×
بین الملل
شناسه خبر : 212058
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/20 ساعت 15:02

ماسک مامور بررسی هزینه‌های پنتاگون شد/قطع دسترسی ماسک به اطلاعات وزارت خزانه‌‌داری

رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به تیم مهندسان نرم افزار جوان و «بسیار باهوش» ماسک «بسیار افتخار می‌کند» و او را مامور بررسی هزینه‌های وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: ترامپ اعلام کرد که ایلان ماسک را مامور بررسی هزینه‌های وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) کرده است.

دونالد ترامپ اشاره کرده است که «اداره کارآمدی دولت» به ریاست ایلان ماسک پس از اینکه «بسیار راحت» به اطلاعات خصوصی آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کرد، آماده بررسی پنتاگون است.

رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی کاخ سفید در کنار شیگرو ایشیبا، نخست‌وزیر ژاپن گفت که به این میلیاردر فناوری اختیار تام داده است تا در مورد جزئیات، بی‌رحمانه جستجو کند.

او در پاسخ به این سوال که چرا اداره کارآمدی به سیستم‌های پرداخت خزانه‌داری از جمله شماره تامین اجتماعی، آدرس خانه و حساب‌های بانکی آمریکایی‌ها نیاز دارد، پاسخ داد: خب، اینطور نیست، اما آنها به راحتی آن را دریافت می‌کنند. ما امنیت چندان خوبی در کشورمان نداریم.

رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به تیم مهندسان نرم افزار جوان و «بسیار باهوش» ماسک «بسیار افتخار می‌کند». او گفت: با اصرار من این کار را می‌کنند. انجام ندادن آن بسیار آسان‌تر خواهد بود، اما ما باید برخی از این چیزها را از هم جدا کنیم تا فساد را پیدا کنیم و فساد عظیمی پیدا کرده‌ایم.»

ترامپ گفت: من به آنها می‌گویم که به اینجا بروید، به آنجا بروید. او این کار را انجام می‌دهد. او گروهی از افراد بسیار توانا دارد. خیلی خیلی خیلی خیلی توانا. آنها می‌دانند، چه کار می‌کنند.

ترامپ تأیید کرد که از ماسک - ثروتمندترین مرد جهان - خواسته است تا هزینه‌های وزارت دفاع گسترده را که بودجه پیشنهادی ۸۵۰ میلیارد دلاری برای سال ۲۰۲۵ دارد، بررسی کند.

او افزود: من به او دستور داده‌ام که به بررسی بپردازد، تا پنتاگون را که ارتش است بررسی کند و می‌دانید، متأسفانه، چیزهایی را خواهید یافت که بسیار بد هستند.

اما وی با اشاره به این موضوع افزود: امنیت اجتماعی به هیچ وجه آسیب نخواهد دید. این فقط تقویت خواهد شد. ما مهاجران غیرقانونی در تامین اجتماعی داریم و می‌خواهیم بفهمیم که چه کسانی هستند و آنها را خارج کنیم.

دموکرات‌های کنگره به دنبال تحقیقات وزارت خزانه‌داری در مورد دسترسی تیم ماسک به سیستم پرداخت دولت هستند و دلیل آن «تهدید برای اقتصاد و امنیت ملی و نقض احتمالی قوانین حفاظت از حریم خصوصی و داده‌های مالیاتی آمریکایی‌ها» است.

به گزارش ایسنا، سناتورها الیزابت وارن و ران وایدن در نامه‌ای به بازرسان کل نوشتند: «با توجه به تهدیدها علیه اقتصاد و امنیت ملی، و نقض احتمالی قوانین حفاظت از حریم خصوصی و داده‌های مالیاتی آمریکایی‌ها که توسط ماسک و تیمش گزارش شده است، از شما درخواست می‌کنیم که از مقامات خود برای بررسی بیشتر این موضوع استفاده کنید.»

دسترسی «ماسک» به اطلاعات حساس وزارت خزانه‌داری قطع شد

 یک قاضی فدرال در حکمی دسترسی «ایلان ماسک» و اداره متبوعش به اطلاعات حساس و محرمانه وزارت خزانه‌داری آمریکا را قطع کرد.

به گزارش  روزنامه گاردین، یک قاضی فدرال بامداد امروز شنبه در حکمی مانع دسترسی اداره تازه تاسیس «کارآمدی دولت» به ریاست ماسک به اطلاعات حساس و محرمانه وزارت خزانه‌داری شد.

پل انگل مایر قاضی منطقه‌ای ایالات متحده پس از شکایت ۱۹ دادستان کل دموکرات از دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا این حکم اولیه را صادر کرد. براساس شکایت مطرح شده در دادگاه فدرال شهر نیویورک، دولت ترامپ به تیم ماسک اجازه دسترسی به سیستم مرکزی پرداخت وزارت خزانه داری را داده که اساسا نقض قوانین فدرال است.

گفته می شود این سیستم پرداخت شامل بازپرداخت مالیات، مزایای تامین اجتماعی، مزایای مجروحان جنگ و بسیاری موارد دیگر است و هر ساله تریلیون ها دلار از این طریق پرداخت می شود و حاوی داده های شخصی و مالی میلیون‌ها آمریکایی‌ها است.

انگل مایر قاضی منصوب دولت باراک اوباما از روسای جمهور سابق آمریکا است که در حکم صادر شده، تاکید کرده دسترسی تمامی افرادی که از تاریخ ۲۰ ژانویه (یکم بهمن ماه و زمان تحلیف ترامپ) دسترسی به اطلاعات را به دست آورده‌اند، باید مسدود شود و به سرعت تمام نسخه های بارگزاری شده را از بین ببرند.

لتیشیا جیمز دادستان کل نیویورک که دفتر او این شکایت را تسلیم کرده است، در این خصوص گفت: «دسترسی اداره کارآمدی دولت به داده های وزارت خزانه داری باعث ایجاد مشکلات امنیتی و احتمال مسدود شدن غیرقانونی وجوه فدرال می شود».

وی که در پیامی ویدیویی این اظهارت را ارائه می کرد، افزود: «این گروه غیر منتخب، به رهبری ثروتمندترین مرد جهان، مجاز به دسترسی به این اطلاعات نیست. آنها آشکارا به دنبال دسترسی غیرقانونی به پرداخت‌هایی بودند که میلیون‌ها آمریکایی به آن نیاز دارند».

این دادستان به عنوان یک دادستان دموکرات و از مخالفان اصلی ترامپ تاکید کرده است که رئیس جمهوری ایالات متحده اختیار لازم برای دسترسی دادن به هر شخص به اطلاعات خصوصی آمریکایی ها را ندارد.

گاردین یادآور شده است که به دنیال انتشار دسترسی یافتن ماسک و تیمش به اطلاعات حساس وزارت خزانه داری، نگرانی‌های گسترده‌ای در میان منتقدان نسبت به افزایش قدرت این میلیاردر حامی ترامپ برانگیخته شد.

از سوی دیگر، ماسک انتقاد از وزارت متبوعش را در رسانه ایکس به سخره گرفته و مدعی است که اقدامات وی سبب صرفه جویی میلیون ها دلار مالیات دهندگان می شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
انتشار بخشنامه رئیس قوه قضاییه درباره شرایط عفو معیاری 1404
گشوده شدن پرونده کیفری علیه تیک‌تاک در فرانسه
رئال مادرید امسال هم به مراسم توپ طلا نخواهد رفت
بیانیه نشست وزرای خارجه روسیه و کشورهای خلیج فارس علیه رژیم تل‌آویو
ایران خودرو تعزیرات حکومتی را تهدید کرد
پارلمان اروپا خواستار شناسایی کشور مستقل فلسطین از سوی دولت‌های عضو شد
X
آگهی تبلیغاتی