×
سیاسی
شناسه خبر : 209872
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/11/04 ساعت 11:37

امیر نصیرزاده: یکی از اولویت‌های ما توسعه فناوری هوش مصنوعی است

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: توسعه فناوری‌ها در حوزه هوش مصنوعی و فناوری‌های خوش آتیه با مشارکت صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران از اولویت‌های دولت و وزارت دفاع است.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده روز پنجشنبه ۴ بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور در پارک علم و فناوری وزارت دفاع در شهر شیراز، از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای این مجموعه بازدید کرد.

در این بازدید، ۲۵۰ دستاورد منتخب پارک در حوزه‌های الکترونیک، مخابرات، هوش مصنوعی، مکاترونیک، قطعات مکانیکی که به ثمر رسیده است به نمایش درآمد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در جمع فناوران پارک علم و فناوری وزارت دفاع در شیراز بر اهتمام جدی وزارت دفاع در توسعه تعاملات و ارتباط‌گیری با نخبگان علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد.

نصیرزاده با اشاره به اهمیت تأسیس پردیس‌های علم و فناوری، مراکز نوآوری و مراکز هم‌آفرینی صنعتی، این رویکرد را بخشی از سیاست‌های کلیدی وزارت دفاع دانست که با هدف ایجاد زیرساخت‌های لازم برای میزبانی از جوانان خلاق و استعدادهای کشور و کمک به شکل‌گیری و تسهیل استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در پارک‌های دفاعی در حال پیگیری است.

سرتیپ خلبان نصیرزاده در بازدید از پارک علم و فناوری صنایع دفاعی، اعلام کرد که تاکنون تأسیس ۴ پردیس علم و فناوری و ۲۰ مرکز نوآوری تخصصی در دستور کار این پارک قرار گرفته است.

وزیر دفاع همچنین از برنامه‌ریزی برای تکلیف سازمان‌ها و صنایع دفاعی جهت ایجاد یک پردیس اختصاصی و مراکز نوآوری و هم‌آفرینی در بازه زمانی دو تا سه سال آینده خبر داد و تصریح کرد: با اجرای این برنامه، زیست‌بوم نوآوری دفاعی کشور با ایجاد ۵۰ مرکز نوآوری و ۷ پردیس علم و فناوری با مشارکت جامعه نخبگانی، دانشجویان و اساتید، تکمیل شده و زمینه شراکت راهبردی با فناوران در تمامی مناطق کشور به‌صورت جامع و فراگیر فراهم خواهد شد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با بیان اینکه صنعت دفاعی قطب کشنده جریان علم و فناوری است، گفت: مأموریت پارک علم و فناوری دفاعی در تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه کشور و اجرای قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان بسیار حائز اهمیت است.

وی با استناد به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دانش‌بنیان، بر ضرورت مشارکت پارک علم و فناوری دفاعی در گسترش حداقل ۲۰ درصدی این شرکت‌ها و شکل‌گیری ۴۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زیست‌بوم دفاعی تا پایان برنامه هفتم توسعه تأکید کرد.

سرتیپ خلبان نصیرزاده با اشاره به اجرای طرح نجوا و حمایت هدفمند وزارت دفاع از نخبگان علمی، تأکید کرد که توجه به نخبگان همکار در شرکت‌های دانش‌بنیان و تعمیم اجرای طرح نجوا در پارک علم و فناوری دفاعی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با اشاره به اجرای طرح «سرباز فناور» برای گذراندن دوره خدمت سربازی جوانان تحصیل‌کرده در محیط شرکت‌های دانش‌بنیان، از اقدامات وزارت دفاع برای استمرار همکاری بازنشستگان خبره صنعت و اجرای طرح “مهارت‌آموزی” دانشجویان تحصیلات تکمیلی، به‌ویژه بانوان مستعد، در قالب طرح «دستیار فناور» در مراکز تابعه پارک دفاع خبر داد.

وی همچنین از تدوین بسته‌های متنوع و حمایتی انگیزشی با هدف جذب و نگهداشت سرمایه‌های انسانی در وزارت دفاع خبر داد.

وزیر دفاع با حضور در غرفه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوش مصنوعی، مبحث اکتساب و توسعه فناوری‌های حوزه هوش مصنوعی و فناوری‌های خوش آتیه با مشارکت صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوران را از اولویت‌های دولت و وزارت دفاع برشمرد و از ایجاد یک سازوکار عملیاتی برای حمایت ملموس و اجرای طرح‌های کلان در این حوزه با نقش‌آفرینی پردیس علم و فناوری هوش مصنوعی این پارک، مجموعه صنایع دفاعی و شبکه شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عشایر آذربایجان گرفتار در برف و کولاک + فیلم
آغازکنفرانس «راه‌حل دو دولتی» در نیویورک
لحظه دیدار عراقچی و گروسی در نیویورک + فیلم
درخواست مقام روس از تروئیکای اروپایی برای بازگشت به مسیر مذاکره با ایران
پرداخت پاداش به قهرمانان کشتی با حضور رئیس جمهور
اطلاعیه سازمان تامین اجتماعی در خصوص پرداخت کمک‌هزینه اولاد بازماندگان
نورنما | یک اورانگوتان در حال راندن یک ماشین گلف
10 بازیکن برتر سال از نگاه لیست فرانس فوتبال
گزارش تصویری | تسلیح و آموزش نظامی مردم ونزوئلا در پی تهدیدات آمریکا
حماس به ترامپ: برای توافقی محدود آماده‌ایم
زمان تشییع پیکر احمد پژمان، آهنگساز نام‌آشنا مشخص شد
تیم ملی کشتی فرنگی وارد ایران شد + فیلم
گزینه وحید هاشمیان به تهران می آید
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 31 شهریور 1404
عراقچی: در مورد اسنپ‌بک صَلاح نظام عدم اشاعه این است که یک راه‌حل دیپلماتیک پیدا شود+ فیلم
اطلاعیه روابط‌عمومی فرودگاه مشهددرخصوص صدای ناهنجار در اطراف فرودگاه
حمایت 140 کشور از دولت فلسطین در سازمان ملل
نگرانی صهیونیست‌ها از موج حمایت بین‌المللی برای به رسمیت شناختن فلسطین
ثبت بیش از 4 میلیون تقاضا از 216 کشوربرای جام جهانی
اعلام نرخ‌های جدید تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا برای مهر ماه+قیمت اعلامی
نمایندگان مجلس از رئیس‌جمهور خواستار انتقال مطالبات به سازمان ملل شدند
تبریک وزیر امور خارجه ایران به همتای ارمنی به مناسبت روز ملی ارمنستان
از سفر پزشکیان به سازمان ملل چه انتظاراتی باید و نباید داشت؟
واریز یارانه شهریور به حساب خانوارها+دهک های مشمول
دیدار رئیس جمهور با رهبرمعظم انقلاب اسلامی پیش از حضور در نشست سازمان ملل
آغاز فعالیت اشکان دژاگه به عنوان کمک‌مربی تیم لوسیل قطر
کشف 471 فقره اموال مسروقه در مرحله دوم طرح مبارزه با سرقت منزل
اظهارنظر جدید گروسی درباره موضوع هسته‌ای ایران
آمادگی کامل برق تهران برای آغاز سال تحصیلی جدید
مهلت ثبت‌نام دوره‌های کاردانی ناپیوسته علمی کاربردی تمدید شد
ارتش رژیم صهیونیستی از حمله راکتی مقاومت فلسطین از شهر غزه به سرزمین‌های اشغالی خبر داد
ارتقای جایگاه بسکتبال ایران در رده‌بندی جهانی فیبا
فعال‌سازی اسنپ‌بک تأثیر قابل‌توجهی بر فشارهای کنونی ندارد + فیلم
آغاز مرحله دوم اخراج اتباع غیرمجاز در استان تهران
جزییات انفجار در آنتالیا ترکیه +تعداد کشته و زخمی ها
تکذیبیه انتشار اخبار نادرست در خصوص مصوبه «سند ملی سبک پوشش اسلامی - ایرانی»
بقائی: نسل‌کشی درغزه، سخت‌ترین آزمون برای سلامت نهادی واعتبار هنجاری سازمان ملل است
سعید اسماعیلی چطورمدال طلای اصلی را گرفت؟+ فیلم
پوتین: توانایی مقابله با هر تهدیدی را داریم
افشاگری معاون دفتر دولت شهید رییسی ؛ چرا شهریور 1401 توافق نشد؟
میانگین سن فوت‌شدگان در سال گذشته چقدر بود؟
زلزله 4.3 ریشتری کالیفرنیا را لرزاند
مدیر مالی سابق نفت شایعه فرار از کشور را رد کرد
تأمین 30 هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر در دستور کار دولت است
ارتفاع برف در ورزقان به بیش از 10 سانتی‌متر رسید+فیلم
توافق اتحادیه اروپا و آمریکا درباره بسته تحریمی جدید علیه روسیه
درخواست ژاپن از ایران برای ادامه همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
دستور بازگشایی تمام موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی صادر شد
برخورد قضائی با املاک پلاک قرمز و رستوران‌های متخلف در تهران
به‌رسمیت‌شناسی فلسطین؛ واقعیت یا فریب تبلیغاتی؟
X
آگهی تبلیغاتی