×
اجتماعی
شناسه خبر : 215327
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/15 ساعت 09:34

نورنیوزبررسی می کند؛

جزییات توافق نمایندگان کانون عالی کارگران بازنشسته برای تعیین مزد بازنشستگان

سومین نشست هم‌اندیشی نمایندگان کارگری و کارفرمایی شورای عالی کار با تمرکز بر افزایش حقوق بازنشستگان و بهبود وضعیت معیشتی آنان برگزار شد. در این نشست، سه محور اصلی شامل افزایش حقوق بر پایه مزد، افزایش یکسان یا نزدیک به حداقل دستمزد برای همه سطوح و طراحی مدل‌های منطقی برای افزایش حقوق مورد توافق قرار گرفت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: ۱۳ اسفند امسال، سومین نشست هم‌اندیشی نمایندگان کارگری و کارفرمایی شورای عالی کار در کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی کشور برگزار شد. در این نشست، توافقاتی بر سه محور اصلی برای تعیین مزد بازنشستگان به منظور بهبود وضعیت معیشتی آنان انجام شد.

نخستین محور این توافق، لحاظ شدن افزایش مزد بر روی پایه حقوق است تا تأثیر آن در ساختار کلی حقوق بازنشستگان پایدار باشد. دومین مورد، افزایش مزد همه سطوح به‌صورت یکسان یا نزدیک به افزایش حداقل دستمزد است، اقدامی که می‌تواند با ایجاد چشم انداز امیدوار کننده، انگیزه نیروی کار ماهر را برای جذب به بازار کار تقویت کند. سومین محور که در نشست‌ها مورد بررسی قرار گرفته، تلاش برای طراحی مدل‌های منطقی‌تر و مورد توافق در تعیین میزان افزایش دستمزدها است.

برگزاری زودهنگام جلسات امسال، امکان بحث‌های کارشناسی دقیق‌تر را فراهم کرده و این امیدواری را به وجود آورده که سازوکارهای تعیین مزد نه‌تنها منصفانه‌تر، بلکه پایدارتر و مورد توافق همه طرف‌ها باشد. با توجه به شرایط اقتصادی کشور، این توافقات می‌تواند گامی مؤثر در جهت حمایت از معیشت کارگران و بازنشستگان باشد.

جزییات توافق

افزایش حقوق بر روی پایه حقوق یکی از موضوعاتی بود که در این نشست مورد توافق قرارگرفت . بر اساس این توافق، افزایش حقوق مستقیماً بر روی پایه حقوق بازنشستگان اعمال می‌شود. این اقدام باعث می‌شود تا تأثیر افزایش حقوق در سایر مزایا و مستمری‌های بازنشستگان نیز مشاهده شود، که می‌تواند به بهبود وضعیت معیشتی آنان کمک کند.

همچنین در جلسه برگزار شده برافزایش یکسان یا نزدیک به حداقل دستمزد برای همه سطوح توافق شد که بدین ترتیب افزایش حقوق برای تمامی سطوح بازنشستگان به صورت یکسان یا نزدیک به میزان افزایش حداقل دستمزد باشد. این تصمیم با هدف تقویت انگیزه در نیروی کار ماهر اتخاذ شده تا تفاوت‌های حقوقی بین سطوح مختلف کاهش یابد و عدالت بیشتری در پرداخت‌ها برقرار شود.

این نشست، ادامه جلسات قبلی بود که در کانون کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی تهران و کانون بازنشستگان خراسان رضوی برگزار شده بود.

تصمیمات مهم برای بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان

امسال، تصمیمات مهمی در خصوص حقوق و مزایای بازنشستگان اتخاذ شده که نشان‌دهنده توجه ویژه به بهبود وضعیت معیشتی آنان است:

یکی از این تصمیمات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بود که  به منظور همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با سایر صندوق‌های بازنشستگی، حداقل حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافت.

افزایش حقوق حداقلی‌بگیران از دیگر تصمیاتی بود که براساس آن  دستمزد حداقلی‌بگیران ۳۵ درصد و سایر سطوح درآمدی ۲۲ درصد به‌علاوه ۶۹۰ هزار تومان افزایش یافت. به این ترتیب، حداقل حقوق یک فرد بازنشسته دارای همسر و یک فرزند ۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان و سقف آن نیز معادل۷ برابر حداقل دستمزد تعیین شد.

ضرورت افزایش رضایت مندی بازنشستگان

توافقات صورت‌گرفته در نشست‌های هم‌اندیشی نمایندگان کارگری و کارفرمایی شورای عالی کار، همراه با تصمیمات مرتبط در سال ۱۴۰۳، نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر برای بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان و ایجاد عدالت در پرداخت‌ها است. این اقدامات می‌تواند به افزایش رضایت‌مندی بازنشستگان و تقویت انگیزه در نیروی کار ماهر منجر شود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جزییات پیشنهاد جدید برای تعیین دستمزد کارگران در سال 1404
شنبه 1403/12/18 ساعت 13:01
نورنیوز از آخرین روند تعیین دستمزد کارگران گزارش می دهد؛
جزییات پیشنهاد جدید برای تعیین دستمزد کارگران در سال 1404
در پی افزایش فشارهای معیشتی بر کارگران و نوسانات شدید اقتصادی، کمیسیون اقتصادی مجلس پیشنهاد افزایش 45 درصدی حقوق کارگران در سال آینده را مطرح کرده است. این پیشنهاد که شامل تعدیل دستمزدها هر شش ماه یک‌بار می‌شود، با هدف جبران اثرات تورم و حفظ قدرت خرید کارگران ارائه شده است.
وزیر کار: حقوق 1404 کارگران طی هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود
پنج‌شنبه 1403/12/09 ساعت 13:56
وزیر کار: حقوق 1404 کارگران طی هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود
وزیر کار گفت: دستمزد کارگران در سال 1404 هفته آینده نهایی می‌شود.
نحوه تعیین دستمزد تغییر می‌کند+جزییات و نظر وزیر کار درباره تعیین حقوق کارگران
سه‌شنبه 1403/12/07 ساعت 14:27
نحوه تعیین دستمزد تغییر می‌کند+جزییات و نظر وزیر کار درباره تعیین حقوق کارگران
با نزدیک شدن به پایان سال، یکی از مهم‌ترین چالش‌ها در جامعه کارگری کشور، بحث تعیین دستمزد کارگران است. این موضوع همچنان به یکی از مسائل پیچیده و بحرانی در حوزه کارگری تبدیل شده است.
مجمع تشخیص با پرداخت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان موافقت کرد
چهارشنبه 1403/11/10 ساعت 18:26
مجمع تشخیص با پرداخت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان موافقت کرد
اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با پرداخت کامل همسان‌سازی حقوق بازنشستگان دولت و مطالبات بازنشستگان فرهنگی موافقت کردند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهرانی‌ها فردا منتظر خنک شدن هوا باشند
گرامیداشت روز سینما همراه با مردم در باغ فردوس
نورینفو | چطور از آنفولانزا دور بمانیم؟
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
واکنش ترامپ به ترور چارلی کرک/جزییات ترور +فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
جزییات عیدی بزرگ به بازنشستگان نیروهای مسلح
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
X
آگهی تبلیغاتی