×
ورزشی
شناسه خبر : 213924
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/05 ساعت 09:10

واکنش تند خلیلی به درویش: مدرکی دارید، منتشر کنید

رئیس سابق آکادمی باشگاه پرسپولیس در واکنش به سخنان درویش درباره دریافت پول گفت: مسلما اگر مدرک و چیزی بود، آبرویی برای من نمی‌گذاشتند. آقایان بهتر از روی تیم و نتایج تمرکز کنند.

نورنیوز-گروه ورزشی: رئیس سابق آکادمی باشگاه پرسپولیس با واکنش تند نسبت به اظهارات مدیرعامل این باشگاه عنوان کرد هر کسی علیه او مدرکی دارد، منتشر کند.

محسن خلیلی، درباره تساوی یک بر یک پرسپولیس برابر آلومینیوم در هفته بیستم لیگ برتر اظهار کرد: بازی حساسی برای پرسپولیس بود. هم سپاهان و هم تراکتور در این هفته به برتری رسیده بودند و این سه امتیاز را پرسپولیس نیاز داشت اما به هر حال بازی مساوی شد. متاسفانه پرسپولیس در این بازی خوب نبود و موقعیت‌های زیادی به حریف داد و روی ضربات ایستگاهی گل خورد. بعد از رفتن گاریدو باز هم این اشکال با برجاست. در نیمه دوم بیشتر توپ روی هوا بود و بازی خوبی را ندیدم اما در نیمه اول بازی بهتری را دیدیم.

وی افزود: آلومینیوم با شرایط چمن آشنا بود. این چمن خراب من را به یاد لیگ آزادگان می‌انداخت. برای باشگاه آلومینیوم که اینقدر خوب برای تیم خود هزنیه می‌کند بد است که چنین چمنی داشته باشد.

او درباره تعویض‌های کارتال هم گفت: بازیکنان تعویضی هم در زمین گم بودند چون بازی بیشتر روی هوا بود. در این بازی اگر فشار پرسپولیس بعد از گل نبود بازی به تساوی کشیده نمی‌شد و با شکست همراه بود. بازی‌های زیادی مانده و پرسپولیس باید خود را برای این بازی‌ها آماده کند. البته مصدومانی دارد که دلیل آن هم میانگین سنی بالای تیم است. وقتی تیم در چند جام شرکت می‌کند فشار باید بین بازیکنان تقسیم شود و از بازیکنان جوان‌تر بیشتر استفاده شود.

وی همچنین گفت: مجتبی حسینی به خاطر سال‌ها حضور در کنار گل‌محمدی، سبک بازی شبیه به او را دارد. یعنی او از کناره‌ها بهتر کار می‌کند. هر تیمی هم در مقابل کناره‌های پرسپولیس را ببندد توان حمله این تیم را بسته است. از طرف دیگر خط میانه زمین پرسپولیس هم بسته بود و حسینی به خوبی این موضوع را می‌دانست و بازی را به خوبی بسته بود. به خاطر همین است که پرسپولیس هر بازی با آلومینیوم به مشکل می‌خورد.

خلیلی درباره عملکرد سردار دورسون هم گفت: او پشت به دروازه خیلی خوب کار می‌کند. او بازیکنی است که باید به عنوان مهاجم هدف بازی کند. یعنی در سیستم ۴۲۳۱ به عنوان تک مهاجم و یا در سیستم ۴۳۳ به عنوان مهاجم هدف بازی کند. در کل وضعیت سه جامی که پرسپولیس از دست داده نشان می‌دهد تیم شرایط خوبی ندارد اما امیدوارم در نهایت در لیگ به قهرمانی برسد تا سال آینده هم در لیگ نخبگان آسیا حضور داشته باشد.

او همچنین درباره شرایط پرسپولیس در آستانه داربی هم گفت: دو تیم شرایط متفاوتی دارند. استقلال با روحیه بهتری به این بازی می‌آیند. صعود این تیم در لیگ نخبگان روحیه آنها را بهتر کرده است اما پرسپولیس در آسیا نتیجه نگرفته و از این نظر روحیه خوبی ندارد. در کل در داربی فشار هوادار زیاد است و هر بازیکنی نمی‌تواند بدون استرس بازی کند.

وی درباره اظهارات رضا درویش که با کنایه به محسن خلیلی و محمد محمدی عنوان کرده بود "آنها پول‌هایی از جاهایی دریافت کرده‌اند و به خاطر همین از پرسپولیس جدا شده‌اند"، هم گفت: مسلما اگر مدرک و چیزی بود، آبرویی برای من نمی‌گذاشتند. آقایان بهتر از روی تیم و نتایج تمرکز کنند. این نتایج به خاطر سه سال مدیریت او است. این ترکیب کلی تیم و اینکه سهمیه بازیکن خارجی تیم سوخت حاصل مدیریت رضا درویش است. هرچه به حاشیه بروند بیشتر نگاه‌ها به به خود برمی‌گردانند.

من هم اگر مدیرعامل باشگاه بودم و هر روز علیه من شعار می‌دادند الان تمرکز لازم را نداشتم. به خاطر حرف‌های ایشان از وکیلم خواستم از او (رضا درویش) شکایت کند چون اتهام سنگینی به من زده‌اند. من همیشه سعی کرده‌ام آرامش پرسپولیس را حفظ کنم اما دوستان اجازه نمی‌دهند. بارها گفته‌ام هر کسی درباره مدت حضورم در آکادمی پرسپولیس مدرک وسندی دارد که نشان بدهد من درخواست پول کرده‌ام، آن  را رسانه‌ای کند. عملکرد من کامل مشخص است.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
X
آگهی تبلیغاتی