×
سیاسی
شناسه خبر : 209784
تاریخ انتشار :

سردار سلیمانی: تمام بسیجیان باید به عرصه جهاد تبیین ورود کنند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت که تمام بسیجیان باید به عرصه جهاد تبیین ورود کنند و هر بسیجی باید یک رسانه باشد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار غلامرضا سلیمانی سوم بهمن ماه در نشست با منتخبین بسیج شهرستان اراک اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران منجر به شکل گیری انتفاضه در غزه شد و یکی از شاهکارهای امام خمینی(ره)، ایجاد چنین تحولی در فلسطین بود. پیروزی بزرگ مردم غزه، یک پیروزی بزرگ برای تمام جهان اسلام، جبهه مقاومت، انقلاب اسلامی و انسانیت است و تمام دنیا را در بر می‌گیرد و تمام آزادیخواهان در این پیروز شریک هستند.

وی با تاکید بر اینکه حقانیت انقلاب اسلامی با پیروزی مردم غزه بر همگان مشخص شد افزود:  از سال ۱۹۱۷ ، ۶۴ قتل عام گسترده در کارنامه جنایتکاران صهیونیست ثبت شده است و عملیات طوفان الاقصی پاسخی به این فشار، کشتار و اشغالگری بود و تنها با هدف خارج کردن غزه از محاصره و آزاد کردن اسرای فلسطینی در بند انجام شد که به لطف خدا با توفیقات بسیار بزرگی همراه بود. این پیروزی، حقانیت فرامین مقام معظم رهبری را برای دنیا ثابت کرد. 

سلیمانی اضافه کرد: صهیونیست‌ها به دنبال نابود کردن حماس و تحت سلطه درآوردن خط فیلادلفیا بود و تلاش کرد مردم غزه را از سرزمین خود، کوچ دهد ولی مشاهده کردیم که در هیچ کدام، هیچ توفیقی نداشتند. در حال حاضر نیز با پذیرفتن آتش‌بس و بنا به نظر سیاستمداران دنیا، رژیم صهیونیستی شکست خورده و حماس پیروز شده است.

رئیس بسیج مستضعفین کشور با بیان اینکه امروزه تعداد رزمندگان حماس بیشتر از گذشته است گفت: مقاومت مردم غزه متاثر از فرهنگ عاشورا است و مبارزه حماس در مقابله با صهیونیست‌ها بی‌نظیر بود. صهیونیست‌ها امروز دچار فروپاشی درونی و در کل دنیا بی‌آبرو شده‌اند. اگر حمایت‌های آمریکا نبود این رژیم به هیچ وجه دوام نمی‌آورد چراکه از نظر اقتصادی تمام بنادر، تجارت و گردشگری آنها به طور کامل تعطیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه باید قدر این پیروزی بزرگ در غزه را بدانیم اضافه کرد: به گفته خود رژیم صهیونسیتی امروزه حدود ۷۰ هزار نفر از سرزمین فلسطین خارج شده‌اند. گنبد آهنین نتوانست کاری کند و سامانه‌های دفاعی آنها در عملیات‌های وعده‌ صادق از کار افتادند و رژیم صهیونیستی در حال دست و پا زدن است.

سلیمانی با بیان اینکه دشمن تلاش دارد تا با استفاده از ابزار رسانه و فضای مجازی، ملت ایران را ناامید کند گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، سیاست‌های دشمنان را نقش بر آب کرد و نوار موفقیت‌های ایران اسلامی و جبهه مقاومت همچنان پرقدرت ادامه خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه رشد جهان اسلام در سالیان اخیر بسیار چشمگیر بوده است گفت: استکبار تمام ظرفیت خود را بر ایران متمرکز کرده تا با استفاده از رسانه و سازمان منافقین و گروه‌های سلطنت‌طلب، یک ملت و انقلاب بزرگی را که بزرگترین انقلاب دوران معاصر بشریت بوده است، متوقف کند.

سلیمانی اضافه کرد: توفیقاتی که در جمهوری اسلامی ایران به دست آمده پیش از انقلاب وجود نداشت. از لحاظ فناوری و دانش نیز، امروزه جمهوری اسلامی با پیشرفته‌ترین کشورهای جهان در حال رقابت است.

وی با تاکید بر اینکه راهبرد غرب، ناامید کردن مردم است گفت: در عرصه جهاد تبیین تمام بسیجیان باید با جدیت ورود پیدا کنند و هریک، رسانه باشند تا دشمن را در عرصه رسانه و فضای مجازی نیز شکست دهیم. هرچه برای پیشرفت یک کشور نیاز باشد چندین برابر در کشور ما وجود دارد و باید امید در جامعه ترویج پیدا کند. 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سرویس اطلاعات روسیه: آمریکا و انگلیس به‌دنبال جایگزین زلنسکی هستند
محکومیت عبدالرضا داوری به 6 ماه حبس
7 هزار میلیارد تومان اعتبار برای افزایش ظرفیت انتقال آب به تهران و کرج
فردا صبح در تبریز صدای انفجار شنیده می‌شود
پلمب یک استخر پس از مسمومیت 15 نوجوان همدانی
حمله موشکی بالستیک فراصوت نیروهای مسلح یمن به فرودگاه اللد اسرائیل
دومین لژیونر والیبال ایران در راه ایتالیا
مسابقات رنکینگ جهانی اسکواش؛ اعتمادپور به مدال طلا رسید
تشدید اعتراضات علیه کشتی‌های کروز اسرائیلی در یونان
وزارت کشور متولی مجوزدهی به تاکسی‌های اینترنتی شد
از سرگیری پروازهای مستقیم مسافربری بین روسیه و کره شمالی بعد از 35 سال.
افشای محتوای خصوصی کاربران در گروه‌های تلگرام، خشم کاربران چینی را برانگیخت
عمل جراحی موفق جداسازی دوقلوهای به‌هم‌چسبیده در عربستان +فیلم
گونه‌ای نادر از بارناکل حفار در خلیج فارس کشف شد
ادعای مضحک و عجیب ترامپ درباره اوضاع غزه
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
آغاز توزیع «دیبا کارت اعتباری» ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
رمز گشایی از جنایت هولناک در بولوار فرهنگ مشهد
X
آگهی تبلیغاتی