×
سیاسی
شناسه خبر : 213184
تاریخ انتشار :

مهاجرانی: رفع مشکل آب‌رسانی بوشهر تاکید رئیس‌جمهوری و اولویت دولت است

سخنگوی دولت گفت: مشکل آب شرب استان از موضوعات مورد توجه دولت و جزو اولویت‌های آن در استان بوشهر است که رئیس‌جمهوری نیز بر رفع آن تاکید جدی دارند.

نورنیوز-گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی در نشست با نمایندگان رسانه‌های استانی در بوشهر با تقدیر از مطالبات، انتقادات و طرح دغدغه‌های آنان در این نشست، اظهار کرد: رسانه‌ها جز موضوع اطلاع‌رسانی، اقتاع‌سازی را هم انجام می‌دهند اما کار غایی آنان آموزش است که به توسعه پایدار و افزایش سطح سواد عمومی کمک می‌کنند.

وی ادامه داد: لازم است رسانه‌ها در زمینه اخبار منفی با ارجاع به منبع، آن‌ها را منتشر کنند و دقت بسیار بیشتری در این بخش داشته باشند، چراکه هم تجربه و هم آمارها نشان داده است که در هرکجای جهان انتشار اخبار منفی برد بیشتری دارد و همین امر لزوم اتخاذ دقت بیشتر را برای انتشار این اخبار دوچندان می‌کند.

سخنگوی دولت یادآور شد: مشکل آب شرب استان از موضوعات مورد توجه دولت و جزو اولویت‌های آن در استان بوشهر است که رئیس‌جمهوری نیز بر رفع آن تاکید جدی دارند.

مهاجرانی تصریح کرد: اگر جامعه عادت کند به اینکه فقط از مسئولان تنها نقد منفی داشته باشد، وقتی روزی خود آن افراد هم مسئول شوند، همین رویکرد تداوم می‌یابد. بنابراین بر طرح نقد منصفانه توجه داشته باشیم و این بخش را بیشتر تقویت کنیم.

وی ادامه داد: توجه داشته باشیم رسانه‌ها قرار نیست از اپوزیسیون شدن به جایگاهی دست یابند - کمااینکه حاضران در این نشست و رسانه‌های ما نیز چنین نکرده‌اند - بلکه رسانه‌ها باید کمک کنند تا افتخار ملی آفریده شود.

سخنگوی دولت اعلام کرد: برای اولین‌بار جلسه رسمی سخنگویی دولت، فردا در بوشهر و منطقه ویژه اقتصادی عسلویه برگزار می‌شود و حتما یک نفر به عنوان نماینده رسمی رسانه‌های استان در جلسه سخنگویی دولت شرکت و دغدغه رسانه‌های استان را مطرح کند.

مهاجرانی با تقدیر از مطالبات زیست‌محیطی نمایندگان رسانه‌های بوشهر، تاکید کرد: رشد صنعتی داشتیم و اما توسعه پایدار نداشته‌ایم. وظیفه رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های محلی است که به معرفی توانمندی‌های جوانان در این شهرستان کمک کنند.

سخنگوی دولت افزود: وظیفه دیگر رسانه کمک به ایجاد بستر سمن‌هاست. نسبت مشارکت ایران در تشکل‌های غیردولتی به نسبت مشارکت در کشورهای اسکاندیناوی بسیار نامطلوب است. این در حالی است که سرمایه اجتماعی رضایتمندی، مشارکت و اعتماد را در پی دارد و این موضوع را باید اهم وظایف دولت دانست.

وی تصریح کرد: رسانه‌ها باید در عین آگاه‌سازی جامعه نسبت به حقوق شهروندی، تاب‌آوری جامعه را بالا ببرد. ما سالهاست ناترازی داشته‌ایم، اما برق صنعت را قطع و آن‌ها را ساکت می‌کردیم ولی در نهایت صدای آن درآمد. دولت چهاردهم شجاعت بیان مشکلات را دارد، پیش از این کسی از مازوت‌سوزی صحبت نمی‌کرد اما دکتر پزشکیان با صراحت و صداقت در باره آن صحبت کرد.

سخنگوی دولت با اشاره به مسئله آلودگی منطقه عسلویه، اظهار کرد: عسلویه جز هشت شهر آلوده کشور نیست اما حتما در کارگروه آلودگی هوای کشور به صورت ویژه به مشکلات این شهر پرداخته خواهد شد.

مهاجرانی افزود: مطالبه‌گری وظیفه رسانه است. رسانه باید مطالبه‌گر حوزه فرهنگ به ویژه در زمینه برگزاری کنسرت‌ها، نمایش‌های خیابانی و سایر فرآورده‌های فرهنگی باشد و از رسانه‌ها می‌خواهم که مطالبه‌گری کنند.

بازدید سخنگوی دولت از پارس جنوبی

سخنگوی دولت از بخشی از مجموعه تولید انرژی پارس جنوبی بازدید کرد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در ادامه برنامه‌های خود در سفر به استان بوشهر و شهرستان عسلویه بر سکوی SPQ۱ پارس جنوبی در نقطه صفر مرزی ایران و قطر حاضر شد و از این بخش مجموعه پارس جنوبی بازدید کرد.

سخنگوی دولت: عزم دولت برای حفظ و تقویت صنعت نفت و گاز کشور جدی است

سخنگوی دولت بر جدی بودن عزم دولت وفاق برای حفظ و تقویت صنعت نفت و گاز کشور تاکید کرد.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نوشت: حدود ۸۵ درصد سوخت نیروگاه‌ها با گاز طبیعی تامین می‌شود. پارس جنوبی و منطقه عسلویه ۷۵ درصد از این گاز را تامین می‌کند.

عزم دولت وفاق، برای حفظ و تقویت صنعت نفت و گاز کشور جدی است. عسلویه به عنوان بزرگترین میدان گازی کشور باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

این هفته نشست سخنگویی را به جای تهران، در منطقه‌ای برگزار می‌کنیم  که یکی از مولفه‌های قدرت اقتصادی ایران است. منطقه‌ای که اجرای صفر تا صد آن برای جمهوری اسلامی افتخار است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی به کجا رسید؟
رونمایی همراه اول از بسته خدمات دیجیتال ویژه زائران اربعین
عروس و دامادهای امسال بدون نوبت به عمره می روند
مصرف آب تهران در حدود 8 درصد کاهش یافت
تابش پرتوی فرابنفش در چه ساعاتی شدیدتر است؟
انتقال هوایی کمک‌ها یک نمایش فریبنده، تحقیر مردم و بازی با جان مردم غزه است
رئیس جمهور: دولت پای مردم و کشور ایستاده است
قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید
فنلاند و پرتغال هم کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
هشدار راهور به زائران اربعین/ توقف در راه‌های منتهی به مهران ممنوع است
هشدار حماس درباره شرایط فاجعه بار اسرای فلسطینی
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 +جدول
حمله به دفتر روزنامه «نیویورک‌تایمز»
ثبت نام اربعین از مرز یک میلیون و 600 هزار نفر گذشت
اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان مرداد
سرپرست سفارت ایران در کابل پاسخ داد؛ اخراج یا بازگشت داوطلبانه اتباع افغانستان
حقوق بازنشستگان تناسبی با تورم ندارد
مخفی شدن سارق دارای پابند الکترونیکی در کانال کولر
زلنسکی خواستار تغییر رژیم در روسیه و مصادره دارایی‌های مسکو شد
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404
هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت
ازسرگیری پروازهای مستقیم ایرفلوت روسیه از مسکو به تهران از 15 مرداد
گوگل از هوش مصنوعی برای شناسایی کاربران زیر 18 سال استفاده می‌کند
آتش سوزی شدید در محدوده بیمارستان قائم مشهد + فیلم
سفارت ایران در پاکستان اخبار جعلی درباره صدور روادید را تکذیب کرد
جزییات نرخ جدید حق بیمه درمانی اعلام شد
همکاری نزدیک موکب‌های ایرانی و عراقی در مراسم اربعین سامرا
نشست وزیران خارجه سوریه و رژیم صهیونیستی در باکو
95 درصد کشتی‌ها از پهلوگیری در بندر ایلات امتناع می‌کنند
سرژ اوریه به صورت رسمی به پرسپولیس پیوست
فرونشست و بحران آب نتیجه توسعه بدون توجه به محیط زیست است
قیمت خودرو امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان: تهران در آستانه بحران جدی آب / چمن‌کاری ممنوع!
ایران رکورد دمای زمین را شکست/ امیدیه با 51 درجه، داغ‌ترین نقطه کره زمین
در صورت گم‌شدن گذرنامه اربعین در عراق چه کنیم؟
حریق اتوبوس مسافربری بدون مصدوم در محور سمنان-مشهد
تحریم یا جنگ؟ خزانه‌داری آمریکا زیرساخت‌های اقتصادی ایران را نشانه گرفت
«کریدور زنگزور» ابزار خفگی ژئوپلیتیکی ...
واکنش هند به تعرفه‌های ترامپ: از منافع خود دفاع می‌کنیم
افزایش 75 درصدی واردات برنج
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(60) «بِزَنجان»
تا وقتی با هم هستیم، هیچ‌ قدرتی نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند
پنج ضلعی افکار ایرانیان از جنگ 12 روزه
بازتعریف روابط با قاهره
بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مرز مهران
حمله به مقر نظامی ارتش سوریه در لاذقیه
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 مرداد +پخش زنده
صدور کارت ملی برای نوزادان در آستانه تصویب نهایی +فیلم
واکنش «ترامپ» به اقدام کانادا در به رسمیت شناختن کشور فلسطین
راهپیمایی اعتراضی زائران پاکستانی در واکنش به ممنوعیت سفر زمینی اربعین
X
آگهی تبلیغاتی