×
سیاسی
شناسه خبر : 213128
تاریخ انتشار :

آغاز فعالیت سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد

مشاور وزیر و رییس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور در نشست تقدیم روانامه سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد ضمن خوش آمد گویی به وی گفت: امید است با حضور سرکنسول جدید که از دیپلمات های با تجربه عربستان است روابط دوجانبه ارتقا یابد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «محمدبن نوار العتیبی»، سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد صبح امروز دوشنبه با تقدیم رونوشت روانامه خود به احمد معصومی‌فر رییس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور فعالیت رسمی خود را در این شهر آغاز کرد.

مشاور وزیر و رییس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور در نشست تقدیم روانامه سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد ضمن خوش آمد گویی به وی گفت: امید است با حضور سرکنسول جدید که از دیپلمات های با تجربه عربستان است روابط دوجانبه ارتقا یابد.

احمد معصومی فر افزود: اراده سیاسی رهبران ۲ کشور ب رتوسعه و تعمیق روابط دوجانبه است و وظیفه ما این است که با تدوین و اجرای برنامه های عملی زمینه های تحقق این امر را فراهم کنیم.

وی خطاب به سرکنسول جدید عربستان سعودی در مشهد اظهار کرد: شما به ماموریت مهمی منصوب شده اید، شهر مقدس مشهد به یمن وجود بارگاه شریف حضرت امام رضا (ع) و حضور نمایندگی های خارجی متعدد، دومین شهر مهم و دیپلماتیک کشور و سالانه میزبان بیش از ۳۰ میلیون زائر است که بیش از پنج میلیون نفر از آنها زائران و گردشگران خارجی هستند.

رییس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور گفت: یکی از اولویت های ما گسترش روابط با همسایه هاست و دراین راستا ما برنامه توسعه روابط استانی بین استان خراسان رضوی با استان های کشورهای همسایه و پیرامونی را برنامه ریزی کرده ایم و آماده ایم این روابط استانی را که بیشتر، همکاری های تجاری و اقتصادی را شامل می شود با استان های متناظر کشور عربستان سعودی نیز ایجاد کنیم.

معصومی فر افزود: علاقه مندیم که بخش های خصوصی و فعالان اقتصادی و تجاری ۲ طرف بتوانند از طریق تبادل هیات های بازرگانی، همکاری های تجاری خود را گسترش دهند.

وی همچنین ضمن استقبال از برقراری پرواز میان مشهد و «دمام» عربستان سعودی ابراز امیدواری کرد با تلاش دوجانبه پروازهای مستقیم مشهد به جده و مدینه نیز از سرگرفته شود.

سرکنسول جدید عربستان نیز ضمن تشکر و قدردانی از همکاری و مساعدت های مستمر نمایندگی وزارت خارجه در خصوص فراهم کردن مقدمات و ارائه تسهیلات برای ازسرگیری فعالیت سرکنسولگری عربستان در مشهد ابراز امیدواری کرد که با همکاری دوجانبه روابط برادرانه دوکشور توسعه یابد.

محمدبن نوار العتیبی افزود: بسیار خوشحال هستیم که پرواز مستقیم بین مشهد و شهر «دمام» برقرار شد که گام مهمی در توسعه روابط ۲ کشور است و هدف سفارت ما و سرکنسولگری نیز توسعه روابط دوجانبه و ارائه تسهیلات به زوار و حجاج است.

وی ادامه داد: حکومت عربستان توجه ویژه ای به موضوعات اقتصادی دوجانبه دارد و مطمئن باشید روابط اقتصادی بین ۲ کشور که اهمیت ویژه ای دارد و باعث تحکیم روابط دوجانبه می شود گسترش خواهد یافت و تلاش ما نیز در همین راستاست.

در این دیدار العتیبی، سرکنسول جدید پادشاهی عربستان سعودی در مشهد ضمن تقدیم رو نوشت روانامه خود به معصومی فر رییس نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور به طور رسمی ماموریت خود را آغاز کرد.

پس از برقراری مجدد روابط میان تهران و ریاض، العتیبی نخستین سرکنسول پادشاهی سعودی در مشهد است، پیش از این انتصاب سرکنسولگری عربستان در مشهد با سرپرست اداره می شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
X
آگهی تبلیغاتی