×
بین الملل
شناسه خبر : 210543
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/09 ساعت 10:42
120 هزار چادربرای اسکان آوارگان نیاز است/شمال غزه فاقد امکانات برای استقبال از آوارگان

120 هزار چادربرای اسکان آوارگان نیاز است/شمال غزه فاقد امکانات برای استقبال از آوارگان

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه خبر داد که برای اسکان و پناه دادن به آوارگان شمال این منطقه به 120 هزار چادر نیاز است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه افزود: طول کاروان خودروهای آوارگان فلسطینی که به سمت شمال نوار غزه در حال حرکت هستند به صدها متر می‌رسد.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه با اعلام اینکه برای پناه دادن به آوارگان شمال غزه به حداقل ۱۲۰ هزار چادر نیاز است، افزود: یک اتاق عملیات برای پیگیری وضعیت آوارگان غزه اختصاص داده شده است و ما درخواست‌هایی را از شهروندانی که سرگردان مانده و سفر بازگشت خود را کامل نکرده‌اند، دریافت کرده ایم.

بر اساس این گزارش، بیش از ۳۳ اردوگاه برای اسکان آوارگان در شمال غزه تدارک دیده شده است و در چند روز گذشته چندین قطعه زمین و حدود ۵۰ کانکس تهیه و آماده‌سازی شده و چاه آب آشامیدنی نیز حفر شده است.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه تاکید کرد که از آغاز توافق آتش بس با رژیم صهیونیستی فقط ۱۹۰۰ کامیون وارد نوار غزه شده و هیچ سوخت و گازی وارد این منطقه نشده است.

این دفتر آمار آوارگان فلسطینی که روز دوشنبه از استان‌های جنوبی و مرکزی به غزه و استان‌های شمالی بازگشتند را ۳۰۰ هزار فلسطینی اعلام کرد و این تعداد پس از ۴۷۰ روز از جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه از استان‌های جنوبی و مرکزی از طریق خیابان‌های رشید و صلاح‌الدین به غزه و شمال آن بازگشتند.

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، هزاران آواره از مرکز و جنوب نوار غزه از صبح دوشنبه هشتم بهمن ۱۴۰۳ از طریق خیابان‌های الرشید و صلاح الدین برای بازگشت به شمال این منطقه پس از گذشت بیش از ۱۵ماه آوارگی اجباری و جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه به حرکت در آمدند.

 هیچ مکانیزمی برای بازگشایی جاده‌ها و خیابان‌ها در شمال غزه وجود ندارد

رئیس دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه گفت: شمال غزه فاقد امکانات لازم برای استقبال از آوارگان است. در شمال غزه سوخت و وسایل حمل‌ونقل عمومی برای تسهیل حرکت آوارگان وجود ندارد.

 سلامه معروف رئیس دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در غزه در گفتگو با شبکه العربی گفت: بازگشت آوارگان به شمال غزه با وجود شرایط سخت همچنان ادامه دارد. آوارگان بیش از ۸ کیلومتر را در مسیرهایی که توسط ماشین‌آلات نظامی اشغالگران تخریب شده‌اند، طی می‌کنند.

وی افزود: شمال غزه فاقد امکانات لازم برای استقبال از آوارگان است. در شمال غزه سوخت و وسایل حمل‌ونقل عمومی برای تسهیل حرکت آوارگان وجود ندارد. ۹۰ درصد از افرادی که به شمال غزه بازمی‌گردند، خانه‌ای برای سکونت ندارند.

رئیس دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه بیان کرد: ما درخواست‌های فوری برای تأمین چادر جهت اسکان افراد در حال بازگشت به شمال غزه ارسال کرده‌ایم. حتی یک لیتر سوخت، گاز یا خانه‌های آماده برای آوارگان دریافت نشده است. تنها ۸۰۰ چادر با بهانه‌های مربوط به تشریفات حمل‌ونقل به غزه دریافت کرده‌ایم.

وی افزود: باید پاسخ جامع و سریعی به نیازهای انسان‌دوستانه برای اسکان آوارگان داده شود. هیچ مکانیزمی برای بازگشایی جاده‌ها و خیابان‌ها در شمال غزه وجود ندارد. انتظار داریم حرکت آوارگان به سمت شمال نسبت به روز اول روان‌تر باشد. بیش از ۷۰ کودک در مسیر بازگشت به شمال گم شده‌اند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ملی‌پوشان والیبال با بازوبند مشکی به میدان می‌روند
برنی سندرز: پیروزی زهران ممدانی نشانه قدرت مردم زحمت‌کش است
صداوسیما شبکه عبری‌زبان تاسیس می‌کند
ترامپ دو ایالت ویرجینیا و نیوجرسی را از دست داد
صابر کاظمی ستاره جوان والیبال ایران درگذشت
برنامه مسابقات ورزشی امروز چهارشنبه 14 آبان1404 + ساعت بازی استقلال
زهران ممدانی شهردار نیویورک شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 14 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
فرودگاه مهرآباد حجم اینترنت رایگان خود را پنج برابر کرد
تشخیص سن واقعی کاربران فضای مجازی با هوش مصنوعی
رصد مغز از طریق یک دانه نمک!
کشف راهی برای درمان شایع‌ترین عامل نابینایی سالمندان
ساخت دستگاه ضربان‌ساز قلب در ابعاد نانویی
چهار راهکار ساده برای جلوگیری از ریزش مو
آزادی مشروط دو تبعه فرانسوی
مقاومت جسد یک اسیر صهیونیست را تحویل داد
پایان مرخصی تاج‌زاده و انتقال او به زندان
انتخابات انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی برگزار شد
مدارس و دانشگاه‌های کدام یک از شهرستان خوزستان فردا غیرحضوری شد؟
نورنما | حادثه‌ای که با یک معجزه ختم به‌خیر شد!
بایرن 2-1 پاری‌سن‌ژرمن | دیاز اخراج شد اما باواریایی‌ها پیروز شدند
لیورپول 1-0 رئال مادرید؛ شب درخشش مک‌آلیستر و شکست تلخ آلونسو
احیای سپاهان در واپسین ثانیه؛ محرم در آسیا ماند
برگزاری کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان
امیرآبادی: در قرعه‌کشی تقلب نشد؛ استقلال متخصص قهرمانی در جام‌حذفی است
اختلاف جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس ستاد کل ارتش
ارتباط هواداران آشوب گر تیم فوتبال اسرائیلی با ارتش رژیم صهیونیستی فاش شد
توقف فعالیت فرودگاه واشنگتن به دلایل امنیتی
آمریکا تحریم‌هایی جدید علیه کره شمالی وضع کرد
نخست‌وزیر آلبانی: روسیه به هیچ کشور اروپایی دیگری حمله نخواهد کرد
اعلام نتایج آزمون دفتریاری دفتر اسناد رسمی 1404
اهانت ترامپ به یهودیان طرفدار «ممدانی» در انتخابات نیویورک
تهدید بمب‌گذاری در حوزه‌های انتخاباتی نیوجرسی آمریکا
ورود جهان به عصر جدیدی از تسلیحات اتمی
عارف: اقتدار غذایی پیش‌نیاز اقتدار ملی است
پزشکیان: مساجد بهترین کانون برای ساماندهی امور اجتماعی هستند
«پوتین» دستور توسعه مراکز لجستیک در مرز با چین و کره شمالی را صادر کرد
تایید گزارش خالی فروشی 22 هزار میلیاردی توسط رییس قوه قضاییه+فیلم
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون انتخاب حسابدار رسمی سال 1404
حکم حبس رئیس جمهور سابق موریتانی تأیید شد
واکنش وزیر امور خارجه به تمجید برنده نوبل صلح از جنایاتکاران صهیونیستی
سپاهان (2)- آخال (2) | تساوی شاگردان نوید کیا مقابل رقیب ترکمنستانی + خلاصه بازی
هشدار رسانه عبری نسبت به اتحاد نظامی قاهره و ریاض
بکهام، شوالیه شد
ابعاد جدید از جنایت در سودان
دستور عارف برای توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی
سید عبدالملک الحوثی: آمریکا و اسرائیل سرمنشا شر هستند
رئیس جمهور لبنان: مذاکره گزینه من برای پایان اشغالگری است
دستگیری کلاهبردار 5000 میلیاردی در یزد
اعلام زمان برگزاری دیدارهای مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی/پرسپولیس-تراکتور 30 آبان
X
آگهی تبلیغاتی