×
اجتماعی
شناسه خبر : 212140
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/21 ساعت 10:04

دستور دادستان کل کشور برای تشدید اقدامات نظارتی بر بازار در رمضان و عید

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد صبح امروز از سازمان تعزیرات حکومتی بازدید کرد و ضمن صدور دستورات ویژه از نزدیک در جریان نحوه رسیدگی به پرونده‌ها قرار گرفت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: دادستان کل کشور خواستار تشدید اقدامات نظارتی بر بازار در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز شد و گفت: با توجه به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان و ایام نوروز نیازمند همراهی بیشتر دستگاه‌های ذی‌ربط برای ساماندهی، نظارت و کنترل بازار اقلام اساسی هستیم.

 دادستان کل کشور در ابتدای این جلسه ضمن درود بر روح پر فتوح بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای خدمت و تبریک و گرامیداشت یوم‌الله ۲۲ بهمن گفت: مردم ایران با حضور پررنگ و افتخارآمیز خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر سالگرد انقلاب خود را پاس خواهند داشت و ما شاهد یک افتخارآفرینی دیگر از سوی ملت خواهیم بود که دشمنان خود را مایوس و دوستان را خوشنود خواهد ساخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی آزاد در این دیدار تصریح کرد: ما شاهدیم که اولویت امروز دولت بهبود معیشت قشر‌آسیب پذیر جامعه است.

وی افزود: دشمنان جمهوری اسلامی ایران در این برهه از زمان با تنگ‌‍تر کردن حلقه تحریم، با تلاش بر پررنگ جلوه دادن چالش‌های اقتصادی از طریق رسانه‌ها به دنبال تشویش اذهان عمومی هستند. خنثی‌سازی این مسئله تنها تکیه بر توانایی‌های کشور و همکاری و همدلی دستگاه‌ها و رعایت انصاف تولیدکنندگان و کسبه و قطع دست دلالان را می‌طلبد.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی و مسئولان نظام همواره برای ایجاد یک زندگی در شان ملت ایران در تلاشند، گفت: برای دستیابی به این امر مسئولان و همکاران ما در ۳ قوه در حال برنامه‌ریزی و انجام اقدامات مناسب بوده و هستند و باید به گونه‌ای عمل کرد تا با کاهش کمبودها، امیدواری مردم افزایش یابد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از عملکرد سازمان تعزیرات حکومتی گفت: با توجه به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان و ایام نوروز نیازمند همراهی بیشتر دستگاه‌های ذی‌ربط برای ساماندهی، نظارت و کنترل بازار اقلام اساسی هستیم.

وی افزود: دادستان‌های سراسر کشور باید در راستای وظایف نظارتی، نهایت مساعدت را با دولت و تعزیرات برای نظارت بر روند توزیع محصولات در بازار انجام دهند تا از این ناحیه به بهانه افزایش قیمت ارز مشکل برای مردم در ایام پیش رو ایجاد نشود.

دادستان کل کشور همچنین بر لزوم نظارت بر قیمت‌های درج شده بر کالا‌ها به‌ویژه در فروشگاه‌ها و همچنین قیمت‌گذاری کالا‌ها از مرحله تولید تا توزیع تاکید کرد و گفت: باید نظارت‌ها به نحوی باشد که نه تولیدکننده و نه مصرف‌کننده دچار ضرر و زیان شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی آزاد در پایان ضمن اعلام آمادگی دادستانی کل برای کمک به سازمان تعزیرات حکومتی، گفت: با همکاری دادستانی‌ها در کل استان‌ها و به کمک دستگاه‌های نظارتی و سازمان‌های متولی باید تعداد گشت‌های مشترک افزایش یابد تا انشالله مردم بتوانند بدون دغدغه مایحتاج خود را تهیه کنند.

دادستان کل کشور در ادامه این بازدید همچنین از نزدیک در جریان نحوه رسیدگی به پرونده‌ها قرار گرفت و دستورات ویژه برای حل این پرونده‌ها صادر کرد.

علی فرهادی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی نیز در جریان این بازدید ضمن قدردانی از حضور دادستان کل کشور در این سازمان اعلام کرد: همکاری دادستانی‌ها با ادارات تعزیرات حکومتی در کشف کالا و مواد مورد نیاز مردم که احتکار شده یا از عرضه آن خودداری می‌شود در حد بسیار عالی در همه شهرستان‌ها در حال انجام است.

وی همچنین تاکید کرد: نظارت بر واحد‌های تولیدی و توزیعی به منظور اطمینان از وجود کالا و مواد غذایی به میزان کافی و عدم مواجهه مردم با فقدان نیاز‌های ضروری از اقدامات این سازمان برای ماه مبارک رمضان و سال نو است.

 رئیس سازمان تعزیرات حکومتی همچنین به تمدید مصوبه سران قوا در افزایش اختیارات سازمان تعزیرات اشاره کرد و گفت: سرعت در رسیدگی پرونده‌ها و کاهش زمان رسیدگی بخشی از این اختیارات است.

فرهادی در پایان تاکید کرد: اجازه دخالت ستاد تنظیم بازار در قیمت‌گذاری برخی از کالا‌ها به منظور حفظ قدرت خرید مردم و تامین کالا و مواد اساسی از دیگر مصوبات سران قوا است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
X
آگهی تبلیغاتی