×
سیاسی
شناسه خبر : 213145
تاریخ انتشار :

دیدار عراقچی و وزیر خارجه عمان؛

تاکید وزرای خارجه ایران و عمان بر اجرایی‌شدن توافقات بین دو کشور

سید عباس عراقچی و سید بدر البوسعیدی، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند مسقط، دیدار و گفتگو کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان دیدار کردند.

سید عباس عراقچی و سید بدر البوسعیدی، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در حاشیه هشتمین کنفرانس اقیانوس هند مسقط، دیدار و گفتگو کردند.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان با تاکید بر اهمیت روند تحولات در منطقه و جهان، تداوم رایزنی و مشورت بین تهران و مسقط را ضروری و مهم دانستند.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه دومین روز از گردهمایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند در مسقط با سید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان دیدار کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان از دعوت و حسن میزبانی و برنامه‌ریزی خوب و برگزاری موفق اجلاس مسقط تقدیر کرد و با اشاره موقعیت و نقش مهم ایران و عمان در منطقه خلیج فارس و اقیانوس هند ابراز امیدواری کرد مباحث و ایده‌های سازنده مطرح شده در جلسات مختلف و متعدد اجلاس مسقط زمینه‌ساز توسعه و گسترش همه جانبه روابط بین کشورهای شرکت کننده در این اجلاس به خصوص در جهت تقویت شراکت و همکاری در عرصه اقتصاد دریامحور باشد.

عراقچی با اشاره به روابط ممتاز ایران و عزم و اراده سران دو کشور برای ارتقای روابط، بر آمادگی کامل کشورمان برای اجرایی‌شدن توافقات و طرح‌های مشترک فی‌مابین دو کشور در راستای گشایش عرصه‌های جدید همکاری به خصوص در زمینه‌های اقتصادی و تجاری و انرژی تاکید کرد و از برگزاری موفق بیست و یکمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و عمان در مسقط ابراز خرسندی نمود.

وزیر امور خارجه عمان با قدردانی و ابراز خرسندی از حضور و مشارکت فعال وزیر امور خارجه کشورمان در هشتمین گردهمایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند، تاکید کرد: ایران از ظرفیت‌های متنوع و متعددی در راستای کمک به تحقق اهداف و برنامه‌های کشورهای حاشیه اقیانوس هند برخوردار است و حضور ایران در این اجلاس برای ما بسیار حائز اهمیت است.

وزیر امور خارجه عمان همچنین بر اهتمام ویژه سلطان عمان به روابط تاریخی و دوستانه بین دو کشور همسایه تاکید کرد و ابراز امیدواری نمود که روابط ممتاز بین دو کشور برای تحقق منافع و مصالح دو ملت و همچنین در راستای ثبات و توسعه منطقه بیش از پیش گسترش یابد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عمان در خصوص طیف متنوع و متعددی از موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کردند و عراقچی از مواضع حکیمانه و تلاش‌های خیرخواهانه سلطان عمان در راستای کمک به صلح و ثبات در منطقه تقدیر کرد.‌

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان با تاکید بر اهمیت روند تحولات در منطقه و جهان، تداوم رایزنی و مشورت بین تهران و مسقط را ضروری و مهم دانستند.

دیدار رئیس هیئت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن با  عباس عراقچی 

سخنگو و رئیس هیئت مذاکره‌‎کننده دولت نجات ملی یمن با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.

«محمد عبدالسلام»، سخنگو و رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در مسقط دیدار و گفتگو کرد.

عراقچی: ثبات در یمن نقش مهمی در  امنیت و توسعه پایدار در کل منطقه دارد

وزیر امور خارجه بر موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی یمن تاکید کرد و گفت: ثبات و امنیت در یمن نقش مهمی در امنیت و توسعه پایدار در کل منطقه دارد.

 محمد عبدالسلام سخنگو و رئیس هیئت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن صبح امروز دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه در مسقط با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار با تمجید از همبستگی شرافتمندانه دولت و مردم یمن با مردم مظلوم فلسطین در برابر اشغالگری و نسل کشی شانزده ماهه رژیم صهیونیستی در غزه، تاکید کرد که این پشتیبانی نقش مهمی در پیروزی مردم و مقاومت فلسطین و تحمیل آتش‌بس بر رژیم صهیونیستی داشت.

عراقچی همچنین بر موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی یمن تاکید کرد و گفت: ثبات و امنیت در یمن نقش مهمی در امنیت و توسعه پایدار در کل منطقه دارد.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به سفر اخیر نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن به تهران، تداوم گفتگوها و مسیر دیپلماسی را مفید و مؤثر دانست و بر تداوم حمایت کشورمان از دولت و مردم یمن تاکید کرد.

محمد عبدالسلام سخنگو و رئیس هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن نیز با ابراز خرسندی از تحمیل توافق آتش‌بس به رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: ما روند تحولات منطقه و اجرای توافق آتش بس را دنبال می‌کنیم و در قبال به هرگونه تحرک متجاوزان در آمادگی کامل به سر می‌بریم و نحوه اقدامات آتی یمن در حمایت از مردم فلسطین به میزان پایبندی طرف مقابل به اجرای کامل آتش‌بس بستگی دارد.

وی همچنین با ارائه گزارشی از آخرین تحولات میدانی در یمن و تاکید بر انسجام و همبستگی ملی در بین مردم در این کشور، از حمایت‌های سیاسی و معنوی جمهوری اسلامی ایران از دولت و مردم یمن در مقابل تجاوزهای دشمنان تقدیر کرد.

طرفین در این دیدار در خصوص برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند.

گفتنی است، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان برای شرکت در هشتمین گردهمایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند در رأس هیئتی به مسقط، پایتخت عمان سفر کرد.

هشتمین گردهمایی وزرای خارجه کشورهای حاشیه اقیانوس هند به میزبانی مشترک عمان، هند و سنگاپور با شعار «به سوی افق‌های جدید شراکت دریایی» با مشارکت مقام‌های عالی‌رتبه ۲۰ کشور عضو در مسقط برگزار شد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
تصاویر تکان دهنده از شدت انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
سگهای دماوند نگهبان گله نیستند، گرگ گله اند!+ فیلم
X
آگهی تبلیغاتی