×
بین الملل
شناسه خبر : 214858
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/11 ساعت 18:41

واکنش آلمان به مشاجره ترامپ و زلنسکی: هراس ما بیشتر از گذشته است

وزیر خارجه آلمان در واکنش به جدال رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین در کاخ سفید اظهار داشت: «هراس ما بسیار بیشتر از گذشته است. دوره جدیدی از بی‌عدالتی آغاز شده است»

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «آنالنا بربوک»، وزیر امور خارجه آلمان در واکنش به جدال «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در کاخ سفید اظهار داشت: «هراس ما بسیار بیشتر از گذشته است. دوره جدیدی از بی‌عدالتی آغاز شده است»

طبق روایت نشریه آلمانی «بیلد» ترامپ و زلنسکی روز جمعه مقابل دوربین‌های رسانه‌ها با هم مشاجره شدیدی داشتند. ترامپ با حمایت معاون خود یعنی «جی دی ونس»، زلنسکی را به عدم قدردانی از کمک‌های نظامی آمریکا و بی احترامی متهم و در عین حال تهدید کرد که در صورت عدم موافقت زلنسکی با توافق با روسیه، به حمایت آمریکا پایان خواهد داد. رئیس‌جمهور اوکراین نیز پس از این جدال، کاخ سفید را ترک کرد و امضای توافقنامه مواد خام بین ایالات متحده و اوکراین به شکست انجامید.

در واکنش به این تحولات، بربوک به بیلد گفت: «این رسوایی روشن کرده است که نظم بین‌المللی مبتنی بر قوانین و حکمرانی قانون باید بیش از هر زمان دیگری در برابر قدرت‌های قوی‌تر دفاع شود. در این که متجاوز بی‌رحم کیست و مدافع شجاع در این جنگ علیه اوکراین کیست، مجرم و قربانی کیست، مطلقاً تردیدی وجود ندارد.»

او افزود: «بنابراین هیچ کس نباید در مورد دشمن اشتباه کند. او تنها در کرملین نشسته است، نه در کی‌یف یا بروکسل. آلمان نمی‌تواند صبر کند. جهان به خصوص در اروپا ما را تماشا می‌کند.»

وزیر امور خارجه آلمان پس از انتقادات غیرمستقیم خود از دولت ترامپ، طرحی ۶ بخشی پیشنهاد داد و خواستار افزایش کمک‌ها به اوکراین شد.

او از وزارت دفاع آلمان خواست تا سه میلیارد یورو «مسدود شده» را آزاد کند.

بربوک همچنین گفت که در نشست پیش‌روی اتحادیه اروپا باید یک «بسته مالی جامع اروپا» برای اوکراین جمع آوری شود.

او افزود: «باید بین آلمان، فرانسه و لهستان همکاری کامل وجود داشته باشد.»

بربوک اظهار داشت: «بهترین دفاع ما در برابر تهاجم پوتین، قدرت متحد اروپاست. بنابراین شورای اروپا نیز باید تصمیماتی را برای سرمایه‌گذاری گسترده در توانمندی های دفاعی مشترک اروپا اتخاذ کند. برای به دست آوردن منابع مالی بیشتر، آلمان باید فوراً درباره "اصلاح اساسی ترمز بدهی" بحث کند.»

وزیر امور خارجه کنونی آلمان که در آینده‌ای نزدیک با دولتی تازه جایگزین می‌شود، ادعا کرد: «اگرچه این احتمالاً داغ‌ترین لحظه از زمان پایان جنگ سرد است، اما ما باید با احتیاط و با خونسردی عمل کنیم. صلح پایدار برای اوکراین به جای اینکه بدون آن، یا حتی علیه آن باشد، با واشنگتن خواهد آمد. در تمام این موارد، ما زمانی برای از دست دادن نداریم.»

حمایت فزاینده بربوک از اوکراین درحالی است که پیشتر «فردریش مرتس»، رهبر اتحادیه دموکرات مسیحی آلمان که پیش‌بینی می‌شود صدراعظم بعدی آلمان شود، در اظهاراتی، نسبت به استقرار نیروهای اروپایی در اوکراین ابراز تردید کرد.

او گفت که در حال حاضر معتقد نیست که رهبری روسیه آماده موافقت با نیروهای اروپایی در خاک اوکراین به عنوان بخشی از یک توافق صلح یا حتی آتش بس باشد. 

با این حال، او به آلگماینه گفت که آلمان به امنیت اوکراین کمک خواهد کرد. 

او در مورد احتمال اعزام نیرو محتاطانه گفت: ما آموخته‌ایم که اگر نمی‌دانید چگونه بیرون بروید، نباید جایی بروید. ما باید از تجربه در افغانستان درس بگیریم.

در آستانه انتخابات ۲۳ فوریه، مرتس گفته بود که معتقد است گفت‌وگو در مورد امکان مشارکت آلمان در یک گروه متحدان احتمالی به عنوان بخشی از تضمین‌های امنیتی برای اوکراین زود است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عکس های منتخب ایران، شنبه 18 مرداد 1404
از بین بردن حماس غیرممکن است
ورود استقلال به تجارت با خرید کشتی
«برد کوپر» جانشین ژنرال مایکل کوریلا در سنتکام شد
مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری: بحران کمبود پرستار داریم
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
امضای تفاهم‌نامه بین شرکت توسعه فناوری پلاسما و انجمن حمایت از بیماران دیابتی
قتل فجیع داماد خانواده و شهادت یک مأمور پلیس در آستانه‌اشرفیه + جزییات
پارکینگ رایگان و 22 موکب در انتظار زائران اربعین در شهر فرودگاهی
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
معامله«کریدور زنگزور» ، آمریکا را به قلب حومه روسیه می‌آورد
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پاشینیان: توافق جدید با آذربایجان راه ارتباط ریلی با ایران را هموار می‌کند
ولایتی: ایران با روسیه یا بدون او مانع کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود
پزشکیان چه نوع خبرنگاری را می‌پسندد؟
معتمدیان: نیمی از اتباع خارجی در استان تهران زندگی می‌کنند
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
X
آگهی تبلیغاتی