×
فرهنگی
شناسه خبر : 209733
تاریخ انتشار :

صالحی امیری: به دنبال تحول در مرزها با توسعه گردشگری هستیم/تمدن شوش موجب غرور ملی است

صالحی امیری گفت: مذاکره‌هایی با کشورهای آذربایجان، ارمنستان، گرجستان، عراق و تاجیکستان برای تسهیل در ورود گردشگران به استان‌های مرزی کشور انجام شده است.

نورنیوز-گروه فرهنگی:  وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه توسعه گردشگری با رویکرد تحول در مرزها یکی از سیاست‌های کلیدی این وزارتخانه است، گفت: مذاکره‌هایی با کشورهای آذربایجان، ارمنستان، گرجستان، عراق و تاجیکستان برای تسهیل در ورود گردشگران به استان‌های مرزی کشور انجام شده است که می‌تواند موجب تحول و رونق مناطق مرزی شود.

 سیدرضا صالحی امیری روز چهارشنبه در شورای اداری شوش با اشاره به اهمیت بهره گیری از ظرفیت بازارچه‌های مرزی برای تحول در مناطق مرزی کشور گفت: سالانه ۷.۵ میلیون گردشگر مذهبی از ایران به عراق اعزام و حدود سه میلیون زائر عراقی در کشور پذیرش می‌شود که ورود گردشگران عراقی به ایران با رایزنی‌های انجام شده افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه هر گردشگر موجب ایجاد ۱۰۰ فرصت شغلی می‌شود، افزود: توافق با دولت عراق برای ورود گردشگران عراقی با خودرو به ایران انجام شده است که می‌تواند موجب تحول در خوزستان و شهرستان‌های مرزی استان از جمله شوش شود.

تمدن شوش موجب غرور ملی و حیرت جهانیان است

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی با بیان اینکه وابستگی شخصی به شوش دارم، گفت: حضور در شوش علاوه بر وظیفه دولتی و به نمایندگی از رییس جمهور، ناشی از دل بستگی شخصی من به این سرزمین و جغرافیا است.

وی با تاکید بر اینکه شوش باید یک بار دیگر به مردم ایران اسلامی و جهانیان معرفی شود، ادامه داد: اگر این گرد و غبار کنار رفته و چهره واقعی شوش در لایه‌های زیرین این جغرافیا خارج شود، موجب حیرت جهانیان و غرور ایرانیان می‌شود.

صالحی امیری شوش را هویت ایران اسلامی دانست و اظهارکرد: شوش، شهری با تعدادی ساختمان نیست بلکه بخشی از هویت و تمدن ایران اسلامی است و هرچه در این جغرافیا در لایه‌های زیرین کاوش شود رمز و راز تمدن ایرانیان بیش از پیش نمایان می‌شود.

وی شوش را سرزمین رازهای تاریخی دانست و افزود: بیش از یک قرن پیش، کاوشگران غربی از کشورهای مختلف در شوش حضور یافتند که این نشان از شهره جهانی این جغرافیای تمدن ساز است.

ظرفیت‌های بی بدیل شوش به خوبی استفاده نشده است

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه ایران زمین به شوش می‌بالد و افتخار می‌کند، گفت: عقب ماندگی‌های شوش ناشی از ناآگاهی از تمدن غنی نهفته در این منطقه است و باید این تمدن گوهربار به فرزندان و دانش آموزان کشور معرفی شود.

وی تاکید کرد: اگر شوش در هر یک از کشورهای دنیا بود به مرکزی برای معیشت، درآمد، تولید، هویت، اشتغال و گردشگری تبدیل می‌شود که ما به خوبی از این ظرفیت استفاده نکرده‌ایم.

صالحی امیری با بیان اینکه هر نوع حفاری در شوش منجر به کشف لایه‌های مختلف تمدنی می‌شود، ادامه داد: وجود ۳۰۰ اثر تاریخی ثبت ملی در شوش نشان از ظرفیت‌های عظیم این جغرافیا است.

وی با ابراز تاسف از معرفی نشدن تصویر زیبای شوش به نسل جوان، ایرانیان و جهانیان گفت: همه دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ای کشور باید در معرفی شوش به عنوان مهد تمدن جهان اهتمام داشته باشند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مهاجرت جوانان ایرانی به کشورهای دیگر را ناشی از ناآگاهی آنها از ظرفیت‌های تمدنی و هویتی و ضعف در معرفی این داشته‌های غنی تاریخی دانست و بیان کرد: شوش نه تنها متعلق به ایران بلکه متعلق به کل جهانیان است.

خروجی سفر رییس جمهور، جهش در وضعیت شوش است

صالحی امیری با بیان اینکه شوش نماد وفاق ملی نه تنها در امروز بلکه از چند هزار سال قبل است، گفت: تعارض بین ایرانیت و اسلامیت نادرست و جعلی است و در هیچ دوره‌ای از تاریخ ایرانیت و اسلامیت در تعارض با هم نبوده است.

وی با بیان اینکه از سفر رییس جمهور به خوزستان برای جهش در وضعیت شوش استفاده می‌شود، افزود: مردم شوش حق بسیاری به گردن نظام و انقلاب دارند و مسوولان در این زمینه وظیفه خدمت به مردم و گره گشایی از مسایل را دارند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه شعار وفاق در شوش معنا شده است، گفت: وفاق با عدالت معنا پیدا می‌کند و عدالت جز با توزیع عادلانه ثروت، قدرت و منزلت در زندگی اجتماعی محقق نمی‌شود.

راهبرد دولت چهاردهم عبور از حواشی و تمرکز بر حل مسایل است

صالحی امیری با تاکید بر اینکه می‌توان با وفاقی که در کشور و شهرستان شوش ایجاد شده به گره گشایی از مسایل امید داشت، بیان کرد: وفاق به معنی عبور از حاشیه‌ها و حرکت در متن و گره گشایی از مسایل مردم بوده و راهبرد دولت چهاردهم پرهیز از حواشی و تلاش شبانه روزی برای گره گشایی از مسایل است.

وی حضور مستمر در استان‌ها و مناطق محروم را یکی از راهبردها و باوردهای اساسی دولت چهاردهم دانست و افزود: شوش شایسته بهترین ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و منابع برای توسعه است و اگر این ظرفیت بزرگ تمدنی با معرفی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری همراه شود، شاهد حضور انبوهی از گردشگران داخلی و بین المللی خواهد بود.

اراده دولت چهاردهم توسعه همه جانبه شوش است

صالحی امیری با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های گردشگی شوش باید به عنوان اولویت دنبال شود، گفت: احداث هتل‌های بزرگ یکی از نیازهای توسعه گردشگری در شوش است.

وی با تاکید بر اینکه شوش باید آماده جهش در جذب گردشگر ملی و بین المللی شود، افزود: به عنوان وزیر گردشگری قول می‌دهم همه نوع حمایت برای رساندن شوش به جایگاه واقعی آن را انجام دهم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه اراده دولت چهاردهم توسعه همه جانبه شوش است، اظهارکرد: مجموعه مسایل شوش در هیات دولت بررسی می‌شود که امیدواریم جمع بندی سفر رییس جمهور به خوزستان منجر به جهش در معیشت، اشتغال و توسعه زیرساخت‌های گردشگری این شهرستان باشد.

شورای عالی ثبت برای بررسی و بازنگری حریم و عرصه میراث فرهنگی شوش اعزام می‌شود

صالحی امیری با بیان اینکه شوش شهری جهانی و دارای ۲ اثر ثبت جهانی است، گفت: این موضوع موجب شده تا هرگونه تغییر در سازه شوش با نیازمند هماهنگی با یونسکو باشد.

وی افزود: شورای عالی ثبت برای بررسی و بازنگری حریم و عرصه میراث فرهنگی شوش برای گره گشایی از مسایل این شهر با رعایت حفظ و حراست از این منابع تاریخی، به زودی به این شهرستان اعزام می‌شود تا با کار کارشناسی هم از مسایل مردم گره گشایی و هم از این آثار تاریخی به دقت حراست شود.

سرمایه گذاران کشور به شوش دعوت می‌شوند

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر ضرورت آماده سازی بسته‌های سرمایه گذاری در شوش بیان کرد: همایش ملی فرصت‌های سرمایه گذاری در شوش باید به طور سالانه برگزار شود و در این راستا تلاش وزارت گردشگری تشویق سرمایه گذاران از سراسر کشور به سرمایه گذاری در این شهرستان است.

به گزارش ایرنا،وی افزود: بسته‌های مطالعه شده سرمایه گذاری در شوش باید آماده باشد تا با ورود سرمایه گذاران و ارایه این بسته‌های مطالعاتی، زمینه جذب سرمایه گذاران به این شهرستان وجود داشته باشد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهران بارانی می شود
آخرین خبرها از تصویب آیین‌نامه جدید نظام رتبه‌بندی و ارتقا معلمان
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
خبر خوش برای بازنشستگان؛ جزییات نحوه خرید اقساطی کالا و سفرهای یارانه ای
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
سگهای دماوند نگهبان گله نیستند، گرگ گله اند!+ فیلم
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیکو بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
X
آگهی تبلیغاتی