×
سیاسی
شناسه خبر : 213710
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/03 ساعت 14:57

اسلامی: ایران با استفاده از پرتودهی، ضایعات کشاورزی را کاهش می‌دهد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت روز گذشته در اهواز مرکز پرتودهی محصولات کشاورزی را افتتاح کردیم و با پرتودهی، آفات و باقی‌مانده سموم محصولات کشاورزی از بین می‌رود و به مردم منتقل نمی‌شود و از همه مهم‌تر آفت‌پذیری محصولات کاهش چشمگیری می‌یابد و در نهایت نیز موجب رونق اقتصاد کشور می‌شود.

نورنیوز-گروه سیاسی:  محمد اسلامی در جریان سفر به استان خوزستان با حضور در سی و هشتمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر شهید حاج حسین خرازی، فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین(ع) در جنگ ایران و عراق، اظهار کرد: سال‌ها نظام استکبار جهانی و صهیونیست تصویری را در دنیا از خودشان نشان داده بودند و همچنان هم ادامه می‌دهند که خواهان صلح و امنیت و آزادی و حقوق بشر هستند.  

 اسلامی گفت: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون آمریکای سلطه‌گر، توطئه‌های گوناگونی را برای این کشور طرح‌ریزی و اجرایی کرده است.  

 وی افزود: دوران دفاع مقدس با محوریت صدام با کمک کشورهای شرق و غرب در مقابل انقلاب اسلامی و ایران شکل گرفت و ایرانیان با همت و غیرت توانستند این توطئه را خنثی کنند و برای دفاع از خاک خود با جانفشانی‌ها اجازه ندادند که اهداف دشمنان محقق شود.  
 
 اسلامی اظهارداشت: امروز اگر امروز با ما دشمنی می‌کنند و به دنبال نابودی صنعت هسته‌ای تلاش هستند؛ به این دلیل است که صنعت هسته‌ای ایران اقتدارآفرین و پیشران توسعه ملی است. 
 
رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: ما امروز با توکل بر خداوند متعال و با تکیه بر ملت ایران و نیز ظرفیت‌های داخلی، اراده دشمنان را می‌شکنیم و نیروگاه اتمی ۳۰۰ مگاواتی کارون را به دست تلاشگران ایرانی خواهیم ساخت. 
 
 اسلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تاکید کردند که باید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای داشته باشیم، گفت: ما باید این فرمان را اجرایی کنیم؛ بر همین اساس ساخت نیروگاه اتمی کارون در دارخوین را شروع کردیم.  
 
 اسلامی ادامه داد: راکتورهای آب سنگین را نیز گسترش دادیم و امروز یکی از بازیگرهای اصلی این عرصه در دنیا هستیم و دشمنان نمی‌توانند این مساله را تحمل کنند که جمهوری اسلامی می‌تواند در مرز دانش حرکت کند و محصولات افتخارآفرین داشته باشد.  

 اسلامی با اشاره به اینکه ما در سازمان انرژی اتمی ایران این مفهوم و معنا را به عنوان یک راهبرد اقتدارآفرین دنبال می‌کنیم و به‌شکل روزافزون محصولات دانش‌بنیان را گسترش می‌دهیم، گفت: روز گذشته در اهواز مرکز پرتودهی محصولات کشاورزی را افتتاح کردیم و با پرتودهی، آفات و باقی‌مانده سموم محصولات کشاورزی از بین می‌رود و به مردم منتقل نمی‌شود و از همه مهم‌تر آفت‌پذیری محصولات کاهش چشمگیری می‌یابد و در نهایت نیز موجب رونق اقتصاد کشور می‌شود. 

اسلامی در ادامه گفت: با وجود ترور دانشمندان، عملیات‌های تروریستی و خرابکاری‌های صنعتی صنعت هسته‌ای ایران همچنان به‌طور پیوسته در حال پیشرفت است.  

 وی افزود: در هفته گذشته طرح پایلوت استحصال و خالص‌سازی هلیوم از گاز طبیعی را به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ تاریخی ایران افتتاح کردیم. سال آینده ظرفیت صنعتی این دستاورد را ایجاد می‌کنیم که در گام نسخت کشور بی‌نیاز می‌شود و در گام بعدی برای صادرات ظرفیت‌سازی می‌کنیم.  


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخلات خارجی باشد
امانوئل ماکرون تهدید به مرگ شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی و شهادت 6 نیروی ارتش لبنان در جنوب این کشور
توپ طلای لیگ امارات به آزمون رسید
مصائب خبرنگاری در جنگ 12 روزه
از محل سهمیه مرزنشینان؛ واردات موز از حقوق گمرکی معاف شد
پرسپولیس؛ گران‌ترین تیم لیگ ایران
باقری کنی: ایران در جنگ 12 روزه به بازدارندگی فعال دست یافت
اطلاعیه معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ درباره اینترنت هدیه خبرنگاران
ایران نایب قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی رومانی شد
ایران مصوبه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی مبنی بر اشغال کامل نوار غزه را محکوم کرد
میدری: باج‌نیوزها را از صحنه رسانه حذف کنیم
عکس های منتخب ایران، شنبه 18 مرداد 1404
از بین بردن حماس غیرممکن است
ورود استقلال به تجارت با خرید کشتی
«برد کوپر» جانشین ژنرال مایکل کوریلا در سنتکام شد
مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری: بحران کمبود پرستار داریم
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
امضای تفاهم‌نامه بین شرکت توسعه فناوری پلاسما و انجمن حمایت از بیماران دیابتی
قتل فجیع داماد خانواده و شهادت یک مأمور پلیس در آستانه‌اشرفیه + جزییات
پارکینگ رایگان و 22 موکب در انتظار زائران اربعین در شهر فرودگاهی
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
معامله«کریدور زنگزور» ، آمریکا را به قلب حومه روسیه می‌آورد
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 18 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پاشینیان: توافق جدید با آذربایجان راه ارتباط ریلی با ایران را هموار می‌کند
ولایتی: ایران با روسیه یا بدون او مانع کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود
پزشکیان چه نوع خبرنگاری را می‌پسندد؟
معتمدیان: نیمی از اتباع خارجی در استان تهران زندگی می‌کنند
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
X
آگهی تبلیغاتی