×
بین الملل
شناسه خبر : 214922
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/12 ساعت 09:25

سخنگوی حماس: رژیم اسرائیل با طرح «ترامپ» به دنبال فرار از اجرای توافق آتش بس است

سخنگوی حماس گفت: اشغالگران بندهای آتش بس را از اجرای پروتکل کمک رسانی بشردوستانه گرفته تا عقب نشینی نکردن از محور فیلادلفیا و عدم ورود به مذاکرات مرحله دوم نقض کرده اند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  سخنگوی حماس از شانه خالی کردن اشغالگران از بندهای آتش بس با حمایت های بی دریغ دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری شهاب، «حازم قاسم» گفت: اشغالگران بندهای آتش بس را از اجرای پروتکل کمک رسانی بشردوستانه گرفته تا عقب نشینی نکردن از محور فیلادلفیا و عدم ورود به مذاکرات مرحله دوم نقض کرده اند.

وی افزود: اشغالگران به دنبال بهره برداری از شرایطی هستند که رئیس جمهوری آمریکا از طریق طرح کوچاندن ساکنان غزه و تهدید جنبش حماس برای آنها فراهم کرده است.

حازم قاسم تاکید کرد: اشغالگران به دنبال تشدید شروط خود در مرحله دوم و تن ندادن به شرایط این مرحله هستند. در این مرحله باید اشغالگران متعهد به عقب نشینی کامل از غزه و ازسرنگرفتن جنگ باشند.

وی افزود: مراحل مختلف توافق باید اجرایی شود. اشغالگران به دنبال آزاد کردن اسیرانشان بدون توقف جنگ و عقب نشینی کامل از غزه هستند و این به مثابه اشغالگری دائمی است.

حازم قاسم ضمن تاکید بر اینکه تمدید مرحله اول کاملا از نگاه حماس مردود است، بر ضرورت ورود به مذاکرات مرحله دوم به شکل جدی طبق متن توافق تاکید کرد که منجر به عقب نشینی کامل و عدم بازگشت به جنگ شود. مرحله دوم دربرگیرنده عقب نشینی از غزه و تکمیل روند مبادله اسیران و تعهد برای ازسرنگرفتن جنگ و بررسی شروط آتش بس دائمی است.

سخنگوی حماس تصریح کرد: این موضوعات برای ما بسیار مهم است اما اشغالگران نمی خواهند تاوان و امتیازی بدهند و ما بر اجرای توافق سه مرحله ای اصرار داریم.

حازم قاسم از میانجی گران خواست که اشغالگران را مجبور به ورود به مذاکرات مرحله دوم و اجرای پروتکل بشردوستانه کنند.

به گزارش ایرنا، دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه اعلام کرد که پس از رایزنی های امنیتی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» و با حضور وزیر جنگ، مقامات ارشد امنیتی و تیم مذاکره کننده، تصمیم گرفته شد که اسرائیل طرح «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، برای آتش بس موقت در غزه در ایام ماه رمضان و عید فصح را تصویب کند.

بر اساس این برنامه، در روز اول نیمی از اسیران زنده و اجساد کشته شدگان آزاد می‌شوند و در پایان آن در صورت توافق دائمی آتش بس، سایر اسیران زنده و پیکر اسیران کشته شده، آزاد خواهند شد.

استیو ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، پس از این نتیجه گیری که در این مرحله امکان نزدیک کردن دو طرف برای پایان دادن به جنگ وجود ندارد و زمان بیشتری برای مذاکرات در مورد آتش بس دائمی نیاز است، این طرح را پیشنهاد کرد.

بر اساس این توافق، رژیم صهیونیستی می‌تواند پس از ۴۲ روز در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، جنگ را از سر بگیرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
محل دیدار استقلال و تراکتور مشخص شد
افتخارآفرینی ایرانی‌ها در جشنواره‌های جهانی/ داوری دو فیلمساز و اکران یک فیلم در ایرلند
آیا اسرائیل و ایران در آستانه دومین رویارویی مستقیم قرار دارند؟
امکان استفاده از سپرده‌های ارزی به‌عنوان وثیقه وام‌های بانکی فراهم شد
هشدار انگلیس به اروپا در مذاکرات آلاسکا/ خویشتنداری کنید!
هشدار قطعه‌سازان به روش قیمت‌گذاری خودرو
محل دقیق دیدار «ترامپ» و «پوتین» اعلام شد/زلنسکی دعوت نیست!
پوتین مانع اجرای معامله ترامپ و آذربایجان–ارمنستان خواهد شد؟
ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه
افشاگری شبکه سی‌ان‌ان درباره فشارهای اسرائیل بر خبرنگاران غربی
پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا/ سپاهان شکست خورد و از صعود بازماند
گام های شیدایی ؛ تصاویری از راهپیمایی اربعین
رسانه‌های اسرائیل: همه جهان علیه ما متحد شده‌اند
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود
نیمار بعد از 3 سال رکوردی بی‌سابقه را به نام خود ثبت کرد
اعتراض در لاهه/ سفارت رژیم صهیونیستی به رنگ خون در آمد
باقرزاده طلا گرفت و سلام نظامی داد+ فیلم
پزشکیان راهی ارمنستان می شود
وزیر اطلاعات دولت روحانی، در پی سکته مغزی بستری شد
حجت‌الاسلام خطیب: دفاع مقدس 12 روزه، جهان را مبهوت کرد
خسروپناه: افزایش سن جذب معلمان پیگیری می شود
هشدار هواشناسی برای سه استان شمالی کشور
امکان شنود تماس‌های تلفنی از راه دور با هوش مصنوعی
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
بازگشت بیش از 17 هزار زائر اربعین به کشور با 145 پرواز
حمله پهپادی یمنی‌ها به بندر اشغالی ایلات
خبر کمبود برنج در بازار تکذیب می‌شود
رئیس جمهور: پزشکان برای ایجاد تغییر و پیشرفت منتظر دولت نمانند
ترامپ کمک‌های هوایی به غزه جدی نگرفته است
بیانیه بی‌سابقه 27 کشور غربی درباره بحران انسانی در غزه
میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تهران روز اربعین تعطیل است
طارمی مشتریان جدیدی از قطر، امارات و فرانسه پیدا کرد
کاظمی خبر داد؛ جذب بیش از 2800 استعداد برتر در دانشگاه فرهنگیان
اژه‌ای: برای فردی که لغزش کرده فضای توبه فراهم کنیم/نسبت به مقامات باید صیانت بیشتری داشت
عارف: آب طالقان بزودی به تهران می‌رسد/برای تولید 30 هزار مگاوات برق برنامه‌ریزی کرده‌ایم
آغاز پیش فروش بلیت قطار شهریورماه از فردا + جزئیات
نام اسرائیل در آستانه ورود به فهرست هشدار خشونت جنسی سازمان ملل
مشاورانتان را عوض کنید
حمله تروریستی خونین در بلوچستان پاکستان
بحران در درون تل‌آویو؛ نزاع بر سر انتصابات ارتش
حقارت زنجیره‌ای اروپا در مواجهه با آمریکا و چین
کاهش نگران کننده ذخایر سدهای تهران
عربستان ارسال سلاح به اسرائیل را تکذیب کرد
2 خط از متروی تهران روز اربعین رایگان شد
«مسیر ترامپ»، نام دیگر کریدور زنگه‌زور
هیأتی از نیروهای دموکراتیک سوریه برای مذاکره با دولت موقت به دمشق رفت
نامه اتابک درباره جلوگیری از افزایش چند برابری قیمت خودروهای وارداتی
نوراینفو | کدبندی انواع تصادفات به چه صورت است؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌‎شنبه 21 مرداد 1404
فردا آخرین روز فروش ارز اربعین است
X
آگهی تبلیغاتی