×
سیاسی
شناسه خبر : 210565
تاریخ انتشار :

نورنیوز از سیاست‌زدگی در رویکردهای حقوق بشری غرب گزارش می‌دهد؛

اتهام‌زنی اروپا علیه ایران؛ حقوق بشر یا فشار سیاسی؟

برخی کشورهای اروپایی با تکیه بر ادعاهای حقوق بشری، اتهاماتی جدید علیه ایران مطرح کرده‌اند، در حالی که خود در دنیای واقعی درگیر نقض حقوق بشر و بحران‌های داخلی هستند.

 نورنیوز-گروه سیاسی: برخی کشورهای اروپایی طی روزهای اخیر با تکیه بر کلیدواژه‌هایی چون حقوق بشر و شرایط زندانیان در ایران، اتهامات تازه‌ای علیه کشورمان مطرح کرده‌اند. این رفتارها شامل مصاحبه‌های هدفمند و جهت دار برخی اتباع خارجی با روایت‌های تکراری از شرایط زندان‌های ایران و ادعای شکنجه و تحقیر است که اعتبار آن‌ها به دلیل نبود ارتباط میان اتباع خارجی و زندانیان ایرانی کاملا مخدوش است. این اقدامات، بخشی از کمپین سیاسی غرب علیه ایران است که با ادعاهای حقوق بشری سعی در فشار بر دستگاه قضایی مستقل ایران دارد.

تناقضات غرب و حقوق بشر

غرب در حالی ایران را به گروگان‌گیری اتباع خارجی متهم می‌کند که خود سابقه‌ای طولانی در نقض حقوق ایرانیان دارد؛ از پرونده‌هایی چون بازداشت غیرقانونی حمید نوری و اسدالله اسدی گرفته تا میزبانی تروریست‌هایی که مستقیماً در جنایات علیه ملت ایران نقش داشته‌اند. علاوه بر این، بحران حقوق بشری در زندان‌های اروپا، از جمله شرایط اسفبار زندانیان در فرانسه و انگلستان که گزارشهای مستندی از سوی رسانه های غربی در مورد آن منتشر شده، نشان‌دهنده فرافکنی و اتخاذ رویکرد دوگانه از سوی غرب است. اروپا مدعی حمایت از حقوق بشر است، اما در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی فلسطینی‌ها سکوت می‌کند و حتی از آن حمایت نظامی می‌نماید.

بحران‌های اروپا و ژست‌های سیاسی

اروپا امروز درگیر بحران‌های گسترده داخلی و خارجی است. بحران اقتصادی، اعتراض‌های مردمی و چالش‌های سیاسی در کشورهایی چون فرانسه و آلمان از یک سو و فشارهای واشنگتن و جنگ اوکراین از سوی دیگر، اتحادیه اروپا را به بازیگری ضعیف و متزلزل در عرصه جهانی تبدیل کرده است. این شرایط، کشورهای اروپایی را به سمت استفاده ابزاری از موضوع حقوق بشر بر علیه سایر کشورها برای انحراف افکار عمومی و پوشاندن ناکامی‌هایشان سوق داده است. اظهارات مداخله‌جویانه مقاماتی چون وزیر خارجه فرانسه نیز در همین راستا ارزیابی می‌شود.

مسیر آینده اروپا

اروپا باید بداند سیاست‌های مبتنی بر اتهام‌زنی و فشار بر ایران نه تنها مشکلات داخلی و بین‌المللی آن را حل نمی‌کند، بلکه بیشتر به انزوای این قاره و افزایش سوء تفاهم ها در مناسبات با ایران منجر خواهد شد. اتحادیه اروپا برای بازسازی وجهه بین‌المللی خود، باید از سیاست‌های دوگانه فاصله بگیرد و در مسیر حمایت واقعی از حقوق بشر، از همراهی با رژیم صهیونیستی دست بردارد. همچنین، حل بحران‌های داخلی و کاهش وابستگی به آمریکا، گام‌های ضروری برای بازگرداندن ثبات و استقلال به این قاره هستند.

این تغییر رویکرد نه تنها به بهبود روابط بین‌المللی اروپا کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به الگویی مثبت در عرصه جهانی بدل شود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
گروه حقوق بشری اروپا-خاورمیانه: این طرح حمایت از نسل‌کشی است/مخالفت آلمان با طرح ترامپ
دوشنبه 1403/11/08 ساعت 18:17
واکنش‌ها به طرح ترامپ؛
گروه حقوق بشری اروپا-خاورمیانه: این طرح حمایت از نسل‌کشی است/مخالفت آلمان با طرح ترامپ
گروه حقوق بشری اروپا-خاورمیانه نگرانی جدی خود را بابت پیشنهاد اخیر ترامپ در جابجایی ساکنان غزه و انتقال آنها به مصر و اردن ابراز کرد و خواستار موضع قاطع و مخالف منطقه‌ای و جهانی با این ایده شد.
گزارش سالانه وزارت امورخارجه در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس
شنبه 1403/09/24 ساعت 20:47
گزارش سالانه وزارت امورخارجه در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس
گزارش سالانه وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس با استناد به مصوبه سال 1391 مجلس شورای اسلامی منتشر شد.
از غزه تا دمشق؛ استانداردهای دوگانه حقوق بشر غربی
شنبه 1403/09/24 ساعت 13:14
نورنیوز بررسی می کند؛
از غزه تا دمشق؛ استانداردهای دوگانه حقوق بشر غربی
سابقه اقدامات و تحرکات کشورهای غربی در بحران های مشابه نشان می دهد که وعده های این کشورها به مردم سوریه، بیش از آنکه پاسخی واقعی به نیازهای مردم این کشور باشد، تلاشی برای تطهیر کارنامه خود و سرپوش گذاشتن بر جنایات گذشته است.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
موج دهم حملات پرقدرت به سرزمین‌های اشغالی از دقایقی قبل آغاز شد +فیلم
بیانیه سپاه پاسداران در خصوص موج دهم حملات موشکی ایران
اطلاعیه شماره 2 فرماندهی امنیت سایبری
هشدار کمبود سوخت در اسرائیل
نحوه فعالیت شعب بانک ها در شهر تهران اعلام شد
تصمیم شورای عالی بورس در خصوص فعالیت بورس‌ها طی سه روز کاری آینده
حمله موشکی ایران به «بت‌یام»: خسارات سنگین و احتمال فروپاشی 22 ساختمان
نوراینفو| هشدار شورای عالی امنیت ملی
انهدام 28 فروند هدف متخاصم/ شکار پهپاد هرمس با شلیک دقیق پدافند هوایی
شکار پهپادهای متخاصم اسرائیل در آسمان اصفهان
نشست شورای امنیت ملی آمریکا به ریاست ترامپ درباره جنگ اسرائیل و ایران
اسرائیلی‌ها ممنوع‌الخروج شدند
واکنش بقائی به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: لطفاً توجیه‌گر تجاوز نشوید!
صدا و سیما: واتساپ را حذف کنید
اطلاعیه رژیم صهیونیستی درباره کاهش زمان هشدار پیش از حملات موشکی ایران
دومین اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در زمینه سوخت‌
تاریخ اعزام مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیر ماه تغییر کرد
انهدام پهپاد انتحاری هاروپ در ملایر
بازگشایی دوطرفه محور هراز
کریس مورفی: ترامپ بدون مجوز کنگره نمی‌تواند به جنگ با ایران وارد شود
ب‍یانیه جبهه اصلاحات ایران در محکومیت جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران
مراحل پایانی ترمیم خطوط لوله آسیب‌دیده در «میدان قدس» تهران
تشییع پر شکوه پیکر شهدای حمله رژیم صهیونیستی در قم
سلاح بی‌صدای صهیونیست‌ها در میدان نبرد
خطوط 110، 113 و 114 تبدیل به کانال رسمی «بله» شد
مردم استفاده از تجهیزات هوشمند متصل به اینترنت را به حداقل برسانند
فرصت مجدد برای بازپرداخت اقساط وام بانک‌ها بدون جریمه
اندرزگوی تهران هدف حمله رژیم صهیونیستی؛ خسارت‌ها جبران می‌شود
پدر تکواندوکار نوجوان به فرزند شهیدش پیوست
استقرار 17 جایگاه سیار سوخت‌رسانی در تهران
نوراینفو | تا امروز کجاها رو زدیم؟!
بهای گزاف جنگ احمقانه ترامپ با ایران
سفیر ایران در ژنو: حملات به زنان و کودکان نقض آشکار حقوق بشری است
امتحانات باقی‌مانده دانش‌آموزان فعلا برگزار نمی‌شود
نوراینفو | چگونه اخبار جعلی را شناسایی کنیم؟
حمله به صدا و سیما، چرا؟
غرب و نقض حقوق بین‌الملل
خلیج فارس در آستانه انفجار؟؛ پیامدهای ورود ترامپ به درگیری مستقیم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
چند نکته در مورد جنگ تجاوزکارانه اسرائیل
جاده چالوس دوطرفه شد
بانک مرکزی: بانک‌ها در حال ارائه خدمات به مردم هستند
اعترافات عامل موساد دستگیر شده در البرز: 10 سال است آموزش می‌بینم +فیلم
اطلاعیه سپاه: «آمان» و «موساد» را هدف گرفتیم
استوری کریم انصاری‌فرد در تقدیر از سحر امامی +عکس
ناجوانمردی محض در فاکس‌نیوز و سی‌‌ان‌ان + فیلم
اوج گیری بحران در خلیج فارس؛ کلید پایان جنگ یا آغاز بحران جهانی؟
دوفوریتی | ایران از هر بمب و موشکی قوی‌تر است
تلفات جدید صهیونیست‌ها در غزه؛ 1 کشته و 4 زخمی
مجلس طرح تشدید مجازات افرادی که با دشمن همکاری می‌کنند را تصویب کرد
X
آگهی تبلیغاتی