×
اجتماعی
شناسه خبر : 213500
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/01 ساعت 18:54
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مختلف کشور اعلام شد

محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مختلف کشور اعلام شد

رئیس پلیس راه راهور فراجا در راستای تسهیل در سفرهای جاده‌ای و مدیریت ترافیک در ایام پایان سال از محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های عبور و مرور در محورهای مختلف کشور از امروز چهارشنبه اول اسفند تا شنبه 4 اسفند خبرداد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا در خصوص محدودیت تردد موتورسیکلت‌ها، گفت: تردد موتورسیکلت‌ها از ساعت ۱۲:۰۰ ظهر روز امروز چهارشنبه اول اسفند تا ساعت ۰۶:۰۰ روز شنبه ۴ اسفند در محورهای کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران-سمنان-مشهد و بالعکس ممنوع خواهد بود. البته تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت‌های ضروری بلامانع است.

وی در ادامه با اشاره به محور کرج-چالوس بیان کرد: تردد انواع تریلرها، کامیون‌ها و کامیونت‌ها از محور کرج-چالوس همچنان ممنوع است.

بیشتر بخوانید:

محدودیت ترافیکی آیین رونمایی تراموا اعلام شد

رئیس پلیس راه راهور فراجا در خصوص پیش‌بینی محدودیت تردد در صورت پرحجم بودن ترافیک عنوان کرد: امروز چهارشنبه از ساعت ۱۴:۰۰ از مرزن‌آباد به سمت تهران انسداد کامل اعمال می‌شود. از ساعت ۱۷:۰۰ از ابتدای پل زنگوله تا انتهای دهانه شمالی تونل البرز نیز به سمت چالوس یکطرفه خواهد شد. از ساعت ۲۴:۰۰، طرح یکطرفه پایان یافته و مسیر دوطرفه می‌شود.

کرمی اسد در خصوص محدودیت قطعی، خاطرنشان کرد: روز جمعه ۳ اسفند از ساعت ۱۴:۰۰ آزادراه تهران-شمال محدودیت تردد برای خودروهای مقصد چالوس اعمال می‌شود.  از ساعت ۱۵:۰۰ از ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس انسداد کامل خواهد بود. از ساعت ۱۷:۰۰ از مرزن‌آباد به سمت تهران یکطرفه خواهد شد و از ساعت ۲۳:۰۰ مسیر دوطرفه می‌شود.

وی با اشاره به محدویت‌ها و مسدویت‌های محور هراز و فشم، عنوان کرد: تردد کلیه تریلرها از محور هراز همچنان ممنوع است. تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ امروز چهارشنبه و همچنین از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روزهای پنجشنبه و جمعه (۲ و ۳ اسفند) ممنوع خواهد بود. در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یکطرفه مقطعی روز جمعه از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس به صورت رفت و برگشت اجرا خواهد شد. در محور فشم، از ساعت ۱۷:۰۰ تا ساعت ۲۰:۰۰ روز جمعه محدودیت ترافیکی از انتهای محور (نقطه پل حاجی‌آباد با پیچ کلیکان) به صورت یکطرفه به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.

سرهنگ احمد کرمی اسد در پایان تأکید کرد: از رانندگان خواستارم تا در این ایام با رعایت محدودیت‌های اعلام‌ شده، سفرهایی ایمن و بدون مشکل داشته باشند. در صورت امکان از سفرهای غیرضروری خودداری کرده و در صورت نیاز به سفر، پیش از حرکت از وضعیت ترافیکی و جوی مسیرها مطلع شوند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت «کد قرمز» برای چت جی پی تی اعلام شد
تاندون مصنوعی، ربات‌ها را چابک‌تر می‌کند
سرماخوردگی؛ سپر موقت در برابر کرونا
عرق بدن، کلید تشخیص آلزایمر و پارکینسون
کوبا: اقدامات آمریکا علیه ونزوئلا غیرقابل قبول است
سلامت جسمی عمران خان خوب است
توافق آنکارا و اسلام‌آباد برای اکتشاف نفت و گاز در پاکستان
257 خبرنگار شهید در غزه
کاهش 25 درصدی نیروهای یونیفیل آغاز شد
بارش پاییزی تهران 96 درصد کمتر از حد نرمال
پوتین: تحریم‌های غرب شکست خورده‌اند
وزیر فرهنگ : سینما روایتگر مقاومت و گفت‌وگوی ملت‌هاست
نماینده ایران در اجلاس لاهه: تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است
نورنما | فوران آتشفشان خاموش در اتیوپی
نامه مشترک ایران، روسیه و چین درباره قطعنامه 2231 و پایان بررسی موضوع ایران در شورای امنیت
ونزوئلا مجوز ازسرگیری پروازهای اخراج مهاجران از آمریکا را صادر کرد
هشدار پاپ لئو درباره حمله آمریکا به ونزوئلا
پنتاگون ادعا کرد؛ توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است
نارضایتی مردم از قیمت خودروهای مونتاژی
ترامپ: حل‌وفصل بحران اوکراین آسان نیست
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده
سازمان ملل خواستار کاهش تنش در دریای سیاه شد
ابلاغ شیوه نامه نگهداری از حیوانات خانگی؛ به زودی
اسرائیل جسد یک اسیر دیگر خود را تحویل گرفت
ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 11 آذر 1404
کدام استان ها روز چهارشنبه 12 آذرماه دورکار و مدارس مجازی شدند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
انتقال 18 زندانی ایرانی از کویت و گرجستان نهایی شد
قیمت‌گذاری خودروهای مونتاژی در اختیار شورای رقابت است
زهرا رحیمی؛ پرچمدار کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جوانان
پیشروی مجدد ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه
تقدیر رئیس جمهور از راه‌اندازی سامانه ویژه ناشنوایان در آتش‌نشانی کاشان
رویکرد ترامپ، روسیه را به بهترین دوست هند تبدیل کرد
تعطیلی مدارس 3 شهرستان آذربایجان‌شرقی برای چندمین روز متوالی
بارش باران و برف در ارتفاعات پایتخت/هوای تهران سه درجه سرد می‌شود
وزارت خارجه واردکننده خودرو شد
شناسایی 62 درصد مبتلایان HIV در سال گذشته/ انتقال از مادر به نوزاد صفر شد
«پاپ لئو» تجاوزگری رژیم اسرائیل را محکوم نکرد
پوشش دربی با 16 دوربین
چرا نتانیاهو به دنبال مهندسی ترس است؟
مدارس و دانشگاه‌های قم چهارشنبه غیرحضوری شد
انگلیس: گذرگاه‌ها برای ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه باز شود
مدارس و دانشگاه‌های اردبیل فردا تعطیل اعلام شد
تصمیم مهم سران قوا برای کالاهای اساسی
خطر غرق‌شدگی در گرداب خودی و غیرخودی
سام درخشانی هم استعفا کرد
گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است
درخواست نتانیاهو از سوریه برای ایجاد منطقه خالی از سلاح
آتش در توسکستان مهار شد
X
آگهی تبلیغاتی