×
اجتماعی
شناسه خبر : 211029
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/12 ساعت 20:29

غیر حضوری شدن مدارس تهران در روز شنبه

به دلیل وضعیت قرمز هوا در پایتخت و افزایش ذرات معلق، کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران ساعتی پیش برگزار شد و مصوبات این کمیته دقایقی دیگر اعلام می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اتخاذ تصمیم نهایی در حوزه آلودگی هوا دارای فرآیندی است که در نتیجه بررسی شاخص‌ها و تبادل نظر اعضای کمیته اضطرار حاصل می‌شود.

مدارس تهران فردا غیر حضوری است

بر اساس تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا، به دلیل برودت هوا و تداوم آلودگی، کلاس های تمامی مقاطع تحصیلی در تهران به جز دماوند و فیروزکوه فردا شنبه ۱۳ بهمن، به صورت غیر حضوری برگزار می‌شود. 

بر اساس تصمیم این کمیته تمامی ادارات و دانشگاه‌‌ها فردا باز هستند.

 سید کمال الدین میرجعفریان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران ، شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران گفت: فعالیت تمام مقاطع مدارس در استان تهران روز شنبه ۱۳ بهمن ماه غیرحضوری است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران همچنین گفت: مهدهای کودک پیش دبستانی و مدارس استثنایی تعطیل است.

وی افزود: بانوان شاغل در ادارات که فرزندان خردسال دارند و یا افراد مبتلا به بیماری خاص، ناراحتی قلبی و یا ریوی با هماهنگی دستگاه مربوطه می‌توانند، از دورکاری استفاده کنند.

میرجعفریان افزود: این تصمیم با توجه به پایداری جو و شاخص آلودگی هوا اتخاذ شده و شامل شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه (شهر رودهن جزو مصوبات است) نمی‌شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: تمام فعالیت‌های ادارات، دانشگاه‌ها و مراکز اقتصادی پابرجا است و آزمون‌ها نیز برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: با همکاری شهرداری تهران و پلیس راهور، طرح زوج و فرد فردا در شهر تهران از درب منزل اجرا و مجوز طرح ترافیک صادر نمی‌شود.

میرجعفریان همچنین گفت: فعالیت مراکز تولید شن و ماسه تعطیل خواهد بود و از شهروندان درخواست می‌کنم، از وسایل نقلیه عمومی استفاده کرده و همچنین از انجام فعالیت‌های ورزشی در فضای باز خودداری کنند.

نمایندگان ۸ دستگاه در استان تهران اعضای اصلی کارگروه کمیته اضطرار آلودگی هوا هستند و وزارت بهداشت، شهرداری تهران، وزارت کشور، سازمان حفاظت محیط‌زیست، پلیس راهور، اورژانس، وزارت آموزش و پرورش و استانداری تهران نقش اصلی در تصمیم‌گیری‌های مرتبط با آلودگی هوا را ایفا می‌کنند.

همچنین عباس شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت عصر امروز گفت: با توجه به پیش بینی پایداری هوا توسط سازمان هواشناسی کشور و ادامه آن تا ظهر روز دوشنبه و همچنین روند افزایش غلظت آلاینده‌های ذرات معلق کوچک‌تر از دو و نیم میکرون، وضعیت هوای تهران تا ظهر روز دوشنبه در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد.

بنابراین با توجه به افزایش ذرات معلق در هوای پایتخت و تشکیل کمیته اضطرار، احتمال غیر حضوری شدن مدارس برای فردا ۱۳ بهمن ماه قوت گرفته است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سفیر چین: تنها راه‌حل پرونده هسته‌ای ایران، گفتگو است نه تحریم
ارزیابی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ منفی است
عارف: بیانات رهبر معظم انقلاب، راهبرد دولت است
بیانیه سفارت ایران به مناسبت سالروز شهادت «سید حسن نصرالله »
ترامپ در دیدار با گوترش: آمریکا 100 درصد از سازمان ملل حمایت می‌کند
تفرقه و نزاع در اپوزیسیون در حاشیه سفر رئیس‌جمهور به نیویورک
توضیحات وزیر فرهنگ درباره برگزاری کنسرت همایون شجریان
ایران‌فارما 1404؛ همگرایی جهانی در زنجیره دارو
ابوالغیط: هر گونه سازوکاری درباره غزه باید بر اساس خروج کامل اسرائیل باشد
سیاری: اسرائیل بدون حمایت آمریکا و ناتو توان ادامه جنگ را ندارد
علت صدای انفجار در شیراز / مردم نگران نباشند
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز سه‌شنبه 2 مهر
اسلامی: تاسیسات آسیب دیده بازسازی می‌شوند
تاثیر قطعی معدل در کنکور، طبق قانون
سقوط معیارهای دیپلماسی؛ ترامپ و ابتذال سیاست
وزیر اطلاعات: ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد
قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان فوتبال آسیا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 2 مهر1404+ جدول
پنج شنبه ها در گیلان تا پایان سال تعطیل شد
قالیباف: در شب حمله رژیم صهیونیستی، از شیوه حمله غافلگیر شدیم+فیلم
خرید خدمت سربازی شایعه‌ای بی‌اساس است
ترجمه فوری به واتس‌اپ اضافه شد
پایان سال آبی با کاهش 40 درصدی بارندگی
رقابت های امروز مرحله یک چهارم نهایی والیبال قهرمانی جهان + نمودار
ما نیاز داریم که اقدامات عملی ایران را ببینیم
آغاز ساخت گسترده مسکن کارگری در هفت استان کشور
ترامپ و مکرون درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین گفت‌ وگو کردند
حماس ادعاهای ترامپ برای آتش‌بس را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
رئیس‌جمهور شیلی خواستار محاکمه نتانیاهو شد
رویای سال نو نتانیاهو: نابودی محور ایران!
تیراندازی مرگبار پلیس کبک به نوجوان 15 ساله
جامعه بی‌لنگر
ترامپ در برابر جهان امریکا را بی‌اعتبار کرد
زلنسکی: ایران هرگز طرف ما نخواهد بود
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
اقتصاد و روایت‌های سیاسی
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
گروه 7: ایران همکاری با آژانس را از سر بگیرد
ترک جلسه هیأت آمریکا بعد از حمایت کلمبیا از فلسطین
گروسی: ایران توانایی بازسازی برنامه هسته‌ای خود را دارد
بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های عرب زبان
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 2 مهر+ وضعیت استان ها
هدف واقعی ‎آمریکا اخلال در فعالیت دیپلماتیک ایران در سازمان ملل است
صنعت قیر؛قربانی بانک مرکزی ومکانیسم حراج باز بورس کالا
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
X
آگهی تبلیغاتی