×
سیاسی
شناسه خبر : 212571
تاریخ انتشار :

پزشکیان: تمام تلاش دشمن ایجاد اختلاف و ناامیدی در داخل کشور است

رئیس جمهور گفت: اگر مرد مذاکره هستید چرا از این کارها می کنید؟ تمام تلاش دشمن چه در داخل چه خارج کشور و عده ای آگاهانه ایجاد اختلاف و ناامیدی در داخل کشور است تا مردم را نسبت به نظام و آینده بدبین کنند. هدف آنها از راه انداختن دعوا این است که کشور را نابود کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز در جمع مردم بوشهر، اظهار کرد: آمده‌ایم که دغدغه‌های مردم استان را در این سفر رسیدگی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: از همان روز اول انقلاب دشمن برای ما مصیبت، جنگ، ترور ایجاد کردند. رئیس جمهور آمریکا در دستورالعمل ابلاغی خود گفته ما تروریست هستیم و نظم منطقه را بر هم زده‌ایم. ۱۸ هزار نفر از مردم و مسئولان و دانشمندان ما را ترور کردند و بعد می‌گویند اینها تروریست هستند. دنیا به کجا رسیده که آن فردی که دم از حقوق بشر می زند، خودش ترور می‌کند و از اسرائیل حمایت تسلیحاتی می کند و می گوید دنبال امنیت منطقه هستیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همه منطقه را به هم ریخته، مردم را از سرزمین خود بیرون کرده است. اسماعیل هنیه را که مهمان ما بود در خانه ما ترور کردند. در غزه بیش از ۵۰ هزار نفر زن و بچه و غیرنظامی را با بمب کشتند و شهید کردند، بعد می گویند ایران تروریست است و باید دست از ترور بردارد و نباید موشک و تسلیحات داشته باشید. یعنی اسرائیل  ایران را مثل غزه بمباران کند و ما هم هیچی نگوییم. بعد پشت تریبون می گوید می‌خواهم با ایران مذاکره کنم. از آن طرف همه راه‌ها را دارد می‌بندد و با دنیا دعوا می کند که با ایرانیان معامله نکنید بعد می‌گوید دنبال مذاکره با ایران هستم.

وی همچنین گفت: تو اگر مرد مذاکره هستید چرا از این کارها می کنی؟ تمام تلاش دشمن چه در داخل چه خارج کشور و عده ای آگاهانه و عده‌ای ناآگاهانه ایجاد اختلاف و ناامیدی  در داخل کشور است تا مردم را نسبت به نظام و آینده بدبین کنند. هدف آنها از راه انداختن دعوا این است که  کشور را نابود کنند. دشمن می‌گوید امنیت ما را بر هم زدید. شما آمده‌اید امنیت را بر هم زدید و مردم را ترور می کنید بعد می گویید شما تروریست هستید؟

رفع مشکلات استان بوشهر با جدیت دنبال می‌شود

رئیس جمهور گفت: رفع مشکلات استان بوشهر با جدیت دنبال می‌شود.

مسعود پزشکیان چهارشنبه‌شب در نشست با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بوشهر اظهار کرد: از جو صمیمی که در اینجا می‌بینیم لذت می‌بریم و به یاد جوانی‌های خود می‌افتیم.

وی اضافه کرد: در دوران دانشگاه نوع تفکر و اندیشه ما متفاوت بود و وقتی چند دانشجو بودیم و تصمیم می‌گرفتیم می‌توانستیم کل مملکت را درست کنیم و دانشگاه را تحت شعاع قرار می‌دادیم.

رئیس جمهور با اشاره به دوران هنرستان و سربازی خود و خدمت در سیستان و بلوچستان بیان کرد: خدمت و سیستان و بلوچستان به خاطر شرایط خاص آن زندگی من را تغییر داد و احساس کردم با دیپلم و کارمند معمولی امکان زندگی را ندارم ولی به فکر خارج نیافتادم. مملکت مال است کجا می‌خواستم بروم و تصمیم گرفتم درس بخوانم.

رئیس جمهور با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بوشهر دیدار کرد

رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های سفر به استان بوشهر، با تعدادی از فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دیدار کرد.

مسعود پزشکیان چهارشنبه‌شب در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان بوشهر، در سالن لیان بوشهر با تعدادی از فعالان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار فعالان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان بوشهر به بیان نظرات و مشکلات خود پرداختند و خواستار تلاش رئیس جمهور و اعضای دولت برای رفع این مشکلات شدند.

رئیس جمهور نیز در این دیدار پاسخگوی مسائل مطرح شده در این نشست بود.

مسعود پزشکیان بعد از ظهر چهارشنبه در سفری ۲ روزه به بوشهر سفر کرد و پس از برگزاری مراسم استقبال، در سالن فجر در جمع اقشار مختلف مردم به سخنرانی پرداخت و سپس نشستی با فعالان اقتصادی استان داشت.

سخنرانی در بین اقشار مختلف مردم، نشست با فعالان اقتصادی و کارآفرینان، نشست با فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی از برنامه‌های روز نخست سفر رئیس جمهور به استان بوشهر است.

بازدید از مجموعه صنعتی شهید محلاتی، نشست با نخبگان و فرهیختگان، بازدید از سایت انرژی اتمی بوشهر، نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و مصاحبه پایانی از برنامه‌های روز دوم رئیس جمهور در استان بوشهر است.

کشور متعلق به همه مردم است

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در انتخابات شعار نمی دادم بلکه باورم را می گویم و الان بر همان باور هستم. من دنبال رئیس جمهور شدن نبودم اما دنبال عزت و سربلندی و افتخار کشور و دین‌مان هستم و تا آخر خواهم ماند. ایران ما لیاقت بیشتری دارد و قادریم ایران را با شما مردم، نخبگان و تولیدکنندگان به عزت و سربلندی برسانیم. قادر به این کار هستیم و این کار را خواهیم کرد. باور دارم که در دین ما هیچ فرقی بین هیچ قوم، گروه و دسته و جناحی وجود ندارد و همه برابر هستند. همه جا وطن من است و شایستگان و توانمندتر باید به کار گمارده شده و بالا بیایند. رشد افراد براساس توانمندی و تقواست نه دسته و جناح و گروه. کشور متعلق به همه مردم است. ایران مال همه ایرانیان است. همه ایرانیان حق تصمیم‌گیری، سیاستگذاری و تعیین سرنوشت خود را دارند. برتریت با تقواست. تقوا یعنی حرکت بدون خطا. کسی که بی‌خطاتر و عالم‌تر است، حق با اوست.

به کارگماردن فرد صفر کیلومتر به سمت مدیرکل و وزیر، ظلم به جامعه است

وی به کارگماردن فرد صفر کیلومتر به سمت مدیرکل و وزیر، ظلم به جامعه است، گفت: قول می‌دهم با تمام وجود تلاش کنیم که ایران را در مقابل همه تحریم‌ها و فشار دشمن حفاظت کنیم. اگر همه دست به دست هم دهیم، این کشور را با قدرت خواهیم ساخت.

پزشکیان ادامه داد: دشمن تصور می کند ما دنبال دنیا هستیم در حالی که  شهادت برای ما شیرین‌تر از عسل است. دشمن نمی تواند ایرانی را بترساند. ایرانی در مقابل تهدید کوتاه نیامده و تسلیم نخواهد شد.

با تمام همسایگان از در دوستی درآمده‌ایم

وی افزود: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم و با تمام همسایگان از در دوستی درآمده‌ایم. همه همسایگان ما دوستان و برادران ما هستند. ما برای آنها فرصت و نه تهدید هستیم. ما ایران را از این طوفان و چالش سربلند بیرون خواهیم آورد و  هر خدمتی از دست‌مان بر بیاید، انجام خواهیم داد.

رئیس جمهور با مردم بوشهر دیدار کرد

رئیس جمهور پس از ورود به استان بوشهر، در اولین برنامه خود در این سفر ۲ روزه با اقشار مختلف مردم دیدار کرد.

مراسم استقبال از رئیس جمهور ظهر چهارشنبه با حضور مسئولان استانی، نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی، نماینده ولی فقیه در استان و نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری در فرودگاه بوشهر برگزار شد.

پزشکیان پس از اجرای برنامه استقبال در فرودگاه بوشهر، به منظور دیدار با اقشار مختلف مردم به سالن ورزشی فجر رفت و با مردم دیدار کرد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پوستر جالب AFC از مهدی طارمی + عملکرد طارمی در بازی اینتر بارسا
فرودگاه بن‌گوریون خالی از مسافر شد
وداع موقت با گرما؛ هوای خنک میهمان ایران می‌شود!
راز جاده خاموش فاش شد!
اقدامی نمادین برای صرفه‌جویی؛ رئیس‌جمهور لامپ‌های اضافه را خاموش کرد + ویدیو
آتش‌بس یا ادعای تبلیغاتی؟ انصارالله توافق با آمریکا را رد کرد
قول رفع کمبود انسولین تا هفته‌های آینده؛ وعده یا راه‌حل؟ + ویدیو
ترامپ: حملات به یمن متوقف می‌شود!
خانه‌سازی بدون زمین و وام؛ طرح ملی در خطر توقف
صعود و شب تکرار نشدنی اینتر با سدی به نام زومر | بارسلونا (3) - اینتر (4) + خلاصه بازی
مک کارنی: کانادا فروشی نیست، حتی برای ترامپ!
نورنما | یک ساخت و ساز کامل با جزئیات مینیاتوری
عکس های منتخب جهان، 6 می 2025
زنگ خطر خشکسالی در پایتخت؛ آب تهران لب‌ مرز بحران
آغاز شمارش معکوس برای نهمین انتخابات نظام پزشکی کشور
خون‌بهای اتحاد: پاسخ قاطع ارتش پاکستان به حمله تروریستی
علت قطع روابط دیپلماتیک سودان با امارات چه بود؟
سردار حسینی: واردات خودرو در بن‌بست محدودیت‌های بی‌منطق
محدودیت در راه است؟ هشدار جدی استاندار تهران
تولید بنزین در اردیبهشت ماه افزایش یافت
اشغال غزه یا انحراف بحران؟ رمزگشایی از لفاظی‌های امنیتی تل‌آویو
هوش مصنوعی در سرزمین وحی
فردریش مرتس این بار صدراعظم آلمان شد!
انتشارات انقلاب اسلامی با دو اثر تحسین شده از سوی رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب حضور دارد
آزادراه تهران-کرج تا کی مسدود شد؟
قیمت‌گذاری برای اقلام اساسی ادامه دارد
اقساط‌ میلیونی برای خانه‌دار شدن
جولانی در نقش مایکل جردن+ فیلم
همزمانی مواضع اروپا با مذاکرات مسقط؛ فشار هماهنگ یا تصادف؟
دردسرهای تولید مازاد مرغ/ صادرات ناپایدار بحران‌ساز شد
مرثیه‌خوانی سه مقام ارشد برای آموزش و پرورش
حمله جنگنده‌های اسرائیلی به فرودگاه بین‌المللی صنعا + فیلم
پوستر باشگاه خیبر برای دیدار برابر پرسپولیس
سرمایه‌ها در تله، خودرو در رؤیا، پاسخ‌ها در سکوت!
انتخابات یا رفراندوم مقاومت؟ پیروزی حزب‌الله، سقوط پروژه‌های مهندسی‌شده
پوستر باشگاه های بارسلونا و اینتر میلان برای بازی امشب
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (25)«اشتهارد»
آماده‌باش مخفیانه بریتانیا برای جنگ با روسیه!
لباس سبز بورس در پایان معاملات امروز 16 اردیبهشت 1404
قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز 16 اردیبهشت 1404
گزارش تصویری | نشست خبری هفتگی سخنگوی دولت با اصحاب رسانه
#اختصاصی/دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می‌شود
زمین لرزه دست بردار نیست، کهک قم لرزید
آلودگی هوا از چرخ موتورها بالا می‌رود!
عبور غیرمجاز در بزرگراه آزادگان
قیمت روز سکه و طلا امروز سه شنبه 16 اردیبهشت ماه 1404
رسوایی بانک آینده؛ وام‌های بلاعوض به خودی‌ها، تورم کمرشکن برای مردم!
راهبرد های اساسی وزیر نیرو برای افزایش شدید مصرف اب در راستای افزایش دمای هوا
ترامپ: می‌خواهیم به غزه کمک کنیم، حماس نمی‌گذارد!
نورنما | خرس قهوه ای در الیگودرز شکار دوربین شد
X
آگهی تبلیغاتی