×
سیاسی
شناسه خبر : 213639
تاریخ انتشار :

سرلشکر سلامی: ترور رهبران مقاومت نشان ضعف و شکست رژیم صهیونیستی است

فرمانده کل سپاه گفت: وقتی ما دو طرف صحنه را نگاه می‌کنیم اسرائیلی‌ها واضحاً احساس شکست می‌کنند در کلام مسئولان و مردم آنان هیچ نشانه‌ای از پیروزی نیست. اینکه رهبران مقاومت را ترور کردند هم برای صهیونیست‌ها پیروزی به حساب نمی‌آید بلکه شکست آن‌ها است.

نورنیوز- گروه سیاسی: سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به پیروزی جبهه مقاومت فلسطین و مردم غزه در برابر رژیم صهیونیستی اظهار کرد: این پیروزی فتح مبین و نصرت آشکار الهی بود که موجب سرافرازی جهان اسلام شد؛ خداوند فلسطین مظلوم را بعد از محاصره به پیروزی رساند.

وی افزود: ملاقات‌هایی که در این یک سال و نیم داشتیم غم‌انگیز بود. این مصیبت‌ها و رنج‌هایی که مردم فلسطین را آزار می‌داد قلب ما را می‌فشرد و تحمل آن برای ما سنگین بود، خداوند را بسیار سپاسگزاریم که این ماجرا با پیروزی عزیزان ما در غزه رقم خورد.

سرلشکر سلامی: یک فراز عملیات طوفان الاقصی پوشالی بودن قدرت صهیونیست‌ها را به جهان نشان داد

سرلشکر سلامی با تاکید بر این نکته که عملیات طوفان الاقصی دو فراز داشت اظهار کرد: یک فراز آن ابتدای عملیات در ۷ اکتبر بود که عنکبوتی و پوشالی بودن قدرت صهیونیست‌ها را به جهان نشان داد. این هیمنه‌ها به ظاهر عظیم ولی در باطن بسیار شکننده‌اند.

وی افزود: قدرت‌های شیطانی به ظاهر بزرگ هستند، اولین کار برای اینکه این قدرت‌ها دچار شکست بشوند این است که در اذهان شکست بخورند. دومین کار این است که ذهن‌ها روشن شود و شکست‌پذیر بودن به عنوان یک واقعیت در اذهان جا بیفتد.

صحنه نشان داد آمریکا و اسرائیل دائماً آسیب‌پذیر هستند

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اهمیت تغییر تصویر در تغییر اندازه قدرت تاکید کرد: طوفان الاقصی این تصاویر را تغییر داده، تصورات را تغییر داده، تمام تلاش رژیم برای بازگشت به تصویر قبلی بود ولی خوشبختانه حرکت صهیونیست‌ها و آمریکا مثل حرکت در یک مسیر دایره‌ای است، هرچه از شکست فاصله گرفتند به شکست نزدیک‌تر شدند؛ هرچه تلاش کردند تصویر را تغییر بدهند نتوانستند و صحنه نشان داد که دائماً آسیب‌پذیر هستند، چون این‌ها جبهه باطل‌اند و ذاتاً عناصر پیروزی را در اختیار ندارند، «ان الباطل کان زهوقا» حقیقت ذات این‌ها است.

حقیقت مسیر آمریکا و اسرائیل شکست و زوال است

سرلشکر سلامی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و آمریکا شاید پیروزی‌هایی داشته باشند، اما حتما در انتهای کار شکست می‌خورند، افزود: ممکن است نوساناتی داشته باشند ولی حقیقت مسیر آنان شکست و زوال است. پیروزی‌های تاکتیکی امکان دارد شکل بگیرد ولی نصر و پیروزی استراتژیک وجود نخواهد داشت.

وی گفت: غزه این واقعیت را نشان داد، یمن و لبنان این واقعیت را نشان دادند. این‌ها واقعیت‌های زنده‌ای هستند که روبروی ما قرار دارد، به ما اعتماد به نفس می‌دهد خداوند با ملت‌هایی است که صاحب قلب‌های مستحکم هستند.

هیچ نشانه‌ای از پیروزی در کلام مردم و مسئولان اسرائیلی نیست

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه افتخار از آن کسانی است که احساس پیروزی می‌کنند، تاکید کرد: وقتی ما دو طرف صحنه را نگاه می‌کنیم اسرائیلی‌ها واضحاً احساس شکست می‌کنند در کلام مسئولان و مردم آنان هیچ نشانه‌ای از پیروزی نیست. اینکه رهبران مقاومت را ترور کردند هم برای صهیونیست‌ها پیروزی به حساب نمی‌آید بلکه شکست آن‌ها است چون رهبران مقاومت با شهادت به پیروزی رسیدند و برای همیشه زنده و جاوید ماندند.

سرلشکر سلامی افزود: هیچ ملتی بدون قهرمان، بزرگ و پایدار نمی‌ماند، شهدای بزرگ برای همه مسلمان‌ها حجت‌های خدا هستند همانطور که سردار سلیمانی برای ایران شکوه جاودانه ساخته، اینها هم مسیر جاودانه ساختند. بعداً تاریخ فلسطین و لبنان را با اسامی این شهدا خواهند شناخت.

آمریکا در مسیر زوال است

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اسرائیل بدون آمریکا واقعیت پیدا نخواهد کرد، افزود: خود آمریکا هم در مسیر زوال است این‌ها روی زمین در حال اتفاق است و بخشی از آینده ماست، باید به خدا توکل کنیم و هرچه می‌توانیم عمل کنیم.

زیاد النخاله: عملیات وعده صادق ۱ و ۲ باعث افزایش روحیه جبهه مقاومت شد

زیاد النخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این دیدار با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد فرماندهان عالی رتبه مقاومت از حمایت‌های سیاسی و نظامی ایران در منطقه و جهان و خنثی کردن توطئه‌های دشمن و زیاده‌خواهی آمریکا و اذنابش تقدیر کرد و افزود: این اقدامات در بالا بردن روحیه مردم فلسطین تاثیر بسزایی داشت.

دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با بیان اینکه ما تحت پرچم اسلام مجاهدت و مقاومت خواهیم کرد افزود: ما همیشه از شهدای صدر اسلام و شهدای احد یاد می‌کنیم. در راس شهدای احد حمزه سیدالشهدا قرار داشت که داغ سنگینی برای مسلمانان و پیامبر بود ولی آن شهادت بزرگ فتح مکه را در پی داشت. ما از شهادت این شهدای بزرگ مقاومت الهام فتح بزرگ را می‌گیریم.

وی با اشاره به عملیات وعده صادق ۱ و ۲، گفت: این دو عملیات در روحیه مردم فلسطین تاثیر بسیار عالی داشت و باعث افزایش روحیه مقاومت شد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی 29نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقان مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
فروش سم به جای چلوکباب!
مدیوم شات | خداحافظی با شکوه هنرمند دوران ساز از صحنه و دوربین
نورنما | ضربه دیدنی کنده به رئال از دیدگاه دوربین بارسلونایی ها
مشاهده دو قلاده پلنگ در پارک ملی بمو استان فارس + فیلم
چرایی افزایش تهدیدات آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکره با ایران
حمایت شما یک دنیا ارزش دارد؛ واکنش رونالدو بعد از حذف النصر
فاز دوم آزادراه تهران-شمال چه زمانی افتتاح می شود؟
X
آگهی تبلیغاتی