×
اقتصادی
شناسه خبر : 213607
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/02 ساعت 15:27

21 میلیون تن کالای اساسی وارد شد

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی : از رشد 21 درصدی ترانزیت کالا در بنادر کشور خبر داد و بیان کرد: در سال جاری تاکنون 21 میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور تخلیه شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  جلیل اسلامی صبح امروز در نشست تخصصی معاونان امور بندری و اقتصادی بنادر کشور تسهیل تجارت را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: هرچند سال جاری هنوز به پایان نرسیده، اما با وجود شرایط سخت و مسئولیت بنادر در تسهیل تجارت و اقتصاد، سالی موفق و پرکار برای تمامی بنادر کشور بوده است.

وی با تأکید بر اهمیت ایجاد ذهنیت نسبت به راهبردهای کلان سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: توجه به راهبردها ضروری است، زیرا در کنار انجام امور روزمره، نیازمند سیاست‌هایی هستیم که پیوستگی و پایداری را برای مدیران مشخص کند.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد: پایداری در مدیریت، به مفهوم کنترل پروژه و ابعاد مختلف آن، موضوعی بسیار مهم است که باید به‌طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

اسلامی میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنادر را یکی از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی عملکرد بنادر کشور دانست و تصریح کرد: میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور امسال همانند سال قبل بوده و به ۲۱۱ میلیون تن رسید.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از تخلیه و بارگیری ۲۱۱ میلیون کالا در بنادر کشور خبر داد و بیان کرد: در سال جاری تاکنون ۲۱ میلیون تن کالای اساسی در بنادر مختلف استان‌ها تخلیه شده است.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: در این حوزه، بنادر شهید رجایی و چابهار باید برای آمایش و نرمال‌سازی توزیع بار در بنادر جنوب آماده شوند و باید بخشی از ۷۰ درصد حجم کاری بنادر امام، شهید رجایی، چابهار و بوشهر منتقل شود تا رونق بنادر به درستی محقق شود.

اسلامی با بیان اینکه قراردادهای سرمایه‌گذاری بسیار خوبی برای بنادر منعقد شده افزود: با یک تصمیم راهبردی ارزشمند، طراحی و توسعه آتی سازمان بنادر و دریانوردی در دست اجرا است و مدل طرح جامع آینده سازمان یک مدل اقتصادی، توسعه فیزیکی، توسعه مهندسی و از نگاه فیزیک محور به نگاه نرم‌افزاری است که بر اساس شناخت از بنادر، چشم‌انداز ۱۰ سال آینده سازمان را ترسیم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه مشاور مادر باید راهبردهای کلان توسعه را در سطح کشور ارائه دهد گفت: در این راستا فرآیند انتخاب مشاور در حال انجام است و این تصمیم به‌سرعت اجرایی و راهبردها را مشخص خواهد کرد.

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد: در این رویکرد، هر استان بر اساس راهبردهای کلان ارائه شده توسط مشاور مادر، اولویت‌های خود را تعیین می‌کند که در صورت نهایی شدن این مهم، تمام سازمان بنادر و دریانوردی در فرایند توسعه بندر نقش مشارکت دارد و مانند سابق تنها تسهیلگر نخواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
X
آگهی تبلیغاتی