×
اقتصادی
شناسه خبر : 212926
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/27 ساعت 18:42

شرکت سازنده چت‌جی‌پی‌تی پیشنهاد 100 میلیارد دلاری ماسک را رد کرد

شرکت اوپن‌ای‌آی، سازنده هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی، پیشنهاد حدوداً 100 میلیارد دلاری ایلان ماسک، میلیاردر معروف برای خرید این شرکت را رد و اعلام کرد که این استارت‌آپ فروشی نیست.

نورنیوز- گروه اقتصادی: شرکت اوپن‌ای‌آی، سازنده هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی، روز جمعه پیشنهاد ۹۷.۴ میلیارد دلاری یک گروه به رهبری ایلان ماسک، میلیاردر معروف برای خرید این شرکت را رد و اعلام کرد که این استارت‌آپ فروشی نیست.

این پیشنهاد ناخواسته، آخرین تلاش ماسک برای جلوگیری از تبدیل شدن این استارت‌آپ به یک شرکت انتفاعی است. ماسک به همراه سام آلتمن، مدیرعامل فعلی اوپن‌ای‌آی، این شرکت را تأسیس کرد اما بعداً از آن خارج شد. این در حالی است که اوپن‌ای‌آی به دنبال جذب سرمایه بیشتر و حفظ جایگاه خود در رقابت هوش مصنوعی است.

اوپن‌ای‌آی در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) به نقل از برت تیلور، رئیس هیئت مدیره خود، گفت: اوپن‌ای‌آی فروشی نیست و هیئت مدیره به طور یک‌صدا آخرین تلاش آقای ماسک برای ایجاد اختلال در رقابت را رد کرده است. هرگونه بازسازی احتمالی اوپن‌ای‌آی، سازمان غیرانتفاعی ما و مأموریت آن را برای اطمینان از اینکه هوش مصنوعی عمومی (AGI) به نفع همه بشریت است، تقویت خواهد کرد.

روز سه‌شنبه، آلتمن به پایگاه خبری آکسیوس گفت که اوپن‌ای‌آی فروشی نیست. وی روز دوشنبه این پیشنهاد را با پاسخ «نه، متشکرم» در ایکس رد کرده بود، که باعث شد ماسک در پاسخ بگوید: کلاهبردار.

وکلای ماسک روز چهارشنبه در یک پرونده قضایی اعلام کردند که کنسرسیوم تحت رهبری او، شامل استارت‌آپ هوش مصنوعی او به نام xAI، در صورتی که اوپن‌ای‌آی از برنامه‌های خود برای تبدیل شدن به یک نهاد انتفاعی صرف‌نظر کند، پیشنهاد خود برای خرید بخش غیرانتفاعی اوپن‌ای‌آی را پس می‌گیرد.

هیئت مدیره اوپن‌ای‌آی در نامه‌ای که توسط ویلیام سیویت، وکیل این شرکت، به مارک توبروف، وکیل ماسک، ارسال شد، گفت: دو روز پیش، شما با ارائه یک دادخواست در دادگاه، شرایط جدیدی به پیشنهاد خود اضافه کردید. در نتیجه این اقدام، اکنون مشخص شده است که پیشنهاد پرسر و صدای موکل شما در واقع اصلاً یک پیشنهاد واقعی نیست.

بر اساس این گزارش، آلتمن و ماسک سال‌هاست که با یکدیگر اختلاف دارند.

پس از خروج ماسک از اوپن‌ای‌آی در سال ۲۰۱۹، این شرکت یک بخش انتفاعی ایجاد کرد که میلیاردها دلار سرمایه جذب کرده است. این موضوع باعث شد ماسک ادعا کند که این استارت‌آپ با اولویت دادن به سود به جای منافع عمومی، مأموریت اصلی خود را نقض کرده است.

ماسک در اوت سال گذشته به دلیل ادعای نقض قرارداد، از آلتمن، اوپن‌ای‌آی و مایکروسافت، بزرگ‌ترین حامی این شرکت، شکایت کرد.

در نوامبر، ماسک از یک قاضی منطقه‌ای درخواست کرد تا دستور موقت صادر کند و از انتقال اوپن‌ای‌آی به ساختار انتفاعی جلوگیری کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیگیری اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونی در دادگاه‌های بین المللی
مکتب زندگی، مذهب عزا؟
از فریب اینستاگرامی تا گروگان‌گیری در مرکز تهران
40 درصد ارز صادراتی به بازار آزاد می‌رود
لاریجانی وارد ریاض شد+فیلم
موضوعاتی که مردم را نگران می‌کند از سوی هیچ کسی بیان نشود
ترامپ و نتانیاهو؛ دو روی یک جنگ نسل‌کشی
نذر یک خانواده تبریزی، باعث آزادی دو زندانی شد
اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 25 تا 29 شهریورماه در محورهای مواصلاتی کشور
شهادت 2 مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران
لیبرمن: نتانیاهو جان اسرای صهیونیست را فدای بقای خود می‌کند
ستاره نوظهور والیبال ایران مقابل تونس درخشید
هشدار گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره برنامه اسرائیل برای غزه
قیمت خودرو امروز سه‌شنبه 25 شهریور 1404 + جدول
تبریک سید حسن خمینی به کشتی‌گیران قهرمان جهان
انتظارات امنیتی - اقتصادی از نشست دوحه
آغاز سال تحصیلی جدید؛ مدارس چه ساعتی باز می‌شوند؟
قدرت نوظهور در میدان تحولات جهانی
جشن شکوفه‌ها 31 شهریور برگزار می‌شود
آرماند برای چهاردهمین بار رکورد جهان را شکست+فیلم
کشته شدن 5 نظامی پاکستان بر اثر انفجار بمب
بورس در سراشیبی افتاد
دیدار هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران
برنج 400 هزار تومانی در راه است؟ پشت‌پرده گرانی بی‌پایان بازار
قتل جوان سبزواری با دسیسه شیطانی
ادارات هیرمند امروز زودتر تعطیل می‌شوند
مدارس دیرتر شروع شوند، مغزها بهتر کار می‌کنند؟
فرزین: تمرکز نقدینگی در تهران خطرناک است
شکایت تراکتور از استقلال رد شد
پیام تبریک عراقچی به تیم ملی کشتی آزاد ایران
فرانسه جنگنده‌هایی با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای در لهستان مستقر کرد
تاکید مجدد نخست‌وزیر کانادا بر به‌رسمیت شناختن فلسطین
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(82) «بیجار»
قتل هولناک همسر در ورامین با صحنه‌سازی عجیب
اجلاس دوحه؛ از کلام تا خلأ قدرت
سیاست‌نامه | پرونده هسته‌ای ابزار عقده‌گشایی‌های سیاسی نیست
98 درصد حجم آب دریاچه ارومیه از دست رفت
مهاجران غیرمجاز در فاز دوم طرد
پیام تبریک محسنی اژه‌ای به قهرمانان کشتی آزاد ایران در کرواسی
ایران(3) - تونس (1) | طعم شیرین پیروزی برای والیبال ایران
دستور فوری دادستان تهران برای تعیین تکلیف 2800 خودروی وارداتی
پزشکیان در دیدار با ولیعهد سعودی: مسئولیت عربستان سنگین‌تر از همیشه است
برنج ایرانی در انبار، بازار در انتظار تدبیر
سیگار سنگین؛ دشمن خاموش خون و رگ‌ها
وقت اتحاد واقعی کشورهای اسلامی فرا رسیده است
پیام بقائی درمورد قطعنامه پیشنهادی ایران به کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
جزییات جدید از دستگیری راننده 206 چالوس+فیلم
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
حملات هوایی شدید و جنون‌آمیزی رژیم صهیونیستی به غزه
اسپانیا قرارداد نظامی 825 میلیون دلاری با اسرائیل را لغو کرد
X
آگهی تبلیغاتی