×
ورزشی
شناسه خبر : 211316
تاریخ انتشار :

سرمربی الشرطه: در ورزشگاه آزادی کار سختی در مقابل استقلال داریم

سرمربی تیم فوتبال الشرطه عراق گفت: استقلال را می‌شناسم و می‌دانم که تیم بسیار بزرگی است. هم قوی است و هم تماشاگران زیادی دارد و جو ورزشگاه نیز طبیعتاً به نفع استقلال خواهد بود و همین موضوع کار تیم ما را سخت می‌کند.

نورنیوز- گروه ورزشی: محمد عظیمه، سرمربی تیم فوتبال الشرطه عراق در نشست خبری پیش از دیدار این تیم مقابل استقلال در لیگ نخبگان آسیا اظهار داشت: سلام می‌کنم و خوشحالم از اینکه در ایران هستم. ما آمده‌ایم تا با تیم بزرگ استقلال بازی کنیم و احترام زیادی برای این تیم قائل هستیم. در فصل قبلی مشکلاتی داشتیم، اما به خدا امید داریم و سعی‌مان بر آن است که امتیازات‌ و رتبه‌مان در جدول را تغییر بدهیم و به جایگاهی که می‌خواهیم، برسیم.

سرمربی الشرطه در پاسخ به اینکه به سخت بودن کار تیمش در بازی فردا به خاطر جو سنگین ورزشگاه آزادی و حضور پر تعداد تماشاگران استقلال اشاره کرد، گفت: من استقلال را می‌شناسم و می‌دانم که تیم بسیار بزرگی است. هم قوی است و هم تماشاگران زیادی دارد و جو ورزشگاه نیز طبیعتاً به نفع استقلال خواهد بود. ما می‌دانیم که به کجا آمده‌ایم و قرار است با یک تیم قوی بازی کنیم. احترام خاصی را برای استقلال قائل هستیم و می‌دانیم که استقلال هم به لحاظ بازی قوی است و هم به لحاظ اتمسفر تماشاگران. شناخت کافی را از این تیم داریم و می‌دانیم که باید چه کاری انجام بدهیم و روبه‌رو چه تیمی قرار خواهیم گرفت. ما احترام زیادی را برای استقلال و تماشاگرانش قائل هستیم.

وی راجع به نحوه برگزاری این فصل از لیگ نخبگان آسیا و اینکه آیا چنین فرمتی را می‌پسندد یا خیر، تأکید کرد: این مسائل برای همه تیم‌ها هست. ما به‌عنوان یک تیم قوی که در عراق هم معروف هستیم و الان در رتبه سوم قرار داریم، طبیعتاً مانند همه تیم‌هایی که در این دوره از مسابقات حضور دارند، باید از قوانین پیروی کرده و به آن احترام بگذاریم. ما می‌توانیم فقط درباره تیم خودمان صحبت کرده، تصمیم بگیریم و عمل کنیم تا چه کاری انجام بدهیم و جایگاه خودمان را تثبیت کنیم. طبیعتاً قانون برای همه یکسان است، یعنی چیزی نیست که دست ما باشد. ما هم باید مثل سایر تیم‌ها اطاعت کرده و با همین قوانین بازی کنیم.

عظیمه درباره شناختش از تیم استقلال و در پاسخ به این سؤال که «آیا بازیکنی در استقلال هست که از آن بترسید؟»، گفت: شناخت کافی از استقلال و بازیکنانش دارم و احترام زیادی برای‌شان قائل هستم. بازیکنان بزرگی در استقلال بازی می‌کنند، اما اینکه ترس از بازیکن خاصی وجود داشته باشد، اصلاً چنین چیزی نیست. ما همه تلاش‌مان را می‌کنیم و تمرکزمان روی این است که نتیجه‌ای را که می‌خواهیم به دست بیاوریم. ما استقلال را آنالیز کرده‌ایم و می‌دانیم با چه تیم و چه بازیکنان بزرگی بازی داریم.

سرمربی الشرطه نظرش در مورد کشور ایران را نیز اینطور بیان کرد: ما ایران را کشوری می‌شناسیم که عاشق فوتبال است. ایران کشوری فوتبال‌دوست است و مردم ایران فوتبال را جزئی از زندگی خودشان می‌دانند. تیم ملی ایران هم تیم قدرتمندی است و احترام زیادی برایش قائل هستیم و می‌دانیم بازیکنان ایرانی، بازیکنانی هستند که دائماً دنبال پیشرفت هستند و دوست دارند در لیگ‌های بزرگ بازی کنند. مثلاً اردوهایی که می‌زنند، اردوهای خوبی است که در جاهای خوبی برگزار می‌شود. همچنین بازیکنانی در سطح جهانی دارند که قوی هستند.

به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: اینها به ما این اتمسفر را نشان می‌دهد که ایران یک کشور فوتبال‌دوست است؛ کشوری که فوتبال را می‌شناسد و بازیکنانش دنبال پیشرفت هستند و این مجموعه نشان‌دهنده آن است که ایران دنبال کسب نتایج و جایگاه خوب در رتبه‌های جهانی است. در واقع ایران کشوری است که در حوزه فوتبال به فکر پیشرفت است و مردم و تماشاگران ایرانی همیشه انتطار بالایی دارند و می‌خواهند تیم‌شان را در جایگاه‌های بالا و بالاتر ببینند. مثالی که می‌توانم بزنم، علی دایی است که در بایرن مونیخ بازی می‌کرد و یکی از سفیرانی است که ایران را به دنبال معرفی کرد و شناساند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
قاتل در دادگاه پرونده الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم، مرا جادو کرده بودند +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
X
آگهی تبلیغاتی