×
بین الملل
شناسه خبر : 212805
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/26 ساعت 20:48
ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تاثیر سیاست ضدایرانی ترامپ

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تاثیر سیاست ضدایرانی ترامپ

وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعایی را درباره تاثیر سیاست «فشار حداکثری» دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بر ایران مطرح کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا، امروز در حمایت از  سیاست ضدایرانی دونالد ترامپ در قبال ایران، موسوم به «کارزار فشار حداکثری»، مدعی شد که آمریکا قادر به اعمال «فشار حداکثری اقتصادی» بر ایران است.

شبکه چینی سی‌جی‌تی‌ان با انتشار این مطلب گزارش داد که بسنت همچنین با اشاره به فروش نفت ایران مدعی شد: اگر ما فروش ایران را به سطح قبلی در دور اول ریاست‌جمهوری ترامپ برسانیم، آن‌ها در تنگنای اقتصادی جدی خواهند بود.

دفاع وزیر خزانه‌داری آمریکا از سیاست‌های تحریم‌ها علیه ایران در حالی است که دولت ترامپ مدعی شده بود مایل است توافقی درباره برنامه هسته‌ای ایران دست پیدا که موجب شکوفایی ایران شود.

دولت ترامپ چند روز پس از ابراز تمایل به گفت‌وگو و توافق با ایران، تحریم‌هایی نفتی  علیه ایران اعمال کرد.

دستگاه دیپلماسی ایران در واکنش به اعمال این تحریم‌ها، ضمن محکومیت آن تاکید کرد: تصمیم دولت جدید آمریکا برای اعمال فشار بر ملت ایران از طریق ممانعت از تجارت قانونی ایران با شرکای اقتصادی خود، اقدامی نامشروع، غیرقانونی و متخلفانه است که متضمن مسؤولیت بین‌المللی دولت آمریکا می‌باشد و جمهوری اسلامی ایران، آمریکا را مسؤول عواقب و تبعات ناشی از چنین تحرکات یکجانبه و قلدرمآبانه می‌داند.

ادعای بسنت درباره تاثیر تحریم‌های نفتی بر ایران در حالی است که «محسن پاکنژاد» وزیر نفت ایران در گفت‌وگویی تلویزیونی در واکنش به صحبت‌های اخیر ترامپ درباره اعمال فشار بیشتر بر ایران، اظهار کرد: سیاست فشار حداکثری و استفاده از ادبیاتی که می‌خواهیم صادرات نفت ایران را به‌ صفر برسانیم سیاستی شکست خورده است.

به‌ گفته وی اگر بازهم بخواهند این سیاست را اجرایی کنند، باز هم شکست خواهند خورد چراکه متناسب با شرایطمان تدابیری را اتخاذ می‌کنیم و تمام کارکنان صنعت نفت که در بخش صادرات فعال هستند، با تمام قوا کار خواهند کرد.

بسنت در بخش دیگری از اظهارات امروزش درباره احتمال تحریم‌های واشنگتن علیه روسیه نیز گفت: بستگی به این دارد که پوتین(رئیس‌جمهور روسیه) چطور سر میز مذاکره بیاید.

او همچنین درباره طرح ترامپ برای صلح در اوکراین که تا کنون جز ادعای حل‌وفصل این جنگ در کوتاه‌مدت، جزئیاتی درباره آن اعلام نشده است، گفت: برنامه ترامپ اقتصاد اوکراین را بیشتر به آمریکا پیوند خواهد داد.

او درباره تصمیم اخیر دولت ترامپ برای افزایش تعرفه‌های واردات کالاهای کشورهایی از جمله کانادا، مکزیک و چین گفت: تاثیر افزایش تعرفه‌ها در صورتی که دیگر کشورها تعرفه‌های خود را پایین نیاورند، قابل توجه خواهد بود.

به گفته او، ترامپ خواستار «تجارت بدون مانع» است.

بسنت همچنین گفته دولت ترامپ در حال بررسی محدودیت‌هایی غیر از تعرفه‌ها و دستکاری ارزی در ارتباط با برخی کشورها است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عراقچی: جنگ 12 روزه درس های بزرگی برای ما داشت
900 هزار ایرانی در انتظار تشرف به حج تمتع قرار دارند
آیا جولانی و انس خطاب لغو تحریم‌ می‌شوند؟
دیدار سفرای ایران، چین و روسیه در وین
پلمب پاساژهای آلومینیوم و شانزلیزه به کجا رسید؟
معمار امپراتوری ترس
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(121) «پارس آباد»
جزئیات تازه از انفجار مهیب در پمپ بنزین عجب‌شیر
سامانه بازارگاه بستر فساد شد/ فروش نهاده‌های دامی به مرغداران با دو برابر قیمت
انفجار مهیب در نیویورک پس از آتش‌سوزی زباله‌ها
خط‌ و نشان واشنگتن برای بغداد؛ آمریکا به دنبال تغییر معادله سیاسی در عراق
موج جدید حملات اسرائیل به قنیطره / افزایش آدم‌ربایی در سوریه
منابع مورد نیاز اجرای طرح کالا برگ مرحله پنجم تامین شد
نیمی از ناوگان حمل‌ونقل کشور در مرز فرسودگی قرار دارد
تقدیر بایدن از آمریکایی ها برای انتخاب ممدانی
ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها
تهران به سوی آینده سبز : 2500 هکتار برای انرژی خورشیدی
ماجراجویی ترامپ در منطقه
جزئیاتی تازه از آزمون استخدامی جدید
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آن‌ها قطع شده است
واکنش سپاه به شایعه‌ دستگیری برخی پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه
تهدید ترامپ علیه شهردار مسلمان نیویورک : ممدانی باید با من مهربان باشد
اعتراض مدنی مهاجران
مردمان الفاشر قربانیان خاموش معادن طلا
جهش پزشکی در درمان ناباروری / امیدهای تازه برای زوج‌های ایرانی
روز فرهنگ عمومی
هشدار سازمان عفو بین الملل به فاجعه انسانی در سودان
درگیری در حین خرید عروسی به قتل منجر شد
سفر پزشکیان به کردستان
حمایت چین از حق ایران در استفاده از انرژی هسته‌ای
چگونه انصاری از «ردیف میلیاردرها» به فهرست تحریم‌ها منتقل شد؟
دستبرد اسرائیل به حریم سوریه : 39 شهروند ربوده شدند
تأثیر منفی تعطیلی دولت روی ترافیک هوایی آمریکا
اقدام ضدایرانی پارلمان استرالیا علیه سپاه پاسداران
تلاش یوتیوب برای پاکسازی ویدئوهای جنایات اسرائیل
دستور اتمی ترامپ به وزارت جنگ آمریکا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 15 آبان 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 15 آبان
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 15 آبان+ وضعیت استان ها
برگزاری نمایشگاه آثار هنری ایران در ترابوزان ترکیه
پیاده‌روی روزانه آلزایمر را به تأخیر می‌اندازد
مکمل «ملاتونین» برای سلامتی مضر است
درمان قلب بعد از سکته ممکن شد
ساخت ژلی که پوسیدگی دندان را بهتر درمان می کند
جنجال جدید برای یک سنگ تاریخی بین قاهره و لندن
هنگام ناراحتی و استرس آه بکشید
جدول گروه A در پایان رقابت‌های این هفته لیگ قهرمانان آسیا2
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل
حال و هوای خانه صابر کاظمی در روستای قانقرمه آق‌قلا+فیلم
X
آگهی تبلیغاتی