم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
اسکیت‌باز 16 ساله در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
تماس تلفنی وزیر امور خارجه ژاپن با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
صدای انفجار در تبریز عملیات موفق پدافند علیه رژیم صهیونیستی بود
تغییر در روند فعالیت واحدهای قضایی تا پایان خرداد
تا رسیدن به وضعیت ثبات بورس تعطیل است
پاکستان: در صورت تشدید اوضاع حتماً پاسخ خواهیم داد
تبدیل مدارس به پناهگاه با تصمیم استاندار
هنوز برای بازگشت وطن فروشان فرصت هست +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی