×
بین الملل
شناسه خبر : 215867
تاریخ انتشار :

اخبار و تحولات سوریه؛

کشته شدن یکهزار و 18 نفر در حملات/آماده‌باش ارتش دولت جدید سوریه/الجولانی:جای نگرانی نیست

یکهزار و 18 نفر در عملیات امنیتی نیروهای دولت جدید سوریه در شمال غرب این کشور کشته شدند این در حالی است که رئیس دولت موقت سوریه گفت که این کشور پایه های بقا را داراست، بنابراین جای هیچ نگرانی وجود ندارد. از سوی دیگر منابع سوری امروز (یکشنبه) از آماده‌باش ارتش تحت امر دولت هیئت تحریر الشام در سراسر سوریه خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع سوری امروز (یکشنبه) از آماده‌باش ارتش تحت امر دولت هیئت تحریر الشام در سراسر سوریه خبر دادند.

منابع نزدیک به اداره امنیت عمومی سوریه اعلام کردند که نیروهای وابسته به وزارت دفاع سوریه و امنیت عمومی در سراسر این کشور به بالاترین سطح آماده‌باش درآمده‌اند.

طبق گزارش روزنامه القدس العربی، به گفته این منابع، ارتش عربی سوریه در چندین استان اعلام بسیج عمومی کرده است.

این منابع همچنین در اظهاراتی فرافکنانه ادعا کردند هسته‌های وابسته به نظام سابق سوریه در استان‌های دمشق، حومه دمشق، حمص، حماه، دیرالزور و ساحل سوریه در حال آماده‌سازی برای اقدامات تخریبی به‌منظور حمایت از بقایای نظام سابق در استان‌های طرطوس و لاذقیه هستند.

در همین حال، پایتخت دمشق شاهد استقرار گسترده نیروهای امنیتی است. اداره امنیت عمومی چندین ایست بازرسی در ورودی‌های غربی شهر مستقر کرده و نیروهای امنیتی در میدان‌های اصلی حضور پررنگی دارند. همچنین خودروهای وابسته به امنیت عمومی در سطح شهر گشت‌زنی می‌کنند.

از سوی دیگر، منابع محلی در شهر سویداء تأیید کرده‌اند که این استان در وضعیت آماده‌باش کامل قرار دارد. این در حالی است که اختلافاتی میان گروه‌های محلی حامی دولت جدید و گروه‌های مخالف آن در این منطقه مشاهده می‌شود.

همزمان خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که کاروانی از نیروهای امنیت عمومی از استان ادلب به سمت منطقه ساحل سوریه اعزام شده است تا آنچه «عناصر باقی‌مانده از نظام سابق» خوانده شده است را تحت تعقیب قرار دهد و امنیت و ثبات را در منطقه برقرار کند.

بر اساس تصاویر منتشرشده توسط این خبرگزاری، نیروهای امنیت عمومی در مناطق مختلف استان ادلب مستقر شده‌اند. همچنین، این تصاویر نشان‌دهنده حرکت یک کاروان بزرگ از نیروهای امنیت عمومی از ادلب به سمت منطقه ساحل سوریه است.

در همین راستا، «مصطفی کنیفاتی» مدیر اداره امنیت عمومی در استان لاذقیه بر تعهد کامل نیروهای امنیتی در حفظ آرامش اجتماعی و تأمین امنیت همه شهروندان تأکید کرد.

همچنین، «محمد عثمان» استاندار لاذقیه اعلام کرد که بقایای عناصر نظام سابق در مناطق مختلفی از جمله طرطوس و لاذقیه مشاهده شده‌اند و تعداد آن‌ها به بیش از ۴ هزار نفر می‌رسد.

وی افزود که عملیات پاک‌سازی در شهر القرداحه و مناطق اطراف آن در حال اجرا است.

از روز پنجشنبه هفته گذشته، منطقه ساحل غربی سوریه شاهد درگیری‌های شدیدی بوده است. در همین راستا، سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه در بیانیه‌ای که شامگاه شنبه منتشر شد، از افزایش چشمگیر تعداد کشته‌ها خبر داد.

در همین راستا، دیده بان حقوق بشر سوریه امروز اعلام کرد ۱۰۱۸ نفر در منطقه ساحل سوریه از جمله ۷۴۵ غیرنظامی کشته شدند و ساکنان روستا به کوه‌ها و جنگل‌ها گریختند.

این سازمان پیشتر از کشته شدن صدها شیعه به دست نیروهای به اصطلاح امنیت عمومی الجولانی به بهانه تعقیب آنچه عناصر وابسته به نظام سابق خوانده می شود، خبر داده بود.

جولانی: از صلح داخلی محافظت می‌کنیم

رئیس دولت موقت سوریه گفت که این کشور پایه های بقا را داراست، بنابراین جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

به گزارش شبکه خبری الجزیره، «احمد الشرع» معروف به جولانی در سخنانی بعد از نماز صبح امروز در مسجد اکرم واقع در منطقه «المزه» دمشق افزود: آنچه اکنون در سوریه درحال وقوع است، از جمله چالش هایی است که انتظار آن را داشتیم.

الجولانی+چهارشنبه+با+عبدالله+دوم+در+اردن+دیدار+می‌کند
 

وی ادامه داد: باید از وحدت ملی و صلح داخلی محافظت کنیم و شهروندان سوریه مطمئن باشند که سوریه پایه های بقا را دارد.

جولانی اظهار داشت: تا زمانی که انقلاب از این مساجد برخاسته است، هیچ جای نگرانی برای سوریه وجود ندارد. ما توانایی با هم زندگی کردن را داریم.

در روزهای اخیر، مناطق ساحلی سوریه شاهد افزایش تنش‌ها و درگیری‌های خونین بین نیروهای امنیتی دولت جدید دمشق به ریاست ابو محمد جولانی و مخالفان سیاست‌های او بوده است.

سیاست‌های دولت جدید سوریه خشم گسترده علویان را برانگیخت و منجر به آغاز تظاهرات در روز پنج‌شنبه گذشته در شهرهای قرداحه، جبله، لاذقیه، طرطوس، حمص و مصیاف شد.

در واکنش به این تظاهرات مسالمت‌آمیز، نیروهای نظامی وابسته به جولانی اقدام به تیراندازی مستقیم به سمت معترضان کردند.

درگیری‌ها به سرعت به مناطق ساحلی سوریه گسترش یافت. در استان لاذقیه و شهرک‌های الحفه، المختاریه و الشیر، درگیری‌های شدیدی بین نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه و افراد مسلح رخ داد که منجر به کشته شدن ده‌ها نفر شد.

این در حالی است که نهاد موسوم به «دیده بان حقوق بشر سوریه» روز شنبه اعلام کرد که در روزهای اخیر ۵۳۲ تن از غیرنظامیان علوی در سوریه «توسط نیروهای امنیتی و گروه‌های متحد آنها» کشته شده‌اند.

کشته شدن یکهزار و ۱۸ نفر در حملات دولت جدید سوریه 

دیده بان حقوق بشر سوریه که مرکز آن در شهر لندن قرار دارد، در گزارشی اعلام کرد که تاکنون یکهزار و ۱۸ نفر در عملیات امنیتی نیروهای دولت جدید سوریه در شمال غرب این کشور کشته شدند.

به گزارش شبکه المیادین، این دیده بان افزود که از میان این افراد ۷۴۵ نفر غیر نظامی هستند که در عملیات منطقه ساحلی سوریه در شمال غرب سوریه کشته شده اند.


سوریه
 

همزمان با این گزارش، شبکه الجزیره قطر به نقل از منابع خود در سوریه گزارش داد که چند ایست و بازرسی و نیروهای امنیت عمومی دولت مؤقت سوریه در شهرها و روستاهای اطراف دیرالزور در شرق سوریه هدف حملات گروه‌های مسلح قرار گرفتند.

ساعاتی پیش نیز وزارت کشور دولت موقت سوریه شنبه شب مدعی شد که یکی از فرماندهان پیشین نیروهای دفاع ملی در دوران حکومت پیشین را بازداشت کرده است.

به گزارش شبکه الجزیره قطر، این فرد متهم شده که در ارتکاب جنایات و کشتار غیرنظامیان در شهر حمص دست داشته است.

لشکرکشی به مناطق ساحلی و عملیات علیه تروریست‌ها

لشکرکشی عناصر رژیم  الجولانی به استان‌های طرطوس و لاذقیه و همچنین وقوع حملات علیه این عناصر در شرق سوریه از جدیدترین تحولات این کشور است.

به گزارش الجزیره، رژیم الجولانی یک کاروان از عناصر تروریست را از استان ادلب به سمت مناطق ساحلی سوریه اعزام کرد تا اعتراضات را در این مناطق سرکوب کنند.

یک منبع امنیتی تاکید کرد که این عناصر به استان‌های لاذقیه و طرطوس با هدف پشتیبانی از گروه های مسلح مستقر در این مناطق اعزام می‌شوند.

روز گذشته وزارت دفاع سوریه مدعی شد که اوضاع در لاذقیه و طرطوس تحت کنترل بوده و نیروهای وابسته به نظام سابق این کشور در مناطق کوهستانی حومه این استان‌ها محاصره شده‌اند.

همچنین گزارش شده که جریان برق در استان لاذقیه قطع شده است. از سوی دیگر حومه استان دیرالزور واقع در شرق سوریه شاهد حملاتی علیه ایست‌های بازرسی عناصر الجولانی مانند آنچه که در مناطق ساحلی سوریه رخ داده، بوده است.

منابع آگاه اعلام کردند که عناصر رژیم الجولانی در این حملات هدف قرار گرفته‌اند. حملات مذکور توسط موتور سواران ناشناس در شهر المیدین و منطقه بقرص و روستای الطیبه صورت گرفته است.

لازم به ذکر است که دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد در جریان عملیات امنیتی رژیم الجولانی در ساحل سوریه تاکنون هزار و ۱۸ تن از جمله ۷۴۵ غیر نظامی کشته شده‌اند.

مناطق مختلف سوریه به ویژه مناطق ساحلی این کشور و بخش‌های علوی نشین از روز پنجشنبه تاکنون شاهد تنش‌های شدید و حملات وحشیانه عناصر رژیم الجولانی بوده است.

به راه افتادن جوی خون 

جزئیات تحولات جاری در سوریه به موج اعدام‌های خیابانی در مناطق علوی نشین و به راه افتادن جوی خون در این کشور اشاره دارند.

روزنامه رأی الیوم در گزارشی به تحولات سوریه اشاره کرد و نوشت: روزنامه نیویورک تایمز گزارش داده که مناطق علوی نشین در این کشور تحت محاصره بوده و خیابان‌ها در سوریه مملو از اجساد کسانی است که به دست عناصر تروریست به صورت میدانی اعدام شده‌اند.

دیده بان حقوق بشر سوریه نیز از قربانی شدن بیش از هزار شهروند سوری به دست تروریست‌های رژیم الجولانی طی روزهای گذشته خبر داده است. یک منبع در اداره امنیت سوریه نیز اعلام کرد که در سایه حملات عناصر تروریست علیه مناطق ساحلی سوریه سرقت و غارت منازل شهروندان سوری در این بخش‌ها به ویژه جبله، طرطوس و لاذقیه به شدت افزایش پیدا کرده است.

یاسر صبوح مدیر مرکز فرهنگی لاذقیه نیز به دست عناصر تروریست وابسته به الجولانی ترور شده است.

شبکه المیادین نیز گزارش داد که شهروندان سوری جرأت ندارند از خانه‌های خود بیرون بیایند زیرا می‌ترسند توسط تروریست‌های ترکمنستانی و چچنی و سوری در مناطق ساحلی این کشور اعدام شوند.

به گزارش نورنیوز، در روزهای اخیر، مناطق ساحلی سوریه شاهد افزایش تنش‌ها و درگیری‌های خونین بین نیروهای امنیتی دولت جدید دمشق به ریاست ابو محمد الجولانی و مخالفان سیاست‌های او بوده است.

سیاست‌های دولت جدید سوریه خشم گسترده علویان را برانگیخت و منجر به آغاز تظاهرات در روز پنج‌شنبه در شهرهای قرداحه، جبله، لاذقیه، طرطوس، حمص و مصیاف شد.

در واکنش به این تظاهرات مسالمت‌آمیز، نیروهای نظامی وابسته به الجولانی اقدام به تیراندازی مستقیم به سمت معترضان کردند.

درگیری‌ها به سرعت به مناطق ساحلی سوریه گسترش یافت.

در استان لاذقیه و شهرک‌های الحفه، المختاریه و الشیر، درگیری‌های شدیدی بین نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه و افراد مسلح رخ داد که منجر به کشته شدن ده‌ها نفر شد.

ویدئوهای منتشر شده نیز از تهدیدات عناصر تروریست خارجی علیه علوی‌ها و شیعیان در سوریه حکایت دارند. خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که حومه‌های مناطق ساحلی سوریه و همچنین قرداحه زادگاه خاندان اسد هنوز تحت کنترل نیروهای وابسته به نظام وی است.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ کاهش تعداد مصدومین بستری حادثه بندرعباس
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل مس رفسنجان| قرمزها آماده انتقام در بازی برگشت
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقانی مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
فروش سم به جای چلوکباب!
مدیوم شات | خداحافظی با شکوه هنرمند دوران ساز از صحنه و دوربین
نورنما | ضربه دیدنی کنده به رئال از دیدگاه دوربین بارسلونایی ها
مشاهده دو قلاده پلنگ در پارک ملی بمو استان فارس + فیلم
چرایی افزایش تهدیدات آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکره با ایران
حمایت شما یک دنیا ارزش دارد؛ واکنش رونالدو بعد از حذف النصر
فاز دوم آزادراه تهران-شمال چه زمانی افتتاح می شود؟
پلیس بدنبال رمز گشایی از قتل زن جوان آرایشگر
پوستر جذاب اولین بازی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی
ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!
چگونه حوثی ها جنگنده آمریکایی را ساقط کردند؟ + فیلم
منافع ملی، خط قرمز است
آیا تکاپوی دولت‌های اروپایی، حاکی از نزدیک بودن توافق ایران و آمریکاست؟
متناسب سازی حقوق بازنشستگان و چند سئوال کلیدی
رمز گشایی از ادبیات تهدید آمیز وزیر دفاع آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکرات با ایران
توصیه پلیس فتا به حجاج برای سفر ایمن
«طرحی نو» لازم است
سازمان هواپیمایی با شرکت های متخلف برخورد خواهد کرد
مأمور مخفی موساد در ایران به آخر خط رسید؛ از اعترافات تا اجرای حکم اعدام
خسارت های ناشی از زمین لرزه در رشتخوار
زمان و شیوه تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد +فیلم
بهمن صالح نیا، پیشکسوت نامدار ملوان بندر انزلی درگذشت + فیلم
رقابت نابرابر دود سیگار و بورس برای تولید ثروت!
مرثیه سرایی دیدنی "جناب خان" برای قربانیان حادثه بندر شهیدرجایی + فیلم
کالابرگ 1404؛ تداوم یا توقف؛اعتبار جدید چه زمانی شارژ می شود؟
پیش‌فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو در اردیبهشت +جزییات و لینک ثبت نام
X
آگهی تبلیغاتی