×
بین الملل
شناسه خبر : 211256
تاریخ انتشار :

اسیران حزب‌الله با اسیر اسرائیلی در عراق مبادله می‌شوند؟

منابع آگاه در بغداد و بیروت اعلام کرده‌اند: پیشنهاد مبادله اسیران حزب‌الله با اسیر اسرائیلی در عراق مطرح است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک رسانه صهیونیستی مدعی شد: پیشنهاد شده است که اسیران دربند حزب الله نزد رژیم صهیونیستی با یک جاسوس اسرائیلی که در عراق اسیر است، معاوضه شوند.

به گزارش پایگاه خبری عربی ۲۱، روزنامه یدیعوت آحارونوت، به نقل از تارنمای انگلیسی "آموگ مدیا" که تحولات ایران و عراق را پوشش می‌دهد، مدعی شد: منابع آگاه در بغداد و بیروت اعلام کرده‌اند: پیشنهاد مبادله اسیران حزب‌الله با اسیر اسرائیلی در عراق مطرح است.

بر اساس این پیشنهاد، رژیم صهیونیستی ممکن است هفت عضو حزب‌الله لبنان را که در اختیار دارد، آزاد کند و در مقابل، الیزابت تسورکوف جاسوس اسرائیلی که نزدیک به دو سال پیش در عراق اسیر شد، آزاد شود.

بر اساس این گزارش، گروهی که این اسیر را در اختیار دارد، اعلام آمادگی کرده تا این تبادل انجام شود، اما رژیم صهیونیستی هنوز چراغ سبز نشان نداده است.

در همین حال، وزارت امور خارجه عراق ادعای خبرنگار اسرائیلی مبنی بر اظهارات رئیس دستگاه دیپلماسی بغداد درباره تسورکوف را تکذیب کرد.

این واکنش پس از آن صورت گرفت که باراک راوید، خبرنگار اسرائیلی در پستی در شبکه اجتماعی "ایکس" مدعی شد: فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق، در اجلاس داووس به او گفته است که تسورکوف همچنان زنده است و محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، برای آزادی وی تلاش می‌کند.

با این حال، وزارت امور خارجه عراق در بیانیه‌ای که توسط خبرگزاری رسمی این کشور منتشر شد، تأکید کرد که حسین هیچ گفت‌وگویی با خبرنگاران، از جمله خبرنگار مذکور، نداشته است.

این وزارتخانه افزود که وزیر امورخارجه عراق تنها در یک میزگرد که شبکه CNN برگزار کرده بود، شرکت کرده و در آنجا تنها وزیران امور خارجه چند کشور حضور داشتند.

مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس بیشتر به نفع مقاومت خواهد بود

نماینده حماس در لبنان اعلام کرد مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه سخت خواهد بود اما بیشتر به نفع مقاومت خواهد بود.

«احمد عبدالهادی» نماینده جنبش حماس در لبنان با بیان اظهارات مذکور تأکید کرد افسران و سربازانی که مقاومت به اسارت گرفته است، برگ برنده‌ای برای مقاومت است.

وی در گفت‌وگو با سایت خبری المیادین گفت نتایج مذاکرات مرحله دوم بیشتر به نفع مقاومت خواهد بود. فضا اکنون نسبت به قبل مثبت‌تر شده است که موقعیت مقاومت را تقویت می‌کند.

عبدالهادی افزود با وجودی که رژیم صهیونیستی سقف مطالبات را بالا خواهد برد و شروط جدیدی مطرح خواهد کرد اما شرایط نشان می‌دهد توافق آتش‌بس ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد هیچ نشانه‌ای مبنی بر فروپاشی توافق وجود ندارد زیرا «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در چارچوب چشم‌انداز استراتژیک دولت جدید خود با این توافق موافق است.

عبدالهادی در این گفت‌وگو به موضوع کوچ اجباری ساکنان غزه به مصر و اردن هم اشاره کرد و گفت وزیران خارجه عرب با این ایده مخالفند. او تأکید کرد کوچ اجباری رخ نخواهد داد. مقاومت روی مردم خود در شمال غزه که به هنگام تلاش اشغالگر برای اجرای طرح ژنرال‌ها ایستادگی کرد، حساب می‌کند.

نماینده حماس در لبنان اعلام کرد تصویری که مقاومت در غزه ترسیم کرد حامل پیام‌هایی بود که نتایج عملیات طوفان الاقصی مقاومت را نهادینه می‌کند، پیام این است که نه دشمن، بلکه این مقاومت است که مرحله پساجنگ در غزه را ترسیم می‌کند.

در همین حال حماس اعلام کرده است که روند تحویل چهارمین دور از اسرای صهیونیستی از سکویی که در آن تصاویر رهبران شهید از جمله «محمد الضیف» و اعضای شورای نظامی حماس قرار داشت، این پیام را رساند که نیروهای گردان‌های القسام شاخه نظامی این جنبش پایدار هستند و مسیر را تکمیل خواهند کرد.

حماس در بیانیه‌ای، پس از آزادی ۳ اسیر صهیونیست، اعلام کرد حضور گسترده مردم بیانگر یک رفراندوم واقعی در خصوص رویکرد مقاومت به عنوان راهی برای آزادسازی سرزمین و اماکن مقدس است.

روز شنبه در چارچوب مرحله اول آتش‌بس در غزه و در چهارمین مرحله از تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی، ۳ اسیر صهیونیست و ۱۸۳ اسیر فلسطینی آزاد شدند.

بازداشت  ۵ هزار فلسطینی در جریان جنگ غزه

یکی از رهبران جنبش فتح از بازداشت بیش از پنج هزار فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در جریان جنگ غزه خبر داد.

 «شفیق التلولی» از رهبران جنبش فتح فلسطین اعلام کرد که نیروهای رژیم صهیونیستی در طول بیش از ۱۵ ماه تجاوز بیش از پنج هزار فلسطینی را بازداشت کردند و بنابراین تعداد کل اسیران فلسطینی در زندان‌های این رژیم را به بیش از ۱۰ هزار اسیر رساند.

طبق گزارش خبرگزاری سما، وی در گفت‌وگو با شبکه «نیل نیوز» گفت: «افزایش زیاد تعداد اسرا در زندان‌های رژیم اشغالگر همان چیزی است که به اسرائیل فضایی برای مانور و مذاکره درباره معامله مبادله اسرا داد.

وی افزود: رهبری فلسطین همواره مسؤولیت و تلاش زیادی را برای مهار جنایات رژیم اشغالگر و آزادی اسیران به کار می‌گیرد و به دنبال پایان کامل و همه جانبه جنگ برای دستیابی به آزادی و استقلال است و ملت فلسطین نیز آرزوی آزادی کامل همه اسرای موجود در زندان‌های  رژیم اشغالگر اسرائیل را دارند.

التلولی ادامه داد: ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که اقدامات سیاسی را برای پایان دادن به اشغالگری و تلاش برای به دست آوردن حقوق ملت فلسطین از سر بگیرد و قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که بر پایان دادن به اشغالگری و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی تاکید دارد را فعال کند


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«تله مرگ» در غزه؛ پشت پرده کمک‌های اسرائیلی-آمریکایی فاش شد +فیلم
آمادگی شبانه‌روزی کنسولگری‌های ایران برای خدمت به زائران اربعین از زبان عراقچی
سرژ اوریه رسماً پرسپولیسی شد
سفر دریایی زائران اربعین از صبح امروز شروع شد +جزئیات
آتش‌سوزی بیمارستان قائم مشهد بدون تلفات خاموش شد + فیلم
بقایی اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و متحدانش را قاطعانه رد کرد
برنامه مسابقات امروز جمعه 10 مرداد +پخش زنده
صهیونیست‌ها برای یورش دسته‌جمعی به مسجدالاقصی برنامه‌ریزی می‌کنند
افشاگری استاد برجسته آمریکایی از اهداف پنهان اسرائیل در منطقه
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | جمعه 10 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
گزارش تصویری | جنگ روسیه و اوکراین ، میدانی برای هماوردی پهپاد ها
احضار مهروز ساعی و نایب‌رییس فدراسیون تکواندو به وزارت ورزش
شناسایی 1000 نفر با گروه خونی نادر در کشور/نحوه پایش سلامت خون‌های اهدایی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی به کجا رسید؟
رونمایی همراه اول از بسته خدمات دیجیتال ویژه زائران اربعین
عروس و دامادهای امسال بدون نوبت به عمره می روند
مصرف آب تهران در حدود 8 درصد کاهش یافت
تابش پرتوی فرابنفش در چه ساعاتی شدیدتر است؟
انتقال هوایی کمک‌ها یک نمایش فریبنده، تحقیر مردم و بازی با جان مردم غزه است
رئیس جمهور: دولت پای مردم و کشور ایستاده است
قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید
فنلاند و پرتغال هم کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
هشدار راهور به زائران اربعین/ توقف در راه‌های منتهی به مهران ممنوع است
هشدار حماس درباره شرایط فاجعه بار اسرای فلسطینی
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 +جدول
حمله به دفتر روزنامه «نیویورک‌تایمز»
ثبت نام اربعین از مرز یک میلیون و 600 هزار نفر گذشت
اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان مرداد
سرپرست سفارت ایران در کابل پاسخ داد؛ اخراج یا بازگشت داوطلبانه اتباع افغانستان
حقوق بازنشستگان تناسبی با تورم ندارد
مخفی شدن سارق دارای پابند الکترونیکی در کانال کولر
زلنسکی خواستار تغییر رژیم در روسیه و مصادره دارایی‌های مسکو شد
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404
هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت
ازسرگیری پروازهای مستقیم ایرفلوت روسیه از مسکو به تهران از 15 مرداد
گوگل از هوش مصنوعی برای شناسایی کاربران زیر 18 سال استفاده می‌کند
سفارت ایران در پاکستان اخبار جعلی درباره صدور روادید را تکذیب کرد
جزییات نرخ جدید حق بیمه درمانی اعلام شد
همکاری نزدیک موکب‌های ایرانی و عراقی در مراسم اربعین سامرا
نشست وزیران خارجه سوریه و رژیم صهیونیستی در باکو
95 درصد کشتی‌ها از پهلوگیری در بندر ایلات امتناع می‌کنند
فرونشست و بحران آب نتیجه توسعه بدون توجه به محیط زیست است
قیمت خودرو امروز پنج‌شنبه 9 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان: تهران در آستانه بحران جدی آب / چمن‌کاری ممنوع!
ایران رکورد دمای زمین را شکست/ امیدیه با 51 درجه، داغ‌ترین نقطه کره زمین
در صورت گم‌شدن گذرنامه اربعین در عراق چه کنیم؟
حریق اتوبوس مسافربری بدون مصدوم در محور سمنان-مشهد
تحریم یا جنگ؟ خزانه‌داری آمریکا زیرساخت‌های اقتصادی ایران را نشانه گرفت
«کریدور زنگزور» ابزار خفگی ژئوپلیتیکی ...
X
آگهی تبلیغاتی