×
اقتصادی
شناسه خبر : 211310
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/14 ساعت 18:44

ذخایر بنزین کشور 300 میلیون لیتر افزایش یافت

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: هم اکنون ذخایر بنزین کشور نسبت به زمان مشابه سال گذشته 300 میلیون لیتر بیشتر است.

نورنیوز- گروه اقتصادی: محمدصادق عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه مشترک «طرح پایش لحظه‌ای و مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی کشور» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سالانه ۱۰۰ میلیارد لیتر انواع فرآورده‌های نفتی با ارزش بالای ۵۵ میلیارد دلار در کشور توزیع می‌شود که این فرآورده‌ها امانت ملت ایران است و ما خود را مسئول توزیع و مصرف درست این فرآورده‌ها می‌دانیم.

وی با بیان اینکه تولید بنزین و نفت‌گاز کشور پس از انقلاب اسلامی افزایش قابل‌توجه‌ای داشته است، افزود: شدت مصرف انرژی کشور بیش از ۲.۵ برابر میانگین جهانی است و یکی از دلایل افزایش مصرف در بخش فرآورده‌های نفتی مایع موضوع قاچاق سوخت است که مسئله‌ای انکارناپذیر است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تأکید بر اینکه در مقابل با پدیده قاچاق سوخت باید کنشگری فعالانه داشته باشیم، اظهار کرد: ما به‌دنبال استفاده حداکثری امکانات برای به حداقل رساندن قاچاق فرآورده‌های نفتی هستیم که یکی از این امکانات و ابزارها، تجهیز تجهیزات و زیرساخت‌های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی به سیستم‌های پایش لحظه‌ای و هوشمندسازی زنجیره تولید، انتقال و توزیع فرآورده‌های نفتی است.

پیاده‌سازی بزرگترین پروژه هوشمندسازی صنعت نفت

عظیمی‌فر ادامه داد: در اجرای «طرح پایش لحظه‌ای و مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی کشور» سه شرکت از پیشتازترین مجموعه‌های کشور در ابعاد مختلف ازجمله شرکت‌های ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، مپنا، ایرانسل و طراحی و ساختمان نفت حضور دارند که با جمع شدن این ظرفیت‌ها در کنار یکدیگر این طرح به‌عنوان بزرگترین پروژه هوشمندسازی در صنعت نفت کشور پیاده‌سازی می‌شود.

وی با بیان اینکه عمده منشأ قاچاق سوخت به بخش مصرف باز می‌گردد، تصریح کرد: نظارتی بر عملکرد مصرف‌کنندگان وجود ندارد ازاین‌رو دستگاه‌های متولی در حوزه مصرف با راهبری و تنظیم‌گری ستاد قاچاق، برای مبارزه با قاچاق سوخت پای کار خواهند آمد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰ میلیون لیتر ذخایر بنزین نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است، افزود: معماری جدید سامانه هوشمند سوخت با همکاری نظام بانکی در حال تدوین است و به احتمال زیاد تا سال آینده زیرساخت تازه توزیع سوخت کشور راه‌اندازی می‌شود.

عظیمی‌فر با اشاره به بهره‌برداری از خط لوله تأمین خوراک پالایشگاه بندرعباس، تصریح کرد: خوشبختانه خوراک پالایشگاه بندرعباس به‌صورت پایدار از محل انشعاب گوره‌جاسک با ظرفیت روزانه ۲۵۰ هزار بشکه در حال انتقال است و هیچ‌گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
جزییات عیدی بزرگ به بازنشستگان نیروهای مسلح
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
400 زوج در صف فرزندخواندگی , 110 کودک در انتظار خانواده
رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان: ترور رهبری حماس در دوحه، یک جنایت بزدلانه است
هنرمند ایرانی با مدال فرانسوی به پاس ثبت تاریخ قاجار تقدیر شد
نام امیر تتلو در فهرست مشمولان عفو رهبری نیست
قطر در اعتراض به حمله رژیم صهیونیستی به سازمان ملل نامه نوشت
اتحادیه اروپا: توافق ایران و آژانس فوری اجرا شود
فقط صحن علنی مجلس تعطیل است
انتشار آخرین آمار شهدا و مجروحان حمله رژیم اسرائیل به غزه
راه‌اندازی سامانه ملی حمایت؛ بستری امن برای گزارش‌دهی فساد
طوفان و افت دما در راه تهران
کشته شدن 656 نفر در تصادفات فقط در 17 روز ابتدایی شهریور
خط دفاع استقلال دچار شوک شد؛ دو غایب بزرگ در مقابل استقلال خوزستان
ادامه موج محکومیت جهانی؛ اروپا تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر را محکوم کرد
نجات در آخرین لحظه؛ دو کوهنورد زن در دماوند پیدا شدند
X
آگهی تبلیغاتی