×
حوادث
شناسه خبر : 211087
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/13 ساعت 11:13
راز قتل زن تنها در سینه دوستش بود

راز قتل زن تنها در سینه دوستش بود

من و نازنین مدتی بود با هم ارتباط داشتیم.گاهی اوقات من با ماشین دنبالش میرفتم و او را به هرکجا میخواست میرساندم.اما آن روز در حیاط خانه با او درگیر شدم و او شروع به داد و فریاد کرد .من که ترسیده بودم دهان او را گرفتم تا ساکت شود اما یکباره متوجه شدم خفه شده است.

نورنیوز-گروه حوادث: حکم سنگین مرد جوان که زن تنها را با طمع سرقت طلاهایش کشته و جسد وی را دفن کرده بود در دیوان عالی کشور مهر تایید خورد و قطعی شد تا وی در لیست سیاه اعدام قرار بگیرد.

رسیدگی به این پرونده از هفدهم اسفند ماه سال ۱۴۰۲ آغاز شد .

مرد جوانی به پلیس آگاهی رفت و از ناپدید شدن خواهر ۴۲ ساله‌اش به نام نازنین خبر داد.

 وی به ماموران گفت:خواهرم به تنهایی در خانه مجردی اش زندگی می کند.  او دیروز ساعت ۴ بعد از ظهر برای رفتن به مطب دکتر از خانه بیرون رفت و دیگر باز نگشت. گوشی موبایلش خاموش شده و من نگران او هستم.

 با این شکایت تلاش برای افشای راز ناپدید شدن زن تنها آغاز شد و ماموران با بررسی آنتن دهی گوشی موبایل وی دریافتند گوشی موبایل وی در حوالی قرچک ورامین روشن شده است.

 با افشای این ماجرا مرد میانسالی را که گوشی موبایل را در دست داشت بازداشت کردند. اما این مرد گفت  گوشی موبایل را در حاشیه قرچک پیدا کرده اصلاً نمی‌داند متعلق به چه کسی است.

  ماموران  در گام دیگری از تحقیقات و با بررسی فهرست ریز مکالمات تلفنی نازنین دریافتند نازنین  با مرد ۴۲ ساله‌ای به نام آرمان در ارتباط بوده  و چندین بار با وی تماس داشته است.

اعتراف به قتل زن تنها

 به این ترتیب آرمان که سابقه کیفری در پرونده اش داشت ردیابی بازداشت شد و به قتل زن تنها اعتراف کرد.

 وی گفت: من و نازنین مدتی بود با هم ارتباط داشتیم.گاهی اوقات من با ماشین دنبالش میرفتم و او را به هرکجا میخواست میرساندم.اما  آن روز در حیاط خانه با او درگیر شدم و او شروع به داد و فریاد کرد .من که ترسیده بودم دهان او را گرفتم تا ساکت شود اما یکباره متوجه شدم خفه شده است. من از ترسم جسد را به حاشیه نظرآباد بردم و آنجا دفن کردم و برای اینکه پلیس را گمراه کنم گوشی موبایل نازنین را در حوالی قرچک ورامین رها کردم. با اطلاعاتی که این مرد به پلیس داده بود بقایای جسد کشف شد.

 آرمان به بازسازی صحنه جرم پرداخت و در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کرد.

در دادگاه چه گذشت؟

 در این جلسه برادر نازنین در جایگاه اولیای دم ایستاد و درخواست قصاص را مطرح کرد.

 وقتی آرمان روبه روی قضات ایستاد گفت :مدتی بود با نازنین آشنا شده بودم .او هر بار می‌خواست جایی برود من با ماشین دنبالش می‌رفتم و او را می‌رساندم. شانزدهم اسفند ماه  نازنین گفت می‌خواهد به مطب دکتر برود. به همین خاطر با ماشین او را به مطب  دکتر رساندم و سپس با هم به خانه برگشتیم .ما در حیاط بودیم که نازنین از من خواست تا کارت عابر بانکم را به او بدهم.

اما مقاومت کردم و او شروع به داد و فریاد کرد. او می‌گفت آبرویم را می‌برد. حتی به سمتم حمله کرد و دست و پایم زخمی شد .من هم از ترس آبرویم و برای اینکه او را ساکت کنم با دستانم دهانش را گرفتم .اما وقتی به خودم آمدم که نازنین بیهوش شده بود. من که ترسیده بودم جسد را  بلافاصله داخل ماشینم گذاشتم  و به نظرآباد بردم و دفن کردم . چون بیکار بودم شش النگوی طلا، پلاک و زنجیر نازنین را نیز برداشتم. من برای اینکه پلیس را گمراه کنم گوشی موبایل او را به قرچک بردم و در خیابان رها کردم.

 وی ادامه داد: باور کنید من قصد کشتن نازنین را نداشتم و فقط برای اینکه او ساکت شود دستم را جلوی دهانش گرفتم .اصلا فکر نمیکردم این کار موجب مرگش شود.من اتهام قتل عمدی را قبول ندارم .

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده مرد جوان را به قصاص ، به خاطر سرقت به دو سال زندان  ،  ۷۴ ضربه شلاق و رد مال و به خاطر دفن غیر قانونی به جزای نقدی محکوم کردند.

با اعتراض متهم به حکم صادره، پرونده در دیوان عالی کشور تحت رسیدگی  دوباره قرار گرفت و مهر تایید خورد. به این ترتیب قاتل زن تنها در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.


رکنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
2 کشور اسلامی؛ مقصد اولین سفر خارجی پاپ جدید
کشف یک شهر باستانی در آمازون
چین 38 میلیارد دلار ابزار تراشه از غیرآمریکایی ها خرید
بهترین زمان برای دریافت هر ویتامین چه زمانی است؟
کاکائو ناجی مبتلایان به فشار خون بالا شد
ترکی الفیصل: برای پایان دادن به جنگ غزه هنوز باید صبر کنیم
معاون دبیرکل سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد
سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند
هشدار کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌ های روسیه
خلیل الحیه: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم
نوراینفو| پاسخ به 3 شبهه دربارۀ طوفان‌الاقصی
الحوثی: حمله اسرائیل به عربستان ناممکن نیست
پوتین: اوکراین به دنبال حمله به اهداف غیرنظامی در عمق خاک روسیه است
صالح حردانی : قول جبران می‌دهیم!
یونیسف: هر 17 دقیقه، یک کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شود
پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است
حماس ادعای «اسکای نیوز» را تکذیب کرد
پرداخت ماهانه 2 میلیون تومان به مادران
امسال 650 هزار قطعه سکه در مرکز مبادله ایران تخصیص داده شد
نورنما | پرنده شکاری بر ستون کاخ آپادانا
پیگیری تمرینات پرسپولیس در غیاب ملی پوشان
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان مسابقات هفته هفتم
سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود
گذرگاه | جنگ 12 روزه، دو جنبه سازنده و مخرب آن
مسکو: اروپا و ناتو خواستار حمله اوکراین به تاسیسات هسته‌ای روسیه هستند
قیمت سکه پیش فروشی از بازار آزاد چقدر پایین تر است ؟
نامه عوام فریبانه ترامپ به خانواده‌های اسیران صهیونیست
واکنش عراقچی به اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا
پول‌پاشی گانتس برای سرکوب حامیان فلسطین در غرب فاش شد
نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد1404 دانشگاه آزاد اعلام شد
ترامپ: هیچ کشوری مخالف طرح پایان جنگ غزه نیست
حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی
آخرین تمرین تیم ملی فوتبال برگزار شد
مجلس با تفحص از بانک آینده موافقت کرد
نظرسنجی از فرانسوی‌ها: ماکرون مسئول بحران سیاسی است
شیخ نعیم قاسم: قوی هستیم و از حمایت های ایران سپاسگزاریم
طلا در آستانه رکوردشکنی تاریخی
مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ پایان یافت
نتانیاهو در تنگنا طرح ترامپ درباره غزه را پذیرفته است
ایران در هفته دوم مهرماه 142 بار لرزید
صاردات یک میلیون پوند مهمات بریتانیا به اسرائیل
سریال «الگوریتم» زودتر موعد پخش می شود
اعضای جدید هیأت منصفه دادگاه مطبوعات تهران معرفی شدند
حملات پهپادی یمن به ایلات اشغالی
هلال احمر ایران جزو 5 کشور برتر در ‌صلیب سرخ جهانی
عارف: مهم‌ترین دغدغه دولت ارتقای وضعیت نوجوانان است
بیانیه حزب‌الله لبنان در دومین سالروز عملیات طوفان الاقصی
سندی از طرح تونی بلر برای مدیریت غزه منتشر شد
وقتی «هاآرتص» ادعای دروغین موساد را افشا می‌کند
برای پایان دادن به بحران؛ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد
X
آگهی تبلیغاتی