×
بین الملل
شناسه خبر : 209786
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/03 ساعت 23:34

اخبار جنگ روسیه و اوکراین؛

کالاس: روسیه برای اروپا یک تهدید موجودیتی است/ سرنگونی 8 پهپاد اوکراینی توسط روسیه

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادعا کرد که روسیه یک «تهدید موجودیتی» را متوجه امنیت این قاره کرده و تنها راه پاسخ به این تهدید ادعایی افزایش بودجه نظامی است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در یک سخنرانی در محل کنفرانس سالانه آژانس دفاعی اروپا در راستای تداوم موضع خصمانه و تحریک آمیز غرب علیه روسیه ادعا کرد: «روسیه امروز، فردا و تا هر زمان که ما سرمایه‌گذاری کم در بخش دفاعی خود داشته باشیم، یک تهدید موجودیتی را متوجه امنیت ما می‌کند. مردم می‌گویند که من نسبت به روسیه جنگ‌طلب هستم. من فکر می‌کنم صرفا درباره روسیه واقع‌بین هستم.»

کالاس که به عنوان یکی از ضد روس‌ترین مقام‌های اروپایی شناخته می‌شود همچنین گفت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به درستی گفته که اعضای اتحادیه اروپا هزینه کافی صرف بخش دفاعی خود نمی‌کنند.

ترامپ اوایل ماه جاری میلادی گفت اعضای ناتو باید به اندازه پنج درصد تولید ناخالص داخلی خود بودجه نظامی داشته باشند؛ رقمی که در مقایسه با الزام ۲ درصدی تعیین شده قبلی برای اعضای ائتلاف افزایش چشمگیری را نشان داده است.

این رقم در حالی از سوی ترامپ اعلام شده که در حال حاضر هیچ یک از اعضای ناتو از جمله خود آمریکا نیز آن را محقق نکرده‌اند.

کالاس گفت: «زمان به نفع روسیه پیش نمی‌رود. اما لزوما به نفع ما هم پیش نمی‌رود. چون ما هنوز اقدامات کافی انجام نداده‌ایم. هیچ یک از ما نباید تردیدی در این که باید هزینه بیشتری به منظور پیشگیری از جنگ صرف کنیم داشته باشیم. اما ما همچنین باید برای جنگ آماده باشیم.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادعا کرد «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه تنها با زبان زور حرف می‌زند اما اتحادیه اروپا قدرت و ابزارهای لازم را برای آنکه بیشتر از روسیه در زمینه نظامی هزینه و تولید کند دارد.

مسکو: اظهارات زلنسکی درباره ضرب‌الاجل روسیه به اوکراین بازی با افکار عمومی است

رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی روسیه امروز تأکید کرد: اظهارات ولودیمیر زلنسکی مبنی بر ضرب الاجل ادعایی روسیه به اوکراین در مذاکرات استانبول دروغین و نوعی بازی با افکار عمومی است.

به نقل از ریانوستی، «لئونید اسلوتسکی» رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی روسیه امروز چهارشنبه سخنان اخیر رییس جمهور اوکراین در خصوص ضرب الاجل مسکو به کی یف را رد کرد و آن را نادرست خواند.

رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی روسیه در این خصوص اضافه کرد: اظهارات زلنسکی (رییس جمهور اوکراین) درباره ضرب الاجل روسیه به اوکراین در مذاکرات استانبول کذب است.

لئونید اسلوتسکی افزود: اظهارات ولودیمیر زلنسکی مبنی بر ضرب الاجل ادعایی روسیه به اوکراین در مذاکرات استانبول دروغین و نوعی بازی با افکار عمومی است.

وی در ادامه افزود که مسکو همواره بر موضع خود مبنی بر گفتگو برای حل و فصل مشکلات تأکید دارد.

سرنگونی ۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه مختلف روسیه

وزارت دفاع روسیه از سرنگونی ۸ پهپاد اوکراینی در چند منطقه این کشور خبر داد.

به نقل از خبرگزاری ریانوستی، وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای از سرنگونی پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق مختلف این کشور خبر داد.

بر اساس بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع روسیه، ۸ پهپاد اوکراینی بر فراز مناطق مختلف این کشور سرنگون شدند.

وزارت دفاع روسیه گزارش داد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور طی شب گذشته ۸ پهپاد اوکراینی را بر فراز ۳ منطقه شامل روستوف، کورسک و ورونژ رهگیری و منهدم کرده است.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است که مسکو مقابله با اهداف متخاصم بر فراز آسمان این کشور را در صدر برنامه‌های خود قرار داده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انفجار شدید در شهر ایلات اشغالی در جنوب فلسطین
شهادت 31 خبرنگار در حمله اخیر اسرائیل به پایتخت یمن
پاکستان خواستار پاسخگویی اسرائیل به جنایت‌های ضدبشری شد
ماموریت نتانیاهو شکست خورد
تجاوز مجدد ارتش صهیونیستی به جنوب غرب سوریه
بارسلونا 6 - والنسیا صفر- دو امیتاز تا صدر نشینی در لالیگا
سپاس قلبی پزشکیان از الطاف و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از دولت
ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور در راستای کنترل مصارف تأمین ‌اجتماعی
شاگرد تیلور مدال طلای کشتی جهان را کسب کرد + فیلم
حمله پهپادی اسرائیل به خودرویی در لبنان + فیلم
رایزنی وزرای خارجه ایران و لبنان در دوحه درباره تحولات منطقه
گزارش تصویری | رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان - کرواسی
نورنما | حمله یک گاو وحشی به ماشینی در اسپانیا
داروخانه‌ها مجاز به بازپس‌گیری داروهای تحویل داده شده نیستند
سومین تاجگذاری امیرحسین زارع با مدال طلای جهانی + فیلم اهدای مدال
حمله اسرائیل به قطر امنیت منطقه را تهدید می‌کند
همبستگی جنوب جهانی علیه نظام سلطه
چالش پهپادهای روسی و نقض حریم هوایی رومانی و لهستان
کامران قاسم پور به مدال برنز رسید + فیلم
هشدا رژیم صهیونیستی برای سفرهای خارجی اسرائیلی ها
سارقان 60 میلیارد ریالی تجهیزات صدا و سیما دستگیر شدند
مجازات نشدن اسرائیل یعنی ادامه تجاوزها
دستور پزشکیان به بنگاه‌ها: برای کارگران مسکن بسازید
رئیس قوه قضائیه : جلسه سران قوا مخصوصِ مقولاتی اضطراری و استثنایی است
نقره با ارزش محمد نژاد در اولین میدان جهانی + فیلم
قاتل متواری پس از 14 سال در تهران گرفتار شد
بحران تب‌دنگی در هرمزگان
تحولات منطقه و مذاکرات هسته ای محور گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و قطر
مجوز سازمان استاندارد برای خودروهای سواری وراداتی حذف شد
چهار وزن دوم کشتی بدون مدال طلا
ارسال یادداشت فوری حماس به وزرای خارجه در نشست دوحه
مرگ کودک 11 ساله در حمله سگ‌های ولگرد
نخودی با شکست برابر حریف یونانی از رسیدن به فینال جا ماند + فیلم
درخواست نماینده دموکرات آمریکا برای توقف کمک‌ها به اسرائیل
توافق ایران با آژانس افتخاری بزرگ برای وزارت خارجه است
ممنوعیت ورود دانشجویان اسرائیلی به کالج سلطنتی بریتانیا
تعلیق یک پزشک بریتانیایی به دلیل حمایت از غزه
20 هزار نظامی صهیونیستی در مراکز توانبخشی بستری شدند
محکومیت یک یهودی اسرائیلی به اتهام همکاری با دستگاه اطلاعاتی ایران
کاخ سفید از تشکیل «اداره جنگ» خبر داد
یک نقره سهم تیم 12 نفره جودو ایران
رایزنی ایران در وین برای تصویب قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای
لاپید: کابینه نتانیاهو روابط بین‌المللی ما را نابود می‌کند
برتری قاطع امیرحسین فیروزپور در مقابل آزادکار اسلواکی + فیلم
سخنان رئیس‌جمهور عملی نشود، فرصت بزرگی از دست خواهد رفت
زمان آغاز پیش‌فروش 3 محصول سایپا اعلام شد
درمان حمید هیراد در منزل ادامه دارد
دادستان شیراز: متخلفان مراسم هنجارشکن باغ جنت به دادگاه احضار می شوند
حذف علی مومنی از رقابت های قهرمانی جهان
نخودی به نیمه نهایی صعود کرد
X
آگهی تبلیغاتی