×
سیاسی
شناسه خبر : 212438
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/23 ساعت 15:20

این خبر بروزرسانی می شود ...

پیام تبریک سالروز پیروزی انقلاب مقامات کشورها به رهبر معظم انقلاب و پزشکیان

مقامات کشورها سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور کشورمان تبریک گفتند.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در پیامی به رهبر معظم انقلاب، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.

 «الهام علی اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در پیامی به آیت‌الله «سید علی خامنه‌ای» رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

در پیام رئیس‌جمهور آذربایجان خطاب به رهبر معظم انقلاب آمده است: اینجانب از طرف خود و مردم آذربایجان، به مناسبت عید ملی جمهوری اسلامی ایران - روز پیروزی انقلاب اسلامی، صمیمانه‌ترین تبریک و آرزوی بهترین‌ها را به شما و به همه مردم کشورتان دارم.

بر اساس گزارش خبرگزاری آپا، وی در ادامه افزود: روابط جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران با اراده ملت‌های ما که قرن‌ها در دوستی و حسن همجواری زندگی کرده‌اند و دارای ارزش‌های معنوی مشترک هستند، تقویت می‌شود. ما اهمیت ویژه ای برای توسعه روابط بین دولتی خود و گسترش همکاری‌های خود بر اساس این اصول قائل هستیم. در حال حاضر، دستور کار دوجانبه شامل تعدادی از موضوعات مورد علاقه دوجانبه است. من معتقدم با استفاده از فرصت های موجود می توانیم به همکاری های عمیق‌تری بین کشورهایمان دست یابیم.

رئیس‌جمهور آذربایجان ادامه داد: من معتقدم روابط جمهوری آذربایجان و ایران بر اساس احترام متقابل و حسن همجواری، مطابق با منافع دولت‌ها و ملت‌های ما توسعه خواهد یافت و در خدمت تقویت ثبات و امنیت منطقه خواهد بود. در چنین روز مهمی برای شما آرزوی سلامتی، موفقیت در کار و آرامش و بهروزی برای مردم دوست و برادر ایران دارم.

«الهام علی‌اف» همچنین در پیامی به «مسعود پزشکیان» همتای ایرانی خود، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به او و ملت ایران «صمیمانه» تبریک گفت.

امیر قطر سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به پزشکیان تبریک گفت

امیر قطر سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس‌جمهور ایران تبریک گفت.

به نقل از خبرگزاری رسمی قطر (قنا)، «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر امروز سه‌شنبه با ارسال پیامی خطاب به «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور کشورمان، روز ملی ایران (سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران) را به او تبریک گفت.

همچنین «عبدالله بن حمد آل ثانی» معاون امیر قطر نیز به همین مناسبت پیام تبریکی برای پزشکیان ارسال کرد.

تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از سوی پادشاه و ولیعهد عربستان

پادشاه و ولیعهد عربستان سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس جمهور کشورمان تبریک گفتند.

«سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان و «محمد بن سلمان» ولیعهد این کشور در پیامی به «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور ایران، چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفتند.

روزنامه الریاض نوشت پادشاه و ولیعهد عربستان در این پیام برای پزشکیان صحت و شادکامی و برای دولت و ملت ایران تداوم پیشرفت و شکوفایی آرزو کردند.

مقامات کشورهای منطقه، از جمله جمهوری آذربایجان، ارمنستان، اقلیم کردستان عراق، امارات همچنین مقامات انصارالله یمن و حزب‌الله لبنان نیز سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به دولت و ملت ایران تبریک گفته‌اند.

رئیس‌جمهور قزاقستان: ایران کشوری قدرتمند در خاورمیانه و جهان اسلام شناخته شده است

رئیس‌جمهور قزاقستان در پیامی به رئیس‌جمهور کشورمان سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

«قاسم جومارت توکایف» رئیس‌جمهور قزاقستان سالروز پیروزی  انقلاب اسلامی ایران را به «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور کشورمان و ملت ایران تبریک گفت.

در این پیام آمده که ایران به عنوان یک کشور قدرتمند و مقتدر در خاورمیانه و جهان اسلام شناخته شده است.

رئیس‌جمهور قزاقستان با خرسندی به پویایی بالای همکاری‌های دوجانبه که هر ساله تقویت می‌شود، اشاره کرد.

تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از سوی مقامات امارات

مقامات بلندپایه امارات متحده عربی در پیامی به رئیس‌جمهور ایران، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفتند.

«شیخ محمد بن زاید آل نهیان» رئیس‌ امارات متحده عربی در پیامی به «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.

خبرگزاری رسمی امارات متحده عربی(وام) با انتشار این مطلب گزارش داد: «شیخ محمد بن راشد آل مکتوم» معاون رئیس امارات، نخست‌وزیر این کشور و حاکم دوبی، همچنین «شیخ منصور بن زاید آل نهیان» معاون رئیس امارات، معاون نخست‌وزیر رئیس دیوان ریاست‌جمهوری این کشور نیز پیام‌های مشابهی را به رئیس‌جمهور ایران ارسال کردند.

مقامات کشورهای منطقه، از جمله جمهوری آذربایجان، ارمنستان، اقلیم کردستان عراق، همچنین مقامات انصارالله یمن و حزب‌الله لبنان نیز سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به دولت و ملت ایران تبریک گفته‌اند.

انصارالله: انقلاب ایران یک تغییر مهم و راهبردی در منطقه بود

دفتر سیاسی انصارالله یمن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به رهبر انقلاب اسلامی ایران، تمامی نهادهای رسمی و ملت ایران تبریک گفت.

دفتر سیاسی انصارالله یمن روز دوشنبه در بیانیه‌ای تأکید کرد که «انقلاب ایران یک تغییر مهم و راهبردی در منطقه بود و همچنان هدف توطئه‌ها و نقشه‌های پروژه صهیونیستی- آمریکایی است».

دفتر سیاسی انصارالله همچنین به این موضوع اشاره کرد که «انقلاب اسلامی ایران از اولین روز تأسیس خود پشتیبان آرمان فلسطین بود و به صراحت حمایت خود را از همه مظلومان در مقابل سلطه و استکبار جهانی اعلام کرد».

طبق گزارش المسیره، انصارالله یمن با بیان اینکه در سالگرد انقلاب، مقاومت فلسطین، محور جهاد و قدس توانستند «نبرد طوفان الاقصی» را با کارایی بالا مدیریت کنند، از نقش قهرمانانه جمهوری اسلامی ایران، ارتش و سپاه پاسداران این کشور در مقابله با رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

این دفتر از مواضع اصولی و شجاعانه جمهوری اسلامی و فداکاری‌های عظیمی که در راه قدس انجام داد، قدردانی و بر ضرورت گسترش همکاری‌ها و توسعه عوامل پیروزی در ابعاد مختلف نظامی، سیاسی و رسانه‌ای تاکید کرد.

دفتر سیاسی انصارالله در پایان ضمن قدردانی از مواضع ایران در حمایت از مردم یمن و کمک به آن‌ها در مقابله با محاصره و تجاوزات خارجی، بر پایداری جمهوری اسلامی و استواری مواضع آن در برابر تهدیدها و فشارهای آمریکا و غرب تاکید کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
انتشار بخشنامه رئیس قوه قضاییه درباره شرایط عفو معیاری 1404
گشوده شدن پرونده کیفری علیه تیک‌تاک در فرانسه
رئال مادرید امسال هم به مراسم توپ طلا نخواهد رفت
بیانیه نشست وزرای خارجه روسیه و کشورهای خلیج فارس علیه رژیم تل‌آویو
ایران خودرو تعزیرات حکومتی را تهدید کرد
پارلمان اروپا خواستار شناسایی کشور مستقل فلسطین از سوی دولت‌های عضو شد
نشست فوق‌العاده سران کشورهای عربی و اسلامی یکشنبه برگزار می شود
72 نفر دیگر در غزه شهید شدند
آیا خبری از گران شدن بنزین در راه است؟
حمله پهپادی یمن به اسرائیل/ آژیرهای خطر به صدا درآمد
داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران معرفی شدند
واکنش قطر و کشورهای خلیج فارس به حمله اسرائیل به دوحه چگونه خواهد بود؟
ارسال بسته مشکوک برای رئیس رژیم صهیونیستی در انگلیس
پخش دو فیلم خاطره‌انگیز ایرانی و جهانی در روز ملی سینما
ترکیه: دارایی‌های نظامی اسرائیل در سوریه را هدف قرار ندادیم
قطر آمریکا را به بازنگری در اتحاد امنیتی پس از «خیانت» واشنگتن تهدید کرد
حماس: عملیات طولکرم پافشاری جوانان فلسطین بر مقاومت است
تراشه جدید هوش مصنوعی که با نور کار می‌کند
حزب‌الله تکذیب کرد؛ هیچ‌گونه فعالیتی در خاک سوریه نداریم
تهران در پی صدور هشدار هواشناسی آماده باش شد
محدودیت پرواز پهپادها و هواپیماهای سبک در مرز شرقی لهستان اعمال شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
قیمت دلار امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
فرزانه توسلی رسماً به تیم استقلال ملحق شد
کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی و مرتبط با موساد صادر شد
بحران انسانی در غزه؛ آنروا از قطع کمک‌ها به صدها هزار آواره خبر داد
حمایت نیرو‌های مسلح ایران از قطر
حضور امشب وزیر خارجه در تلویزیون
کمیته انضباطی پرسپولیس و سپاهان را جریمه کرد
پیام قاطع مصر به آمریکا پس از حمله به قطر: تجاوز به کشورمان را تحمل نخواهیم کرد
ممنوعیت تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران
آغاز رزمایش مشترک اعضای بریکس با عنوان «اراده برای صلح 2025»
سفیر انگلیس در آمریکا برکنار شد
رشد همکاری‌های استراتژیک ایران و چین در اوج روابط دوطرفه
یک شهرک مسکونی اصفهان به دلیل فرونشست تخلیه شد
ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال
X
آگهی تبلیغاتی