×
اجتماعی
شناسه خبر : 211434
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/15 ساعت 16:00
تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی 1404

تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی 1404

سازمان سنجش فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال 1404 را تمدید کرد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۴ از ساعت ۱۱ صبح ۶ بهمن ماه آغاز شده است و داوطلبان تا ساعت ۱۴ روز ۱۵ بهمن ماه می‌توانستند در این آزمون ثبت نام کنند. آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۴ در روزهای ٨ و ٩ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

مرکزسنجش آموزش پزشکی در اطلاعیه ای شرایط تمدید مهلت ثبت نام و ویرایش مجدد آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

باتوجه به اتمام مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد و درخواست داوطلبان فرصت مجدد جهت ثبت نام جدید یا تصحیح اطلاعات و ارسال مدارک از ۵ تا ۸ اسفندماه ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

داوطلبان زیر می توانند نسبت به ثبت نام جدید یا ویرایش یا تکمیل مدارک در زمان یاد شده اقدام کنند:

الف) موفق به ثبت نام نشده اند یا ثبت نام جدید می خواهند انجام دهند و یا فقط یک رشته امتحانی ثبت نام کرده اند و در رشته امتحانی دوم نیز می خواهند ثبت نام کنند.

ب) افرادی که نیاز به تصحیح و ویرایش اطلاعات و مدارک خود یا ارسال مدارک جدید دارند.

ج) هزینه ثبت نام را پرداخت کرده و از بانک مربوطه کد پیگیری پرداخت موفقیت آمیز را دریافت کرده اند، ولی به دلیل اتمام مهلت ثبت نام و یا دلایل دیگر، نتوانسته اند ثبت نام کنند. این افراد با وارد کردن کد ملی می توانند ثبت نام را انجام دهند.

پس از اتمام ثبت نام و ویرایش، به هیچ عنوان اطلاعات ثبت نام، رشته امتحانی و حوزه امتحانی تغییر نخواهد کرد.

توجه: در تمام مدت زمان ثبت نام، تصحیح و ویرایش اطلاعات ثبت شده (بجز کد ملی) امکانپذیر است.

مرکز سنجش آموزش پزشکی تاکید کرده است داوطلبان پس از اتمام ثبت نام نهایی و قبل از اتمام مهلت ثبت نام و ویرایش، از فرم ثبت نام پرینت گرفته شده و کلیه اطلاعات را بررسی کنند تا اگر اطلاعاتی که داوطلب نادرست وارد کرده، تصحیح شود.

بنابراین بعد از آخرین ویرایش، آخرین فرم ثبت نام نهایی که نهایی ترین تاریخ ویرایش در بالای آن درج شده به عنوان فرم ثبت نام داوطلب، ملاک عمل مرکز سنجش آموزش پزشکی است و تاکید می شود این فرم جهت ارائه در مواقع لزوم نگهداری شود.

داوطلب دانشجوی سال آخر طبق مفاد دفترچه راهنمای ثبت نام صفحه ۵ بند ١٣-١؛ صفحه ۲۵ بند ٨-٢؛ و توضیحات فرم معدل صفحه ١٣٠ عمل کند. فقط دربازه زمانی ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ به امضاء معاونت آموزشی دانشگاه خود رسانده (با دانشگاه جهت انجام مراحل مربوطه حضوری یا غیر حضوری هماهنگی شود) و پس از اطمینان از صحیح بودن معدل خود مندرج در این فرم، میانگین نمرات فراغت از تحصیل یا واحدهای گذرانده خود تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ را به هنگام دریافت کارت ورود به جلسه آزمون در قسمت ویرایش معدل، ثبت نهایی کند. معدل اعلام شده توسط داوطلب در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی به هنگام دریافت کارت ورود به جلسه، ملاک عمل مرکز سنجش آموزش پزشکی است.

متقاضیان سهمیه استعداد درخشان ضمن مطالعه کامل دفترچه راهنمای ثبت نام و بخصوص صفحات ۱۷ تا ۲۰ دفترچه راهنمای ثبت نام ۱۴۰۴ و جدول زمانبندی مندرج در صفحه ٣١ پس از ثبت نام در آزمون و دریافت کد رهگیری باید از تاریخ ۵ تا ۸ اسفند ماه ۱۴۰۳ با وارد کردن کد رهگیری نسبت به ثبت نام مرحله استعداد درخشان، اقدام کنند. لازم است بقیه مراحل را ضمن مراجعه به همان جدول زمان بندی و اطلاعیه هایی که در سامانه قرار می گیرد، انجام دهند.

در صورت دریافت رشته های سهمیه بومی مناطق محروم از مراجع، اطلاعات لازم طی اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.

در مورد سهمیه استعداد درخشان با آزمون برای دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی هنوز اطلاعات لازم دریافت نشده است. پس از دریافت ، هماهنگی لازم از طریق همین سامانه برای متقاضیان صورت خواهد گرفت.

در صورت ایجاد هر گونه تغییر در روند موجود و یا ابلاغ جدید، بلافاصله مراتب از سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پاکسازی محیط‌های رادیواکتیو با قارچ مرموز چرنوبیل
کشف 53 اختروش فوق العاده قدرتمند در فضا
وضعیت «کد قرمز» برای چت جی پی تی اعلام شد
تاندون مصنوعی، ربات‌ها را چابک‌تر می‌کند
سرماخوردگی؛ سپر موقت در برابر کرونا
عرق بدن، کلید تشخیص آلزایمر و پارکینسون
کوبا: اقدامات آمریکا علیه ونزوئلا غیرقابل قبول است
سلامت جسمی عمران خان خوب است
توافق آنکارا و اسلام‌آباد برای اکتشاف نفت و گاز در پاکستان
257 خبرنگار شهید در غزه
کاهش 25 درصدی نیروهای یونیفیل آغاز شد
بارش پاییزی تهران 96 درصد کمتر از حد نرمال
پوتین: تحریم‌های غرب شکست خورده‌اند
وزیر فرهنگ : سینما روایتگر مقاومت و گفت‌وگوی ملت‌هاست
نماینده ایران در اجلاس لاهه: تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است
نورنما | فوران آتشفشان خاموش در اتیوپی
نامه مشترک ایران، روسیه و چین درباره قطعنامه 2231 و پایان بررسی موضوع ایران در شورای امنیت
ونزوئلا مجوز ازسرگیری پروازهای اخراج مهاجران از آمریکا را صادر کرد
هشدار پاپ لئو درباره حمله آمریکا به ونزوئلا
پنتاگون ادعا کرد؛ توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است
نارضایتی مردم از قیمت خودروهای مونتاژی
ترامپ: حل‌وفصل بحران اوکراین آسان نیست
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده
سازمان ملل خواستار کاهش تنش در دریای سیاه شد
ابلاغ شیوه نامه نگهداری از حیوانات خانگی؛ به زودی
اسرائیل جسد یک اسیر دیگر خود را تحویل گرفت
ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 11 آذر 1404
کدام استان ها روز چهارشنبه 12 آذرماه دورکار و مدارس مجازی شدند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
انتقال 18 زندانی ایرانی از کویت و گرجستان نهایی شد
قیمت‌گذاری خودروهای مونتاژی در اختیار شورای رقابت است
زهرا رحیمی؛ پرچمدار کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جوانان
پیشروی مجدد ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه
تقدیر رئیس جمهور از راه‌اندازی سامانه ویژه ناشنوایان در آتش‌نشانی کاشان
رویکرد ترامپ، روسیه را به بهترین دوست هند تبدیل کرد
تعطیلی مدارس 3 شهرستان آذربایجان‌شرقی برای چندمین روز متوالی
بارش باران و برف در ارتفاعات پایتخت/هوای تهران سه درجه سرد می‌شود
وزارت خارجه واردکننده خودرو شد
شناسایی 62 درصد مبتلایان HIV در سال گذشته/ انتقال از مادر به نوزاد صفر شد
«پاپ لئو» تجاوزگری رژیم اسرائیل را محکوم نکرد
پوشش دربی با 16 دوربین
چرا نتانیاهو به دنبال مهندسی ترس است؟
مدارس و دانشگاه‌های قم چهارشنبه غیرحضوری شد
انگلیس: گذرگاه‌ها برای ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه باز شود
مدارس و دانشگاه‌های اردبیل فردا تعطیل اعلام شد
تصمیم مهم سران قوا برای کالاهای اساسی
خطر غرق‌شدگی در گرداب خودی و غیرخودی
سام درخشانی هم استعفا کرد
گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است
X
آگهی تبلیغاتی